Крем з вершкового сиру на торт – 9 смачних рецептів приготування з покроковими фото

2b05a256d0736a335d74f6a5e4471717

Крем з вершкового сиру на торт – це один із найпопулярніших засобів для прошарку коржів, вирівнювання та прикраси десертів. Крем виходить щільним, однорідним, з ним легко працювати і не тече. Готувати повітряний крем можна з різного складу продуктів, але основа завжди буде та сама – домашній сир. До його вибору потрібно підходити з усією уважністю та відповідальністю.

Крем із вершкового сиру та згущеного молока для торта

Крем із вершкового сиру та згущеного молока для торта виходить у міру солодким і щільним, збивається за лічені хвилини. Такий крем чудово тримає форму, тому крім прошаровування коржів торта його можна використовувати для створення химерних прикрас.

Час приготування: 25 хв.

Час приготування: 15-25 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Вершковий сир – 250 гр.
  • Молоко згущене – 180 гр.
  • Вершкове масло 82,5% – 180 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Всі продукти для чудового крему перед вами. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно трохи підтануло.

cef036d834c6cb90d96ff43abc1f5606

Крок 2. Наріжте вершкове масло кубиками та збивайте міксером до кремоподібного стану.

1db4462ad79b5115a65502fe0d5976a4

Крок 3. До збитої олії влийте всю згущене молоко. Ще раз збийте масу міксером, щоб усі компоненти об’єдналися між собою.

bfe55c7a9ed775edfa9aab02ba488b20

Крок 4. Далі у миску викладіть весь домашній сир.

2dd48cf8e03c994f2f4b0151fde8a71f

Крок 5. Продовжуйте працювати міксером до отримання однорідного та щільного крему.

c4529ca973cc2ba5cacd5cfe9f303427

Крок 6. Крем виходить дуже смачним, з легкими солонуватими нотками, які характерні для вершкового сиру. Смачного!

ef9ab17e6a6cbccb4832fb8894639fd0

Крем з вершкового сиру та сметани

Крем з вершкового сиру та сметани – це більш бюджетний варіант, але потребує певної підготовки. Щоб у результаті крем вийшов густим і щільним, вибирайте жирну сметану від 20% відсотків і обов’язково беріть цукрову пудру, а не цукор.

Час приготування: 10 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Сметана 25% –300 гр.
  • Вершковий сир рікотту 50% – 400 гр.
  • Пудра цукрова – 150 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Щоб добре збиватися, сметана має бути жирністю від 20% і вище. Сметана та домашній сир мають бути холодними.

8c853a115d1ec781e5266ffcba7f993a

Крок 2. В об’ємну миску викладіть сметану та всипте цукрову пудру.

7960e6a7fa67bcff7333d6f16a85a7bc

Крок 3. Збивайте сметану та пудру доти, доки маса не збільшиться в обсязі вдвічі. Не припиняючи збивати, столовою ложкою поступово додавайте домашній сир.

efa88579b8ea393822066089433705eb

Крок 4. Продовжуйте збивати, доки вінчик не почне залишати на поверхні крему чіткі сліди.

92429e71f90a57423754fa8d8d4dfe69

Крок 5. Для прошарку торта крем із вершкового сиру та сметани можна використовувати відразу ж. А якщо ви робитимете з нього прикраси, то крем необхідно охолодити.

fbf8ce722786dd6d2581703998c5c6ee

Смачного!

Шоколадний крем для торта із вершкового сиру

Шоколадний крем для торта з вершкового сиру виходить повітряним, легким та його по праву можна назвати універсальним. Крем здатний перетворити та прикрасити будь-який десерт, не лише бісквітний торт. Шоколад, звісно, найкраще брати спеціальний кондитерський.

Час приготування: 15 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Шоколад –100 гр.
  • Пудра цукрова – 100 гр.
  • Вершкове масло 82,5% – 150 гр.
  • Вершковий сир – 400 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Вершковий сир та вершкове масло трохи заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб вони прогрілися до кімнатної температури. Шоколад беріть кондитерський або досить високий вміст какао-бобів.

a22077cbc282d4cf1dad4c0f824d516b

Крок 2. Розламайте шоколадну плитку на невеликі частини та покладіть у миску.

e4287d5ec048e0eddbda348916da7e08

Крок 3. Миску з шоколадом помістіть на водяну лазню, повністю розтопіть його. Потім відставте вбік, щоб маса охолола.

9b11f7d868b1cb937a90ab9edaaeafbc

Крок 4. У зручній для збивання мисці з’єднайте цукрову пудру та вершкове масло, нарізане кубиками. Збивайте ці продукти на максимальній потужності міксера, доки маса не збільшиться в обсязі та не посвітлішає.

4fb794455eecad5bf712f05e7b68c3b8

Крок 5. Далі до збитої масляної маси додайте шоколад і перемішайте.

3da8b132e03afbeaa61479b323d10408

Крок 6. Додайте до шоколадної маси домашній сир і ще кілька хвилин попрацюйте міксером.

07e1e3f0c5f443e44b866916871e23a6

Крок 7. Коли крем стане однорідним, можна вимикати міксер та переходити до прикраси торта. Смачного!

3d115021b0ddeb62056482947511b380

Крем чіз із вершкового сиру для вирівнювання торта

Крем чіз із вершкового сиру для вирівнювання торта має бути стабільним, щільним та слухняним. Після застигання та охолодження десерту крем не повинен тріскатися або сповзати. Для всіх цих запитів підійде крем на вершковому маслі та сирному сирі.

Час приготування: 12 хв.

Час приготування: 12 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Екстракт ванілі – 5 гр.
  • Вершкове масло 82,5% – 200 гр.
  • Пудра цукрова – 100 гр.
  • Вершковий сир – 300 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте всі необхідні компоненти до створення крему. Холодне вершкове масло порубайте на кубики.

99288095465270225fcb2c4717eb40d6

Крок 2. У миску покладіть шматочки олії та всипте цукрову пудру.

a2774180b58de4557456babda8cb06e4

Крок 3. Збивайте продукти високої швидкості до отримання однорідного стану. Масляна маса в міру збивання стає білішою тому, якщо ви хочете отримати світлий крем, збивайте довше.

04c8c9750ecb8225664f5074f434cd59

Крок 4. На цьому етапі додайте натуральний екстракт ванільний.

36c53d97d9dddf2443d077d8eb6e7216

Крок 5. Після цього додайте сир. Збийте міксером до однорідної маси.

0e7270f2df09e246aa8a6e0cc2d410d8

Крок 6. Відмінний крем із вершкового сиру для вирівнювання торта готовий. Смачного!

268fa39331ff4c67f08269f795faa8df

Крем із вершкового сиру та вершкового масла

Крем із вершкового сиру та вершкового масла – це простий рецепт, який доступний будь-якій господині. Виходить крем ніжним на смак і з легким солонуватим присмаком, властивим сирному сиру. Це дуже сприятливо позначається на тортах, вони не виходять надто солодкими.

Час приготування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло 82,5% – 100 гр.
  • Пудра цукрова – 4 ст.
  • Вершковий сир – 500 гр.
  • Екстракт ванілі – 2 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Вершковий сир повинен бути охолодженим і твердим на дотик. А вершкове масло навпаки має бути трохи підталим.

a3ad92de7e82ddd473ef73f5a053955d

Крок 2. У миску покладіть вершковий сир і збивайте міксером з насадкою у вигляді лопатки. Його не потрібно сильно збивати, досить просто довести його до однорідності.

38578eebbc9af8b4eddf9e2919c927b6

Крок 3. Далі порубайте масло на великі шматки і додайте його до збитого сиру. Збивайте ці компоненти до утворення пишного світлого крему.

ce45a61eddc53c6715ff643a3acc0037

Крок 4. У процесі збивання крему зіскрібайте крем зі стінок миски силіконовою лопаткою.

2f693a6b07e988672620786413b92ec8

Крок 5. До крему додайте ванільний екстракт, перемішайте.

1a1f6f026739d6de405cc18c1d996ad8

Крок 6. Переведіть міксер у режим низької швидкості та всипайте порціями цукрову пудру. Щоразу вимішуйте крем до однорідності.

0e47ca2a6571ed8c4546aaaf574cee8a

Крок 7. На завершальному етапі збивання крему замініть насадку на вінчик і працюйте їм на високій швидкості 10-15 секунд.

ca64add6906f3294dfe1472dc0f956aa

Крок 8. Крем із вершкового сиру та вершкового масла готовий, він виходить стабільним та повітряним. Смачного!

c9cd7b5299e4f28f73c3f6fcd42dff90

Крем із вершкового сиру для торта «Червоний оксамит»

Крем із вершкового сиру для торта «Червоний оксамит» не замішується за якимось спеціальним рецептом, це класичний крем-чиз. Але він ідеально підходить для цього десерту. Загалом у вас вийде чудовий, смачний та гарний торт для свята.

Час приготування: 12 хв.

Час приготування: 12 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Вершковий сир – 400 гр.
  • Пудра цукрова – 100 гр.
  • Вершки 30-33% – 200 мл.

Процес приготування:

Крок 1. У зручну ємність для збивання викладіть сир.

bcc8c5712bd0f92f3eeda1f525af308d

Крок 2. До сиру додайте|добавляйте| просіяне цукрову пудру і влийте 200 мілілітрів жирних вершків. Спочатку перемішайте продукти лопаткою, потім беріть міксер.

7ed11e39c695c179091f4e21fc6a65c9

Крок 3. Збивайте крем міксером, доки він не набуде повністю однорідної консистенції.

c975ca280915edfd50d4ed99c4524896

Крок 4. Коли після вінчика міксера на поверхні крему залишатимуться чіткі борозни, крем буде готовий.

fe6d7118810414efd0613bff1d2071e9

Крок 5. Крем із вершкового сиру ідеально підходить для створення торта «Червоний оксамит». Смачного!

9a00282126487d5065eb91394aa33ada

Крем для торта з вершковим сиром і вареним згущеним молоком

Крем для торта з вершковим сиром і вареним згущеним молоком добре поєднується з бісквітними коржами або будь-якими іншими подібними основами. Варена згущене молоко не тільки надає крему оригінального смаку, але й злегка забарвлює в приємний пастельний колір.

Час приготування: 10 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Вершковий сир – 600 гр.
  • Вершкове масло 82,5% – 200 гр.
  • Молоко згущене варене –400 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Для крему вам знадобиться всього три Інгредієнти: варена згущене молоко, вершкове масло та домашній сир.

aae22619c1a0507f15f62c3cf3f2aba6

Крок 2. Викладіть у глибоку ємність домашній сир, що підходить для збивання. Збийте його на низьких обертах міксера до однорідної гладкої маси.

9086dca43b2820c5a73e2ee1e3fceaca

Крок 3. Далі до миски зі збитим сиром додайте варене згущене молоко.

62f28eef1b674d70b6d09dae97c2b9da

Крок 4. Змішайте сирну масу та згущене молоко на низьких оборотах міксера.

b5a7cfabb48e8f99d80ec29614d9ab04

Крок 5. В останню чергу викладіть у миску м’яке вершкове масло.

b604085aeff39b8581f9f4715f5aa7fc

Крок 6. Збивайте крем протягом двох хвилин середньої швидкості міксера. Торти з таким кремом виходять чарівно смачними. Смачного!

289f99e2ec26dc1c4a059501133ad915

Заварний крем для торта з вершковим сиром

Заварний крем для торта з вершковим сиром забезпечить створення найніжнішого десерту. Ми пропонуємо чудовий вершковий смак доповнити горіховим ароматом. Крем вийде щільним та стабільним, він підійде як для прошарку, так і прикраси торта.

Час приготування: 2-3 год.

Час приготування: 30 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Горіхи – 90 гр.
  • Молоко –200 мл.
  • Вершки 33% – 150мл.
  • Цукор – 80 гр.
  • Борошно – 12 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 12 гр.
  • Жовтки – 4 шт.
  • Вершковий сир – 150 гр.
  • Ваніль – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте всі необхідні для крему продукти. Горіхи можете взяти будь-які на власний розсуд.

fb9fed658e60d17c2fa2a0e41e3c03b9

Крок 2. Горіхи обсмажте на сухій сковороді та при необхідності очистіть. Викладіть їх у каструлю, залийте молоком та жирними вершками. Також додайте насіння стручка ванілі або чайну ложку ванільного екстракту.

fd499f67d6b807c9782327d0dc77af5e

Крок 3. На середньому вогні доведіть суміш до кипіння, приберіть каструлю з плити та залиште під закритою кришкою на 15-30 хвилин.

a3b0f1a07395258e9b2b5f3ae80d774a

Крок 4. Перелийте вміст каструлі в блендер і добре подрібніть її.

0c022048ee387e90e4bd614d94460c7f

Крок 5. В окремій мисці змішайте цукор, борошно та крохмаль. Додайте до них жовтки.

bbb360c0107c4805612980e5d8484120

Крок 6. Перемішайте продукти вінчиком до однорідної маси.

8eee6522d19e3df2d16548520e6f89b7

Крок 7. Масу процідіть через сито.

a4921e6974175d38b036a7f3c0e4a53c

Крок 8. Далі змішайте жовткову та горіхову маси.

00b1ae21116e72ad5922b9a9786e2863

Крок 9. Потім помістіть отриману масу на вогонь і помішуючи постійно доведіть її до густої консистенції. Якщо утворилися грудочки, розбийте їх занурювальним блендером.

0028712572c77ee8106f45045215bc51

Крок 10. Крем перекладіть у миску та закрийте харчовою плівкою в контакт. Заберіть ємність у холодильник, щоб крем повністю охолонув.

d954819a9aa22e047c726b80fccd1230

Крок 11. Після того, як крем охолоне, додайте до нього охолоджений домашній сир.

cda66cb0a60d73e78ce0711cf08bd0cf

Крок 12. Міксером збийте масу однорідності. Зберігати заварний крем із вершковим сиром можна зберігати у холодильнику протягом 3-4 діб. Смачного!

5f5bf8953d0981a67a416db23016bd96

Крем із вершкового сиру та білого шоколаду для торта

Крем із вершкового сиру та білого шоколаду для торта стане одним із ваших коханих. До того ж він робиться просто і крем практично неможливо зіпсувати. Важливо вибрати для торта якісний білий шоколад, добре, якщо у вас буде кондитерський. Тому що багато в чому від шоколаду залежить консистенція та смак крему.

Час приготування: 30 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Шоколад –300 гр.
  • Вершковий сир – 450 гр.
  • Вершки 33% – 250 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Вершковий сир повинен бути охолодженим на момент змішування крему.

baab9e6ae8e56fbba72385bbc0386c7b

Крок 2. Білий шоколад розтопіть у мікрохвильовій печі або на водяній бані.

61ddaa92ee18973a55e06fb0ad1e3a2c

Крок 3. Вершки розділіть на дві рівні частини.

a66d126612f29bf344a60579e2af2734

Крок 4. Одну частину вершків підігрійте у невеликій каструлі, але не кип’ятіть. Введіть у вершки топлений шоколад. Добре перемішайте.

228eb9cf91cd30b977f87efac426938a

Крок 5. Далі влийте другу частину вершків, перемішайте.

e6ca15f4c607581fafe124573c174f9b

Крок 6. Закрийте крем у контакт харчовою плівкою та приберіть для стабілізації на ніч у холодильник.

cd588302d24c5af2992445956fe5a124

Крок 7. Дістаньте крем із холодильника і додайте до нього домашній сир. Збийте масу міксером до однорідності.

558cb7606b9101f8a7a2723306fd286a

Крок 8. Крем із вершкового сиру та білого шоколаду можна використовувати для прикраси тортів та вирівнювання їх боків. Смачного!

4ee70ef440a9f676c2b55c06343bc2da

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал