Часто ви готуєте печінку? Ми не дуже часто, але в родині всі її люблять. Купуємо переважно курячу або печінку індички. З улюблених страв, наприклад, ось ці печінкові оладки з морквою і зеленню. Дуже смачні і соковиті. Спробуйте обов’язково!
Підготовка – 10 хвилин
Інгредієнти:
- Печінка індички-500 грам
- Цибуля – 1 штука (Середня)
- Морква – 1 штука (Середня)
- Яйце – 1 штука
- Борошно пшеничне-4 столові ложки (80 грам)
- Зелень-невеликий пучок за смаком (наприклад, петрушка)
- Сіль, перець, приправи – за смаком
- Олія – для смаження
Процес приготування:
- Печінку миємо, прибираємо при необхідності плівки. Складаємо в блендер і подрібнюємо
- Морква і цибулину чистимо. Натираємо на крупній тертці і додаємо до печінки, перемішуємо
- Розбиваємо яйце в миску
- Додаємо борошно, сіль, приправи і перець
- Нарізаємо дрібно зелень і все ретельно змішуємо
- Тісто для оладок готове!
- Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю масла і смажимо оладки з двох сторін приблизно по 5-6 хвилин на середньому вогні до золотистої рум’яної скоринки
Приємного вам апетиту!
Поділіться цим рецептом в соцмережі Фейсбук! Дякую!