Пісний стейк з капусти – ви такого ще не їли

Сьогодні рецепт смачної, корисної, пісної капусти, запеченої в духовці.

Пісний стейк з капусти - ви такого ще не їли

Капустяний качан нарізаємо плоскими шматками-приблизно 2 см завтовшки.

Готуємо маринад:

  • Соєвий соус
  • Рослинна олія
  • Паприка мелена

Пропорції на око, соєвого соусу трохи більше ніж масла, можна додати і інші спеції: чорний перець, мед, кетчуп…

Викладаємо стейки на деко, рясно змащуємо маринадом і запікаємо в духовці при 180 градусах близько 20 хвилин.

Готуємо соус з панірувальних сухарів:

У сковородку наливаємо рослинне масло, досить багато і насипаємо панірувальні сухарі, добре перемішуємо, по консистенції це може бути як і достатня рідка маса і густа, як вам більше до смаку, але, сухарі повинні все промаслити.

Готуємо на середньому вогні кілька хвилин, весь час помішуючи, тому що сухарі можуть швидко пригоріти.

Можна готувати на вершковому маслі, так буде смачніше, але вже не зовсім пісне блюдо.

Дістаємо наші стейки і посипаємо або поливаємо панірувальними сухарями.

Приємного апетиту!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал