Ароматна сирна шарлотка з яблуками: мій рецепт шарлотки

Шарлотка виходить повітряна і дуже смачна.

Ароматна сирна шарлотка з яблуками: мій рецепт шарлотки

Інгредієнти:

  • Сир 5% пачка-200 гр;
  • Яйце-4 шт;
  • Сметана-3 ст. л.;
  • Підсолоджувач ( цукор) – за смаком;
  • Борошно рисове-200 гр;
  • Сіль-щіпка;
  • Розпушувач-10 гр;
  • Яблука-4 шт.;
  • Кориця – за бажанням;
  • Масло вершкове / кокосове-5 гр;
  • Манка – для обсипання форми.

Приготування:

  1. Сир і сметану змішати занурювальним блендером до однорідної маси.
  2. Яйця з підсолоджувачем збити до густої піни.
  3. Сирну масу ввести в яєчну і перемішати акуратно силіконовою лопаткою.
  4. Борошно змішати з сіллю, розпушувачем і ваніліном. Ввести через сито в кілька етапів перемішуючи лопаткою.
  5. Яблука заздалегідь нарізати і посипати корицею.
  6. Форму змастити маслом і присипати манкою.
  7. Вилити половину тіста в форму, потім додати яблука, далі-тісто, що залишилося, знову яблука, потім посипати верх 1 ч.л цукру для скоринки.
  8. Випікати в прогрітій духовці до 180 градусів близько 50 хвилин.
  9. Дати трохи охолонути і витягти з форми.
Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал