Цей фруктовий яблучний торт без випічки просто стане Вашим улюбленим рецептом, який Ви часто готуватимете до сімейного чаювання. До того ж, готується він дуже просто, а смак, здивує всіх і ніхто не повірить, що він без випічки. Можна поєднувати різні рецепти і шукати нові смаки – але з вишнею вийшло надзвичайно гарною і смачно!

Список потрібних інгредієнтів:
На форму 24 х 24 см
- 1 пачка печива (400 г)
- 1 кг яблук
- 1 желе
- 400 г вишні
- 0,5 склянки соку / води
- 1 вишневе желе
- 250 г сиру маскарпоне
- 250 мл вершків 30%
- 0,5 склянки цукрової пудри
Покроковий рецепт приготування з фото:
- Яблука нарізати невеликими шматочками.

- Далі викласти яблука в глибоку каструлю і довести до кипіння. Потім додайте желе, вимкніть конфорку і ретельно перемішайте.

- Вишню, якщо у Вас заморожена або свіжа з соком/водою покласти в каструлю і довести до кипіння. Влийте желе, вимкніть конфорку і ретельно перемішайте.

- На дно застелене пергаментним папером викладіть шар печива.

- На печиво викласти яблука.

- Зробіть ще один шар печива.

- Викласти застигаюче желе вишень.

- Викладаємо ще один шар печива.
- Вершки збити до міцної консистенції.

- Додати цукор, ретельно перемішати. Потім додати маскарпоне і знову перемішати масу.

- Крем викладаємо на торт і прибираємо в холодильник – бажано на ніч для просочення та стабілізації.
Готуйте на здоров’я, смачного Вам чаювання!
Друзі якщо Вам сподобався рецепт – прошу залишити коментар і оцінку цьому десерту. Щиро Вам дякую за підтримку нашого сайту kolizhanka.net.ua і розуміння!









