Ця незвичайна закуска здивує всіх гостей! Адже цей торт збирається з вафельних коржів і прошарку крабово-яєчно-сирної суміші! На смак цей тортик дуже ніжний і дійсно оригінальний.
Інгредієнти:
1. Яйця-4 штуки;
2. Крабові палички-300 г;
3. Плавлені сирки-300 г;
4. Майонез – за смаком;
5. Сіль, перець – за смаком;
6. Вафельні коржі-6 штук;
7. Зелень-кілька гілочок.
Приготування:
- Яйця відваріть круто за 10 хвилин. Остудіть і почистіть.
- Одну-дві крабові палички крупно наріжте і залиште для прикраси. Сирки і палички, що залишилися натріть на крупній тертці, яйця-на дрібній.
- Плавлені сирки попередньо приберіть в морозилку на півгодини. Так їх буде простіше потерти.
- Змішайте всі інгредієнти для начинки, додайте майонез, сіль і перець.
- Покладіть на блюдо перший корж і рівним шаром розподіліть по ньому начинку, злегка придавлюючи. Повторюйте шари, поки не закінчаться інгредієнти.
- Готовий торт зверху змастіть майонезом і посипте нарізаними крабовими паличками. Залиште в холодильнику на 2-3 години або більше.
- За півгодини до подачі дістаньте закуску з холодильника і посипте рубаною зеленню.
Вам дуже сподобається ця закуска, тим більше її дуже легко приготувати!!! Всім приємного апетиту!