Як приготувати курячий суп – 9 рецептів приготування з покроковими фото

9f566d151d111d7f072ee69a1ce99204

Як приготувати курячий суп – це проста і дуже смачна страва, яка користується популярністю в кожній родині. Кожна господиня готує курячий суп за своїм улюбленим рецептом. У добірці зібрані найпоширеніші варіанти смачних і бюджетних супів, приготування яких не доставить незручностей.

Курячий суп з картоплею

Курячий суп з картоплею – рецепт, який зажадає на виконання не більше півгодини. Блюдо підходить зайнятим людям і тим, хто не готовий витрачати багато часу на підготовку. Для рецепта підходить не тільки куряча грудка, а й інші частини. Якщо калорійність страви не принципова, для наварювальних основи варимо стегенце або спинку.

Час готування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Куряча грудка – 200 гр.
  • Макаронна засипка – 100 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Вода – 2,5 л.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо інгредієнти.

d58a96e0de497c6c585aa01f370f9293

Крок 2. Обмивши птицю, нарізаємо шматочками відповідного розміру. Крім філе використовуємо будь-які курячі частини. Частини з кісточками після варіння розбираємо на шматочки, видаляючи кістки і шкіру.

17e65386de65674fee44cb5ab5408dfb

Крок 3. Закип’ятив воду, опускаємо м’ясо. Довівши до кипіння, прибираємо пінку. Збавивши полум’я, продовжуємо варіння.

945718c3656559a57e10ca855a7bf98a

Крок 4. Картоплю і морквину очищаємо економкою і крупно ріжемо. Вивантажуємо в бульйон і варимо до повного приготування.

068a0174a889ba0396a1f3a12f661fcc

Крок 5. Кладемо цибулю цілком в очищеному вигляді. Для золотистого відтінку бульйону можна зняти лише верхню лушпиння. Після приготування дістаємо м’яку цибулину і викидаємо. Вона виконала свою функцію.

f082c948bb81f1377558e5cd9f43147c

Крок 6. Коли картопля стане м’якою, закидаємо макаронні вироби. Солимо і перчимо. Розмішуємо і кладемо лаврушку. Варимо, поки не приготується макаронна засипка. Головне не переварити. Краще відключити газ на пару хвилин раніше, ніж написано на упаковці. Так макаронні вироби не розваряться і не перетворяться в кашу.

36b07b5b1537f002428a59ee4a6c5377

Крок 7. Відключивши нагрів, розливаємо по порціях суп. Посипаємо рубаною зеленню.

9467cb6505453640fb90e44e13d28869

Крок 8. Замість зірочок можна використовувати іншу вермішель, наприклад, павутинку або іншу дрібну засипку.

f173c9e1d51dfc3a23410ba1cbf7f915

Крок 9. Суп виходить досить апетитним і добре насичує. Це відмінний варіант для швидкого сімейного обіду. Смачного!

c2cefee7218ad72d422b3010bacd7b3a

Курячий суп з локшиною і яйцем

Курячий суп з локшиною і яйцем ідеально підходить для сімейного обіду. Приготувати суп зможе навіть недосвідчений кулінар. Рецепт зіпсувати просто нереально. Зварена заздалегідь основа скоротить тимчасові витрати на варіння супу. Для цього я часто заготовлюю і заморожую бульйон.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Курячі крила – 3 шт.
  • Локшина – 3 ст.л.
  • Картопля – 3 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Приправа – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Вода – 2-2,5 л.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Часник – 1 зубчик.
  • Олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Сполоснувши курячі крила, ріжемо їх по суглобах. Або використовуємо інші частини курки – спинки, ніжки або стегна. Опускаємо в каструлю. Вливаємо фільтрувати воду. Закип’ятивши, знімаємо піну. Солимо. Збавивши полум’я, готуємо 10 хвилин.

2ee789d418341b635750617a854f947d

Крок 2. З картоплі зчищаємо шкірку, промивши, нарізаємо, як зазвичай на суп – брусочками або кубиками. Це ніяк не вплине на смак.

363d4838cb10f2adfabde799d07c09dd

Крок 3. Порізавши очищену цибулю і морквину, припускаємо на гарячій промасленій сковороді. Пасеруємо при частому помішуванні, поки засмажка НЕ розм’якшиться.

7a3e08b5332ec450fa4747c7c17b0ab2

Крок 4. До бульйону з курячими крилами висипаємо картопляну нарізку і варимо 25 хвилин. Висипаємо засмажування. Через час можна дістати курку і позбутися від кісточок, відокремивши від них м’ясо, а потім повертаємо в каструльку.

8df7bf2ff07b5e520df09852e9a7fe36

Крок 5. Здобрюємо нарубаним або давленим часником (або замінюємо молотою спецією). Сиплемо сіль і кладемо приправу (або бульйонний кубик). Засипаємо локшину (магазинну або домашнього приготування) і готуємо 10 хвилин.

866f3ff1331696149b8d66fbb5257285

Крок 6. Розбовтавши яйце, вливаємо до нього ополоник бульйону. Оперативно розмішуємо до стану емульсії, щоб яйце не встигло зваритися.

230685126ab16a4faa1762c8e8b3d54c

Крок 7. Закидаємо лаврушку в суп і вливаємо яєчну масу, не забуваючи інтенсивно перемішувати. Закип’ятивши, відключаємо нагрів. Прибравши каструльку з конфорки, настоюємо в прикритому стані.

6b4f78d1d7dbb712a273e17b11cc0152

Крок 8. Наповнюємо тарілки запашним супом. Блюдо хоч і виходить легким, але добре насичує, не залишаючи тяжкості після їжі. На свій розсуд перед їжею присмачуємо сметаною і посипаємо свіжо-молотим перцем. З елементарним рецептом впорається навіть новачок.

Смачно і не клопітно! Смачного!

61da61098ecf7fab2df21048ddae9c3c

Суп на курячому бульйоні з галушками

Суп на курячому бульйоні з галушками – рецепт, який зможе втілити в життя кожен. Процес приготування страви абсолютно не складний, займає не більше години. Поки готується основа, очищаємо овочі і готуємо тісто на галушки. Наваристий суп стане хорошим варіантом ситного обіду. Я часто використовую вже готову заморожену основу, це економить час.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Курячий стегенце – 400 гр.
  • Борошно – 2-3 ст.л.
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець болгарський – 0,5 шт.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Зелень – 20 гр.
  • Олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продукти. Насамперед ставимо варити бульйон. Промивши птицю, кладемо в каструльку з фільтрованої водою. Замість стегенця використовуємо спинки, крила, ніжки або стегна. Закип’ятивши, прибираємо піну і мінімізуємо полум’я. Варимо близько півгодини. Не забуваємо підсолити.

8d22a0c16f4ddac08b201387c5c28053

Крок 2. Почистивши картоплю і морквину економкою, подрібнюємо овочі як зазвичай на суп. Ополіскуємо солодкий перець, вичищаємо насіння і перетинки. Знімаємо з цибулі лушпиння. Нарізаємо овочі дрібними кубиками.

a06c8c7414320a42f1373ac9fa8a5251

Крок 3. Зварену курку дістаємо і закидаємо картоплю. М’ясо відокремлюємо від кісток і шкіри. Роз’єднавши на волокна, подаємо до супу окремо або застосовуємо для салатів і закусок.

f9911f68dab000ef8d03001cbe5d5e3b

Крок 4. Іншу овочеву нарізку припускаємо до м’якого стану на сковороді з олією.

46c2672a5bbad8b267354acf096827ae

Крок 5. Промиту зелень подрібнюємо і змішуємо в піалі з яйцем. Трохи залишаємо для посипання. Вливаємо трохи олії. Солимо і перчимо.

4e954210a97bad8ad27f23688742a9c9

Крок 6. Підсипаємо борошно. Перемішавши, вливаємо пару ложок гарячого бульйону. Вимішуємо тісто до однорідності. тісто має бути густим, приблизно, як на оладки.

16c3fbb207198574d054907a47b4b021

Крок 7. Зачерпуємо тісто чайною ложкою. За допомогою другої ложки занурюємо заготовки в киплячий бульйон. Приготовлені галушки піднімуться вгору.

b45805e446ac9ae9f1d3f9b49e01361a

Крок 8. Висипаємо овочеву зажарку.

43859e044ad656c5f021614f60ceb20d

Крок 9. Перемішавши, даємо скипіти і засипаємо рубану зелень. Прокип’ятив буквально хвилину, прибираємо з вогню.

b1090b8cd3dda5f35af52bd16d6e8f75

Крок 10. Сервіруємо курячий суп.

3d42a66e86a52feb52adb53eb8f70a85

Крок 11. Суп подаємо без хліба. Галушки замінюють хлібобулочні вироби. Смачного!

c00a3495c84f0fa64860ef4194cb63db

Суп з курячими фрикадельками

Суп з курячими фрикадельками без праці зможе приготувати навіть підліток. Блюдо готується досить швидко і без всяких клопоту. Поки вариться картопля, не втрачаючи часу, робимо фрикадельки. Курячий супчик дуже подобається і дорослим, і дітям. Суп чудово насичує і зігріває в негоду.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Курячий фарш – 400 гр.
  • Дрібна вермішель – 100 гр.
  • Картопля середня – 4-5 шт.
  • Морква велика – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Суха зелень – за смаком.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Беремо овочечистку і зчищаємо шкірку з морквини і картоплі.

Крок 2. Подрібнюємо очищену моркву і цибулю. Одну головку цибулі застосовуємо для фаршу.

24c18b9af69055760f5f691776ab3a7f

Крок 3. Пасеруємо нарізку в гарячій сковороді з олією.

b5266a8f5e4b930ebe0ccf3501ec59ff

Крок 4. Закип’ятив фільтрувати воду, висипаємо засмажування. Проварюємо хвилин 5.

bd295cf5fc799551d617b66e6ae7a838

Крок 5. Цибулину натираємо на терці або пробиваємо блендером. Об’єднуємо з фаршем. Солимо і перчимо. Ретельно перемішуємо.

9c40e3cf5895ab6eaaa8f4088eaa7cc4

Крок 6. Скочуємо фрикадельки.

7d87df660d627af5dba913e6fa050a51

Крок 7. Акуратно занурюємо фрикадельки в бульйон.

0b7cda11cad879f61f7d1aa7cea3b6c7

Крок 8. Даємо покипіти 10 хвилин.

b4ced61c1bfa0dbad6fc0d27e3244af9

Крок 9. Нарізаємо картоплю і закидаємо в суп.

e9cb6a16dd5f1edb5428ff8841f6ed93

Крок 10. Приправляємо молотим перцем, сушеною зеленню або використовуємо інші приправи. Закидаємо вермішель, даємо трохи покипіти і відразу відключаємо, щоб макарони не розварилися і не перетворилися в кашу.

e0bef023f7e6d219d83f2faf7dda1e33

Крок 11. Вимикаємо конфорку і сервіруємо легкий супчик. Смачного!

b36c7096d3da2ad8d5e14ec05c8e1b4b

Суп з куркою і рисом

Суп з куркою і рисом виходить ситним, не залишаючи тяжкості після їжі. Блюдо ідеально вписується в дитячий раціон і підходить для першого прикорму. Легкий суп добре втамовує голод, а готується дуже просто і з доступних продуктів, які знайдуться на кухні у запасливій господині.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 5

Інгредієнти:

  • Курка – 500 гр.
  • Рис – 100 гр.
  • Картопля – 200 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Петрушка – 0,5 пучка.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продукти.

0127e40cb8ca21416c98d762ba24b00a

Крок 2. Курку ріжемо на частини. Промиваємо і опускаємо в каструлю з водою. Довівши до кипіння, солимо і прибираємо пінку. Зменшуємо полум’я і варимо півгодини.

4e30890bbc80e33c9c94cdf23ac40fcc

Крок 3. Очистивши і сполоснув цибулю, ріжемо по-дрібніше.

ef7ecb59f0b3422ed777d8f4233cb83a

Крок 4. Морквину позбавляємо від шкірки економкою або скоблим ножем. Промиваємо і ріжемо соломкою.

fb1c82620f5defc4dda296522f823da2

Крок 5. Звільняємо картоплю від шкірки, ополоснувши, нарізаємо брусочками.

ec09da937319a93f54614957b79bcecd

Крок 6. Дрібно шинкуємо ароматну зелень. Чим різноманітніше, тим краще.

5a382cad0614f1420c3607820ad96e74

Крок 7. Діставши з бульйону курку, вивантажуємо цибулю і морквину.

6ed345370da6fd521e625756484ae39c

Крок 8. Закидаємо картоплю.

67a824a76d6e3de8ba6352c3814ab0ae

Крок 9. Ретельно промивши рис (будь-який – кругло-зернистий, довгозернистий, пропарений, шліфований або бурий), висипаємо в каструлю. Солимо і перчимо. Варимо, поки повністю не приготується рис і картопля.

47ac34f489e23c65d0f6b73c6fa526a2

Крок 10. М’ясо знімаємо з кісточок, нарізаємо не дуже крупно.

a4b39d3b1077ae31df78c6ab9e3c50bb

Крок 11. Вивантажуємо курку в суп. Перемішавши, відключаємо газ.

e74cc918ca6c6358268374852216df79

Крок 12. Висипаємо зелень і даємо настоятися під кришкою.

da04d64f2d7b78244da707ffbbda5377

Крок 13. Розлив по порціях, сідаємо обідати. Смачного!

1552885186e8701cf8325663db21dcd6

Дієтичний суп з курячої грудки

Дієтичний суп з курячої грудки відмінно підійде для дитячого харчування і для тих, хто не вживає жирну їжу в зв’язку з протипоказаннями. Вариться супчик миттєво і без клопоту. Початківці господині запросто осилять смачне і бюджетне блюдо.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Куряча грудка – 500 гр.
  • Картопля – 100 гр.
  • Морква – 30 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 80 гр.
  • Петрушка – 10 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Складаємо всі продукти на столі. Куряче філе і зелень ополіскуємо. Замість петрушки беремо кріп або кілька видів запашних трав.

510c6af08ff8ae912e273a318216c2fe

Крок 2. Почистивши картоплю і ополоснувши, нарізаємо її кубиками. Очистивши морквину овочечисткою, ріжемо кружечками, а потім навпіл. Очищену цибулю нарізаємо довільно. Дрібно ріжемо петрушку.

b566ce4111dac776b56fcf195061f938

Крок 3. У каструлю вивантажуємо птицю і овочеву нарізку. Вливаємо фільтрувати воду. Солимо і перчимо. Включаємо газ і розміщуємо на конфорці.

bb1fb4cd12cab045ec30977f3614b77b

Крок 4. Коли курка звариться, виймаємо її і ріжемо на невеликі частини. Якщо вибрали для супу не філе, а частини на кістки, звільняємо їх від шкіри і кісточок, розбираємо на волокна.

a4d62d636ffcf80dc07fce921b07d541

Крок 5. Решту вміст пробиваємо заглибним агрегатом. Консистенцію регулюємо самостійно. Як що немає кухонних помічників, розминаємо толкушкой або протираємо крізь сито.

fb57f233e33933a6154f57b12141cae1

Крок 6. Глибокі піали наповнюємо ніжним супом. Декоруємо курячим м’ясом і рубаною петрушкою.

b2d41670aa3df891744ecf78236e18d4

Крок 7. Кличемо близьких і пробуємо дієтичний суп. Смачного!

3f70bf3127488108923b07e7408703f6

Сирний суп з куркою з плавленим сиром

Сирний суп з куркою з плавленим сиром підкорить самих вибагливих. Блюдо готується просто і без всяких підводних каменів. Якщо хочеться зробити суп ситніше, а бульйон більш насиченим, замість грудки запросто можна використовувати стегенце, стегно або спинки. Грінки подавати необов’язково, але вони додадуть родзинку частування.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Куряча грудка – 500 гр.
  • Сир плавлений – 200 гр.
  • Картопля – 2-3 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний горошком – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Лавровий лист – 1-2 шт.
  • Вершкове масло – 0,5 ст.л.
  • Зелень – за смаком.
  • Грінки – для подачі.

Процес приготування:

Крок 1. Ополоснувши грудку, укладаємо в каструлю, заливаємо питною водою і ставимо варитися, як зазвичай на суп. Для більш насиченою наваристій основи замість грудки беремо гомілки, крила, спинки і стегна. Очищені морквину і цибулю подрібнюємо. Промиваємо зелень і даємо обсохнути.

3f00846293e3cb60e8bfc388212b05c7

Крок 2. За допомогою економки очищаємо шкірку з картоплі і ріжемо звичним способом.

74bfa8875644761186cb491f72d2fb7a

Крок 3. Коли курка закипить, видаляємо пінку, кладемо лаврушку і перець горошком. Варимо півгодини. Дістаємо курку, курячі частини на кістках звільняємо від них, розділяючи м’ясо на волокна. Закидаємо картоплю. Готуємо чверть години.

7667a86c2c49b21c475285b1867fe845

Крок 4. Розігрівши сковорідку і розпустивши на ній вершкове масло, закидаємо цибулю. Трохи обсмаживши, вивантажуємо морквину і доводимо до м’якості. Вершкове масло надає особливий смак.

de438749461c1f24dfcb70bcf21acdca

Крок 5. Приготувавши обжарку, вивантажуємо в бульйонну основу.

5da6b773896a28cb94cc0b97a96c5cb4

Крок 6. Остиглу курку ділимо на шматки, відправляємо в каструлю.

19063f4e7689d9bb6afe2e40ed1e5ce5

Крок 7. Натираємо на великій терці плавлені сирки або беремо вершковий сир з банки і вивантажуємо в суп. Коли він повністю розчиниться, пробуємо, всього чи вистачає. При необхідності балансуємо блюдо за смаком і вимикаємо газ.

25b2359299961ab0c371edadaf0d9a27

Крок 8. Даємо супу постояти. Сервіруємо і прикрашаємо блюдо. На свій розсуд доповнюємо грінками. Часникові сухарики прекрасно доповнять сирний супчик. Смачного!

451960da99e7701ab8fc61dab0eed2a4

Курячий суп-пюре

Курячий суп-пюре і за смаком, і за зовнішнім виглядом виглядає чудово. Блюдо не соромно подати гостям. Паличка-виручалочка для зайнятих людей, буде потрібно менше години, щоб втілити його в життя. Ніжна кремова текстура гармонійно поєднується з хрусткими сухариками.

Час готування – 40 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Курка – 200 гр.
  • Білий хліб – 2 шматочки.
  • Картопля – 3 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Масло вершкове – 10 гр.
  • Вода – 1,5 л.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Куряче філе промиваємо і ріжемо середніми шматками. Почистивши картоплю овочечисткою і ополоснувши, нарізаємо як зазвичай на суп. Вивантажуємо в каструлю, наливаємо фільтрувати воду. Даємо закипіти, прибираємо пінку, приправляємо і зменшуємо газ.

29cf8e4d2e163b5843410032e464990d

Крок 2. Очистивши головку цибулі, нарізаємо, як вийде.

67272c0866eceaffd3a1b27120d879fe

Крок 3. Очищену економкою морквину тремо на терці або за допомогою комбайна.

f89481a53aaeac1c7bfab67a42a9905e

Крок 4. Пасеруємо нарізку на сковорідці з вершковим маслом. Знімаємо з сковорідки і переміщаємо в бульйонну основу. Продовжуємо готувати 10 хвилин.

456d98c2dc610d38367ca4260836672c

Крок 5. Білий хліб ріжемо кубиками. Підсушуємо на сковорідці без використання масла.

88881f07a1874e1fddd6830da265a4e6

Крок 6. З звареного супу дістаємо пару шматочків грудки. Якщо використовуємо курку на кістки, дістаємо і звільняємо від шкіри і кісточок. Частина повертаємо в суп, трохи залишаємо для декору. Решта суп пробиваємо блендером до бархатистого стану. Суп розливаємо по порціях. Прикрашаємо цілими шматочками м’яса і сухариками. Декоруємо гілочкою улюбленої зелені.

b3ca229c634bb68752d7811ea817f4dc

Крок 7. Подаємо, не чекаючи розмокання сухариків. Смачного!

74d50d70d8d48d1ac3469aee1159f4d4

Суп з куркою і грибами

Суп з куркою і грибами володіє чудовим ароматом. Блюдо виходить максимально апетитним, а продукти використовуються найпростіші і доступні. Все можна знайти в найближчому супермаркеті. Смачний і не клопітний рецепт допоможе нагодувати велику сім’ю.

Час готування – 2 ч. 00 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

Для варіння бульйону:

  • Курка – 400 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Морква – 100 гр.
  • Вода – 1,3 л.
  • Сіль – за смаком.

Для варіння супу:

  • Шампіньйони – 300 гр.
  • Вершки 10% – 250 мл.
  • Морква – 120 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 130 гр.
  • Часник – 10 гр.
  • Борошно – 20 гр.
  • Масло вершкове – 20 мл.
  • Тім’ян – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продукти.

024e059f3a5584e3b2163fa5c43119f9

Крок 2. Готуємо бульйон. Сполоснувши курку, занурюємо в каструльку з фільтрованою водою. Очищаємо цибулю і морквину. Для бульйону використовуємо половину овочів. Додавши сіль і лаврушку, розміщуємо на плиті. Закип’ятивши, знімаємо пінку, варимо 50 хвилин на помірному нагріванні.

c951042d69ba23905de9a85d848826b4

Крок 3. Остудивши приготовлену птицю, виймаємо кісточки і видаляємо шкіру. Розібравши на волокна, смажимо на сковорідці з олією не більше 4-х хвилин. Знімаємо з сковорідки.

943401293a76eb8fa7cf2523e59daac6

Крок 4. Що залишився цибулю ріжемо кубиком. У сковорідці розпускаємо вершкове масло і закидаємо цибулю. Смажимо кілька хвилин.

095cb3c748a3713de5bc06a7c2a9ff03

Крок 5. Натираємо морквину, додаємо до цибулі. Перемішавши, пасеруємо до м’якості.

92311b963108311e2759bf68818a8b4b

Крок 6. Ополоснувши гриби, довільно нарізаємо і закидаємо до обсмажуванні. Обсмажуємо при постійному помішуванні. Шампіньйони при необхідності замінюємо іншим видом грибів.

d551ccbd0fa245b6826dd6577ab92f24

Крок 7. Мінімізуємо нагрів і додаємо борошно. Перемішавши, обсмажуємо буквально хвилину.

39a9db23f0f40ab85e89c7e424c15106

Крок 8. Обжарку висипаємо в бульйон. Даємо закипіти.

696a1f69079212f25f8afd049f3303c6

Крок 9. Очищений часник дрібно ріжемо і разом з курячим м’ясом вивантажуємо в бульйон.

b0f4e24ab301dfdebf70fbc587e99d69

Крок 10. Проваривши 5 хвилин, приправляємо спеціями і додаємо вершки. Можна взяти пожирніше, у мене 10%.

dfaaa90dbb08bfcdd9f598e2645b6fba

Крок 11. Промиту петрушку подрібнюємо і кладемо в суп.

0457b1c4a900888e77204188c61caf58

Крок 12. Прокип’ятив, вимикаємо газ. Прикриваємо і даємо настоятися чверть години.

8f8b8c79f83d7cf033138dd2c3e14209

Крок 13. Наповнюємо тарілки ароматним супом.

c368ddc04032fc96aa7553e67e7fd625

Крок 14. Запрошуємо рідних і сідаємо обідати. Смачного!

d84e16b44d7f0fffbdaef2b1c1f6b1bf

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал