Сметанний крем – 9 простих і смачних рецептів приготування для торта з покроковими фото

6518bc742ccea9420b9d0b4e207d4a4d

Сметанний крем для торта – це ніжні і приємні за смаком ласощі, які ідеально доповнять ваші домашні десерти. Такий крем можна приготувати різними способами. Найкращі ідеї ми зібрали для вас у нашій перевіреній кулінарній добірці з дев’яти простих та смачних рецептів для торта з покроковими фото та докладним описом процесу.

Заварний сметанний крем для торта

Заварний сметанний крем для торта – це дуже смачне і привабливе ласощі, яке ідеально доповнить домашні десерти. Такий апетитний крем нескладно приготувати своїми руками. Для цього використовуйте наш перевірений кулінарний рецепт з покроковими фото.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 800 гр.

Інгредієнти:

  • Сметана 20% – 500 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 150 гр.
  • Крохмаль картопляний / кукурудзяний – 2 ст.л. / 3 ст.л.
  • Цукор ванільний – 1 пачка.
  • Масло вершкове – 150 гр.

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку миску розбиваємо курячі яйця. Відправляємо сюди два види цукру.

615e14d3834c5ad7dd55d08662ced3c4

Крок 2. Далі додаємо картопляний крохмаль. Його можна замінити і кукурудзяним. Але якщо використовуєте кукурудзяний, то додавайте три столові ложки.

30b911015f2a990791f6d0bc0b08e59e

Крок 3. Збиваємо вміст до однорідності.

2a97aa1f3c5e20d05603c04dbf0a9553

Крок 4. До отриманої маси викладаємо сметану.

ddb29d3504ab000c54d8e2ff96bb79da

Крок 5. Перемішуємо все це вінчиком.

a62facc43323fc18f526c591926c6146

Крок 6. Ставимо заготівлю на мінімальний вогонь і варимо близько 10 хвилин, постійно помішуючи вінчиком.

b5d7d71f4435bb7c2c4763388c461321

Крок 7. У прогрітий крем викладаємо шматок вершкового масла.

714ce8d7123051880294a22364121f92

Крок 8. Перемішуємо заготівлю вінчиком до повної однорідності.

1b874873a5c59f94f85c4e6e6cc2e56e

Крок 9. Заварний сметанний крем для торта готовий. Використовуйте за призначенням!

93818843a7c38ce75860517e4b243cf8

Сирно-сметаний крем для торта

Сирно-сметаний крем для торта порадує своєю неймовірною ніжністю і помірною солодкістю. Такий продукт ідеально підходить для обмазування коржів і прикраси десерту. Для нескладного і швидкого приготування в домашніх умовах використовуйте наш перевірений рецепт з покроковими фото.

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 5 хвилин

Порції – 385 гр.

Інгредієнти:

  • Сметана 20% – 250 гр.
  • Сир – 200 гр.
  • Молоко згущене – 125 гр.
  • Цукор ванільний – 10 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Відміряємо необхідну кількість сиру і викладаємо його в глибоку миску.

7a84775b833c1193f404b55418a9207d

Крок 2. Далі вливаємо згущене молоко.

8c3260a130b5a452f834e9afffb984c4

Крок 3. Всипаємо ванільний цукор.

d8bd12a9bca42267ca0e8d60d9606620

Крок 4. За допомогою погружного блендера збиваємо продукти до отримання однорідної ніжної маси.

531d4ae2762065bb2beee23189c8ee9b

Крок 5. Викладаємо в масу жирну сметану.

2ac2b21808e5409c45a1da0fa6a3ce5e

Крок 6. Продовжуємо збивати міксером близько 5-7 хвилин.

f76d7e4d0a7dd5b020e95055a9bfd6cd

Крок 7. Сирно-сметанний крем для торта готовий. Беріть на замітку!

7755960b2267ac207cfdf877618a1df4

Густий сметанний крем для бісквітного торта

Густий сметанний крем для бісквітного торта – це неймовірно ніжне і привабливе ласощі, яке ідеально доповнить домашні десерти. Такий смачний легкий крем нескладно приготувати своїми руками. Для цього використовуйте наш перевірений кулінарний рецепт з покроковими фото.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 250 гр.

Інгредієнти:

  • Сметана 25% – 200 гр.
  • Пудра цукрова – 50 гр.
  • Ванілін – 2 гр.
  • Кислота лимонна – ¼ ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

b2b242f4f6330af089c4178023ba6095

Крок 2. У глибокій мисці перемішуємо цукрову пудру, ванілін і лимонну кислоту.

dfd3452fc476c0331a2c85cf237724c5

Крок 3. Підготуємо глибоку суху миску, де зручно готуватиме крем. Для збивання зручно використовувати міксер.

16799c1467ae39d8e7d87d58e962f09b

Крок 4. У посуд вливаємо охолоджену сметану в зазначеній кількості.

eef591a91b53f5fa8a39823f35c7de6a

Крок 5. Починаємо збивати сметану і поступово додаємо суху суміш.

3de32c53ec9e2d19a2902f9f8e5e6577

Крок 6. Збиваємо крем до однорідного пишного стану.

0849714badbabcf8943aa637196cb886

Крок 7. Густий сметанний крем для бісквітного торта готовий. Використовуйте в подальших приготуваннях.

eafea99e6159ac7a2ca6ea14083d0a87

Сметанний крем з желатином для торта

Сметанний крем з желатином для торта виходить ніжним і привабливим. Такий продукт ідеально підходить для обмазування коржів. Для нескладного і швидкого приготування смачного крему в домашніх умовах, використовуйте наш перевірений рецепт з покроковими фото.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 400 гр.

Інгредієнти:

  • Сметана 20% – 300 гр.
  • Пудра цукрова – 4 ст.л.
  • Желатин – 1 ч.л.
  • Молоко / вода – 100 мл.
  • Цукор ванільний – 1ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку.

c4ab7d151b0ece55f9ca4afafa73916e

Крок 2. Розводимо желатин в молоці. Ми залишаємо його для набухання, як це зазначено в інструкції на упаковці.

31c9149bfb6b6ce5451dc9933c31f253

Крок 3. Каструлю з заготівлею ставимо на невеликий вогонь і прогріваємо до повного розчинення желатину. На це піде приблизно 5 хвилин.

d22f35f3758daa32e0d13b266ba47768

Крок 4. У глибоку миску відправляємо сметану і доповнюємо її цукровою пудрою.

d45cb4bf002016151b1054285b06d93e

Крок 5. Збиваємо сметану з цукровою пудрою близько 3 хвилин.

bb217a9250bc92f86f9681f8b4376e9f

Крок 6. У сметанную масу додаємо ванільний цукор.

75f41edcadcf88eec5eab2572e2e45b5

Крок 7. Тонким струменем виливаємо сюди теплий желатин і продовжуємо все збивати.

139ca4298485662b23e92e0d0fa92340

Крок 8. Сметанний крем з желатином для торта готовий. Використовуйте за призначенням.

089921ec1147c4ef582ae68f29c6916b

Вершково-сметанний крем для торта

Вершково-сметанний крем для торта – це дивно смачне і ніжне ласощі, яке ідеально доповнить домашні десерти. Такий приємний крем нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте наш перевірений кулінарний рецепт з покроковими фото.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 950 гр.

Інгредієнти:

  • Сметана – 450 гр.
  • Вершки жирні – 250 мл.
  • Пудра цукрова – 150 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

c9a4931fd9b86d4a2dbbed82f3e8ef0e

Крок 2. Сметану можна використовувати відразу або попередньо її відважити. Для цього потрібно застелити сито марлею і влити сюди сметану.

b38e8e645d092ab5c257870bfe759610

Крок 3. Далі цю сметану загортаємо в марлю, а сито встановлюємо над глибокою мискою. Прибираємо все в холодильник до виділення сироватки.

2f9786f094a2525a6fc3c5f780c0fe9b

Крок 4. Далі сироватку відокремлюємо, марлю розкриваємо.

31a7d00e5947fb08ff9554a22629dc96

Крок 5. Отримуємо густу відважену сметану.

4cb0a0a760993fd07685f4471f0ed2a4

Крок 6. Викладаємо її в чашу міксера.

cde70eb8eef54e3f894ed65ebb49a55f

Крок 7. Доповнюємо сметану жирними вершками.

b0b0a9677abb9fc18ebab99ada78de79

Крок 8. Просіюємо сюди цукрову пудру через дрібне металеве сито.

0590675ce057c4d920b3fb42f6264f65

Крок 9. Починаємо все збивати спочатку на низькій швидкості.

3b2bacca83852b8b857ba5bc60250c4d

Крок 10. Далі збиваємо на помірній швидкості близько 2 хвилин.

462f95927b211f69badc6c6d25f3a52b

Крок 11. Збільшуємо швидкість до максимальної і збиваємо до хорошого загустіння.

fcd538d66dbcca982c9f91a6664c9ee7

Крок 12. Вершково-сметанний крем для торта готовий. Використовуйте для своїх яскравих десертів!

a1af897f2ed9268783db41ad16b2952e

Сметано-шоколадний крем

Кошторисно-шоколадний крем виходить ніжним, повітряним і приємним за смаком. Такий крем ідеально підходить для обмазування коржів і прикраси десерту. Для нескладного і швидкого приготування в домашніх умовах, використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 1 кг.

Інгредієнти:

  • Сметана 25% – 600 гр.
  • Шоколад темний – 300 гр.
  • Цукор – 70 гр.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Молоко – 100 мл.

Процес приготування:

Крок 1. У невеликий сотейник виливаємо молоко.

ebebd9c16bf368424b24bd7992254be7

Крок 2. Висипаємо сюди зазначена кількість цукру.

b555ae3ca2422d88c195e2f2b829257f

Крок 3. Сотейник з вмістом нагріваємо і варимо на слабкому вогні до повного розчинення цукру.

1c9a43ff501cb170acedb0d95da183a9

Крок 4. Шматочки темного шоколаду викладаємо в глибоку миску.

c6d9f77ea813b5aa67c98d747384235d

Крок 5. Заливаємо його гарячим молоком з цукром.

ae900b144d52536493d7365cb00232f9

Крок 6. Починаємо перемішувати шоколад в гарячому молоці.

20f93a96744e06a497e597150158d7a7

Крок 7. Поступово шоколад почне плавитися.

0dfa5656bd4603a4e51f7b5c1b09d10d

Крок 8. Вимішуємо до отримання однорідної глянцевої маси з шоколаду.

202c553a9d6e8ebf1d499302d7ae01c5

Крок 9. Занурюємо сюди шматочок вершкового масла.

5a26b63ded034e845800de88896622bd

Крок 10. Вимішуємо до повного розчинення масла в шоколаді.

155af2ca06df1f677aa2501f1f951305

Крок 11. Підготуємо два основних інгредієнти для крему – шоколадну масу і сметану.

5ebf5bf642f624dc1cf10d9a75add85a

Крок 12. У шоколадну заготівлю викладаємо трохи холодної сметани.

cb4fec35b2bc94d9022159259f987eb7

Крок 13. Починаємо все це перемішувати лопаткою.

6c9f7088e155e73132ec360bdd74afb3

Крок 14. Поступово додаємо решту сметану і вимішуємо крем до однорідності.

17548e33e8879c771c5282bab0d2aeb6

Крок 15. Кошторисно-шоколадний крем готовий до подальшого використання!

fa642b550fc200666d0e3f0d18966d6a

Сметано-масляний крем для торта

Сметанно-масляний крем для торта – це знахідка для ласунів. Такий продукт дуже простий у виконанні, але при цьому неймовірно смачний, ніжний і привабливий. Він відмінно поєднується з різними видами коржів. Для приготування крему беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 700 гр.

Інгредієнти:

  • Сметана 25% – 300 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Цукор – 140 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Відміряємо необхідну кількість сметани.

a72ed59b74a46601ab527f3517841534

Крок 2. Сметану викладаємо в глибоку миску і доповнюємо її яйцем. Перемішуємо.

2e3a8366d0e6100bb2c826311714f201

Крок 3. Висипаємо в заготівлю борошно і цукор. Гарненько перемішуємо.

9a883c9667f015a04543b298659cff24

Крок 4. Посуд з вмістом встановлюємо на водяну баню і готуємо до загустіння маси, постійно помішуючи. Потім продукт охолоджуємо.

3f0d53056b3c3ddeddf8ac504adb8e38

Крок 5. Окремо збиваємо вершкове масло до пишної маси.

090c9b1ee88228c69134830ca550a631

Крок 6. Продовжуємо збивати масло і поступово додаємо сюди сметанную заготівлю. Збиваємо до однорідного крему.

3001b1bc7a3a60618acb66fee4837378

Крок 7. Сметаано-масляний крем для торта готовий. Використовуйте його в подальших приготуваннях!

0f53f15f14c307c0cee39dba8f1f54eb

Смачний сметанний крем зі згущеним молоком

Смачний сметанний крем зі згущеним молоком порадує ніжною і повітряною текстурою. Такий продукт ідеально підходить для обмазування коржів і прикраси десерту. Для нескладного і швидкого приготування в домашніх умовах, використовуйте наш перевірений рецепт з покроковими фото.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 700 гр.

Інгредієнти:

  • Сметана 20% – 400 гр.
  • Молоко згущене – 470 гр.
  • Коньяк – 2 ст.л.
  • Екстракт ванілі – 1 ч.л.
  • Сік лимонний – 50 мл.

Процес приготування:

Крок 1. У відповідний посуд викладаємо вказану кількість сметани. Збиваємо її близько 3-4 хвилин на великій швидкості.

600f26d01aca81059dea9d6390b32f02

Крок 2. Виливаємо в сметану згущене молоко.

35fa7d5f06a8d98a9d48b687d1a92651

Крок 3. Виливаємо трохи лимонного соку.

cb8c86331e1dea503ea850e384ce71d3

Крок 4. Далі приєднуємо коньяк.

12f8b7795a9e2e099072de75090a8ac9

Крок 5. А також виливаємо екстракт ванілі для приємного аромату.

ef06b0299b70e5ed9dc4d44bd71d940c

Крок 6. Починаємо збивати заготівлю на великій швидкості. Продовжуємо це робити близько 20 хвилин до однорідності і пишності. Закриваємо заготівлю харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 2-3 години до загустіння.

c21b4bd93b9952c0b3990db784be4c4a

Крок 7. Смачний сметанний крем зі згущеним молоком готовий до подальшого використання!

14b26698191f61006f495d6aa8f0a5fe

Крем «Пломбір» на сметані

Крем «Пломбір» на сметані – це дуже смачне і ніжне ласощі з приємним ароматом, яке ідеально доповнить домашні десерти. Такий повітряний крем нескладно приготувати своїми руками. Для цього використовуйте наш перевірений кулінарний рецепт з покроковими фото.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 600 гр.

Інгредієнти:

  • Сметана 25% – 350 гр.
  • Цукор – 110 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло вершкове – 120 гр.
  • Борошно – 3 ст.л.
  • Ванілін – 2 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

59eb1b149834af46d8587a4d1e4210f4

Крок 2. З’єднуємо сметану, цукор, ванілін, куряче яйце і борошно. Вимішуємо продукти до отримання однорідної маси.

674791e44063f322a95540e2e3a8b4cb

Крок 3. Встановлюємо посуд з вмістом на водяну баню. Готуємо близько 5 хвилин до загустіння, постійно помішуючи.

2b30fd1e9407b7fbd84e5340586413df

Крок 4. Готовність крему перевіряйте по його густоті.

427d17dce002b8f961f95eba6673892c

Крок 5. В окремій мисці збиваємо вершкове масло до пишності і поступово додаємо в нього заготівлю з сметани.

9d4feb850737103e9f2c9f98366c2e84

Крок 6. Вимішуємо вміст до отримання пишної однорідної маси.

da3b890a7198489feadbc39b5a1aba65

Крок 7. Крем «Пломбір» на сметані готовий. Використовуйте його в приготуванні тортів.

bfb3367581f5dc1c44a97772bcc2ad75

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал