У такому вигляді печінку їдять всі: печінкові оладки з морквою і зеленню

Часто ви готуєте печінку? Ми не дуже часто, але в родині всі її люблять. Купуємо переважно курячу або печінку індички. З улюблених страв, наприклад, ось ці печінкові оладки з морквою і зеленню. Дуже смачні і соковиті. Спробуйте обов’язково! :idea:

Підготовка – 10 хвилин

Інгредієнти:

  • Печінка індички-500 грам
  • Цибуля – 1 штука (Середня)
  • Морква – 1 штука (Середня)
  • Яйце – 1 штука
  • Борошно пшеничне-4 столові ложки (80 грам)
  • Зелень-невеликий пучок за смаком (наприклад, петрушка)
  • Сіль, перець, приправи – за смаком
  • Олія – для смаження

У такому вигляді печінку їдять всі: печінкові оладки з морквою і зеленню

Процес приготування:

  1. Печінку миємо, прибираємо при необхідності плівки. Складаємо в блендер і подрібнюємоУ такому вигляді печінку їдять всі: печінкові оладки з морквою і зеленню
  2. Морква і цибулину чистимо. Натираємо на крупній тертці і додаємо до печінки, перемішуємоУ такому вигляді печінку їдять всі: печінкові оладки з морквою і зеленнюУ такому вигляді печінку їдять всі: печінкові оладки з морквою і зеленню
  3. Розбиваємо яйце в мискуУ такому вигляді печінку їдять всі: печінкові оладки з морквою і зеленню
  4. Додаємо борошно, сіль, приправи і перецьУ такому вигляді печінку їдять всі: печінкові оладки з морквою і зеленню
  5. Нарізаємо дрібно зелень і все ретельно змішуємоУ такому вигляді печінку їдять всі: печінкові оладки з морквою і зеленню
  6. Тісто для оладок готове!У такому вигляді печінку їдять всі: печінкові оладки з морквою і зеленню
  7. Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю масла і смажимо оладки з двох сторін приблизно по 5-6 хвилин на середньому вогні до золотистої рум’яної скоринкиУ такому вигляді печінку їдять всі: печінкові оладки з морквою і зеленню

Приємного вам апетиту!

Поділіться цим рецептом в соцмережі Фейсбук! Дякую!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал