Торт “Малинова принцеса” – смачний та простий у приготуванні рецепт

Маю для Вас гарну пропозицію на дуже смачний тортик, який прийде до смаку кожному хто його спробує. Виглядає дуже гарно, а на смак як кажуть: “Губами можна їсти” – вологий, в міру солодкий, та неймовірно смачний!

Торт "Малинова принцеса" - смачний та простий у приготуванні рецепт

Список потрібних інгредієнтів:

На форму (36 см х 24 см)

Бісквіт:

  • 3 яйця
  • ½ склянки цукру
  • ½ склянки пшеничного борошна
  • 1 плоска столова ложка картопляного борошна
  • 1 рівна чайна ложка розпушувача
  • ½ столової ложки оцту
  • 1 ½ столові ложки какао

Приготуйте бісквітний корж із поданих інгредієнтів. Випікати при 160 °C близько 20 хвилин.
Треба спекти 2 таких бісквіта. Перерахованих інгредієнтів вистачить на 1 корж бісквіта.

Крем:

  • 750 мл жирні вершки 36%
  • 6 столових ложок цукрової пудри
  • 3 чайні ложки желатину
  • 2-3 столові ложки холодної води

Додатково:

  • 370 г шоколадного печива
  • 1 банка ірисок (згущене варене молоко)

Приготування:

  1. Желатин налийте в склянку, залийте 2-3 столовими ложками холодної води і відставте на 8 хвилин для набухання.
  2. Потім залити гарячою водою до висоти склянки, перемішати. Вершки збити з цукровою пудрою до пишності, в кінці тонкою цівкою влити охолоджений желатин.
  3. Готовий крем розділити на 2 рівні частини, викласти половину крему на бісквіт, викласти шар бісквіта, викласти іриски і покласти другий шар бісквіту, покласти другу частину крему і накрити другим бісквітом.
  4. Поставте додаткові охолоджувачі (якщо готуєте крем відразу, то печиво з ірисками потрібно досить швидко покласти, щоб інша частина крему не стала занадто міцною).

    (Порада: інгредієнти для крему краще розділити навпіл і приготувати дві окремі пари.)

Желе:

  • 2 малинових желе
  • 3 склянки води (750 мл)
  • 600-700 г замороженої малини

Розчиніть желе в гарячій воді. Додайте заморожену малину в трохи охолоджене, але ще тепле желе і перемішайте. (можна використовувати свіжу малину, а потім кинути малину в холодне желе) Вилити відстійне желе на крем. Охолоджувати мінімум 4 години.

Формуємо торт:

Викладаєте знизу: бісквіт-крем-шар печива-іриска-шар печива-крем-бісквіт-желе!

Приємного випікання та смачного чаювання!

Якщо Вам сподобався рецепт, залиште свій відгук, нам буде приємно чути чи готували Ви цю смакоту. Збережіть, щоб не загубити і завжди мати під рукою. Дякуємо, що слідкуєте за нашими рецептами!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:
Натискаючи на кнопку "Відправити коментар", Я даю згоду на обробку персональних даних і приймаю політику конфіденційності