Фарширована скумбрія яйцями і сиром, запечена в духовці

Спробуйте ніжну соковиту рибу з сирною начинкою.

Фарширована скумбрія яйцями і сиром, запечена в духовці

Інгредієнти:

  • Яйця – 2 штуки;
  • Скумбрія – 2 штуки;
  • Сіль, перець – за смаком;
  • Твердий сир – 70 г;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Зелень – за смаком;
  • Сметана – 4 ст. ложки.

Приготування:

  1. Яйця відваріть круто за 10 хвилин і остудіть.
  2. Рибу обполосніть. Видаліть голову, хвіст, плавники, нутрощі і темну плівку. Промийте під проточною водою і підсушіть паперовими рушниками.
  3. Посоліть і поперчіть скумбрію зовні і всередині. Залиште на 10-15 хвилин.
  4. Сир натріть на крупній тертці. Яйця наріжте невеликими шматочками. Часник пропустіть через прес. Зелень нарубати.
  5. Начинку посоліть, поперчіть і змішайте з однією – двома ложками сметани.
  6. Наповніть рибу підготовленою масою і злегка змастіть сметаною.
  7. Загорніть у фольгу не надто щільно, щоб всередині залишалося трохи порожнього простору.
  8. Запікайте приблизно 25-30 хвилин при температурі 180 °С. якщо хочете злегка підрум’янити, розкрийте фольгу і залиште скумбрію в духовці ще на 5 хвилин.

Смачна і соковита риба для святкового-новорічного столу готова!!!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал