Рибні салати: 5 дуже смачних і оригінальних рецепти

Пропоную Вам збірку із 5 дуже смачних салати із рибкою. Так як, кожному за Новий Рік вже проїлись олів’є та шуба, тому приготуйте для своєї сім’ї, на Різдвяні свята щось оригінальне і дуже смачне!

Салат «Ворожа»

Рибні салати: 5 дуже смачних і оригінальних рецепти

Один із улюблених салатів нашої родини. Незвичайний за складом, оригінальний та дуже смачний. Спробуйте приготувати!

Інгредієнти:

  • 2 банки сайри
  • велике яблуко
  • 6 варених яєць
  • невелика цибулина
  • 100 г чорносливу
  • 50 г волоських горіхів
  • 200 г напівтвердого сиру
  • майонез

Салат «Казанський»

Рибні салати: 5 дуже смачних і оригінальних рецепти

Один з варіантів рибних салатів багато в чому схожий на інші, але зі своєю родзинкою. Чому “Казанський”? Не знаю, можливо рецепт знайшла в інтернеті саме з такою назвою. Спробуйте приготувати!

Інгредієнти:

  • 2 банки сайри
  • 3 середні картоплини
  • 1 середня морква
  • 3 яйця круто
  • 1 невелика цибулина
  • 2-3 солоних або маринованих огірків
  • майонез

Салат “Дев’ятий вал”

Рибні салати: 5 дуже смачних і оригінальних рецепти

Оригінальний, незвичайний за складом та дуже смачний рибний салат. Спробуйте приготувати!

Інгредієнти:

  • 1 банка сайри (250 г)
  • 200 г свіжих печериць
  • 1 середня морква
  • 1 середня цибулина
  • невеликий пучок кропу
  • майонез для заправки
  • сіль, перець за смаком

Швидкий салат з квасолі та оселедця

Рибні салати: 5 дуже смачних і оригінальних рецепти

Нескладний, з доступних інгредієнтів, ситний і дуже смачний. Спробуйте приготувати!

Інгредієнти:

  • 300 г філе малосольного оселедця
  • банку консервованої червоної квасолі (чиста вага квасолі приблизно 250 г)
  • 3 яйця круто зварені
  • невелика цибулина
  • 3 маринованих огірка середнього розміру
  • майонез

Незвичайний салат з капустою та консервованою рибою

Рибні салати: 5 дуже смачних і оригінальних рецепти

Гарний та смачний! Спробуйте приготувати!

Інгредієнти:

  • 1 банка сайри (250 г)
  • 400-450 г білокачанної капусти
  • 200 г консервованого горошку
  • маленька цибулина
  • пучок зеленої цибулі
  • 0,5 ч. ложки солі
  • 0,5 ч. ложки цукру
  • чорний мелений перець за смаком
  • олія для заправки
Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал