Солимо скумбрію за рецептом моєї бабусі: подобається дорослим і дітям

Буває так, що хочеться чогось смачненького і солоненького. Так ось, саме в такі моменти і варто засолити скумбрію за рецептом моєї бабусі. Я впевнена, що вам вона точно сподобається. Отже, читайте і запам’ятовуйте!

Солимо скумбрію за рецептом моєї бабусі: подобається дорослим і дітям

Для приготування нам необхідно:

  • 5 столових ложок солі. Без гірки;
  • Одна середня цибулина;
  • Літр питної води;
  • Пара столових ложок цукрового піску;
  • 3 столові ложки чорного чаю. Він повинен бути без різних добавок.

Секрет приготування простий

Маринад:

Для початку необхідно зварити маринад. Для цього перелийте воду в каструлю, додайте сіль, цукровий пісок і чорний чай. Кип’ятіть хвилин 5 і можна прибрати в сторону до повного охолодження.

Скумбрія:

Звичайно ж, для початку чистимо нашу рибку від усього зайвого. Бажано додатково промити її під проточною водою. Тепер необхідно взяти будь-яку пластикову пляшку, у мене зазвичай на 1,5 літра. Відрізаємо шийку і укладаємо в неї рибу, яку потрібно попередньо просушити на паперовій серветці. Заливаємо маринадом і прибираємо в холодильник на пару днів.

Така скумбрія сподобається всій Вашій родині. Ми зазвичай з’їдаємо її за один раз.

Приємного апетиту!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал