ТОП 5 САЛАТІВ НА НОВОРІЧНИЙ СТІЛ
А який собі виберете Ви?
1, 2, 3, 4 чи 5? Пишіть у коментарях, який найбільше припав до душі.
- Дуже простий та смачний салат: Копчена куряча грудка-кубиками.
Свіжий огірок – кубиками або дрібною соломкою.
Морква по-корейськи.
Консервована кукурудза (можна замінити квасолею).
Сухарики (або картопля фрі).
Майонез (знежирений/домашній). - Салат з тунцем: Подушка із зелені на ваш смак (листя салату, рукола, пекінська капуста, що вам більше подобається). Свіжі помідори. Свіжий огірок. Варене яйце. Консервоване філе тунця. Соус: Соєвий соус – 1 ст. л. Мед – 1 ч. л.(або цукор 0,5 ч. л.) Олія оливкова – 2 ст. л. Лимонний сік – 1 ст. л. Сіль, чорний перець за смаком. Можна використовувати готовий соус «Теріяки», теж буде непогано.
- Салат з печінкою: Цибулю, моркву, обсмажити на олії до золотистого кольору ( окремо). Печінка (будь-яка, бажано вимочити) відварити, подрібнити на великій терці. Малосольний чи солоний огірок кубиками. Варені яйця кубиками. Майонез домашнього приготування або сметана.
- Ще один неймовірний салат Вам в скарбничку:
Обсмажені печериці (можна інші гриби).
Обсмажене куряче філе.
Морква по-корейськи.
Малосольний, маринований або солоний огірок (корнішони будуть виглядати ще краще).
Майонез домашнього приготування чи сметану. - Салат з фунчозою: Фунчоза. Приготувати за інструкцією. Додати за смаком сіль (я використовую сіль з підсилювачем смаку для корейських салатів), оцет, перець (можна соєвий соус). М’ясо соломкою обсмажити. Яєчні млинці: 3-4 яйця, злегка збити вінчиком, додати 1 ст. л. крохмалю, 2 ст. л олії, щіпку солі, добре перемішати. Випікати на розпеченій сковороді з двох боків (смажаться дуже швидко). Корейська морква. Свіжий огірок нарізати соломкою або натерти на корейській терці. Всі заготовки для салату повинні бути приблизно рівними частинами. Збирати салат можна купками або доріжками, як більше подобається. Після подачі його розмішати.
Приємного приготування та щасливого Нового Року!
Якщо Вам сподобались рецепти незабудьте зберегти і поділитись з друзями.