Тушкована капуста по-польськи: дотримуємося посту

Тушкована капуста по-польськи – це смачне і корисне блюдо! Цей рецепт капусти може бути як основною стравою, так і гарніром до м’яса або локшини.

Тушкована капуста по-польськи: дотримуємося посту

Інгредієнти на 6-8 персон:

  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • 1 шт. Цибуля
  • 1 шт. морква
  • 4 зубчики часнику
  • 1 ст. ложка Паприки
  • 1 стакан Бульйон (курячий або овочевий)
  • 4-5 шт. помідори
  • 1 ст. ложка Томатної пасти
  • 1 качан пекінської капусти (можна взяти білокачанну)
  • За смаком сіль, чорний мелений перець
  • 1-2 ст. ложки червоний винний оцет
  • За бажанням свіжа петрушка

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

У великій сковороді з товстим дном нагрійте олію. Додайте нарізану цибулю і обсмажте її до прозорості. Після, до цибулі додайте нарізану моркву і обсмажуйте ще кілька хвилин.

Тушкована капуста по-польськи: дотримуємося посту

Крок 2

Додайте в сковороду нарізаний часник, додайте паприку, смажте ще хвилину.

Тушкована капуста по-польськи: дотримуємося посту

Крок 3

Додайте бульйон, помідори або томатну пасту, доведіть до кипіння.

Тушкована капуста по-польськи: дотримуємося посту

Крок 4

Далі додавайте капусту порціями, постійно помішуючи, щоб вона зів’яла.

Тушкована капуста по-польськи: дотримуємося посту

Крок 5

Накрийте кришкою, зменшіть вогонь до мінімуму і варіть 20-30 хвилин або до бажаного ступеня готовності.

Тушкована капуста по-польськи: дотримуємося посту

Крок 6

Додайте червоний винний оцет, починаючи з 1 столової ложки. При бажанні додайте ще. Приправте сіллю і чорним перцем за смаком. При бажанні посипте нарізаною свіжою петрушкою.

Тушкована капуста по-польськи: дотримуємося посту

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал