Салат “Обжорка” з куркою – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Салат Обжорка з куркою — це досить доступна закуска, яку обожнюють чоловіки. Для приготування використовують самі звичайні продукти, які практично завжди можна знайти вдома. Апетитний салат швидше готують для повсякденного вживання, однак і на святковому святі він відлітає тільки так. Люди люблять просту домашню їжу. А коли це не тільки смачно і дешево, але і ситно – що може бути краще?

Салат «Обжорка» з куркою і грибами

Салат « Обжорка » з куркою і грибами виходить неймовірно апетитним. Гриби і волоські горіхи надають страви приємну родзинку. Пояснити словами просто неможливо. В принципі використовуються звичайні продукти, але як же це смачно! Геніальне поєднання інгредієнтів призведе в захват ваших гостей.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 50 хв.

Порції – 5

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 1 шт.
  • Консервовані шампіньйони – 1 банка.
  • Волоські горіхи – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Огірки мариновані – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчика.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Олія – для обсмажування.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Куряче філе обмийте, просушіть і обсмажте на розігрітій сковороді з обох сторін. Не забудьте присолити і приперчити. Готове м’ясо остудити і наріжте кубиком. В принципі курочку можна і зварити, а потім залишити в бульйоні до повного охолодження.

Крок 2. Нарізані консервовані шампіньйони припустіть на розігрітій сковороді, підсолити і приперчити.

Крок 3. Цибулину звільніть від лушпиння і наріжте, як зручно. Товстостінні сковорідку розігрійте на середній температурі. Вилийте олію, вивантажите подрібнену цибулю і пасеруйте пару хвилин.

Крок 4. Морквину помийте від піску і бруду, почистіть від шкурки овочечисткою, натріть на терці. Коли цибулька стане м’якою, відправте на сковорідку морквину.

Крок 5. Мариновані огірки наріжте квадратиком. Бочкові огірки в цьому салаті теж будуть ідеальні.

Крок 6. Волоські горіхи переберіть від перегородок і шкаралупок. Порубайте ножем або подрібніть зручним способом.

Крок 7. Зелень петрушки ополосніть і струсіть зайву вологу, наріжте ножем.

Крок 8. Нарізані продукти зберіть в одній ємності. Часникові зубчики очистіть і подрібніть зручним способом. Додайте до продуктів. Заправити майонезом. Перемішайте салат. Зніміть пробу, при необхідності збалансуйте смак. Мені цілком вистачає солі від огірків.

Крок 9. Салат викладіть на тарілку для подачі. Кличте рідних і близьких до обіднього столу. Смачного, їжте і отримуйте неймовірні емоції!

Салат «Обжорка» з куркою і квасолею

Салат «Обжорка» з куркою і квасолею виходить досить ситним. Його можна подавати окремо. Страва виходить збалансованою і неймовірно апетитною. Всі інгредієнти між собою поєднуються ідеально. Цей салат не відніме багато часу, якщо у вас є зварена квасоля. Хоча для економії часу цілком можна використовувати консервовану квасолю.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 1 шт.
  • Квасоля суха – 1 ст.
  • Морква велика – 1 шт.
  • Батон нарізний – 4 скибочки.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Огірки мариновані – 1 шт.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Оливкова олія – 1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Мариновані огірочки наріжте соломкою. Морквину помийте від піску і бруду, почистіть від шкурки овочечисткою, натріть на терці. Цибулину позбавте від верхнього шару, ополосніть і наріжте, як зручно.

Крок 2. Товстостінну сковорідку нагрійте на середній температурі. Вилийте олію, вивантажите подрібнену морквину і готуйте до м’якості.

Крок 3. Куряче філе промийте, складіть в каструлю. Залийте водою. Поставте на плиту і при середній температурі доведіть до кипіння, зніміть шумівкою пінку. Закрийте кришку і готуйте на мінімальному нагріванні близько години. Готове м’ясо залиште в бульйоні до повного охолодження. Потім розберіть на волокна руками.

Крок 4. Часникові зубчики очистіть і подрібніть зручним способом.

Крок 5. Суху квасолю замочіть у воді з вечора, а потім зваріть. Злийте через сито і промийте. Якщо ви обмежені в часі, використовуйте консервовану квасолю. Всі інгредієнти з’єднайте в загальній ємності. За смаком підсолити.

Крок 6. З батона зріжте корочку і наріжте його квадратиками. Складіть в пакет. Подрібніть часник за допомогою часнику, з кропіть олією, закрутіть пакет і гарненько перемішайте.

Крок 7. На суху сковорідку викладіть заготовки для сухариків і підрум’яньте до красивої золотистої скоринки.

Крок 8. Салат можна подавати різними способами. Всі складові перемішати, заправити майонезом і викласти в салатник. Зверху прикрасити сухариками. Або – складові викласти шарами, промазуючи кожен шар майонезом, задерикувавши зверху квасолею. Яскравий ароматний салат готовий. Кличте друзів і їжте з насолодою.

Салат «Обжорка» з куркою і корейською морквою

Салат «Обжорка» з куркою і корейською морквою виходить надзвичайно смачним. Корейська морквина надає пікантність салату і цікаву родзинку. Яскравий салат хочеться їсти і, незважаючи на те, що салат ситний, зупиниться дуже складно. Рекомендую цей рецепт і сама часто користуюся ним.

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Куряче філе відварне – 150 гр.
  • Кріп – за смаком.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Огірки мариновані – 1 шт.
  • Олія – 4 ст.л.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Складіть продукти для божественної закуски відповідно до списку. Цибулю почистіть від лушпиння. Відваріть куряче філе перед тим, як плануєте приготувати салат. Це досить заощадить час.

Крок 2. Почищену цибульку наріжте кільцями, а потім розріжте на чотири частини.

Крок 3. Товстостінну сковорідку нагрійте на середній температурі. Вилийте олію, вивантажите подрібнені цибулини і припустіть. Остудити.

Крок 4. Маринований огірочок тонко наріжте.

Крок 5. Нарізаний огірочок перекладіть в сито, щоб позбутися від зайвої вологи. Це убезпечить вас, і салат НЕ буде водянистим.

Крок 6. Куряче м’ясо наріжте брусочками.

Крок 7. У загальній ємності з’єднайте обсмажену цибулю, маринований огірочок, куряче м’ясо і корейську морквину. Гілочки кропу промийте під краном, просушіть і подрібніть. Відправте в салат. Додайте перець і заправити майонезом. Перемішайте. Зніміть пробу, якщо буде потрібно, відрегулюйте смак.

Крок 8. Скориставшись кулінарним кільцем, перекладіть салат на тарілку для подачі і при бажанні задекоруйте кропчиком і корейською морквиною. Приємної насолоди! Їжте із задоволенням!

Салат «Обжорка» з сухариками

Салат «Обжорка» з сухариками – найвишуканіший варіант з усіх можливих. Обожнюю цю закуску. Копчена курочка і хрусткі сухарики роблять салат більш святковим. Закуска виходить надзвичайно апетитною. Приємний аромат просто захоплює і підвищує апетит.

Час готування – 30 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Копчена куряча грудка – 250 гр.
  • Батон пшеничний – 2 скибочки.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Огірки мариновані – 2 шт.
  • Петрушка – за смаком.
  • Рослинна олія – 1 ст.л.
  • Майонез – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Складіть потрібні продукти відповідно до рецептури. Морквину помийте щіткою під краном, почистіть від шкірки овочечисткою. Петрушку промийте під краном і просушіть.

Крок 2. Цибулину звільніть від лушпиння, обдайте під краном і наріжте, як зручно.

Крок 3. Підготовлену морквину натріть на терці.

Крок 4. Товстостінну сковорідку нагрійте на середній температурі. Вилийте олію, вивантажите подрібнену морквину і цибулю, готуйте до м’якості. Потім остудити овочі.

Крок 5. Батон наріжте квадратиками. На суху сковорідку викладіть хлібні заготовки для сухариків і підрум’яньте до красивої золотистої скоринки. Присипте сіллю, спеціями і перемішайте. Залиште на сковороді на 10 хвилин. Батон підсохне і в підсумку вийдуть пряні сухарики.

Крок 6. Мариновані огірки наріжте квадратиком. Бочкові огірки в цьому салаті теж будуть ідеальні.

Крок 7. Копчену курочку наріжте кубиками. Продукти з’єднайте у великій ємності, призначеної для змішування салату.

Крок 8. Перемішайте інгредієнти, при бажанні приперчіть. Заправити майонезом. Знову перемішайте. Зніміть пробу, якщо буде потрібно, збалансуйте смак. Але мені досить солі від огірків.

Крок 9. Салат перекладіть на тарілку для подачі і задекоруйте листочками петрушки. Яскравий ароматний салат готовий. Кличте друзів і їжте з насолодою.

Салат «Обжорка» з копченою куркою

Салат «Обжорка» з копченою куркою виходить божественним. Копчений насичений аромат в поєднанні з часником підвищує апетит. Салат виходить таким смачним, що важко зупинитися. Коли я готую закуску за цим рецептом, застілля приречене на успіх. Гості обдаровують компліментами і просять добавки. Ось, що я називаю успіхом!

Час готування – 30 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Копчені курячі ніжки – 3 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Огірки мариновані – 4 шт.
  • Петрушка – для прикраси.
  • Сир – для прикраси.
  • Рослинна олія – для смаження.
  • Майонез – за смаком.
  • Часник – 3 зубчика.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Складіть необхідні продукти відповідно до рецептури. Цибулину звільніть від лушпиння.

Крок 2. Курячі ніжки звільніть від шкіри і кісточок, а потім наріжте кубиком.

Крок 3. Морквину вимийте щіткою під краном, почистіть овочечисткою і натріть на терці. Почищену цибулинку наріжте, як вам подобається. Товстостінну сковорідку нагрійте на середній температурі. Вилийте олію, вивантажите подрібнену морквину і цибулю, готуйте до м’якості. Потім остудити овочі.

Крок 4. Мариновані огірочки наріжте квадратиком. Бочкові огірки в цьому салаті теж підійдуть ідеально.

Крок 5. Часникові зубчики очистіть і наріжте ножем.

Крок 6. Підготовлені продукти з’єднайте в ємності для змішування салату. Підсоліть і приперчіть за смаком.

Крок 7. Салат можна подавати різними способами. Всі складові перемішати, заправити майонезом і викласти за допомогою кулінарного кільця. Присипати натертим сиром і задекорувати петрушкою.

Крок 8. Або – складові викласти шарами, промазуючи кожен шар майонезом, задерикувавши зверху натертим сиром і петрушкою. Запрошуйте гостей. Смачного, їжте і отримуйте задоволення!

Салат Обжорка з курячою печінкою

Салат Обжорка з курячою печінкою – цікавий варіант для тих, хто любить печінку. Тому, хто не розуміє цей продукт, не буду нав’язувати цей салат. Але скажу одне, я теж не любила печінку, поки одного разу не побачила цей апетитний салат на святковому столі в гостях. Цей варіант значно відрізняється від побратимів з куркою, але в цьому і є вся принадність.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Печінка куряча – 300 гр.
  • Морква очищена – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста очищена – 150 гр.
  • Огірки мариновані / солоні – 150 гр.
  • Рослинна олія – для смаження.
  • Майонез – за смаком.
  • Часник – 3 зубчика.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Курячу печінку промийте, обріжте прожилки і жир. У ємність для варіння налийте води. При середній температурі закип’ятіть, підсолити і закиньте печінку. Після повторного закипання, готуйте на мінімальному нагріванні 15 хвилин, після чого злийте через друшляк і промийте під краном.

Крок 2. Морквину помийте щіткою під краном, видаліть шкірку овочечисткою, наріжте соломкою.

Крок 3. Товстостінну сковорідку нагрійте на середній температурі. Вилийте олію, вивантажите подрібнену морквину і готуйте до м’якості.

Крок 4. Цибулю почистіть від лушпиння, промийте під краном і наріжте, як зручно.

Крок 5. Коли морквина стане м’якою, зніміть її і відправте на сковорідку.

Крок 6. Пасеруйте кілька хвилин.

Крок 7. Пасеровані овочі перекладіть в салатник. Охололу курячу печінку наріжте соломкою і відправте до овочів.

Крок 8. Мариновані огірочки наріжте соломкою. Бочкові огірки в цьому салаті теж будуть гарні.

Крок 9. Часникові зубчики очистіть і подрібніть улюбленим способом. Додайте до інгредієнтів. Перемішайте складові. Заправити майонезом. Приперчіть. Спробуйте на смак, якщо потрібно, відрегулюйте по солі. Досить солі від огірків і майонезу.

Крок 10. Салат розкладіть по порціях і при бажанні задекоруйте. Запрошуйте домашніх. Їжте і отримуйте задоволення! Приємної насолоди!

Салат Обжорка з курячими шлунками

Салат Обжорка з курячими шлунками зацікавить вас, це я вам гарантую. Спочатку здасться, що страва не може бути смачним. Однак, така думка помилково. Курячі шлунки привнесуть неповторну родзинку страві. Якщо боїтеся, не сподобається, зробіть зменшену порцію на пробу. Але я запевняю, вас за вуха не відтягнеш від цієї закуски.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Шлунки курячі – 500 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Огірки солоні – 160 гр.
  • Рослинна олія – 40 мл.
  • Майонез – за смаком.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Перець запашний горошком – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Отже, зберіть необхідні продукти для цікавого салату. Курячі шлунки промийте. Морквину помийте щіткою під краном, видаліть шкірку овочечисткою.

Крок 2. У ємність для варіння відправте курячі шлунки, додайте горошини перцю і лаврушку, налийте гарячої води.

Крок 3. При середній температурі закип’ятіть, підсолити. Після закипання, готуйте на мінімальному нагріванні 30 хвилин.

Крок 4. Після чого злийте через друшляк і остудити.

Крок 5. Цибулину почистіть від лушпиння, промийте під краном і наріжте, як зручно.

Крок 6. Морквину наріжте соломкою.

Крок 7. Чавунну сковорідку нагрійте на середній температурі. Вилийте олію, вивантажите подрібнені овочі і готуйте до м’якості. Після чого вимкніть нагрів і остудити.

Крок 8. Солоні огірочки наріжте тонкими напів-кружечками.

Крок 9. Охололі шлуночки наріжте тонкими скибочками.

Крок 10. Пасеровані овочі перекладіть в салатник, додайте огірочки і шлуночки.

Крок 11. Заправити майонезом. Приперчіть. Спробуйте на смак, якщо потрібно, відрегулюйте по солі. Досить солі від огірків і майонезу.

Крок 12. Перемішайте салат.

Крок 13. Салат перекладіть на тарілку для подачі і при бажанні задекоруйте зеленню.

Крок 14. Запрошуйте гостей і чекайте захоплень. Приємної насолоди!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал