Ці котлетки з ароматними травами і хрусткою підсмаженою скоринкою будуть готові буквально за півгодини. Ідеальний варіант для швидкого обіду.
Інгредієнти:
- 1. Зелена цибуля-2 штуки;
- 2. Кріп-2 гілочки;
- 3. Яйце – 1 штука;
- 4. Консервована риба (у мене горбуша) – 500 г;
- 5. Лимонний сік – 1 ст. ложка;
- 6. Сухарі панірувальні-50 г;
- 7. Гірчиця – 1 ст. ложка;
- 8. Сіль, перець – за смаком;
- 9. Оливкова олія-2 ст. ложки.
Приготування:
- Зелену цибулю і кріп дрібно наріжте. Яйце збийте виделкою. З консервованої риби злийте рідину, розімніть її виделкою.
- Змішайте рибу з зеленню, яйцем, лимонним соком, сухарями і гірчицею, додайте сіль і перець за смаком.
- Сформуйте з рибної маси 5 котлет. Обсмажуйте їх на розігрітій оливковій олії по кілька хвилин з кожного боку до золотистого кольору.
Смачні рибні котлети готові!!! Приємного апетиту!!!