Ванільний торт з кремом – дуже смачний, ароматний з смородиновою кислинкою десерт

В цьому десерті дуже гарне поєднання смаків і ароматів, торт виходить такий ніжний, вологий, що просто тане у роті. Стане прикрасою будь-якого святкового столу, або приготуйте його для своїх рідних, щоб просто порадувати їх смачним десертом.
Друзі, прошу залишити хоча б смайлик в коментарі, якщо бачити мій допис, щиро дякую Вам.

Ванільний торт з кремом

Ванільний торт з кремом - дуже смачний, ароматний з смородиновою кислинкою десерт

Список потрібних інгредієнтів:

(На форму діаметр 20 см):

Для бісквіту:

  • Яйця – 3 шт (розмір S)
  • Цукор – 100 грам
  • Ванільний цукор – 1 пакетик
  • Борошно – 75 грам
  • Кукурудзяний крохмал – 50 грам
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Для ванільного вершкового крему:

  • Ванільний пудинг в порошку – 1 пакетик
  • Молоко – 0.5 л
  • Цукор – 80 грам (4 ст. л.)
  • Вершкове масло – 250 грам (кімнатної температури)

Додатково:

  • Желе із смородини – 3 ч. л. (або варення)

Покроковий рецепт приготування:

  1. Вийміть масло для вершкового крему з холодильника і дайте йому нагрітися до кімнатної температури.
  2. Для бісквіту збийте яйця з цукром та ванільним цукром (близько 5 хвилин) до світло-жовтого кольору. Тим часом розігрійте духовку до 180°C (верхнє/нижнє нагрівання).
  3. Просійте борошно, кукурудзяний крохмаль і розпушувач в яєчну суміш і обережно перемішайте лопаткою.
  4. Вилийте суміш у форму для випічки, застелену папером для випічки, і запікайте близько 35 хвилин до золотистого кольору.
  5. Готуємо крем: спочатку приготуйте ванільний пудинг відповідно до інструкцій на упаковці, але додайте вдвічі більше (80 г) цукру.
  6. Готовий пудинг викласти в миску для охолодження та накрити поверхню шматочком харчової плівки, щоб не утворювалася скоринка.
  7. Коли пудинг охолоне до кімнатної температури, збийте масло до пишності. Енергійно вмішайте по столовій ложці пудинг, щоб у вас вийшов однорідний крем.
  8. Попередження: масло може згорнутися, якщо пудинг та масло будуть мати різну температуру.
  9. Розріжте охолоджений бісквіт на три коржі. Нижній змастіть смородиновим желе (або варенням).
  10. Потім розподіліть 1/4 вершкового крему. Повторіть з коржами/шарами, що залишилися, тільки вже без варення.
  11. Кремом, що залишився, прикрасьте торт і помістіть в холодильник мінімум на 2 години.

Подавайте до столу! Гарного та приємного приготування та смачного!

Ванільний торт з кремом - дуже смачний, ароматний з смородиновою кислинкою десерт

Перевірений рецепт з інтернету.

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал