Соковитий фарш для чебуреків – 6 смачних рецептів приготування начинки для домашніх чебуреків із фаршу з покроковими фото

bf3c44aa7d2652d3c3f66c4267a82c8b

Соковитий фарш для чебуреків – це головний інгредієнт цієї ситної та смачної закуски. За класичним татарським рецептом чебуреки начиняють дрібно рубаною бараниною, але, як показала практика, перекручене через м’ясорубку м’ясо таке саме виходить соковитим. У статті зібрані різноманітні м’ясні начинки, які дозволять вам приготувати найсмачніші у вашому житті чебуреки.

Начинка для чебуреків з фаршу і цибулею

Начинка для чебуреків з фаршу і цибулею, що може бути простіше та смачніше! Правильні чебуреки повинні бути тонкі з хрусткими краями та соковитою начинкою, щоб при укусі бульйон сочився назовні. Але не варто одразу думати, що вам це не під силу. Ми розповімо, як швидко та просто приготувати чудову начинку для таких чебуреків.

Час приготування: 30 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
  • Сіль – до смаку.
  • Приправа для м’яса – до смаку.
  • М’ясо –500 гр.
  • Вода холодна – 0,5 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Класичні чебуреки на їхній батьківщині готують з баранини, ви можете вибрати будь-яке м’ясо: свинину, яловичину або ту ж баранину, також можна змішувати різні види м’яса. Підготуйте свіже та якісне м’ясо для приготування начинки.

90a06eea81d92df6ba9105f87dc72814

Крок 2. На смаку та соковитості майбутніх чебуреків дуже добре позначиться наявність у складі начинки цибулі. Його необхідно очистити від лушпиння, розрізати на 4-6 великих часточок і прокрутити через м’ясорубку. Також цибулю можна натерти на тертці або подрібнити занурювальним блендером.

5452366bf90152890be13c938946666c

Крок 3. Наріжте м’ясо кубиками та прокрутіть через м’ясорубку. Також підійде для начинки і вже готовий фарш, але краще приготувати його самим.

80fa1a5767309a6310ee2fff955a16a7

Крок 4. У мисці з’єднайте м’ясний фарш, подрібнену цибулю, додайте сіль та приправи для м’яса. Добре перемішайте масу.

cfeec8906787e7e0276662dae943fd55

Крок 5. Також можна додати приблизно півсклянки крижаної води, щоб фарш був ще соковитішим. Начинка з фаршу та цибулі готова. Смачного!

Фарш з яловичини для чебуреків у домашніх умовах

Фарш з яловичини для чебуреків в домашніх умовах виходить смачним навіть у господарок-початківців. Завдяки цьому покроковому рецепту ви дізнаєтеся, як приготувати соковиту начинку, необхідно додати до м’яса і в яких пропорціях. Чебуреки з нею виходять ароматними та смачними.

Час приготування: 50 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Перець чорний мелений – 1 щіпка
  • Кефір 3,2% –100 мл.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яловичина – 300 гр.
  • Зіра мелена – 0,25 ч.л.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Перець чорний мелений – 2 щіпки.
  • Вода крижана – 3 ст.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.

Процес приготування:

Крок 1. Яловичу м’якоть обмийте, зріжте прожилки і потім наріжте середніми за величиною кубиками, щоб легко проходили у вхідний отвір м’ясорубки.

4026904659352bb298620712252ee7ef

Крок 2. Якщо у вас дрібна або середня цибуля, то візьміть пару головок, великої головки достатньо буде й однієї. Цибулеву головку наріжте часточками та подрібніть за допомогою блендера.

c2e5a2c4173fc1186fdc9d7275ff186d

Крок 3. Шматочки яловичини пропустіть через м’ясорубку та в мисці з’єднайте отриману масу з цибульною.

a36f6684ff37ad7b7413046ad0d71fa7

Крок 4. Пучок зеленої цибулі помийте і порубайте ножем. Нарізку також відправте у миску з фаршем.

cc958ca23bb0ec0f1e71ff676d4ef01f

Крок 5. Кефір вибирайте густий та жирний, влийте його в миску. Також додайте сіль, мелений перець, зіру та за бажання інші улюблені прянощі. Перемішайте усі інгредієнти.

c9ecfe515e3275e15f92117333efbffb

Крок 6. Далі влийте в отриману масу холодну воду і ще раз добре вимісіть начинку, щоб вона стала однорідною.

dfc2cd1d7d33f2660f4cb0adfcdd4fda

Крок 7. Щоб начинка з яловичини стабілізувалася, відправте її в холодильник на півгодини, потім можна приступати до ліплення чебуреків. Смачного!

6088b1ced49cef4d599a2821249fa244

Курячий фарш для чебуреків

Курячий фарш для чебуреків – це найпростіший рецепт, який ви можете легко реалізувати у себе на кухні. Чебуреки не будуть жирними, але все одно залишаться соковитими та ситними. Для приготування фаршу можна вибирати будь-які частини курки, які ви більше любите.

Час приготування: 30 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста – 500 гр.
  • Фарш курячий – 1 кг.
  • Зелень подрібнена – 1 ст.
  • Сіль – до смаку.
  • Приправа для фаршу – 1,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування чебуреків підійде покупний курячий фарш. Але краще вибрати свіже куряче м’ясо і приготувати фарш самим, тим більше, що для цього частини курячого філе з грудки або ніжок потрібно просто подрібнити блендером або прокрутити м’ясорубку.

2dbf84c3112761cc367b5598d8f446d8

Крок 2. Повністю розморожений покупний курячий фарш або саморобний викладіть у миску.

cf413f293dbe0d28bb29e7c7075b7b3f

Крок 3. Полило цибулі очистіть від лушпиння і помийте.

181ac39cfc92f7a09f8e9eaf91ddbd65

Крок 4. Наріжте цибулю дрібними кубиками і пересипте її в миску до фаршу. Туди додайте сіль за смаком і столову ложку приправ, перемішайте.

6f7444fd142823d40bcb0b50494d9181

Крок 5. Для більш яскравого смаку та аромату додайте будь-яку на ваш смак подрібнену свіжу зелень. Курячий фарш для чебуреків готовий. Смачного!

a642c0504539155e0ceaddbedd3fc2c5

М’ясний фарш з яйцем для чебуреків

М’ясний фарш з яйцем для чебуреків підходить ідеально. Така ситна випічка буде дуже доречною в поїздці, коли хочеться швидко, а головне ситно перекусити. До того ж з такою начинкою чебуреки вийдуть дуже оригінальними до смаку.

Час приготування: 25 хв.

Час приготування: 15-25 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Яйця – 2 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Телятина – 0,5 кг.
  • Сіль – до смаку.
  • Олія рослинна – для смаження.
  • Цибуля – 120 гр.
  • Вершкове масло – 20 гр.
  • Морквина – 250 гр.
  • Сир напівтвердий – 50 гр.
  • Перець чилі – за бажанням.
  • Цибуля зелена – 60 гр.
  • Перець чорний мелений – 1-2 щіпки.

Процес приготування:

Крок 1. М’яса в начинці має бути набагато більше, ніж інших інгредієнтів, тому цибулю та моркву беріть невеликого розміру. Курячі яйця заздалегідь відваріть круто.

684d957d442fda0b7d2e7bbc7b82993c

Крок 2. Головку цибулі очистіть і наріжте дрібними кубиками.

9e0ee75a936d1b0658e16ca4ac8bf5ea

Крок 3. З зубчиків часнику зніміть лушпиння і дуже дрібно порубайте ножем.

7470ff22e1df992d2c8e2ef4cb2bc7da

Крок 4. На добре розігріту сковороду влийте олію і розтопіть невеликий шматочок вершкового. На суміші олій обсмажте цибулю до прозорості, потім до неї додайте часник, смажте пару хвилин.

bba8cfe2332507210c689dbc2332de42

Крок 5. Морквину очистіть і натріть на великій тертці. Викладіть стружку на сковороду до обсмаженої цибулі, продовжуйте пасерувати овочі до м’якості. Потім перекладіть засмажку в миску.

d075fe2dd4c0f86d0beac219fd3ad6e3

Крок 6. Замість телятини можна взяти будь-яке інше м’ясо, яке вам більше подобається. Наріжте м’ясо кубиками та прокрутіть через м’ясорубку.

a20b8ebd48ae1bfb9c08e7803e11a80f

Крок 7. На окремій сковороді з невеликою кількістю олії смажте фарш протягом 2 хвилин.

93f1c1240953bffd447d033f07c709bb

Крок 8. Охолоджені курячі яйця, круто зварені, очистіть від шкаралупи і натріть на тертці в миску з овочевою засмажкою.

bbbb2f06580f8aa20f4554cbf06dca6a

Крок 9. Додайте до овочів та яєць обсмажений фарш, перемішайте начинку.

564f96c0c93166fb4f3d48a44d2195b9

Крок 10. Сир натріть на великій тертці, зелену цибулю наріжте невеликими шматочками. Ці продукти відправте у миску з начинкою.

667d4077b47887769456d43abb54c5f1

Крок 11. Начинку для чебуреків посоліть і приправте на свій смак, за бажанням можна додати їй гостроти за допомогою перцю чилі. Смачного!

5542ec8ebd305950365b8aca137a86e0

Начинка для чебуреків з фаршу і сиром

Начинка для чебуреків з фаршу і сиром виходить соковитою, смачною та трохи тягучою. А ще сир надає випічці легкий вершковий аромат, що повністю перетворює класичну начинку, що давно приїлася. Також можна доповнити склад продуктів для начинки, свіжим базиліком.

Час приготування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Перець чорний мелений – 1-2 щіпки
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Твердий сир – 70 гр.
  • М’ясо – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 0,25-0,5 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Поки відпочиває тісто, можна швидко приготувати начинку. М’ясо для начинки можна підібрати будь-яке: свинину, яловичину чи традиційну баранину. Помийте його та просушіть з усіх боків паперовими рушниками. З цибулі зніміть лушпиння.

a423ef66d895af1bc00d7f703eaacff9

Крок 2. М’ясо наріжте середніми за величиною брусками, щоб легко проходили в м’ясорубку. Прокрутіть м’ясо разом із четвертинкою великої головки цибулі через м’ясорубку. За бажання можете додати більше цибулі.

f5a80483b8acdc6c8d12de1a64acb9b0

Крок 3. У фарш додайте половину чайної ложки солі та мелений перець за смаком. Також можете додати подрібнений свіжий базилік та інші пряні спеції на свій смак. Добре вимісіть масу ложкою.

213b81083dbcb4bccd87d9849f44851e

Крок 4. Невеликий шматочок твердого сиру натріть на тертці з великими осередками. Вибирайте сир із натуральним складом, щоб він краще плавився при обсмажуванні чебуреків.

91ff90ad6b099359d2c83f657861951e

Крок 5. Тертий сир можна додати у фарш та змішати. Або на розкочене тісто викладайте спочатку м’ясну начинку тонким шаром, потім посипайте її сиром і вже після цього ліпіть чебурек. Вийде дуже смачно. Смачного!

008cf4000f77530a6116d61c289545f8

Соковитий фарш для чебуреків з грибами

Соковитий фарш для чебуреків з грибами – це така смачна та ароматна начинка, що повз цей рецепт так просто не пройдеш. Чебуреки з нею виходять чудовими. Ми розповімо, як приготувати начинку зі свіжими печерицями.

Час приготування: 25 хв.

Час приготування: 20-25 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Спеції – до смаку.
  • Печериці – 150 гр.
  • Свинина – 250 гр.
  • Кріп – до смаку.
  • Цибуля ріпчаста – 60 гр.
  • Олія рослинна – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Відразу підготуйте всі продукти, які вам знадобляться для начинки. Свинину беріть з невеликим жировим прошарком, щоб чебуреки вийшли соковитішими. Наріжте кубиками м’ясо.

bfe062ed332540b43ae51afadedd9faa

Крок 2. Помийте печериці, освіжіть зрізи на ніжках і при необхідності очистіть капелюшки. Наріжте гриби слайсами.

b23a74536f558e36ca0f1593dbe61163

Крок 3. На розігріту сковороду влийте олію і обсмажте на ній гриби до рум’яного кольору протягом 4-5 хвилин. За смаком приправте засмажку спеціями.

054a348464de3c6bbc8727cc5b68b7fa

Крок 4. Свинину складіть у чашу блендера та подрібніть його. А також добре підійде для цього звичайна ручна м’ясорубка.

4e0d64432b72ec1865af7ce640869830

Крок 5. Також одночасно з м’ясом закладіть у чашу нарізану великими кубиками цибулю.

63bc697ab099e380605b251d99fcec42

Крок 6. Крім того, у чашу відправте грибну засмажку.

f172e60436c186deb6886122c01756dc

Крок 7. Кріп наріжте ножем і викладіть у чашу, всипте сіль до смаку.

9d45d18ffdf41e05907b0dd752f10115

Крок 8. Подрібніть всі продукти до отримання однорідної в’язкої маси та начинка для найсмачніших чебуреків готова. Смачного!

84411c566241836d5758ffa93a8799f4

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал