Як смажити заморожені пельмені? Дуже просто! Рецепт і добірка соусів

З усіх відомих способів смаження пельменів, цей рецепт найвдаліший. Пельмені виходять повністю приготовані: соковита начинка, не розварене тісто, тонка дуже смачна скоринка за яку, власне, всі і люблять цю страву.

Для приготування нам знадобиться:

  • Пельмені – 20 шт.
  • Вода – 150 мл.
  • Рослинна олія – 2 ст. л.
  • Сіль, перець.

Для цього рецепта нам знадобляться заморожені пельмені, неважливо куплені вони в магазині або ж дбайливо зліплені домашні. Головне заморожені.

Сковороду з рослинною олією розігріти на середньому вогні. Олія повинна покривати дно сковороди тонким шаром, більше доливати не потрібно.

Як тільки олія почне потріскувати, в один шар викладаємо наші пельмені. Добре перемішуємо, щоб олія рівномірно розподілилося по їх поверхні. Обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки з усіх боків. Додаємо сіль, перець і інші спеції на свій смак, наприклад порошок сухого часнику.

Дуже акуратно вливаємо в сковороду приблизно 100-150 мілілітрів окропу, пельмені повинні бути у воді наполовину. Накриваємо кришкою, залишаємо готуватися наші пельмені на середньому вогні до повного випаровування рідини. Знімаємо кришку, на цьому етапі пельмені починають прилипати до сковороди. Акуратно перемішуємо і злегка підсушуємо.

Готово. Подавати зі сметаною, майонезом, кетчупом або іншим соусом за смаком.

Соуси до пельменів:

  • Сметан + рубаний кріп
  • Сметана + аджика
  • Сметана + плавлений сир + часниковий порошок
  • Сметана + кетчуп
  • Сметана + гірчиця + лимонний сік
  • Майонез + маринований огірочок на тертці + рубаний кріп
  • Майонез + соєвий соус + гірчиця

Як смажити заморожені пельмені? Дуже просто! Рецепт і добірка соусів

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал