Як приготувати лазанью – 9 рецептів приготування лазаньї з фаршем у духовці з покроковими фото

5e08abff908e4d66eedc2ac6c759fe7f

Лазанья – це традиційна та неймовірно смачна страва італійської кухні. Такий продукт стане яскравим обідом або вечерею. Для приготування беріть на замітку перевірену кулінарну добірку з дев’яти рецептів приготування лазаньї з фаршем у духовці з покроковими фото та детальним описом процесу.

Лазанья з куркою в домашніх умовах

Лазанья з куркою в домашніх умовах – це смачна та апетитна страва у найкращих традиціях колоритної італійської кухні. Таке частування нікого не залишить байдужим. Його можна подавати до сімейної вечері чи святкового столу. Для приготування яскравої лазаньї в домашніх умовах беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з фото.

Час приготування – 1 година 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Листи для лазаньї – 6 шт.
  • Грудка куряча – 250 гр.
  • Твердий сир – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Морква – 120 гр.
  • Часник – 1 зубчик.
  • Помідори – 250 гр.
  • Томатна паста – 1 ст.л.
  • Цукор – 2 ч.л.
  • Сіль – до смаку.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Трави італійські – до смаку.
  • Олія – 2 ст.л.

Для соусу бешамель:

  • Вершкове масло – 2 ст.л.
  • Борошно – 40 гр.
  • Молоко –250 мл.
  • Сіль – до смаку.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні інгредієнти за списком.

0ff47a34e83059dbf8c026bc2b15f4c7

Крок 2. Відокремлюємо філе від курячої грудки, далі ріжемо його на дрібні шматочки або прокручуємо в м’ясорубці.

28d3127bea1b8c974159cd5bdc535fc4

Крок 3. Робимо надрізи на помідорах та заливаємо їх окропом. Після остуджуємо, очищаємо від шкірки та дрібно нарізаємо.

40b6e75bd6e00288b018d4f7b768c6e2

Крок 4. Дрібно ріжемо цибулю, часник і натираємо моркву. Обсмажуємо овочі до рум’янцю з олією близько 5-7 хвилин. Сюди ж відправляємо подрібнену курку. Смажимо до зміни кольору, доповнюємо сіллю, спеціями, томатною пастою та помідорами. Гасимо заготівлю під кришкою на помірному вогні 30 хвилин||.

08e1092b04bd3a4b269c2e4705e43dd0

Крок 5. Тепер приготуємо соус бешамель. У сковороді або каструлі розтоплюємо вершкове масло|| і обсмажуємо на ньому борошно пару хвилин, постійно помішуючи. Після цього додаємо сюди молоко і продовжуємо помішувати до загусання соусу близько 10 хвилин. Солимо і перчимо до смаку.

6cb8e904ad9ded93b4560521ca41f30a

Крок 6. Починаємо формувати лазанью. Форму для випікання обмазуємо олією та викладаємо рівним шаром листи лазаньї. Далі змащуємо курячим соусом та соусом бешамель. Повторюємо шари і наприкінці все посипаємо тертим сиром. Відправляємо заготівлю до розігрітої до 180 градусів духовки на 40 хвилин.

6bc6cdcb99c80d88af0ec6ba7d510194

Крок 7. Лазанья з куркою в домашніх умовах готове. Нарізайте порційними шматочками та подавайте до столу!

80610ef52932ae35939997a28e79cd41

Лазанья з фаршем та соусом бешамель

Лазанья з фаршем та соусом бешамель відрізняється цікавим смаком, апетитним виглядом та поживними властивостями. Таке частування можна подавати як до домашнього столу, так і в рамках святкового меню. Спробуйте приготувати яскраву страву за нашим простим перевіреним рецептом із покроковими фото.

Час приготування – 1 година 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Листи для лазаньї – 210 гр.
  • Фарш м’ясний – 250 гр.
  • Морква –150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 120 гр.
  • Помідори консервовані у власному соку – 250 гр.
  • Твердий сир – 100 гр.
  • Сіль – до смаку.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія рослинна – для смаження.

Для соусу бешамель:

  • Вершкове масло – 50 гр.
  • Молоко –350 мл.
  • Борошно – 20 гр.
  • Сіль – до смаку.
  • Горіх мускатний – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. У сотейнику розтоплюємо вершкове масло і обсмажуємо на ньому борошно до легкого золотистого кольору, постійно помішуючи.

b3e84546a9d39efb8308e5ca80393646

Крок 2. У цю масу порційно виливаємо молоко, продовжуємо помішувати до зникнення грудочок. Додаємо сіль, мускатний горіх і тушкуємо до загусання.

0b02e8b43c74fcafeaa736d91c51fd08

Крок 3. У сковороді з олією обсмажуємо до м’якості цибулю. Додаємо до нього терту на тертці моркву та продовжуємо смажити до м’якості овочів.

a3bb162b7fabbf7a81c32b493d6497b9

Крок 4. Зсуваємо цибулю з морквою у бік сковороди та викладаємо сюди м’ясний фарш.

4298b188964938e9f56f7c3f6fc76e47

Крок 5. Обсмажуємо фарш із овочами близько 10 хвилин та викладаємо сюди подрібнені помідори.

38c6bf3786c5883653ea3db0d16261ff

Крок 6. Додаємо сіль та перець, обсмажуємо ще 5-7 хвилин на слабкому вогні.

c39163583e4eb4e534981d00863a856d

Крок 7. Листи лазаньї відварюємо по 2-3 хвилини в киплячій воді і потім дістаємо їх.

80dc52a937142acc71575ffb880e9dd8

Крок 8. Починаємо формувати лазанью. Форму для випікання обмазуємо невеликою кількістю соусу бешамель та викладаємо шар із листів лазаньї.

dcf87bb00fa989953ab0b8497db8ca81

Крок 9. Викладаємо шар із м’ясного фаршу з овочами. Поливаємо соусом бешамель та посипаємо невеликою кількістю тертого сиру.

05ffa4a13e36e59c3bf1286bbb08f93d

Крок 10. Повторюємо шари, доки не закінчаться всі інгредієнти. Зверху рясно все посипаємо тертим сиром.

6cdfd2fe7e51f0efa494197a380f02cb

Крок 11. Випікаємо частування 30 хвилин|| при температурі 180°.

3f797245398722683a6b9c8e5af7d73c

Крок 12. Лазанья з фаршем та соусом бешамель готова. Подавайте до столу!

100480d7a9766c9d08e0fca778ba7bd9

Лінива лазанья з лаваша з фаршем

Лінива лазанья з лаваша з фаршем – це смачна та апетитна страва з полегшеним кулінарним процесом. Таке частування нікого не залишить байдужим. Його можна подавати до сімейної вечері чи святкового столу. Для приготування лазаньї з лаваша використовуйте наш перевірений покроковий рецепт із фото.

Час приготування – 1 година 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 100 гр.
  • Фарш м’ясний – 0,7 кг.
  • Молоко –200 мл.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Твердий сир – 100 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Вершкове масло – 50 гр.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Борошно – 1 ст.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Перець чорний мелений – 1/3 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні продукти за списком.

Крок 2. Очищаємо морквину та натираємо її на тертці.

6214d57546e89730ab1298cd7de3167e

Крок 3. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на олії до прозорого стану. Викладаємо сюди терту моркву і смажимо разом ще пару хвилин.

2da76e2d84bb0044c0457cb749bec397

Крок 4. Відправляємо до овочів м’ясний фарш та обсмажуємо вміст близько 8 хвилин на помірному вогні.

53eec0cbd77e02c3b786059e43322f48

Крок 5. Приготуємо соус бешамель. Розтоплюємо в каструлі вершкове масло|| і пару хвилин обсмажуємо на ньому борошно, постійно помішуючи. Тонким струменем вливаємо сюди гаряче молоко і продовжуємо помішувати. Варимо на повільному вогні до загусання. Додаємо сіль та перець за смаком.

8c4ab129660c08922b277c7b6c98835e

Крок 6. З тонкого лаваша вирізаємо пластинки за розміром, рівними формі для запікання.

d77804cb7ef0bcc06563b2eecdc40ae6

Крок 7. На дно форми виливаємо трохи соусу та викладаємо лист лаваша. На нього кладемо м’ясну заготівлю. Знову поливаємо соусом та прикриваємо листом лаваша. Повторюємо шари.

4d35b2e2765fc0970b3cea2e47d46452

Крок 8. Заготовку посипаємо тертим сиром та відправляємо у розігріту до 180° духовку на 30 хвилин.

4534b397ae1f34e548ebc11b4bbc231a

Крок 9. Лінива лазанья з лаваша з фаршем готова. Діліть на порційні шматочки і спробуйте!

4703c4e88fc213031f0e9514a1bf791d

Домашня лазанья з фаршем та грибами

Домашня лазанья з фаршем та грибами порадує неймовірно яскравим смаком, апетитним виглядом та поживними властивостями. Таке частування можна подавати як до домашнього столу, так і в рамках святкового меню. Спробуйте приготувати яскраву страву за нашим простим перевіреним рецептом із покроковими фото.

Час приготування – 1 година 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Листи для лазаньї – 4 шт.
  • Гриби гливи – 150 гр.
  • Фарш м’ясний – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Твердий сир – 50 гр.
  • Соус бешамель – 100мл.
  • Томатний соус – 2 ст.л.
  • Олія – 30 мл.
  • Сіль – до смаку.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Горіх мускатний – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Викладаємо фарш у глибоку миску, солимо та перчимо.

93d2f95c9b70eaa98eeb1121948452f3

Крок 2. Відварені гриби гливи ріжемо на невеликі шматочки.

Крок 3. Очищаємо моркву від шкірки та натираємо її на великій тертці.

6b96294307ce31b267450bffeb0516b9

Крок 4. Гливки обсмажуємо на олії.

Крок 5. До грибів відправляємо цибулю та моркву. Обсмажуємо разом до м’якості овочів.

fa01da58d6a7a20ae59833e6ff2e1ca9

Крок 6. Сюди викладаємо м’ясний фарш.

Крок 7. Перемішуємо та доповнюємо заготівлю томатним соусом.

d48a5bfa89583eabcf70a519861c1169

Крок 8. Гасимо м’ясну начинку близько 10 хвилин на невеликому вогні.

Крок 9. Листи для лазаньї опускаємо в киплячу воду на 2 хвилини. Після дістаємо їх.

3afbe65c19364bda6ca762e05690475c

Крок 10. Починаємо формувати лазанью. На дно форми для запікання викладаємо трохи соусу бешамель.

Крок 11. На соус кладемо підготовлені листи лазаньї.

f54bab5ace1b9c38be88c6f012d3c612

Крок 12. Знову поливаємо листи соусом.

Крок 13. Поступово викладаємо м’ясну начинку.

83a6b61fe2a5cb2eb29d768df8ff507e

Крок 14. Поливаємо невеликою кількістю соусу бешамель та повторюємо шари.

Крок 15. Посипаємо заготівлю тертим сиром.

7b76ad0f5699d3a1f4be219e92b86214

Крок 16. Надсилаємо частування в розігріту до 190° духовку на 30 хвилин.

Крок 17. Домашня лазанья з фаршем та грибами готова. Подавайте до столу!

46f50410a166a4752d67f98e6396c197

Лазанья з кабачками у духовці

Лазанья з кабачками у духовці – це цікавий спосіб приготування апетитної італійської страви. Таке частування порадує яскравим смаком, неймовірною соковитістю та поживними властивостями. Для приготування лазаньї використовуйте перевірений покроковий рецепт із фото з нашої кулінарної добірки.

Час приготування – 1 година 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Кабачок – 2 шт.
  • Фарш м’ясний – 800 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Помідори консервовані у власному соку – 400 гр.
  • Твердий сир – 250 гр.
  • Петрушка – до смаку.
  • Базилік – до смаку.
  • Сіль – до смаку.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія – 4 ст.л.

Для соусу бешамель:

  • Вершкове масло – 80 гр.
  • Молоко –800 мл.
  • Борошно – 80 гр.
  • Сіль – до смаку.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо кабачок і ріжемо його тонкими пластинками.

Крок 2. У сковороді обсмажуємо подрібнену цибулю на олії. Далі додаємо до нього подрібнену моркву та продовжуємо смажити всі разом. Потім викладаємо м’ясний фарш і добре все вимішуємо. Готуємо близько 7 хвилин.

78aadf192af2e45d8f46a9c0f03205d5

Крок 3. Додаємо подрібнені помідори у власному соку. Перемішуємо та готуємо 5 хвилин.

Крок 4. Наприкінці приготування додаємо подрібнений часник, сіль і перець. Також приєднуємо подрібнену зелень.

ec74fcc93740f2f5b1b5a423f044c0e8

Крок 5. Тепер приготуємо соус бешамель. Розтоплюємо в каструлі вершкове масло|| і обсмажуємо на ньому борошно до золотистого кольору.

Крок 6. Тонким струменем виливаємо молоко і продовжуємо помішувати заготівлю.

d64538b4fe658ddc323ab40fbf96e0a8

Крок 7. Тушкуємо соус на повільному вогні до загусання. Додаємо сіль та чорний мелений перець.

Крок 8. Починаємо формувати лазанью. На дно форми для запікання виливаємо трохи соусу. Рівним шаром викладаємо пластинки кабачків, солимо і перчимо до смаку.

294c66d16307840ed24890f36b259e5f

Крок 9. Викладаємо частину м’ясного фаршу рівним шаром.

Крок 10. Добре обмазуємо м’ясний шар соусом бешамель.

42a84faac58382a1633e00cf144c52f1

Крок 11. Далі знову йде шар із платівок кабачка.

Крок 12. Викладаємо м’ясний фарш, що залишився.

0a3f37308a5d20c0d715dc779f3bd906

Крок 13. Поливаємо все це соусом.

Крок 14. Посипаємо заготівлю тертим сиром.

7c1ca14990da4d1e46833f216f26602c

Крок 15. Надсилаємо частування в розігріту до 180° духовку на 40 хвилин.

Крок 16. Лазанья з кабачками у духовці готова. Подавайте апетитну та соковиту страву до столу!

714a1573e2bea27d321b55c31a7b70bf

Лазанья з фаршем та томатною пастою

Лазанья з фаршем та томатною пастою – це яскраве за смаком та поживне частування, яке нікого не залишить байдужим і точно урізноманітнить ваш домашній чи святковий стіл. Така страва стане чудовим приводом зібрати сім’ю або друзів за одним столом. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт із покроковими фото.

Час приготування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Листи для лазаньї – 10 шт.
  • Фарш м’ясний – 0,5 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Томатна паста – 200 гр.
  • Вода –200 мл.
  • Вершкове масло – 50 гр.
  • Борошно – 2 ст.
  • Молоко –250 мл.
  • Сіль – до смаку.
  • Суміш перців – до смаку.
  • Твердий сир – 150 гр.
  • Трави італійські – до смаку.
  • Базилік сушений – до смаку.
  • Олія рослинна – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Дрібно ріжемо цибулю та часник, моркву натираємо на тертці.

6c1bf9e1246fdb92cb773a68c7340129

Крок 2. Овочі обсмажуємо до м’якості та легкого рум’янцю на олії. Викладаємо до них фарш, перемішуємо та обсмажуємо всі разом.

4c7a0f944ead448a8e8a82ab1cce0b8c

Крок 3. Через 15 хвилин вливаємо воду та додаємо томатну пасту. Солимо і посипаємо спеціями до смаку. Перемішуємо та готуємо ще 15 хвилин на слабкому вогні.

1ec0196f46f2475f9cc61824ac1d0871

Крок 4. Приготуємо соус бешамель. Для цього розтоплюємо вершкове масло|| і злегка обсмажуємо на ньому борошно. Поступово вливаємо молоко і тушкуємо соус, помішуючи до загусання. Форму для запікання обмазуємо невеликою кількістю соусу.

8a5181ad8efebee666b0acc1eccbb884

Крок 5. На соус кладемо листи для лазаньї. Заздалегідь їх можна ошпарити у окропі. Викладаємо шар із м’ясної заготовки.

dc0a98d4b3c424876cb9dc73470cca4c

Крок 6. Знову викладаємо листи та обмазуємо їх соусом бешамель.

404a8276dfcbfd2b31e394d5c306385f

Крок 7. Повторюємо шари та посипаємо заготівлю тертим сиром. Відправляємо її в розігріту до 180° духовку на 50 хвилин.

90bc9ed20dc9346810ec7166bba17d2b

Крок 8. Лазанья з фаршем та томатною пастою готова. Діліть на порції та подавайте до столу!

845552b5c48a25d49f650700c6e4935c

Лазанья з баклажанами у духовці

Лазанья з баклажанами у духовці – це оригінальний спосіб приготування апетитної італійської страви. Таке частування порадує неймовірною поживністю, цікавим смаком та соковитістю. Для приготування лазаньї використовуйте перевірений покроковий рецепт з фото з нашої кулінарної добірки.

Час приготування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Баклажани – 3 шт.
  • Фарш м’ясний – 0,5 кг.
  • Помідори консервовані –100 гр.
  • Сир моцарелла – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Базилік – 4 аркуші.
  • Трави прованські – до смаку.
  • Морква – 1 шт.
  • Селера – 50 гр.
  • Сіль – до смаку.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія рослинна – для смаження.

Для пасти:

  • Борошно – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Оливкова олія – 2 ст.л.
  • Сіль – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні продукти за списком.

Крок 2. Приготуємо пасту для лазаньї у домашніх умовах. У глибоку миску висипаємо борошно та додаємо до неї сіль.

04d4ca02a90d4ff17b24d954c810d828

Крок 3. Вливаємо оливкову олію та розбиваємо курячі яйця. Замішуємо однорідне тісто, загортаємо його в харчову плівку та прибираємо в холодильник на 40 хвилин.

Крок 4. Розгортаємо підготовлене тісто в тонкий пласт і розрізаємо його на прямокутні смужки. Для цього можна використати спеціальну кухонну машину.

03d05fa23829a187fda437d34110e489

Крок 5. Баклажани обробляємо тонкими пластинками. Дрібним кубиком ріжемо цибулю, моркву та селеру.

Крок 6. Платівки баклажанів обсмажуємо до рум’янцю з кожного боку. Найкраще використовувати сковороду гриль.

c3029ebe0cc6b94188c12283095d6913

Крок 7. Подрібнені овочі обсмажуємо в окремій сковороді на олії. Викладаємо до них фарш і смажимо разом.

Крок 8. Додаємо сюди подрібнені томати, часник, базилік, сіль та спеції. Перемішуємо та тушкуємо до готовності фаршу.

c80e07a92d1d41c91855349902868c30

Крок 9. У форму для запікання шарами викладаємо баклажани, м’ясний фарш, листи лазаньї та натертий сир. Повторюємо шари та зверху все посипаємо сиром. Запікаємо частування 25 хвилин при температурі 200°.

Крок 10. Лазанья з баклажанами у духовці готова. Діліть на порції та подавайте до столу!

ca523b0fc4130d7eba0c9382100a5796

Лазанья з куркою та грибами

Лазанья з куркою та грибами – це яскраве та поживне частування, яке нікого не залишить байдужим та прикрасить ваш домашній чи святковий стіл. Порадуйте себе та близьких яскравим смаком, за допомогою нашого перевіреного рецепту з покроковими фото.

Час приготування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Листи для лазаньї – 150 гр.
  • Філе куряче – 0,7 кг.
  • Твердий сир – 200 гр.
  • Гриби печериці – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Помідори – 3 шт.
  • Олія – 3 ст.л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.

Для соусу бешамель:

  • Молоко – 4 ст.
  • Вершкове масло – 120 гр.
  • Борошно – 2,5 ст.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Горіх мускатний – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. У каструлі розтоплюємо вершкове масло.

f4bbaf243fa3050f031dfc810bab9aa5

Крок 2. Додаємо до олії борошно та обсмажуємо пару хвилин, постійно помішуючи.

Крок 3. Сюди виливаємо молоко і продовжуємо вимішувати до загусання соусу.

9d467440c9634bd2d1419600b687678a

Крок 4. Наприкінці додаємо сіль та мускатний горіх.

Крок 5. Куряче філе прокручуємо через м’ясорубку.

0b855aa6ceec09de5fe0ba064efa14f3

Крок 6. Надрізаємо помідори та заливаємо їх окропом на 10 хвилин.

Крок 7. У цей час подрібнюємо цибулю і промиті печериці.

8ff78da32d6e871cf30a236cbec5d737

Крок 8. У сковороді обсмажуємо курячий фарш до зміни кольору.

Крок 9. Додаємо до фаршу цибулю та гриби. Перемішуємо та продовжуємо обсмажувати до готовності всіх інгредієнтів.

c1f58cfa2f7adf52438f8dadf9ba7275

Крок 10. Остуджуємо ошпарені помідори та знімаємо з них шкірку. М’якуш ріжемо дрібним кубиком і відправляємо до грибів з куркою.

Крок 11. Гасимо вміст під кришкою до випаровування вологи. Додаємо сіль та чорний мелений перець за смаком.

18fa89e02459484eb3fe922035772f5b

Крок 12. Форму для запікання обмазуємо невеликою кількістю олії та соусом бешамель.

Крок 13. Викладаємо листи для лазаньї. Попередньо їх можна ошпарити у окропі.

2b46dd19fc84364fff97400e620721f7

Крок 14. Викладаємо шар із м’ясної начинки.

Крок 15. Посипаємо невеликою кількістю тертого сиру.

de7882e5a2f2118ee6ee1d64f344b92e

Крок 16. Повторюємо усі шари. Останній шар буде з листів лазаньї та соусу бешамель.

Крок 17. Посипаємо заготовку тертим сиром, що залишився.

f8ce88ef45cb5d6f73802b16c512c356

Крок 18. Надсилаємо частування в розігріту до 180° духовку на 40 хвилин.

Крок 19. Лазанья з куркою та грибами готова. Пригощайтесь!

6fb57bf5faacc55a1a6a1a28fe91ed63

ПП лазанья в домашніх умовах

ПП лазанья в домашніх умовах – це справжня знахідка для тих, хто дотримується правильного харчування та стежить за своїм здоров’ям. Така страва вийде не менш смачною та поживною, ніж традиційна лазанья, але при цьому порадує невисокою калорійністю. Тому обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт із покроковими фото.

Час приготування – 1 година 20 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Листи для лазаньї – 12 шт.
  • Фарш м’ясний – 500 гр.
  • Томатна паста – 1 банка.
  • Йогурт натуральний – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Помідори – 2 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сир – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні продукти за списком.

Крок 2. Дрібно ріжемо очищену цибулю.

70de7558ae23987b88672e6025482300

Крок 3. Також подрібнюємо зубчики часнику.

Крок 4. Обсмажуємо цибулю з часником у сковороді без олії. Можна влити трохи води.

474f7fb82a70830c1726d997728d127d

Крок 5. Викладаємо до овочів м’ясний фарш і гасимо разом до напівготовності.

Крок 6. Додаємо сюди томатну пасту, перемішуємо і гасимо ще кілька хвилин. Солимо і перчимо до смаку.

76db94ac5c5c3a92de22c9321fd08b0b

Крок 7. Дрібно ріжемо промиті помідори.

Крок 8. Помідори гасимо в окремій сковороді, додаємо сіль та перець за смаком.

2f09bb61ec13030709ebe20ae7b1177d

Крок 9. В окремій мисці збиваємо йогурт з яйцем, сіллю та перцем.

Крок 10. Форму для запікання обмазуємо невеликою кількістю соусу з помідорів.

e403b3434e7ee0ebbfaf396fc9ed3f90

Крок 11. Викладаємо на нього листи лазаньї. Попередньо їх можна ошпарити у окропі.

Крок 12. Далі викладаємо тонкий шар із м’ясного фаршу.

692b95ebbad5f90118a257dfc55755f8

Крок 13. Посипаємо все це невеликою кількістю тертого сиру.

Крок 14. Далі поливаємо соусом із йогурту і повторюємо шари.

3314c6832c0f30056383067dece38856

Крок 15. Останнім шаром мають бути листи, политі соусом із йогурту та обсипані сиром.

Крок 16. Надсилаємо частування в розігріту до 180° духовку на 30 хвилин.

97ce859aab26812d0390640e853f69e4

Крок 17. ПП лазанья в домашніх умовах готова. Можна спробувати!

a160fd800c589ecc1b541389deaacf50

ЛАЗАНЬЯ 🍅🥩 Легкий рецепт – ВІДЕО

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал