Піца з фаршем – 7 рецептів в духовці в домашніх умовах з покроковими фото

a4eeb7bf9f9da6e4968f75a735aa979b

Піца з фаршем – дуже проста і неймовірно смачна кулінарна ідея, яку кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Є багато варіантів приготування такої ситної і апетитної піци. Кращі з них ми зібрали в перевіреній добірці з семи рецептів з покроковим описом процесу. Обов’язково беріть на замітку, дивуйте своїх рідних і гостей!

Піца з дріжджового тіста з фаршем

Піца з дріжджового тіста з фаршем – це дуже смачне і нескладне у виконанні кулінарне рішення для вашого столу. Якщо хочете побалувати себе і близьких апетитною і яскравою піцою, то обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 1 година 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 175 гр.
  • Вода – 100 мл.
  • Дріжджі сухі швидкодіючі – 5 гр.
  • Фарш яловичий – 200 гр.
  • Помідори – 100 гр.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Кріп – 5 гр.
  • Оливкова олія – 20 мл.
  • Петрушка – 5 гр.
  • Кетчуп – 50 гр.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Невелику кількість борошна перемішуємо з сухими дріжджами і теплою водою.

af476f56ae8f27d94f6be786dfffaf91

Крок 2. Просіюємо сюди все борошно і вливаємо оливкову олію. Вимішуємо еластичне тісто і залишаємо його в теплому місці на 40 хвилин.

470495b915a8641e92a85a841f8734b7

Крок 3. Яловичий фарш обсмажуємо на сковороді до готовності. Постійно помішуємо і солимо до смаку.

970f997241bc4f672d2f710b873e2222

Крок 4. Промиваємо помідори і нарізаємо їх тонкими кружечками.

47764258ff169a31811a7c9d93a3817c

Крок 5. Очищаємо болгарський перець і ріжемо його дрібним кубиком.

8c266943c538be83f689f4b3a8f0107d

Крок 6. Натираємо твердий сир на терці.

fecda7486b6dc44b9714b9f1b60553c1

Крок 7. Готове тісто розкочуємо в тонке коло. Перекладаємо на деко з пергаментом і змащуємо кетчупом.

a27179094747a1559a7d939cb8a4d5e0

Крок 8. Рівномірно розділимо по основі обсмажений фарш, помідори, кубики перцю і подрібнену зелень.

16feb4a645ac31b043394127c99bcf67

Крок 9. Посипаємо все це тертим сиром.

5388baf52ec802b11ff50bc3c5a2e1fb

Крок 10. Випікаємо 15 хвилин при температурі 220 градусів.

159e51e27d203d246b7ed9199357f415

Крок 11. Піца з дріжджового тіста з фаршем готова. Діліть на порції і подавайте до столу!

16b5b771194656757f6d673473e1fa17

Домашня піца з листкового тіста з фаршем

Домашня піца з листкового тіста з фаршем виходить неймовірно ніжною, поживною і апетитною. Відмінне кулінарне рішення для вашої родини або компанії. Приготувати таку піцу своїми руками зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений рецепт з нашої добірки.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 12

Інгредієнти:

  • Тісто листкове бездріжджове – 1 пачка.
  • Фарш м’ясний – 0,7 кг.
  • Ковбаса сервелат – 300 гр.
  • Маслини – 1 банка.
  • Томати черрі – 200 гр.
  • Сир твердий – 300 гр.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Аджика – 4 ст.л.
  • Сметана – 3 ст.л.
  • Майонез – 3 ст.л.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

601f732f6653c120a2561a4a7de4c44c

Крок 2. Очищаємо ріпчасту цибулю і ріжемо його тонкими півкільцями. Обсмажуємо на олії до легкого рум’янцю.

a3bd97de3e8b950dd5c8b011f2b24b41

Крок 3. До цибулі додаємо тонку соломку болгарського перцю. Тушкуємо все разом до м’якості.

eef168389babe184650d8476e29e58e2

Крок 4. В окремій сковороді обсмажуємо м’ясний фарш до готовності. Постійно помішуємо.

aaa7a0f53f15bdc6cade463016077e19

Крок 5. Розгортаємо листкове тісто, формуємо основу для піци.

7922be41b99bbbd38f8d11d6f95c58f0

Крок 6. Деко змащуємо олією.

5903de499f73cb1b59b5f51adda497e1

Крок 7. Кладемо на підготовлений деко тісто.

b7c31f9bfc3444d4053ae66f3b768b2b

Крок 8. Обмазуємо основу аджик.

c8529f68cd4e21fe7af8f3db5dac75d8

Крок 9. Рівномірно розділимо по поверхні обсмажений фарш.

116972484112b34727b33fc57c6b735c

Крок 10. На фарш кладемо обсмажену цибулю з болгарським перцем.

53914c8ad7fa24dafd34b0006f8b121e

Крок 11. Тонкими півколами ріжемо ковбасу. Її також відправляємо на піцу.

7e067e6841787fc98e3e6243ff195dee

Крок 12. Зверху розкладаємо шматочки черрі і маслини.

694dc2aaf2437f76c350ba37a57370ba

Крок 13. Перемішуємо сметану з майонезом.

6b45bf46bfe0c9530c8b000c08ce7d1a

Крок 14. Отриманим соусом обмазуємо всю начинку.

998001962446b9d76625c42fd052ff43

Крок 15. Натираємо сир на терці.

138c5aad5f7a9b3696de0c26cab7f6d0

Крок 16. Розділимо його по поверхні.

841c156e13ea1320ecc6c2f0404c7dbd

Крок 17. Випікаємо частування 30 хвилин при температурі 180 градусів.

2a7f89400e5c3b15b50c32be28626d39

Крок 18. Домашня піца на листковому тісті з фаршем готова. Пригощайтеся!

b1efda38ec9729578d0042bea31af3bb

ПП піца з курячим фаршем

ПП піца з курячим фаршем – оригінальна страва, яку точно варто приготувати на своїй кухні. Готова піца вийде дуже смачною, корисною, а також порадує високим вмістом білка. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Фарш курячий – 0,5 кг.
  • Яйце – 1 шт.
  • Соус томатний – 2 ст.л.
  • Гриби шампіньйони – 100 гр.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Солоний / маринований огірок – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

5103ac4e7e18406826d3dd53391a4f46

Крок 2. Вимішуємо курячий фарш з яйцем. Викладаємо заготівлю тонким колом на деко з пергаментом. Це буде основа корисної піци. Випікаємо її 15 хвилин при температурі 180 градусів.

f1441a91726fe2f14d7f9ec2ff5a2799

Крок 3. Тонко нарізаємо гриби і помідори. Болгарський перець обробляємо тонкою соломкою.

238b7039271ceb3737a1edcd1bc476e0

Крок 4. Підготовлену курячу основу змащуємо томатним соусом.

6498efe0cc06e9ced5a6b278cbb7fa42

Крок 5. Викладаємо зверху гриби, овочі і тертий сир.

346a44b2564761647dcbdde2ad51e50e

Крок 6. Випікаємо частування 15-20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

c641a4fff01ade3e2541f57f80444e4d

Крок 7. ПП піца з курячим фаршем готова. Прикрашайте зеленню, подавайте до столу і пробуйте!

21475051787f28a5e5cbce98a9788f4a

Піца з фаршем і грибами в духовці

Піца з фаршем і грибами в духовці виходить дуже соковитою, живильною і яскравою за смаком. Відмінне рішення для вашої родини або компанії. Щоб приготувати апетитне частування в домашніх умовах, використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Час готування – 1 година 35 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Фарш яловичий – 250 гр.
  • Гриби шампіньйони – 100 гр.
  • Сир твердий / напівтвердий – 70 гр.
  • Паста томатна – 2 ст.л.
  • Помідор черрі – 1 гілка.
  • Розмарин – 1 пучок.
  • Масло вершкове – для смаження.

Для тіста:

  • Борошно – 250 гр.
  • Дріжджі сухі швидкодіючі – 6 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Вода – 130 мл.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

4b44f7cdbaded5bbb557ba1ebd2b52cc

Крок 2. Відміряємо необхідну кількість вершкового масла.

45876d8769c2160d425180d05ea9506f

Крок 3. Розтоплюємо його в сотейнику до рідкого стану, даємо охолонути.

557ad46e3c627bfa4e13e92fde066836

Крок 4. У глибокій мисці з’єднуємо просіяне борошно і цукор.

18a0f980e4e44e8ec89cb6ab2da4267d

Крок 5. Сюди ж всипаємо сухі дріжджі.

7beeb1afdd475c63ff83f88f9c82865b

Крок 6. До сухої суміші вливаємо розтоплене і охололе вершкове масло.

eea2857b39e2be2fb91fd5c49021fa46

Крок 7. Додаємо теплу воду і сіль. Вимішуємо еластичне тісто і залишаємо його в теплому місці на 40 хвилин.

7407d8e3e0f8e158227ea1e420086933

Крок 8. У сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла.

cc067e6d95c0f9362073188aa1a93ae5

Крок 9. Обсмажуємо на ньому порізані шампіньйони близько 10 хвилин, постійно помішуючи.

9a205fe19a5031a6a2c7cb9b12f2bd57

Крок 10. Окремо обсмажуємо яловичий фарш до готового стану. Також продукт регулярно перемішуємо.

c1782fc821627139e14bcf06b9a5d326

Крок 11. Вибираємо напівтвердий або твердий сир на свій смак.

7bec423b985f53c2fda75397d7c34dd4

Крок 12. Натираємо його на терці з великими зубчиками.

c96c5f3ababeee9a69214b9cdeb109bf

Крок 13. Готове тісто розкочуємо в акуратну основу для піци. Кладемо її на деко з пергаментом.

b8bd03046b439b38ad7a89886647c475

Крок 14. Обмазуємо основу томатною пастою.

96dfc8548ede5dc9042ea56bfa2c9782

Крок 15. Далі викладаємо обсмажений фарш.

b7536fb0372d4015d43d32460a7821fa

Крок 16. Рівномірно розділимо гриби.

505e9ecb60eef1f4d2913a7180353807

Крок 17. Посипаємо заготівлю тертим сиром.

1a9a81f29ec3939c7c0a247a24e25995

Крок 18. Доповнюємо половинками черрі і розмарином. Випікаємо близько 12-15 хвилин при температурі 220 градусів.

d9fb69b20d16112859b4a1630155c9bc

Крок 19. Піца з фаршем і грибами в духовці готова. Подавайте до столу!

0b55e07d73fbdac71a222d04d07b529d

Піца з фаршем і солоним огірком

Піца з фаршем і солоним огірком – це дивовижно смачна і нескладна у виконанні страва для вашого столу. Якщо хочете урізноманітнити домашнє або святкове меню, то обов’язково використовуйте наш перевірений кулінарний рецепт із покроковим описом процесу та фото.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Основа для піци – 1 шт.
  • Фарш м’ясний – 200 гр.
  • Огірок солоний – 1 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Майонез – 2 ст.л.
  • Паста томатна – 1 ст.л.
  • Сир твердий – 60 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – 3 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Подрібнюємо ріпчасту цибулю і обсмажуємо її на олії до м’якості.

ab3aaf8b5aa751481768db6ad953e7a5

Крок 2. Викладаємо до цибулі м’ясний фарш. Солимо, перчимо за смаком і смажимо до повної готовності фаршу, постійно помішуючи.

427567eaa99b2dd648f4642a846ca556

Крок 3. Основу для піци заздалегідь розморожуємо і після обмазуємо томатною пастою.

b6a9c531b0542684b9b5e390bea5dc6f

Крок 4. Рівномірно розділимо по поверхні тонкі шматочки солоного огірка.

a17c62cee025a15069b559fbb7696046

Крок 5. Доповнюємо заготівлю обсмаженим фаршем.

a0f924de808ba5c79cd10a0fa08f1a65

Крок 6. Закриваємо м’ясний шар половинками помідор.

cfe19581ceb995c6e87d13b89b62b944

Крок 7. Змащуємо майонезом, посипаємо тертим сиром і випікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів.

a3c06eba423597277fd7b516c7745bb7

Крок 8. Домашня піца з фаршем і солоним огірком готова. Подавайте до столу!

6b7df55bf9c12d14a235c88940ce6ee3

Піца з фаршем і картоплею в духовці

Піца з фаршем і картоплею в духовці виходить неймовірно ситною і яскравою за смаком. Чудове рішення для вашої родини або компанії. Щоб приготувати оригінальне частування, вам не знадобиться багато часу і сил. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт із нашої добірки.

Час готування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Тісто для піци – 250 гр.
  • Фарш м’ясний – 100 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Сир – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Оливкова олія – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо розморожуємо м’ясний фарш і викладаємо його на сковороду.

44b7b3996ae0dd9a1164b02aae19af7b

Крок 2. Обсмажуємо фарш до повної готовності, постійно помішуючи. Солимо заготівлю за смаком.

07cd2696ef051689f45c2e6b6437999b

Крок 3. Тісто для піци розкочуємо в тонкий пласт. Викладаємо його на деко з пергаментом.

7ca91816d658c54b4007518e4d07139b

Крок 4. Поливаємо основу піци оливковою олією, солимо і перчимо за смаком.

d0fb128e40ac40b3d3a89ef4a84c426c

Крок 5. Картоплю очищаємо і ріжемо тонкими скибочками. Викладаємо їх на основу. Випікаємо заготівлю в духовці 15 хвилин. Оптимальна температура – 200 градусів.

9897898167279441e48ba1cb9a3548c3

Крок 6. Далі викладаємо на піцу обсмажений фарш і тертий сир. Випікаємо ще 10 хвилин при такій же температурі.

0b7073eb7cd831c90ed92f9b467dec06

Крок 7. Піца з фаршем і картоплею в духовці готова. Подавайте до столу!

454680a4413ad964d7532c2dfa3ef8cd

Піца з фаршем і ковбасою в домашніх умовах

Піца з фаршем і ковбасою в домашніх умовах – це дуже смачне і нескладне у виконанні частування для вашого столу. Якщо хочете побалувати себе і близьких соковитою і яскравою піцою, то обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Тісто для піци – 350 гр.
  • Фарш курячий – 100 гр.
  • Ковбаса копчена – 100 гр.
  • Сир плавлений – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Баклажан – 0,5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Кукурудза консервована – за смаком.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Помідор – 2 шт.
  • Паста томатна – 2 ст.л.
  • Майонез 2 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Розгортаємо готове тісто в тонкий пласт.

bd27d92905ccb228fa0ce76fddd74145

Крок 2. Укладаємо його в форму для випікання.

59b5afe608f8d82082a061ae0a82ee5d

Крок 3. М’ясний фарш обсмажуємо з подрібненим цибулею до повної готовності. Солимо і перчимо за смаком. У процесі постійно помішуємо, щоб фарш вийшов розсипчастим.

9a87fa71654f53c455fb7fa1108ab636

Крок 4. Обмазуємо основу піци томатною пастою і майонезом. Викладаємо сюди обсмажений фарш, шматочки плавленого сиру і дрібно порізану ковбасу.

f265608b712f45f5e5ec3a1cca8c4082

Крок 5. Окремо обсмажуємо шматочки баклажана і болгарського перцю. Кладемо їх на піцу разом з часточками помідора. Посипаємо кукурудзою.

109051a947e18d69ffa1089e17dd3473

Крок 6. Закриваємо начинку тертим твердим сиром. Випікаємо частування 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.

d18d13b9415e34c4d951387e1142da95

Крок 7. Піца з фаршем і ковбасою в домашніх умовах готова. Подавайте до столу!

799c06492145087225c0d3606872195c

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал