Крем для торта Червоний оксамит – 7 простих рецептів приготування з покроковими фото

Крем для торта Червоний оксамит – важлива складова цього незвичайного десерту, і він повинен мати певні якості: білий колір, щільну і водночас ніжну текстуру, помірну насолоду та приємний аромат. Основу крему складають м'які сирні сири. Другим інгредієнтом є олія, а ароматизатори з додатковими добавками вибираються відповідно до смаку та конкретного рецепту.

Крем для торта Червоний оксамит із сирним сиром та цукровою пудрою

Крем для Червоного оксамиту з сирним сиром та цукровою пудрою найбільш популярний серед кулінарів за рахунок основних властивостей: стабільності, в міру солодкого смаку, легкості та зручності в роботі при складанні торта. Сир вибирається саме сирний, наприклад Hochland і Almette, і до нього додаються жирні вершки з цукром. Збиваємо крем планетарним міксером.

    Крем на вершках для торта Червоний оксамит

    Крем на вершках для “Червоного оксамиту” є варіантом класики. Його основним інгредієнтом у цьому рецепті будуть жирні вершки, і збиваємо крем з додаванням вершкового сиру, цукрової пудри та ваніліну. Від об'єму вершків залежить густота крему. Стабільність з ніжною текстурою дозволяє використовувати такий крем для вирівнювання і для декору торта «Червоний оксамит». Збиваємо крем звичайним міксером.

    Час приготування: 20 хвилин.

    Час приготування: 10 хвилин.

    Порції: 1.

    Складові:

    • Вершки 33% – 125 мл.
    • Сир вершковий – 350 гр.
    • Цукрова пудра – 120 гр.
    • Ванілін – 2 гр.

    Процес приготування:

    Крок 1. Інгредієнти для крему відміряти у зазначеній у рецепті кількості. Вершки та сир взяти лише добре охолоджені.

    Крок 2. У посуд для збивання крему перекласти холодний вершковий сир.

    Крок 3. До нього відразу насипати ванілін із цукровою пудрою, просіяною через сито.

    Крок 4. Спеціальною насадкою та включивши середню швидкість збити сир із доданими сухими інгредієнтами.

    Крок 5. Збита маса повинна у вас вийти м'якою та однорідною.

    Крок 6. В інший посуд перелити холодні вершки і, якщо вам потрібна текстура крему рідкіша, додати їх трохи більше, ніж зазначено в рецепті.

    Крок 7. Вершки збити так само, як і сир.

    Крок 8. Добре збиті вершки повинні мати м'які піки, але довго збивати не треба, оскільки вийде олія.

    Крок 9. До збитих вершків лопаткою акуратно та порційно перекласти збиту сирну масу.

    Крок 10. Після кожної порції сирної маси лопаткою крем перемішати до однорідної текстури.

    Крок 11. Приготовлений на вершках крем можна відразу використовувати для збирання «Червоного оксамиту». Смачної та вдалої випічки!

    Крем-чиз для торта Червоний оксамит із вершковим сиром

    Крем-чиз для «Червоного оксамиту» на основі будь-якого вершкового сиру є ідеальним. Він добре просочує коржі і поєднує їх смак із кремовим прошарком, та й білий колір важливий для цього контрастного десерту. Вершковий сир вибираємо будь-якого сорту: “Маскарпоне”, “Рікотта”, “Філадельфія” і навіть підійде будь-який вершково-домашній сир. Крем збиваємо з вершками, цукровою пудрою та ваніллю.

    Час приготування: 30 хвилин.

    Час приготування: 10 хвилин.

    Порції: 1.

    Складові:

    • Сир вершковий – 400 гр.
    • Вершки 33% – 250 мл.
    • Цукрова пудра – 150 грн.
    • Екстракт ванілі – 2 ч.л.

    Процес приготування:

    Крок 1. Вибраний та заздалегідь охолоджений вершковий сир перекласти в окремий посуд. Міксером на середній швидкості добре збити.

    Крок 2. Потім до збитого сиру насипати потрібну кількість цукрової пудри і додати ніжного аромату ванільний екстракт.

    Крок 3. Ці інгредієнти вкотре добре збити. На цьому етапі за бажанням можна додати харчовий барвник, але для класичного торта крем повинен бути білим.

    Крок 4. В інший посуд перелити охолоджені жирні вершки.

    Крок 5. Міксером вершки збити до стійких піків.

    Крок 6. Вид збитих вершків повинен бути подібний до вершків з балончика.

    Крок 7. До збитих вершків лопаткою та порційно перекласти збиту сирну масу. Після кожної порції сиру крем відразу акуратно та швидко перемішувати до однорідної текстури. Приготовлений крем-чиз із вершковим сиром можна відразу застосовувати для збирання «Червоного оксамиту». Смачної та вдалої випічки!

    Сметанний крем для Червоного оксамиту

    «Червоний оксамит» добре поєднується зі смаком і зі сметанним кремом, тому його нерідко використовують як для прошарку коржів, так і для вирівнювання. У цьому рецепті сметанний крем готуємо з додаванням згущеного молока, екстракту ванілі та соку лимона, що надає йому особливий аромат, стабільність і можливість декорувати торт. Рецепт простий. Сметану вибираємо жирну, а згущене молоко заздалегідь трохи проварюємо.

    Час приготування: 25 хвилин.

    Час приготування: 10 хвилин.

    Порції: 1.

    Складові:

    • Сметана 25-33% – 500 гр.
    • Молоко згущене – 150 гр.
    • Сік лимона – 25 мл.
    • Екстракт ванілі – 1 ч.л.

    Процес приготування:

    Крок 1. Згідно з рецептом, відразу підготувати у зазначеній кількості інгредієнти для крему, і вони беруться холодними.

    Крок 2. Згущене молоко заздалегідь недовго проварити до легкого кремового кольору, що змінює її смак. У посуд для збивання крему перекласти сметану і до неї налити згущене молоко.

    Крок 3. Міксер зі спеціальною насадкою, на великій швидкості і протягом 3-4 хвилин ці інгредієнти добре збити в пишну однорідну масу.

    Крок 4. До збитого крему налити екстракт ванілі та міксером все перемішати.

    Крок 5. В останню чергу до крему налити холодний сік лимона і продовжити збивання протягом декількох хвилин до стабільного і щільного стану маси.

    Крок 6. Приготованим сметанним кремом можна одразу змащувати та декорувати «Червоний оксамит». Смачної та вдалої випічки!

    Крем для Червоного оксамиту з Маскарпоне

    Вершковий сир «Маскарпоне», що є не сиром, а густими вершками, приготованими за особливими рецептами, – відмінна основа крему для «Червоного оксамиту». Його властивості – вершковий смак, не зайві жирність із насолодою – зробили такий сир дуже популярним для приготування кремів. «Маскарпоне» у цьому рецепті доповнюємо жирними вершками, цукровою пудрою та ванільним цукром.

    Час приготування: 45 хвилин.

    Час приготування: 10 хвилин.

    Порції: 1.

    Складові:

    • Сир “Маскарпоне” – 250 гр.
    • Вершки 33-35% – 500 мл.
    • Цукрова пудра – 200 грн.
    • Цукор ванільний – 10 гр.

    Процес приготування:

    Крок 1. У посуд для збивання крему перекласти охолоджений сир «Маскарпоне».

    Крок 2. До нього перелити холодні жирні вершки.

    Крок 3. Для особливого аромату до цих інгредієнтів насипати ванільний цукор.

    Крок 4. Вказану в рецепті кількість цукрової пудри просіяти через сито і пересипати в посуд до інших інгредієнтів.

    Крок 5. Міксер зі спеціальною насадкою і на невеликій швидкості все спочатку перемішати.

    Крок 6. Потім на великій швидкості всі інгредієнти протягом 1 хвилини збити в однорідну масу.

    Крок 7. Посуд прикрити кришкою і на 20 хвилин|мінути| збиту масу поставити в морозильну камеру.

    Крок 8. Після цього на великій швидкості крем збити повторно.

    Крок 9. Збивати крем потрібно протягом декількох хвилин до так званого стану стійких піків.

    Крок 10. Крем для “Червоного оксамиту” з Маскарпоне практично готовий. Його відрізняють особлива легкість та легкість.

    Крок 11. Приготованим кремом можна через кондитерський мішок прошаровувати коржі «Червоного оксамиту». Смачної та вдалої випічки!

    Крем для Червоного оксамиту без вершків

    Спочатку «Червоний оксамит» готували лише із заварним кремом, але останнім часом його замінили збитим вершковим сиром із додатковими інгредієнтами, і гарним варіантом може бути у вас крем для Червоного оксамиту без вершків. Для хорошого смаку та потрібної текстури в цьому рецепті до крему додаємо вершкове масло та згущене молоко.

    Час приготування: 30 хвилин.

    Час приготування: 10 хвилин.

    Порції: 1.

    Складові:

    • Сир “Маскарпоне” – 300 гр.
    • Молоко згущене – 200 гр.
    • Масло вершкове – 150 гр.

    Процес приготування:

    Крок 1. У посуд для збивання крему налити вказану в рецепті кількість молока, що згущує|згущає|, і перекласти охолоджений вершковий сир. Для крему добре підійдуть “Маскарпоне” або “Філадельфія”.

    Крок 2. Міксер із спеціальною насадкою включити на середню швидкість.

    Крок 3. Згущене молоко з сиром перемішати до однорідного стану.

    Крок 4. В інший посуд перекласти нарізане шматочками вершкове масло високої жирності.

    Крок 5. Потім олію збити в пишну масу із стійкими піками.

    Крок 6. Збите масло з'єднати зі збитим сиром.

    Крок 7. Перекладати масло порційно та лопаткою відразу крем перемішувати.

    Крок 8. Текстура крему в результаті цього має вийти однорідною і досить щільною.

    Крок 9. Приготовлений крем без вершків можна відразу використовувати для збирання «Червоного оксамиту». Смачної та вдалої випічки!

    Крем Пломбір для Червоного оксамиту

    Крем Пломбір для Червоного оксамиту, як володіє ніжним вершковим смаком, подібним до однойменного морозива, що підтанула, готується складніше інших варіантів. Види “Пломбіру” є різні. У цьому рецепті головний інгредієнт крему (жирна сметана або вершки) з наповнювачами (яйцем, вершками, борошном та цукровою пудрою) нудиться на водяній бані до густої текстури, а потім з'єднується із збитою олією, що з періодами остигання займає чимало часу.

    Час приготування: 2 години.

    Час приготування: 30 хвилин.

    Порції: 1.

    Складові:

    • Сметана/вершки з жирністю понад 25% – 240 гр.
    • Яйце – 60 гр.
    • Цукрова пудра – 80 грн.
    • Масло вершкове 82,5% – 100 гр.
    • Борошно – 3 ст.
    • Ванілін – за смаком.

    Процес приготування:

    Крок 1. В окремий посуд кладеться сметана. До неї розбиваються курячі яйця і насипається цукрова пудра з ваніліном. Ці інгредієнти вінчиком лише перемішуються, без збивання.

    Крок 2. Потім у цю суміш насипається борошно пшеничне і все ще раз перемішується до однорідного стану. Посуд ставиться на водяну баню після закипання в каструлі води. На мінімальному вогні і при постійному помішуванні вінчиком маса нудиться до загусання.

    Крок 3. Ознакою готовності цієї основи заварної крему будуть чіткі сліди від вінчика на поверхні. Маса перекладається в інший посуд, щільно прикривається плівкою, щоб зверху не підсохла, і ставиться в холодне місце на годину і до повного охолодження.

    Крок 4. Після закінчення остигання в окремому посуді міксером добре збивається охолоджене вершкове масло.

    Крок 5. Збите масло порційно і по столовій ложці кладеться в заварну масу, що остигнула, і вінчиком одночасно збивається крем до пишної текстури.

    Крок 6. Збитий крем виходить трохи рідким. Він щонайменше на півгодини ставиться в холодильник для стабілізації.

    Крок 7. Після цього крем Пломбір можна використовувати для складання «Червоного оксамиту». Такий крем протягом 4-5 днів добре зберігається в холодильнику та до двох тижнів у морозилці. Смачної та вдалої випічки!

    Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
    Коліжанка - жіночий інтернет-журнал