Спробуйте ніжну соковиту рибу з сирною начинкою.

Інгредієнти:
- Яйця – 2 штуки;
 - Скумбрія – 2 штуки;
 - Сіль, перець – за смаком;
 - Твердий сир – 70 г;
 - Часник – 2 зубчики;
 - Зелень – за смаком;
 - Сметана – 4 ст. ложки.
 
Приготування:
- Яйця відваріть круто за 10 хвилин і остудіть.
 - Рибу обполосніть. Видаліть голову, хвіст, плавники, нутрощі і темну плівку. Промийте під проточною водою і підсушіть паперовими рушниками.
 - Посоліть і поперчіть скумбрію зовні і всередині. Залиште на 10-15 хвилин.
 - Сир натріть на крупній тертці. Яйця наріжте невеликими шматочками. Часник пропустіть через прес. Зелень нарубати.
 - Начинку посоліть, поперчіть і змішайте з однією – двома ложками сметани.
 - Наповніть рибу підготовленою масою і злегка змастіть сметаною.
 - Загорніть у фольгу не надто щільно, щоб всередині залишалося трохи порожнього простору.
 - Запікайте приблизно 25-30 хвилин при температурі 180 °С. якщо хочете злегка підрум’янити, розкрийте фольгу і залиште скумбрію в духовці ще на 5 хвилин.
 
Смачна і соковита риба для святкового-новорічного столу готова!!!
