Тісто для піци, як в піцерії – 9 смачних рецептів тонкого тіста з покроковими фото

Тісто для піци, як в піцерії, нескладно приготувати в домашніх умовах. З такою основою піца вийде дуже смачною і привабливою. Використовуйте готову кулінарну добірку з дев’яти смачних рецептів тонкого тіста з покроковими фото і докладним описом процесу.

М’яке дріжджове тісто для піци як в піцерії

М’яке дріжджове тісто для піци як в піцерії кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Замішати якісну основу легше, ніж ви думаєте. Головне, знати кілька невеликих хитрощів. З нашим покроковим рецептом у вас обов’язково вийде. Спробуйте!

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 700 гр.

Інгредієнти:

  • Борошно – 180 гр.
  • Сіль – ¼ ч.л.
  • Дріжджі сухі – 1 ч.л.
  • Вода – 130 мл.
  • Оливкова олія – 2 ст.л. + для змазування

Процес приготування:

Крок 1. Перемішуємо просіяне борошно, сіль і сухі дріжджі.

Крок 2. З’єднуємо в окремому посуді оливкова олію і теплу воду.

Крок 3. Вливаємо рідину в борошняну суміш і замішуємо однорідне тісто.

Крок 4. Перекладаємо заготівлю на стіл, присипаний борошном. Вимішуємо тісто протягом 2-3 хвилин.

Крок 5. Перекладаємо тісто в миску і обмазуємо оливковою олією. Накриваємо миску харчовою плівкою або рушником. Прибираємо в тепле місце на 30-40 хвилин. Тісто має збільшитися в обсязі в два рази.

Крок 6. Потім знову вимішуємо тісто протягом 1-2 хвилин. Потім його можна розгортати в тонке коло, перекладати на деко, обмазаним маслом і доповнювати начинкою за смаком.

Крок 7. М’яке дріжджове тісто для піци як в піцерії готове!

Бездріжджове тісто для піци

Бездріжджове тісто для піци виходить м’яким і еластичним. З таким продуктом дуже зручно працювати, і ви без проблем приготуєте смачну і апетитну піцу. Для цього використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фото і докладним описом процесу.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 400 гр.

Інгредієнти:

  • Борошно – 320-360 гр.
  • Молоко – 120 мл.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Оливкова олія – 2 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо основні продукти. Борошно просіюємо через дрібне сито разом з сіллю на робочу поверхню.

Крок 2. Збовтуємо курячі яйця виделкою або вінчиком. Додаємо молоко і оливкову олію. Знову перемішуємо.

Крок 3. У борошні робимо поглиблення. Вливаємо сюди рідку суміш.

Крок 4. Починаємо замішувати заготівлю. Робимо це ретельно близько 10 хвилин. Формуємо акуратний щільний ком.

Крок 5. Кладемо кому тіста в пакет і даємо йому полежати 30 хвилин.

Крок 6. Ком розгортаємо в тонкий пласт – основу для піци.

Крок 7. Бездріжджове тісто для піци готове. Приступайте до подальших приготувань!

Ніжне тісто для італійської піци, як в піцерії

Ніжне тісто для італійської піци, як в піцерії нескладно замішати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото з нашої добірки. Порадуйте себе і близьких апетитним частуванням власного приготування.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 700 гр.

Інгредієнти:

  • Борошно – 0,5 кг.
  • Дріжджі сухі – 7 гр.
  • Вода – 300 мл.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Олія – 3 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Просіюємо борошно в глибоку миску. Додаємо сіль і перемішуємо вміст.

Крок 2. У теплій воді розчиняємо сухі дріжджі.

Крок 3. Поступово висипаємо борошно в рідку заготівлю. Починаємо перемішувати.

Крок 4. Коли введемо більшу частину борошна, вливаємо олію. Продовжуємо вимішувати.

Крок 5. Перекладаємо тісто на поверхню, присипану борошном. Вимішуємо і формуємо щільний однорідний ком.

Крок 6. Накриваємо заготівлю рушником і прибираємо в тепле місце на 40 хвилин.

Крок 7. Ніжне тісто для італійської піци, як в піцерії готове. Використовуйте за призначенням.

Тісто для піци як в Баварії піцерії

Тісто для піци як в Баварії піцерії кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Замішати якісну основу як професіонали легше, ніж ви думаєте. Головне, знати кілька невеликих нюансів. З нашим покроковим рецептом у вас обов’язково вийде. Беріть на замітку!

Час готування – 1 година 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 300 гр.

Інгредієнти:

  • Борошно – 250 гр.
  • Вода – 150 мл.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Дріжджі сухі – 10 гр.
  • Оливкова олія – 30 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Сіль і цукор з’єднуємо з теплою водою і розмішуємо до повного розчинення сухих продуктів.

Крок 2. Борошно просіюємо через дрібне металеве сито, щоб наситити її киснем і позбавити від грудочок.

Крок 3. Пересипаємо борошно в глибоку миску, з’єднуємо з дріжджами, заливаємо рідиною.

Крок 4. Добре перемішуємо масу до зникнення грудочок.

Крок 5. Потім в суміш додаємо оливкову олію, після чого поступово замішуємо в міру туге, еластичне тісто.

Крок 6. Масу формуємо в кулю, залишаємо в теплому місці на годину, а потім розтягуємо руками до потрібних розмірів.

Крок 7. Тісто для піци як в Баварії піцерії готове!

Тісто на кефірі для піци

Тісто на кефірі для піци порадує вас своєю еластичністю і ніжною текстурою. З таким продуктом ви отримаєте смачну і якісну основу для домашньої піци. Обов’язково спробуйте замішати тісто за перевіреним рецептом з покроковими фото.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 0,8 кг.

Інгредієнти:

  • Борошно – 2-3 ст.
  • Кефір – 400 мл.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сода – 1/3 ч.л.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Оцет – для тушкування соди.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Олія – 1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Розбиваємо яйця в мисці, злегка збиваємо їх виделкою.

Крок 2. Додаємо в яєчну суміш сіль, цукор, гашене оцтом соду.

Крок 3. Виливаємо вказану кількість кефіру.

Крок 4. Розмішуємо вміст і поступово додаємо просіяне борошно.

Крок 5. Замішуємо однорідне туге тісто. Ретельно вимішуємо руками, поки не отримаємо якісний продукт.

Крок 6. Застеляємо деко папером для випічки, змащений олією. Відразу викладаємо сюди тісто, розрівнюємо його руками.

Крок 7. Тісто на кефірі для піци готове! Викладайте начинку.

Бездріжджове тісто для піци на молоці

Бездріжджове тісто для піци на молоці послужить ідеальною основою для ваших кулінарних виробів. Порадуйте себе і близьких італійськими нотками в домашніх умовах. Для цього використовуйте наш перевірений рецепт з покроковими фото і докладним описом процесу.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 600 гр.

Інгредієнти:

  • Борошно – 260-300 гр.
  • Молоко – 125 мл.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Починаємо замішувати тісто з рідких інгредієнтів. У зручну миску розбиваємо курячі яйця.

Крок 2. Виливаємо сюди вказану кількість молока.

Крок 3. Виливаємо олію.

Крок 4. Солимо і починаємо все вимішувати до однорідності.

Крок 5. Просіюємо дві склянки борошна і перемішуємо масу.

Крок 6. Вимішуємо до отримання однорідного тіста, даємо йому постояти 15 хвилин.

Крок 7. Бездріжджове тісто для піци на молоці готове!

Швидке тісто для піци за 10 хвилин, як в піцерії

Швидке тісто для піци за 10 хвилин, як в піцерії, вийде навіть у новачків. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт з фото. Готуйте вдома як в ресторані, швидко і без зайвих зусиль. З таким тістом ваше блюдо вийде неймовірно смачним і привабливим.

Час готування – 5 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 ст.
  • Вода – ¾ ст.
  • Цукор – 0,5 ч.л.
  • Дріжджі свіжі – 2 ч.л.
  • Сіль – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. У теплій воді розмішуємо цукор і свіжі дріжджі. Ми залишаємо на 5 хвилин.

Крок 2. У глибоку миску просіюємо половину борошна. Додаємо сіль і перемішуємо.

Крок 3. Виливаємо сюди воду з дріжджами. Перемішуємо лопаткою.

Крок 4. Просіюємо решту борошно. Продовжуємо перемішувати.

Крок 5. Вимішуємо тісто руками і формуємо акуратний ком. Ми залишаємо на 5 хвилин.

Крок 6. Отриманий комок розтягуємо в коржик. Потім розгортаємо в тонку основу.

Крок 7. Швидке тісто для піци за 10 хвилин, як в піцерії готове. Використовуйте в подальших приготуваннях.

Просте тісто для піци на воді

Просте тісто для піци на воді порадує вас ніжною текстурою і швидким кулінарним процесом. З таким продуктом ви отримаєте смачну і якісну основу для домашньої піци. Обов’язково спробуйте замішати тісто за перевіреним рецептом з покроковими фото.

Час готування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 600 гр.

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 ст.
  • Вода – 0,5 ст.
  • Олія – 3 ст.л.
  • Цукор – 1 щіпка.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо глибоку ємність для зручного замішування. Просіюємо сюди борошно за допомогою дрібного металевого сита.

Крок 2. Потім виливаємо сюди поступово воду і починаємо замішувати тісто.

Крок 3. Якщо води виявиться мало, можна підлити додатково.

Крок 4. Додаємо сіль і трохи цукру, це зробить тісто не таким прісним. Далі виливаємо олію.

Крок 5. Приступаємо до ретельного замішування тіста. Спершу воно будемо липким і неоднорідним. Але це зміниться, коли ви дасте йому трохи настоятися.

Крок 6. Прикриваємо заготівлю серветкою і залишаємо на 30 хвилин.

Крок 7. Просте тісто для піци на воді готове!

Тісто для домашньої піци на сметані

Тісто для домашньої піци на сметані послужить ідеальною основою для ваших кулінарних ідей. Порадуйте себе і близьких апетитною і яскравою піцою в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковими фото і докладним описом процесу.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 300 гр.

Інгредієнти:

  • Борошно – 0,5 ст.
  • Сметана – 0,5 ст.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сода – 0,5 ч.л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку миску кладемо вказану кількість сметани.

Крок 2. Змішуємо сметану, куряче яйце, сіль і соду до однорідної консистенції.

Крок 3. Добре просіюємо борошно через сито, щоб наситити продукт киснем і позбавити від грудочок.

Крок 4. В отриману масу з сметани і яйця висипаємо борошно і ретельно перемішуємо.

Крок 5. Відразу тісто вийде липким і незручним для використання. Тому йому потрібно дати трохи полежати.

Крок 6. Далі тісто відразу викладаємо на деко і розтягуємо його руками, надаючи відповідну для піци форму.

Крок 7. Тісто для домашньої піци на сметані готове!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал