Піца з листкового тіста в духовці – 9 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Піца – одне з найпопулярніших страв, якими можна смачно і швидко перекусити. Готувати піцу найпростіше на основі листкового тіста. Якщо розкачати і запекти її в духовці за всіма правилами, то у вас вийде ніжна піца з хрусткими боками. У цій статті ми зібрали 9 популярних рецептів смачної піци на листковому тісті.

Домашня піца з листкового дріжджового тіста в духовці

Для того щоб приготувати піцу, не обов’язково возитися з дріжджовим тістом, витримувати його. Для піци підійде напівфабрикат листкового тіста, вам залишиться тільки розкачати його і доповнити смачною начинкою і соусами за смаком.

Час готування: 65 хв .

Час приготування: 25 хв.

Порцій: 6-8.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове – 500 гр.
  • Кетчуп – 5 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Печериці – 200 гр.
  • Ковбаса – 200 гр.
  • Помідори – 2 шт.
  • Сир – 150 гр.
  • Трави італійські – 0,5 ч .л
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

  1. Листкове тісто розморозити, розкачати і викладіть на деко, зробіть бортики.

  2. Змастіть тісто кетчупом, бортики змащувати не потрібно. Цибулю наріжте тонкими півкільцями і розсипте його по тісту.

  3. Потім викладіть часточки печериць, посипте їх спеціями, зверху покладіть кружальця помідорів.

  4. На помідори покладіть шар з ковбаси і посипте піцу тертим сиром .

  5. Випікайте піцу в духовці при 200 градусах 20-25 хвилин. Гарячу піцу наріжте на порції, трохи остудіть і подавайте на стіл.

Смачного!

Піца з листкового тіста з ковбасою, сиром і помідорами

Найпопулярніші інгредієнти для приготування піци в домашніх умовах – це ковбаса, помідори і сир. А якщо взяти напівфабрикат листкового тіста, то дуже швидко у вас на столі з’явиться прекрасна ароматна піца.

Час готування: 55 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порцій: 6-8.

Інгредієнти:

  • Огірки солоні – 2 шт.
  • Борошно – 1-2 ст.л.
  • Паста томатна – 100 мл.
  • Сіль – за смаком.
  • Сир твердий – 300 гр.
  • Помідори – 1 шт.
  • Ковбаса – 300 гр.
  • Трави італійські – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Тісто листкове бездріжджове – 1 шт.

Процес приготування:

  1. Тісто повністю розморозити, помідори, огірки і ковбасу наріжте тонкими часточками.

  2. Розстеліть на столі пергамент, посипте його борошном і розкачайте на ньому тісто.

  3. Тісто змастіть томатною пастою.

  4. Потім розкладіть по тісту помідори, ковбасу і огірки, посипте їх сумішшю італійських трав і трохи посоліть.

  5. Перемістити піцу разом з пергаментом на деко.

  6. Запікайте піцу в духовці при 200 градусах 20-25 хвилин. Зелень порубати ножем, сир натріть на дрібній тертці.

  7. Посипте піцу спочатку зеленню, потім тертим сиром. Поверніть деко в духовку ще на 5 хвилин, щоб сир розплавився.

  8. Потім гарячу піцу розріжте на порції і подавайте на стіл.

Смачного!

Як приготувати листкову міні піцу в домашніх умовах?

Піца – дуже смачна і швидка закуска, яку можна приготувати в домашніх умовах. Її можна спекти на велику компанію або зробити кілька міні піц та подати їх, як окремі порції.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4.

Інгредієнти:

  • Тісто бездріжджове листкове – 500 гр.
  • Шинка – 100 гр.
  • Огірки мариновані – 1 шт.
  • Печериці – 4 5 шт.
  • Кетчуп – 2-3 ст.л.
  • Сир – 100 гр.
  • Помідори черрі – 10 шт.
  • Спеції за смаком.

Процес приготування:

  1. Тісто розморозити при кімнатній температурі, розріжте на 4 рівні частини і розкачати. ​​

  2. Шинку наріжте тонкими скибочками. Помідори розрізати на четвертинки.

  3. Основу піци змастіть кетчупом.

  4. Розкладіть на тісті шинку і помідори, посипте заготовки спеціями за смаком.

  5. Деко застеліть пергаментом, перекладіть на нього заготовки, додайте по шматку маринованого огірка і посипте тертим сиром.

  6. Випікайте піцу при 200 градусах в духовці 15-20 хвилин. Міні піци трохи остудіть, потім подавайте на стіл.

Смачного!

Закрита піца з листкового тіста в духовці

Для італійської кухні закрита піца настільки ж традиційна, як і класична. Такий вид закуски називають кольцоне. Як і в пиріжках, вся начинка ховається всередині під хрустким листковим тістом.

Час готування: 65 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове – 1 упаковка.
  • Помідори – 2 шт.
  • Печериці мариновані – 1 банка .
  • Сир гауда червоний – 200 гр.
  • Оливки – 100 гр.
  • Сосиски – 200 гр.
  • Зелень – за смаком .
  • Шинка – 200 гр.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чилі – 2 шт .
  • Яйце куряче – 1 шт.

Процес приготування:

  1. Сир натріть на середній терці.

  2. Сосиски і шинку наріжте кубиками.

  3. Також наріжте кубиками і змішайте овочі, печериці та оливки. Зелень дрібно порубати ножем.

  4. Тісто розморозити, наріжте рівними частинами розміром 10 на 20 сантиметрів. На один край тіста покладіть м’ясо і зелень.

  5. Зверху додайте суміш овочів і тертий сир.

  6. Накрийте начинку другою частиною тіста і добре скріпіть краю між собою. Поверхня проколіть виделкою в декількох місцях. Викладіть заготовки на деко.

  7. Змастіть закриті піци збитим яйцем і запікайте в духовці при 180 градусах 25-35 хвилин до красивого рум’яного кольору.

  8. Закриту піцу трохи остудіть і потім подавайте на стіл разом з чаєм.

Смачного!

Дуже смачна піца з листкового тіста з грибами

Варіантів приготування піци дуже багато і начинка може бути, навіть дуже. Пропонуємо вам експрес-рецепт піци з грибами на готовому листковому тісті. Виходить смачна і ніжна закуска.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 16.

Інгредієнти:

  • Тісто дріжджове листкове – 500 гр.
  • Гриби – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Ковбаса – 150 гр.
  • Помідор – 1 шт.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Кетчуп – за смаком.
  • Майонез – за смаком
  • Олія – ​​для смаження.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

  1. Помідор наріжте четвертинками.

  2. Сир натріть на середній терці.

  3. Ковбасу наріжте кубиками.

  4. Дрібно наріжте гриби і цибулю, обсмажте їх до золотистого кольору.

  5. Для соусу змішайте кетчуп , майонез і рубану зелень.

  6. Деко змастіть рослинною олією. Тісто розкачати і викласти на деко, наколи його по всій поверхні виделкою.

  7. Змастіть тісто підготовленим соусом і розсипте трохи сиру.

  8. Далі покладіть ковбасу, помідори і зажарку з цибулі і грибів.

  9. Зверху посипте заготовку сиром, що залишився.

  10. Випікайте піцу в духовці при 180 градусах 20 хвилин. Дістаньте піцу з духовки, наріжте на порції і подавайте, як закуску, на стіл.

Приємного апетиту!

Покроковий рецепт піци з листкового тіста з сосисками

Це найлегший спосіб приготувати піцу в домашніх умовах. Таку піцу без праці зможе приготувати будь-яка господиня. Інгредієнти досить прості і доступні: сосиски і листкове тісто можна знайти в будь-якому продуктовому магазині.

Час готування: 50 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове дріжджове – 250 гр.
  • Сосиски – 6-7 шт.
  • Помідори – 3 шт.
  • Оливкова олія – ​​для змащування форми.
  • Часник – 2 зуб.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Суміш перців – за смаком.
  • Сир – 150 гр.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

  1. Листкове тісто розморозити і розкачати в тонкий пласт.

  2. Форму змастіть оливковою олією і викладіть на неї тісто.

  3. Сосиски розріжте навпіл і розкладіть по краях.

  4. Накрийте сосиски тістом, зайві частини відріжте.

  5. На одержані бортах зробіть надрізи через 0,7-1 сантиметр.

  6. Помідори наріжте кружальцями і викладіть на тісто рівномірним шаром. Посипте їх сіллю, перцем і подрібненим часником.

  7. Далі посипте помідори рубаною петрушкою.

  8. Посипте піцу товстим шаром тертого сиру і відправте в духовку, розігріту до 200 градусів, на 20 хвилин.

  9. Піца виходить смачною і апетитною на вигляд.

Смачного!

Як спекти домашню піцу з листкового тіста з фаршем?

Піца – найвідоміше блюдо італійської кухні. Її готують з шинкою, сосисками, вареним м’ясом або фаршем. І звичайно найсмачніша частина піци – розплавлена ​​сирна скоринка.

Час готування: 90 хв.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 8-10.

Інгредієнти:

  • Фарш м’ясний – 700 гр.
  • Ковбаса – 300 гр.
  • Маслини – 1 банка.
  • Тісто листкове бездріжджове – 1 упаковка.
  • Сир твердий – 300 гр.
  • Помідори черрі – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Аджика – 4-5 ст.л.
  • Сметана – 3-4 ст.л.
  • Майонез – 3-4 ст.л.
  • Олія соняшникова – для смаження.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

  1. Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте півкільцями і обсмажте на олії до м’якості.

  2. Болгарський перець очистіть від перегородок і насіння, наріжте соломкою. Додайте перець на сковороду до цибулі, смажте 3-5 хвилин.

  3. Окремо обсмажте фарш до готовності. Посоліть і приправте м’ясо за смаком.

  4. Тісто розморозити і розкачати в тонкий пласт.

  5. Змастіть деко олією і викладіть на нього тісто.

  6. Тісто змастіть аджикою, розкладіть фарш.

  7. Далі покладіть зажарку з овочів і нарізану ковбасу.

  8. Зверху викладіть часточки помідорів і маслини.

  1. Змішайте сметану з майонезом. Отриманий соус нанесіть на заготівлю.

  • Посипте піцу тертим сиром і помістіть в духовку, розігріту до 200 градусів, на 30-40 хвилин.

  • Піца виходить дуже смачною і ситної.

Смачного!

Ситна піца з листкового тіста з куркою

Піцу можна подати як закуску і самостійне блюдо. З начинкою з курячого філе блюдо виходить ситним, смачним, з ним цілком можна влаштувати легку вечерю для всієї родини.

Час готування: 95 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 8.

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 300 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Перець червоний мелений – за смаком.
  • Приправа для курки – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Часник сухий – за смаком.
  • Хмелі-сунелі – за смаком.
  • Маслини – 1 банка.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Олія соняшникова – 1 ч.л.
  • Тісто листкове дріжджове – 500 гр.
  • Майонез – 2 ст.л.
  • Паста томатна – 3 ст.л.

Процес приготування:

  1. Куряче філе помийте . Промокніть паперовими рушниками і наріжте кубиками.

  2. Зубчики часнику дрібно наріжте.

  3. До курячому філе додайте часник і спеції, перемішайте і залиште на 20-30 хвилин.

  4. Маслини наріжте кружальцями.

  5. Сир натріть на тертці.

  6. Деко змастіть рослинною олією, викладіть на нього розкачане листкове тісто.

  7. Спочатку змастіть тісто майонезом, потім томатною пастою.

  8. На тісто викладіть куряче філе.

  9. Потім покладіть маслини і тертий сир.

  10. Надішліть піцу в духовку, розігріту до 170 градусів, на 25-35 хвилин. Готову піцу наріжте порціями, трохи остудіть і подавайте на стіл.

Смачного!

Швидка піца з готового замороженого листкового тіста

Готове листкове тісто допоможе вирішити питання з закускою на будь-який смак. Наприклад, на основі листкового тіста можна швидко приготувати піцу з ароматною сирною скоринкою. Із вказаної кількості інгредієнтів вийде піца на 8 порцій.

Час готування: 50 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порцій: 8.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове – 500 гр.
  • Паста томатна – за смаком.
  • Сосиски – 6 шт.
  • Помідори – 4 шт.
  • Гриби мариновані – 1 банка.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Маслини – 1 банка.
  • Сир – 200 гр.

Процес приготування:

  1. Помідори наріжте кружальцями.

  2. Сосиски наріжте кружальцями.

  3. Болгарський перець очистіть від насіння і перегородок, наріжте соломкою.

  4. Маслини наріжте кільцями.

  5. Мариновані гриби наріжте часточками.

  6. Сир натріть на тертці.

  7. Тісто розморозити і розріжте на рівні квадрати.

  8. Тісто змастіть томатною пастою , викладіть помідори, перець болгарський, сосиски, гриби і маслини.

  9. Посипте заготовки тертим сиром.

  10. Випікайте піцу в духовці при 180 градусах 20-25 хвилин. Готову піцу трохи остудіть і потім подавайте на стіл.

Смачного!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал