Томатний суп з копченою грудинкою в мультиварці. Такого ще ви не їли

Смачний томатний суп з копченою грудинкою в мультиварці готується дуже просто.Томатний суп з копченою грудинкою в мультиварці. Такого ще ви не їли

ІНГРЕДІЄНТ:

  • 1 л томатного соку
  • 150 г копченої грудинки
  • 1 ст. л. рослинного масла
  • 1 цибулина
  • 2 корінь селери
  • 0,5 склянки рису
  • зелень петрушки
  • сіль, чорний мелений перець за смаком

Приготування:

  1. Очистити цибулю і нарізати його півкільцями.
  2. Селера і зелень петрушки вимити, обсушити і подрібнити.
  3. Грудинку нарізати невеликими плоскими прямокутниками.
  4. Включити мультиварку на режим “Жарка”.
  5. Коли дно каструлі розігріється, додати рослинне масло і обсмажити грудинку, 6 хвилин.
  6. Додати цибулю і селеру, готувати ще 6 хвилин.
  7. Рис промити під проточною водою.
  8. У чашу мультиварки залити томатний сік, висипати рис.
  9. Закрити кришку, готувати в режимі “варіння на пару” 30 хвилин.
  10. У готовий суп додати зелень петрушки, сіль і перець за смаком.
Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал