Торт без випічки “Яблучно-вишневий” – покроковий рецепт з фото

Цей фруктовий яблучний торт без випічки просто стане Вашим улюбленим рецептом, який Ви часто готуватимете до сімейного чаювання. До того ж, готується він дуже просто, а смак, здивує всіх і ніхто не повірить, що він без випічки. Можна поєднувати різні рецепти і шукати нові смаки – але з вишнею вийшло надзвичайно гарною і смачно!

Торт без випічки "Яблучно-вишневий" - покроковий рецепт з фото

Список потрібних інгредієнтів:

На форму 24 х 24 см

  • 1 пачка печива (400 г)
  • 1 кг яблук
  • 1 желе
  • 400 г вишні
  • 0,5 склянки соку / води
  • 1 вишневе желе
  • 250 г сиру маскарпоне
  • 250 мл вершків 30%
  • 0,5 склянки цукрової пудри

Покроковий рецепт приготування з фото:

  1. Яблука нарізати невеликими шматочками. Торт без випічки "Яблучно-вишневий" - покроковий рецепт з фото
  2. Далі викласти яблука в глибоку каструлю і довести до кипіння. Потім додайте желе, вимкніть конфорку і ретельно перемішайте. Торт без випічки "Яблучно-вишневий" - покроковий рецепт з фото
  3. Вишню, якщо у Вас заморожена або свіжа з соком/водою покласти в каструлю і довести до кипіння. Влийте желе, вимкніть конфорку і ретельно перемішайте. Торт без випічки "Яблучно-вишневий" - покроковий рецепт з фото
  4. На дно застелене пергаментним папером викладіть шар печива. Торт без випічки "Яблучно-вишневий" - покроковий рецепт з фото
  5. На печиво викласти яблука. Торт без випічки "Яблучно-вишневий" - покроковий рецепт з фото
  6. Зробіть ще один шар печива. Торт без випічки "Яблучно-вишневий" - покроковий рецепт з фото
  7. Викласти застигаюче желе вишень. Торт без випічки "Яблучно-вишневий" - покроковий рецепт з фото
  8. Викладаємо ще один шар печива.
  9. Вершки збити до міцної консистенції. Торт без випічки "Яблучно-вишневий" - покроковий рецепт з фото
  10. Додати цукор, ретельно перемішати. Потім додати маскарпоне і знову перемішати масу. Торт без випічки "Яблучно-вишневий" - покроковий рецепт з фото
  11. Крем викладаємо на торт і прибираємо в холодильник – бажано на ніч для просочення та стабілізації.

Готуйте на здоров’я, смачного Вам чаювання!

Друзі якщо Вам сподобався рецепт – прошу залишити коментар і оцінку цьому десерту. Щиро Вам дякую за підтримку нашого сайту kolizhanka.net.ua і розуміння!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:
Натискаючи на кнопку "Відправити коментар", Я даю згоду на обробку персональних даних і приймаю політику конфіденційності