НАРЕШТІ Я ЗНАЙШЛА ПРАВИЛЬНИЙ РЕЦЕПТ! БЕЗ СОДИ! Тонкі дріжджові млинці на молоці

НАРЕШТІ Я ЗНАЙШЛА ПРАВИЛЬНИЙ РЕЦЕПТ! БЕЗ СОДИ! Тонкі дріжджові млинці на молоці

Дуже ПРОСТО і БЕЗ соди! Мереживні дріжджові млинці на молоці дуже тонкі, ніжні, з хрустким краєм, все в дірочку, рум’яні, просто фантастичні!

І що найважливіше, вони довго залишаються м’якими, свіжими і дуже смачними.

Інгредієнти:

  • Молоко тепле – 700 мл.
  • Вода тепла – 300 мл.
  • Дріжджі сухі швидкодіючі – 5 г. (1 ч. л.)
  • Борошно – 450 г.
  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Рослинна олія – 2 ст. л.

Приготування:

  1. У велику чашу наливаю тепле молоко, теплу воду, додаю дріжджі, яйця, сіль, цукор, перемішую.
  2. Просіваю борошно і добре перемішую віночком. Тісто виходить рідке, накриваю плівкою і залишаю в теплому місці для підйому приблизно на 40 хвилин.
  3. Коли тісто підніметься, покриється бульбашками, перемішую, додаю рослинну олію. Перемішую і залишаю ще хвилин на 20.
  4. Знову перемішую, тісто виходить ніжне і повітряне, з дрібними бульбашками.
  5. Сковороду добре розігріваю, змащую трохи олією, наливаю тісто і розподіляю по сковороді, смажимо на середньому вогні.
  6. Підрум’яниться, перевертаю млинець.
  7. Коли інша сторона починає рум’янитися, викладаю на тарілку.
  8. Змащую маслом, буде дуже смачно! Млинці тонкі і все в дірочках з ароматом гарячого хліба.

Приємного апетиту!

Діліться цим рецептом в соцмережі Фейсбук! Та ставте  :idea:

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал