Незвичайний рецепт оселедця під шубою з яблуком і яйцем

Додамо в улюблений салат нові нотки фруктового смаку. У поєднанні з класичними овочами і яйцями риба вийде просто чудовою.

Незвичайний рецепт оселедця під шубою з яблуком і яйцем

Інгредієнти:

  • Буряк – 3 штуки;
  • Морква – 3 штуки;
  • Картопля – 4 штуки;
  • Яйця – 5 штук;
  • Цибуля – 2 штуки;
  • Вода – 100 мл;
  • Яблучний оцет – 2 ст. ложки;
  • Сіль – за смаком;
  • Цукор – 1 ст. ложка;
  • Філе солоного оселедця – 500 г;
  • Яблука – 2 штуки;
  • Лимонний сік – 2 ч. ложки;
  • Майонез – за смаком.

Приготування:

  1. Буряк відваріть до готовності приблизно за 2 години, моркву — за півгодини, картоплю — за 25 хвилин, яйця — за 10 хвилин. Остудіть і очистіть.
  2. Цибулю подрібніть. Залийте її водою з оцтом, сіллю і цукром. Розмішайте і залиште хвилин на 15. Після злийте рідину.
  3. Наріжте рибне філе невеликими шматочками. Овочі і яйця натріть на крупній тертці. Яблуко натріть на дрібній і збризніть лимонним соком.
  4. Викладайте шарами картоплю, оселедець з цибулею, яйця, моркву, яблука, буряк. Кожен шар змащуйте майонезом або покривайте сіточкою з нього.
  5. Готовий салат залиште в холодильнику на 2-3 години.

Оригінальний і смачний салат готовий!!!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал