Смачний томатний суп з копченою грудинкою в мультиварці готується дуже просто.
ІНГРЕДІЄНТ:
- 1 л томатного соку
- 150 г копченої грудинки
- 1 ст. л. рослинного масла
- 1 цибулина
- 2 корінь селери
- 0,5 склянки рису
- зелень петрушки
- сіль, чорний мелений перець за смаком
Приготування:
- Очистити цибулю і нарізати його півкільцями.
- Селера і зелень петрушки вимити, обсушити і подрібнити.
- Грудинку нарізати невеликими плоскими прямокутниками.
- Включити мультиварку на режим “Жарка”.
- Коли дно каструлі розігріється, додати рослинне масло і обсмажити грудинку, 6 хвилин.
- Додати цибулю і селеру, готувати ще 6 хвилин.
- Рис промити під проточною водою.
- У чашу мультиварки залити томатний сік, висипати рис.
- Закрити кришку, готувати в режимі “варіння на пару” 30 хвилин.
- У готовий суп додати зелень петрушки, сіль і перець за смаком.