Соковитий фарш для чебуреків – 6 смачних рецептів приготування начинки для домашніх чебуреків із фаршу з покроковими фото

Соковитий фарш для чебуреків – це головний інгредієнт цієї ситної та смачної закуски. За класичним татарським рецептом чебуреки начиняють дрібно рубаною бараниною, але, як показала практика, перекручене через м’ясорубку м’ясо таке саме виходить соковитим. У статті зібрані різноманітні м’ясні начинки, які дозволять вам приготувати найсмачніші у вашому житті чебуреки.

Начинка для чебуреків з фаршу і цибулею

Начинка для чебуреків з фаршу і цибулею, що може бути простіше та смачніше! Правильні чебуреки повинні бути тонкі з хрусткими краями та соковитою начинкою, щоб при укусі бульйон сочився назовні. Але не варто одразу думати, що вам це не під силу. Ми розповімо, як швидко та просто приготувати чудову начинку для таких чебуреків.

Час приготування: 30 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
  • Сіль – до смаку.
  • Приправа для м’яса – до смаку.
  • М’ясо –500 гр.
  • Вода холодна – 0,5 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Класичні чебуреки на їхній батьківщині готують з баранини, ви можете вибрати будь-яке м’ясо: свинину, яловичину або ту ж баранину, також можна змішувати різні види м’яса. Підготуйте свіже та якісне м’ясо для приготування начинки.

Крок 2. На смаку та соковитості майбутніх чебуреків дуже добре позначиться наявність у складі начинки цибулі. Його необхідно очистити від лушпиння, розрізати на 4-6 великих часточок і прокрутити через м’ясорубку. Також цибулю можна натерти на тертці або подрібнити занурювальним блендером.

Крок 3. Наріжте м’ясо кубиками та прокрутіть через м’ясорубку. Також підійде для начинки і вже готовий фарш, але краще приготувати його самим.

Крок 4. У мисці з’єднайте м’ясний фарш, подрібнену цибулю, додайте сіль та приправи для м’яса. Добре перемішайте масу.

Крок 5. Також можна додати приблизно півсклянки крижаної води, щоб фарш був ще соковитішим. Начинка з фаршу та цибулі готова. Смачного!

Фарш з яловичини для чебуреків у домашніх умовах

Фарш з яловичини для чебуреків в домашніх умовах виходить смачним навіть у господарок-початківців. Завдяки цьому покроковому рецепту ви дізнаєтеся, як приготувати соковиту начинку, необхідно додати до м’яса і в яких пропорціях. Чебуреки з нею виходять ароматними та смачними.

Час приготування: 50 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Перець чорний мелений – 1 щіпка
  • Кефір 3,2% –100 мл.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яловичина – 300 гр.
  • Зіра мелена – 0,25 ч.л.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Перець чорний мелений – 2 щіпки.
  • Вода крижана – 3 ст.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.

Процес приготування:

Крок 1. Яловичу м’якоть обмийте, зріжте прожилки і потім наріжте середніми за величиною кубиками, щоб легко проходили у вхідний отвір м’ясорубки.

Крок 2. Якщо у вас дрібна або середня цибуля, то візьміть пару головок, великої головки достатньо буде й однієї. Цибулеву головку наріжте часточками та подрібніть за допомогою блендера.

Крок 3. Шматочки яловичини пропустіть через м’ясорубку та в мисці з’єднайте отриману масу з цибульною.

Крок 4. Пучок зеленої цибулі помийте і порубайте ножем. Нарізку також відправте у миску з фаршем.

Крок 5. Кефір вибирайте густий та жирний, влийте його в миску. Також додайте сіль, мелений перець, зіру та за бажання інші улюблені прянощі. Перемішайте усі інгредієнти.

Крок 6. Далі влийте в отриману масу холодну воду і ще раз добре вимісіть начинку, щоб вона стала однорідною.

Крок 7. Щоб начинка з яловичини стабілізувалася, відправте її в холодильник на півгодини, потім можна приступати до ліплення чебуреків. Смачного!

Курячий фарш для чебуреків

Курячий фарш для чебуреків – це найпростіший рецепт, який ви можете легко реалізувати у себе на кухні. Чебуреки не будуть жирними, але все одно залишаться соковитими та ситними. Для приготування фаршу можна вибирати будь-які частини курки, які ви більше любите.

Час приготування: 30 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста – 500 гр.
  • Фарш курячий – 1 кг.
  • Зелень подрібнена – 1 ст.
  • Сіль – до смаку.
  • Приправа для фаршу – 1,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування чебуреків підійде покупний курячий фарш. Але краще вибрати свіже куряче м’ясо і приготувати фарш самим, тим більше, що для цього частини курячого філе з грудки або ніжок потрібно просто подрібнити блендером або прокрутити м’ясорубку.

Крок 2. Повністю розморожений покупний курячий фарш або саморобний викладіть у миску.

Крок 3. Полило цибулі очистіть від лушпиння і помийте.

Крок 4. Наріжте цибулю дрібними кубиками і пересипте її в миску до фаршу. Туди додайте сіль за смаком і столову ложку приправ, перемішайте.

Крок 5. Для більш яскравого смаку та аромату додайте будь-яку на ваш смак подрібнену свіжу зелень. Курячий фарш для чебуреків готовий. Смачного!

М’ясний фарш з яйцем для чебуреків

М’ясний фарш з яйцем для чебуреків підходить ідеально. Така ситна випічка буде дуже доречною в поїздці, коли хочеться швидко, а головне ситно перекусити. До того ж з такою начинкою чебуреки вийдуть дуже оригінальними до смаку.

Час приготування: 25 хв.

Час приготування: 15-25 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Яйця – 2 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Телятина – 0,5 кг.
  • Сіль – до смаку.
  • Олія рослинна – для смаження.
  • Цибуля – 120 гр.
  • Вершкове масло – 20 гр.
  • Морквина – 250 гр.
  • Сир напівтвердий – 50 гр.
  • Перець чилі – за бажанням.
  • Цибуля зелена – 60 гр.
  • Перець чорний мелений – 1-2 щіпки.

Процес приготування:

Крок 1. М’яса в начинці має бути набагато більше, ніж інших інгредієнтів, тому цибулю та моркву беріть невеликого розміру. Курячі яйця заздалегідь відваріть круто.

Крок 2. Головку цибулі очистіть і наріжте дрібними кубиками.

Крок 3. З зубчиків часнику зніміть лушпиння і дуже дрібно порубайте ножем.

Крок 4. На добре розігріту сковороду влийте олію і розтопіть невеликий шматочок вершкового. На суміші олій обсмажте цибулю до прозорості, потім до неї додайте часник, смажте пару хвилин.

Крок 5. Морквину очистіть і натріть на великій тертці. Викладіть стружку на сковороду до обсмаженої цибулі, продовжуйте пасерувати овочі до м’якості. Потім перекладіть засмажку в миску.

Крок 6. Замість телятини можна взяти будь-яке інше м’ясо, яке вам більше подобається. Наріжте м’ясо кубиками та прокрутіть через м’ясорубку.

Крок 7. На окремій сковороді з невеликою кількістю олії смажте фарш протягом 2 хвилин.

Крок 8. Охолоджені курячі яйця, круто зварені, очистіть від шкаралупи і натріть на тертці в миску з овочевою засмажкою.

Крок 9. Додайте до овочів та яєць обсмажений фарш, перемішайте начинку.

Крок 10. Сир натріть на великій тертці, зелену цибулю наріжте невеликими шматочками. Ці продукти відправте у миску з начинкою.

Крок 11. Начинку для чебуреків посоліть і приправте на свій смак, за бажанням можна додати їй гостроти за допомогою перцю чилі. Смачного!

Начинка для чебуреків з фаршу і сиром

Начинка для чебуреків з фаршу і сиром виходить соковитою, смачною та трохи тягучою. А ще сир надає випічці легкий вершковий аромат, що повністю перетворює класичну начинку, що давно приїлася. Також можна доповнити склад продуктів для начинки, свіжим базиліком.

Час приготування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Перець чорний мелений – 1-2 щіпки
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Твердий сир – 70 гр.
  • М’ясо – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 0,25-0,5 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Поки відпочиває тісто, можна швидко приготувати начинку. М’ясо для начинки можна підібрати будь-яке: свинину, яловичину чи традиційну баранину. Помийте його та просушіть з усіх боків паперовими рушниками. З цибулі зніміть лушпиння.

Крок 2. М’ясо наріжте середніми за величиною брусками, щоб легко проходили в м’ясорубку. Прокрутіть м’ясо разом із четвертинкою великої головки цибулі через м’ясорубку. За бажання можете додати більше цибулі.

Крок 3. У фарш додайте половину чайної ложки солі та мелений перець за смаком. Також можете додати подрібнений свіжий базилік та інші пряні спеції на свій смак. Добре вимісіть масу ложкою.

Крок 4. Невеликий шматочок твердого сиру натріть на тертці з великими осередками. Вибирайте сир із натуральним складом, щоб він краще плавився при обсмажуванні чебуреків.

Крок 5. Тертий сир можна додати у фарш та змішати. Або на розкочене тісто викладайте спочатку м’ясну начинку тонким шаром, потім посипайте її сиром і вже після цього ліпіть чебурек. Вийде дуже смачно. Смачного!

Соковитий фарш для чебуреків з грибами

Соковитий фарш для чебуреків з грибами – це така смачна та ароматна начинка, що повз цей рецепт так просто не пройдеш. Чебуреки з нею виходять чудовими. Ми розповімо, як приготувати начинку зі свіжими печерицями.

Час приготування: 25 хв.

Час приготування: 20-25 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Спеції – до смаку.
  • Печериці – 150 гр.
  • Свинина – 250 гр.
  • Кріп – до смаку.
  • Цибуля ріпчаста – 60 гр.
  • Олія рослинна – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Відразу підготуйте всі продукти, які вам знадобляться для начинки. Свинину беріть з невеликим жировим прошарком, щоб чебуреки вийшли соковитішими. Наріжте кубиками м’ясо.

Крок 2. Помийте печериці, освіжіть зрізи на ніжках і при необхідності очистіть капелюшки. Наріжте гриби слайсами.

Крок 3. На розігріту сковороду влийте олію і обсмажте на ній гриби до рум’яного кольору протягом 4-5 хвилин. За смаком приправте засмажку спеціями.

Крок 4. Свинину складіть у чашу блендера та подрібніть його. А також добре підійде для цього звичайна ручна м’ясорубка.

Крок 5. Також одночасно з м’ясом закладіть у чашу нарізану великими кубиками цибулю.

Крок 6. Крім того, у чашу відправте грибну засмажку.

Крок 7. Кріп наріжте ножем і викладіть у чашу, всипте сіль до смаку.

Крок 8. Подрібніть всі продукти до отримання однорідної в’язкої маси та начинка для найсмачніших чебуреків готова. Смачного!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал