Крем з вершкового сиру на торт – 9 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Крем з вершкового сиру на торт – це один із найпопулярніших засобів для прошарку коржів, вирівнювання та прикраси десертів. Крем виходить щільним, однорідним, з ним легко працювати і не тече. Готувати повітряний крем можна з різного складу продуктів, але основа завжди буде та сама – домашній сир. До його вибору потрібно підходити з усією уважністю та відповідальністю.

Крем із вершкового сиру та згущеного молока для торта

Крем із вершкового сиру та згущеного молока для торта виходить у міру солодким і щільним, збивається за лічені хвилини. Такий крем чудово тримає форму, тому крім прошаровування коржів торта його можна використовувати для створення химерних прикрас.

Час приготування: 25 хв.

Час приготування: 15-25 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Вершковий сир – 250 гр.
  • Молоко згущене – 180 гр.
  • Вершкове масло 82,5% – 180 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Всі продукти для чудового крему перед вами. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно трохи підтануло.

Крок 2. Наріжте вершкове масло кубиками та збивайте міксером до кремоподібного стану.

Крок 3. До збитої олії влийте всю згущене молоко. Ще раз збийте масу міксером, щоб усі компоненти об’єдналися між собою.

Крок 4. Далі у миску викладіть весь домашній сир.

Крок 5. Продовжуйте працювати міксером до отримання однорідного та щільного крему.

Крок 6. Крем виходить дуже смачним, з легкими солонуватими нотками, які характерні для вершкового сиру. Смачного!

Крем з вершкового сиру та сметани

Крем з вершкового сиру та сметани – це більш бюджетний варіант, але потребує певної підготовки. Щоб у результаті крем вийшов густим і щільним, вибирайте жирну сметану від 20% відсотків і обов’язково беріть цукрову пудру, а не цукор.

Час приготування: 10 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Сметана 25% –300 гр.
  • Вершковий сир рікотту 50% – 400 гр.
  • Пудра цукрова – 150 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Щоб добре збиватися, сметана має бути жирністю від 20% і вище. Сметана та домашній сир мають бути холодними.

Крок 2. В об’ємну миску викладіть сметану та всипте цукрову пудру.

Крок 3. Збивайте сметану та пудру доти, доки маса не збільшиться в обсязі вдвічі. Не припиняючи збивати, столовою ложкою поступово додавайте домашній сир.

Крок 4. Продовжуйте збивати, доки вінчик не почне залишати на поверхні крему чіткі сліди.

Крок 5. Для прошарку торта крем із вершкового сиру та сметани можна використовувати відразу ж. А якщо ви робитимете з нього прикраси, то крем необхідно охолодити.

Смачного!

Шоколадний крем для торта із вершкового сиру

Шоколадний крем для торта з вершкового сиру виходить повітряним, легким та його по праву можна назвати універсальним. Крем здатний перетворити та прикрасити будь-який десерт, не лише бісквітний торт. Шоколад, звісно, найкраще брати спеціальний кондитерський.

Час приготування: 15 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Шоколад –100 гр.
  • Пудра цукрова – 100 гр.
  • Вершкове масло 82,5% – 150 гр.
  • Вершковий сир – 400 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Вершковий сир та вершкове масло трохи заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб вони прогрілися до кімнатної температури. Шоколад беріть кондитерський або досить високий вміст какао-бобів.

Крок 2. Розламайте шоколадну плитку на невеликі частини та покладіть у миску.

Крок 3. Миску з шоколадом помістіть на водяну лазню, повністю розтопіть його. Потім відставте вбік, щоб маса охолола.

Крок 4. У зручній для збивання мисці з’єднайте цукрову пудру та вершкове масло, нарізане кубиками. Збивайте ці продукти на максимальній потужності міксера, доки маса не збільшиться в обсязі та не посвітлішає.

Крок 5. Далі до збитої масляної маси додайте шоколад і перемішайте.

Крок 6. Додайте до шоколадної маси домашній сир і ще кілька хвилин попрацюйте міксером.

Крок 7. Коли крем стане однорідним, можна вимикати міксер та переходити до прикраси торта. Смачного!

Крем чіз із вершкового сиру для вирівнювання торта

Крем чіз із вершкового сиру для вирівнювання торта має бути стабільним, щільним та слухняним. Після застигання та охолодження десерту крем не повинен тріскатися або сповзати. Для всіх цих запитів підійде крем на вершковому маслі та сирному сирі.

Час приготування: 12 хв.

Час приготування: 12 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Екстракт ванілі – 5 гр.
  • Вершкове масло 82,5% – 200 гр.
  • Пудра цукрова – 100 гр.
  • Вершковий сир – 300 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте всі необхідні компоненти до створення крему. Холодне вершкове масло порубайте на кубики.

Крок 2. У миску покладіть шматочки олії та всипте цукрову пудру.

Крок 3. Збивайте продукти високої швидкості до отримання однорідного стану. Масляна маса в міру збивання стає білішою тому, якщо ви хочете отримати світлий крем, збивайте довше.

Крок 4. На цьому етапі додайте натуральний екстракт ванільний.

Крок 5. Після цього додайте сир. Збийте міксером до однорідної маси.

Крок 6. Відмінний крем із вершкового сиру для вирівнювання торта готовий. Смачного!

Крем із вершкового сиру та вершкового масла

Крем із вершкового сиру та вершкового масла – це простий рецепт, який доступний будь-якій господині. Виходить крем ніжним на смак і з легким солонуватим присмаком, властивим сирному сиру. Це дуже сприятливо позначається на тортах, вони не виходять надто солодкими.

Час приготування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло 82,5% – 100 гр.
  • Пудра цукрова – 4 ст.
  • Вершковий сир – 500 гр.
  • Екстракт ванілі – 2 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Вершковий сир повинен бути охолодженим і твердим на дотик. А вершкове масло навпаки має бути трохи підталим.

Крок 2. У миску покладіть вершковий сир і збивайте міксером з насадкою у вигляді лопатки. Його не потрібно сильно збивати, досить просто довести його до однорідності.

Крок 3. Далі порубайте масло на великі шматки і додайте його до збитого сиру. Збивайте ці компоненти до утворення пишного світлого крему.

Крок 4. У процесі збивання крему зіскрібайте крем зі стінок миски силіконовою лопаткою.

Крок 5. До крему додайте ванільний екстракт, перемішайте.

Крок 6. Переведіть міксер у режим низької швидкості та всипайте порціями цукрову пудру. Щоразу вимішуйте крем до однорідності.

Крок 7. На завершальному етапі збивання крему замініть насадку на вінчик і працюйте їм на високій швидкості 10-15 секунд.

Крок 8. Крем із вершкового сиру та вершкового масла готовий, він виходить стабільним та повітряним. Смачного!

Крем із вершкового сиру для торта «Червоний оксамит»

Крем із вершкового сиру для торта «Червоний оксамит» не замішується за якимось спеціальним рецептом, це класичний крем-чиз. Але він ідеально підходить для цього десерту. Загалом у вас вийде чудовий, смачний та гарний торт для свята.

Час приготування: 12 хв.

Час приготування: 12 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Вершковий сир – 400 гр.
  • Пудра цукрова – 100 гр.
  • Вершки 30-33% – 200 мл.

Процес приготування:

Крок 1. У зручну ємність для збивання викладіть сир.

Крок 2. До сиру додайте|добавляйте| просіяне цукрову пудру і влийте 200 мілілітрів жирних вершків. Спочатку перемішайте продукти лопаткою, потім беріть міксер.

Крок 3. Збивайте крем міксером, доки він не набуде повністю однорідної консистенції.

Крок 4. Коли після вінчика міксера на поверхні крему залишатимуться чіткі борозни, крем буде готовий.

Крок 5. Крем із вершкового сиру ідеально підходить для створення торта «Червоний оксамит». Смачного!

Крем для торта з вершковим сиром і вареним згущеним молоком

Крем для торта з вершковим сиром і вареним згущеним молоком добре поєднується з бісквітними коржами або будь-якими іншими подібними основами. Варена згущене молоко не тільки надає крему оригінального смаку, але й злегка забарвлює в приємний пастельний колір.

Час приготування: 10 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Вершковий сир – 600 гр.
  • Вершкове масло 82,5% – 200 гр.
  • Молоко згущене варене –400 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Для крему вам знадобиться всього три Інгредієнти: варена згущене молоко, вершкове масло та домашній сир.

Крок 2. Викладіть у глибоку ємність домашній сир, що підходить для збивання. Збийте його на низьких обертах міксера до однорідної гладкої маси.

Крок 3. Далі до миски зі збитим сиром додайте варене згущене молоко.

Крок 4. Змішайте сирну масу та згущене молоко на низьких оборотах міксера.

Крок 5. В останню чергу викладіть у миску м’яке вершкове масло.

Крок 6. Збивайте крем протягом двох хвилин середньої швидкості міксера. Торти з таким кремом виходять чарівно смачними. Смачного!

Заварний крем для торта з вершковим сиром

Заварний крем для торта з вершковим сиром забезпечить створення найніжнішого десерту. Ми пропонуємо чудовий вершковий смак доповнити горіховим ароматом. Крем вийде щільним та стабільним, він підійде як для прошарку, так і прикраси торта.

Час приготування: 2-3 год.

Час приготування: 30 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Горіхи – 90 гр.
  • Молоко –200 мл.
  • Вершки 33% – 150мл.
  • Цукор – 80 гр.
  • Борошно – 12 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 12 гр.
  • Жовтки – 4 шт.
  • Вершковий сир – 150 гр.
  • Ваніль – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте всі необхідні для крему продукти. Горіхи можете взяти будь-які на власний розсуд.

Крок 2. Горіхи обсмажте на сухій сковороді та при необхідності очистіть. Викладіть їх у каструлю, залийте молоком та жирними вершками. Також додайте насіння стручка ванілі або чайну ложку ванільного екстракту.

Крок 3. На середньому вогні доведіть суміш до кипіння, приберіть каструлю з плити та залиште під закритою кришкою на 15-30 хвилин.

Крок 4. Перелийте вміст каструлі в блендер і добре подрібніть її.

Крок 5. В окремій мисці змішайте цукор, борошно та крохмаль. Додайте до них жовтки.

Крок 6. Перемішайте продукти вінчиком до однорідної маси.

Крок 7. Масу процідіть через сито.

Крок 8. Далі змішайте жовткову та горіхову маси.

Крок 9. Потім помістіть отриману масу на вогонь і помішуючи постійно доведіть її до густої консистенції. Якщо утворилися грудочки, розбийте їх занурювальним блендером.

Крок 10. Крем перекладіть у миску та закрийте харчовою плівкою в контакт. Заберіть ємність у холодильник, щоб крем повністю охолонув.

Крок 11. Після того, як крем охолоне, додайте до нього охолоджений домашній сир.

Крок 12. Міксером збийте масу однорідності. Зберігати заварний крем із вершковим сиром можна зберігати у холодильнику протягом 3-4 діб. Смачного!

Крем із вершкового сиру та білого шоколаду для торта

Крем із вершкового сиру та білого шоколаду для торта стане одним із ваших коханих. До того ж він робиться просто і крем практично неможливо зіпсувати. Важливо вибрати для торта якісний білий шоколад, добре, якщо у вас буде кондитерський. Тому що багато в чому від шоколаду залежить консистенція та смак крему.

Час приготування: 30 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Шоколад –300 гр.
  • Вершковий сир – 450 гр.
  • Вершки 33% – 250 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Вершковий сир повинен бути охолодженим на момент змішування крему.

Крок 2. Білий шоколад розтопіть у мікрохвильовій печі або на водяній бані.

Крок 3. Вершки розділіть на дві рівні частини.

Крок 4. Одну частину вершків підігрійте у невеликій каструлі, але не кип’ятіть. Введіть у вершки топлений шоколад. Добре перемішайте.

Крок 5. Далі влийте другу частину вершків, перемішайте.

Крок 6. Закрийте крем у контакт харчовою плівкою та приберіть для стабілізації на ніч у холодильник.

Крок 7. Дістаньте крем із холодильника і додайте до нього домашній сир. Збийте масу міксером до однорідності.

Крок 8. Крем із вершкового сиру та білого шоколаду можна використовувати для прикраси тортів та вирівнювання їх боків. Смачного!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал