Шоколадний торт на сковороді – покроковий рецепт приготування з фото

Цей шоколадний торт на сковороді дуже смачний і ніжний, готується всього за 30 хвилин, а результатом будуть задоволені всі!

Він просто тане в роті, а найголовніше, що швидкий у приготуванні і з простих інгредієнтів, що завжди знайдуться на кухні кожної господиньки. Обов’язково приготуйте його до затишного чаювання для своїх рідних.Шоколадний торт на сковороді - покроковий рецепт приготування з фото

Список потрібних інгредієнтів:

Тісто:

  • Яйця – 3 шт
  • Цукор – 220 гр
  • Борошно – 140 гр
  • Розпушувач – 1 п
  • Молоко – 200 мл
  • Олія – 100 мл (без запаху)
  • Какао – 3 ст. л.

Крем:

  • Сметана 20% густа – 400 гр
  • Згущене молоко – 300 мл

Шоколадний торт на сковороді - покроковий рецепт приготування з фото

Покроковий рецепт приготування з фото:

  1. Змішуємо яйця, цукор, молоко кімнатної температури, соняшникову олію і добре перемішуємо.Шоколадний торт на сковороді - покроковий рецепт приготування з фотоШоколадний торт на сковороді - покроковий рецепт приготування з фото
  2. Додаємо борошно, какао, розпушувач, все це добре перемішуємо, щоб не було грудочок, тісто має бути рідким, як на млинці.Шоколадний торт на сковороді - покроковий рецепт приготування з фото
  3. Після чого вливаємо тісто в розігріту сковорідку і обсмажуємо на середньому вогні під кришкою, (до утворення пористої поверхні).Шоколадний торт на сковороді - покроковий рецепт приготування з фотоШоколадний торт на сковороді - покроковий рецепт приготування з фото
  4. У мене вийшло 8 коржів, обрізаємо краї, укладаємо їх у форму і щедро змащуємо кремом, і так в кілька повторень.Шоколадний торт на сковороді - покроковий рецепт приготування з фото
  5. Далі прибираємо в холодильник, щоб просочитися і застигнути тортику хвати 1-2 годин, але можна залишити і довше,  якщо у вас вистачить терпіння.Шоколадний торт на сковороді - покроковий рецепт приготування з фотоШоколадний торт на сковороді - покроковий рецепт приготування з фото

Ось і все, торт готовий, прикрасити можете на свій смак. Можна прикрасити тертим шоколадом, як в рецепті.
Приємного апетиту та готуйте з любов’ю! Смачного.

Автор рецепту: mariya_allabyan

Переклад українською мовою та фото: kolizhanka.net.ua

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:
Натискаючи на кнопку "Відправити коментар", Я даю згоду на обробку персональних даних і приймаю політику конфіденційності