Піца з фаршем – 7 рецептів в духовці в домашніх умовах з покроковими фото

Піца з фаршем – дуже проста і неймовірно смачна кулінарна ідея, яку кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Є багато варіантів приготування такої ситної і апетитної піци. Кращі з них ми зібрали в перевіреній добірці з семи рецептів з покроковим описом процесу. Обов’язково беріть на замітку, дивуйте своїх рідних і гостей!

Піца з дріжджового тіста з фаршем

Піца з дріжджового тіста з фаршем – це дуже смачне і нескладне у виконанні кулінарне рішення для вашого столу. Якщо хочете побалувати себе і близьких апетитною і яскравою піцою, то обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 1 година 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 175 гр.
  • Вода – 100 мл.
  • Дріжджі сухі швидкодіючі – 5 гр.
  • Фарш яловичий – 200 гр.
  • Помідори – 100 гр.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Кріп – 5 гр.
  • Оливкова олія – 20 мл.
  • Петрушка – 5 гр.
  • Кетчуп – 50 гр.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Невелику кількість борошна перемішуємо з сухими дріжджами і теплою водою.

Крок 2. Просіюємо сюди все борошно і вливаємо оливкову олію. Вимішуємо еластичне тісто і залишаємо його в теплому місці на 40 хвилин.

Крок 3. Яловичий фарш обсмажуємо на сковороді до готовності. Постійно помішуємо і солимо до смаку.

Крок 4. Промиваємо помідори і нарізаємо їх тонкими кружечками.

Крок 5. Очищаємо болгарський перець і ріжемо його дрібним кубиком.

Крок 6. Натираємо твердий сир на терці.

Крок 7. Готове тісто розкочуємо в тонке коло. Перекладаємо на деко з пергаментом і змащуємо кетчупом.

Крок 8. Рівномірно розділимо по основі обсмажений фарш, помідори, кубики перцю і подрібнену зелень.

Крок 9. Посипаємо все це тертим сиром.

Крок 10. Випікаємо 15 хвилин при температурі 220 градусів.

Крок 11. Піца з дріжджового тіста з фаршем готова. Діліть на порції і подавайте до столу!

Домашня піца з листкового тіста з фаршем

Домашня піца з листкового тіста з фаршем виходить неймовірно ніжною, поживною і апетитною. Відмінне кулінарне рішення для вашої родини або компанії. Приготувати таку піцу своїми руками зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений рецепт з нашої добірки.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 12

Інгредієнти:

  • Тісто листкове бездріжджове – 1 пачка.
  • Фарш м’ясний – 0,7 кг.
  • Ковбаса сервелат – 300 гр.
  • Маслини – 1 банка.
  • Томати черрі – 200 гр.
  • Сир твердий – 300 гр.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Аджика – 4 ст.л.
  • Сметана – 3 ст.л.
  • Майонез – 3 ст.л.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Очищаємо ріпчасту цибулю і ріжемо його тонкими півкільцями. Обсмажуємо на олії до легкого рум’янцю.

Крок 3. До цибулі додаємо тонку соломку болгарського перцю. Тушкуємо все разом до м’якості.

Крок 4. В окремій сковороді обсмажуємо м’ясний фарш до готовності. Постійно помішуємо.

Крок 5. Розгортаємо листкове тісто, формуємо основу для піци.

Крок 6. Деко змащуємо олією.

Крок 7. Кладемо на підготовлений деко тісто.

Крок 8. Обмазуємо основу аджик.

Крок 9. Рівномірно розділимо по поверхні обсмажений фарш.

Крок 10. На фарш кладемо обсмажену цибулю з болгарським перцем.

Крок 11. Тонкими півколами ріжемо ковбасу. Її також відправляємо на піцу.

Крок 12. Зверху розкладаємо шматочки черрі і маслини.

Крок 13. Перемішуємо сметану з майонезом.

Крок 14. Отриманим соусом обмазуємо всю начинку.

Крок 15. Натираємо сир на терці.

Крок 16. Розділимо його по поверхні.

Крок 17. Випікаємо частування 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 18. Домашня піца на листковому тісті з фаршем готова. Пригощайтеся!

ПП піца з курячим фаршем

ПП піца з курячим фаршем – оригінальна страва, яку точно варто приготувати на своїй кухні. Готова піца вийде дуже смачною, корисною, а також порадує високим вмістом білка. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Фарш курячий – 0,5 кг.
  • Яйце – 1 шт.
  • Соус томатний – 2 ст.л.
  • Гриби шампіньйони – 100 гр.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Солоний / маринований огірок – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Вимішуємо курячий фарш з яйцем. Викладаємо заготівлю тонким колом на деко з пергаментом. Це буде основа корисної піци. Випікаємо її 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 3. Тонко нарізаємо гриби і помідори. Болгарський перець обробляємо тонкою соломкою.

Крок 4. Підготовлену курячу основу змащуємо томатним соусом.

Крок 5. Викладаємо зверху гриби, овочі і тертий сир.

Крок 6. Випікаємо частування 15-20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

Крок 7. ПП піца з курячим фаршем готова. Прикрашайте зеленню, подавайте до столу і пробуйте!

Піца з фаршем і грибами в духовці

Піца з фаршем і грибами в духовці виходить дуже соковитою, живильною і яскравою за смаком. Відмінне рішення для вашої родини або компанії. Щоб приготувати апетитне частування в домашніх умовах, використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Час готування – 1 година 35 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Фарш яловичий – 250 гр.
  • Гриби шампіньйони – 100 гр.
  • Сир твердий / напівтвердий – 70 гр.
  • Паста томатна – 2 ст.л.
  • Помідор черрі – 1 гілка.
  • Розмарин – 1 пучок.
  • Масло вершкове – для смаження.

Для тіста:

  • Борошно – 250 гр.
  • Дріжджі сухі швидкодіючі – 6 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Вода – 130 мл.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Відміряємо необхідну кількість вершкового масла.

Крок 3. Розтоплюємо його в сотейнику до рідкого стану, даємо охолонути.

Крок 4. У глибокій мисці з’єднуємо просіяне борошно і цукор.

Крок 5. Сюди ж всипаємо сухі дріжджі.

Крок 6. До сухої суміші вливаємо розтоплене і охололе вершкове масло.

Крок 7. Додаємо теплу воду і сіль. Вимішуємо еластичне тісто і залишаємо його в теплому місці на 40 хвилин.

Крок 8. У сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла.

Крок 9. Обсмажуємо на ньому порізані шампіньйони близько 10 хвилин, постійно помішуючи.

Крок 10. Окремо обсмажуємо яловичий фарш до готового стану. Також продукт регулярно перемішуємо.

Крок 11. Вибираємо напівтвердий або твердий сир на свій смак.

Крок 12. Натираємо його на терці з великими зубчиками.

Крок 13. Готове тісто розкочуємо в акуратну основу для піци. Кладемо її на деко з пергаментом.

Крок 14. Обмазуємо основу томатною пастою.

Крок 15. Далі викладаємо обсмажений фарш.

Крок 16. Рівномірно розділимо гриби.

Крок 17. Посипаємо заготівлю тертим сиром.

Крок 18. Доповнюємо половинками черрі і розмарином. Випікаємо близько 12-15 хвилин при температурі 220 градусів.

Крок 19. Піца з фаршем і грибами в духовці готова. Подавайте до столу!

Піца з фаршем і солоним огірком

Піца з фаршем і солоним огірком – це дивовижно смачна і нескладна у виконанні страва для вашого столу. Якщо хочете урізноманітнити домашнє або святкове меню, то обов’язково використовуйте наш перевірений кулінарний рецепт із покроковим описом процесу та фото.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Основа для піци – 1 шт.
  • Фарш м’ясний – 200 гр.
  • Огірок солоний – 1 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Майонез – 2 ст.л.
  • Паста томатна – 1 ст.л.
  • Сир твердий – 60 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – 3 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Подрібнюємо ріпчасту цибулю і обсмажуємо її на олії до м’якості.

Крок 2. Викладаємо до цибулі м’ясний фарш. Солимо, перчимо за смаком і смажимо до повної готовності фаршу, постійно помішуючи.

Крок 3. Основу для піци заздалегідь розморожуємо і після обмазуємо томатною пастою.

Крок 4. Рівномірно розділимо по поверхні тонкі шматочки солоного огірка.

Крок 5. Доповнюємо заготівлю обсмаженим фаршем.

Крок 6. Закриваємо м’ясний шар половинками помідор.

Крок 7. Змащуємо майонезом, посипаємо тертим сиром і випікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 8. Домашня піца з фаршем і солоним огірком готова. Подавайте до столу!

Піца з фаршем і картоплею в духовці

Піца з фаршем і картоплею в духовці виходить неймовірно ситною і яскравою за смаком. Чудове рішення для вашої родини або компанії. Щоб приготувати оригінальне частування, вам не знадобиться багато часу і сил. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт із нашої добірки.

Час готування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Тісто для піци – 250 гр.
  • Фарш м’ясний – 100 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Сир – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Оливкова олія – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо розморожуємо м’ясний фарш і викладаємо його на сковороду.

Крок 2. Обсмажуємо фарш до повної готовності, постійно помішуючи. Солимо заготівлю за смаком.

Крок 3. Тісто для піци розкочуємо в тонкий пласт. Викладаємо його на деко з пергаментом.

Крок 4. Поливаємо основу піци оливковою олією, солимо і перчимо за смаком.

Крок 5. Картоплю очищаємо і ріжемо тонкими скибочками. Викладаємо їх на основу. Випікаємо заготівлю в духовці 15 хвилин. Оптимальна температура – 200 градусів.

Крок 6. Далі викладаємо на піцу обсмажений фарш і тертий сир. Випікаємо ще 10 хвилин при такій же температурі.

Крок 7. Піца з фаршем і картоплею в духовці готова. Подавайте до столу!

Піца з фаршем і ковбасою в домашніх умовах

Піца з фаршем і ковбасою в домашніх умовах – це дуже смачне і нескладне у виконанні частування для вашого столу. Якщо хочете побалувати себе і близьких соковитою і яскравою піцою, то обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Тісто для піци – 350 гр.
  • Фарш курячий – 100 гр.
  • Ковбаса копчена – 100 гр.
  • Сир плавлений – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Баклажан – 0,5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Кукурудза консервована – за смаком.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Помідор – 2 шт.
  • Паста томатна – 2 ст.л.
  • Майонез 2 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Розгортаємо готове тісто в тонкий пласт.

Крок 2. Укладаємо його в форму для випікання.

Крок 3. М’ясний фарш обсмажуємо з подрібненим цибулею до повної готовності. Солимо і перчимо за смаком. У процесі постійно помішуємо, щоб фарш вийшов розсипчастим.

Крок 4. Обмазуємо основу піци томатною пастою і майонезом. Викладаємо сюди обсмажений фарш, шматочки плавленого сиру і дрібно порізану ковбасу.

Крок 5. Окремо обсмажуємо шматочки баклажана і болгарського перцю. Кладемо їх на піцу разом з часточками помідора. Посипаємо кукурудзою.

Крок 6. Закриваємо начинку тертим твердим сиром. Випікаємо частування 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7. Піца з фаршем і ковбасою в домашніх умовах готова. Подавайте до столу!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал