Коржі на сковороді – 9 швидких і смачних рецептів з покроковими фото

583ef1b59e63e65f1eef09ec567fafd4

Коржі на сковороді — це мега проста і смачна випічка, яка виручить вас в будь-незрозумілій ситуації. Тісто готується з доступних інгредієнтів, які практично завжди є в будинку. А якщо немає вдома, то стовідсотково можна придбати в будь-якому магазині. Швидкі коржі – це їжа, приготування якої не вимагає особливих технологій. Розібратися з рецептом без перебільшення зможе кожен. Читайте добірку і вибирайте свій улюблений варіант. Всі рецепти універсальні і їх з легкістю можна адаптувати під себе.

Коржі з сиром і зеленню на сковороді

Коржі з сиром і зеленню на сковороді виходять мега апетитними. Закуска готується просто. Коржі з сирною начинкою, безумовно, смачні в гарячому вигляді. Цей тягнеться сир просто зводить з розуму. Але якщо використовувати м’які сорти, замінивши начинку, наприклад, на « Адигейський », то і в остиглому вигляді блюдо буде фантастичним.

Час готування – 45 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 430 гр.
  • Кефір – 200 мл.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Сир – 280 гр.
  • Зелень – за смаком.
  • Сода харчова – 1 ч.л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Цукор – 0,5 ч.л.
  • Масло вершкове – 70 гр.
  • Олія – 1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. У миску, в якій будете замішувати тісто, налийте 200 мілілітрів кефіру. Кефір заздалегідь дістаньте з холодильника і залиште нагрітися при кімнатній температурі або злегка підігрійте в мікрохвильовці. Вбийте куряче яйце, попередньо вимивши і висушивши його.

6698f711d98b1d2abf0e9da11a8e4190

Крок 2. Насипте чайну ложку харчової соди, посоліть, поцукріть, налийте столову ложку олії без запаху. Розмішують рухами доведіть до утворення характерною пінної реакції.

69c17fd4602b22cd03cb9ec8b494ccb4

Крок 3. Далі просійте через дрібне сито близько 430 грамів пшеничного борошна. Замісити м’яке еластичне тісто. Тісто загорніть в пакет або в харчову плівку і дайте йому відпочити хвилин 10.

2a44354456c225ccb0b460b3dd81af27

Крок 4. Тим часом приготуйте начинку. У миску натріть 280 грамів сиру. Вибирайте свій улюблений сорт. Улюблену зелень ополосніть і просушіть, подрібніть і відправте до сиру. Злегка присоліть і вбийте куряче яйце, попередньо вимивши і висушивши його. Розмішайте.

400b531c01b6bd865eb8700176710a1c

Крок 5. Після відпочинку обійміть тісто. Далі розріжте його на 4 частини. Начинку теж розділіть на 4 частини. Тісто розтягніть руками, в центрі помістіть начинку.

c4899b2831b30f696ed9f2945dd6a3c8

Крок 6. Защепіть вільні краї тіста.

e29ec1306c39884912fa2b43c036489a

Крок 7. Скориставшись качалкою, сформуйте акуратний коло трохи менше діаметра сковорідки, на якій будете смажити коржик.

524f9e1a2a40ab0aa47d4bc99625f583

Крок 8. Сковорідку нагрійте на плиті, встановивши середню температуру. Викладіть корж. Готуйте під кришкою. Коли коржик зарум’яниться, акуратно переверніть її на другу сторону. Готуйте по 4 хвилини з кожного боку.

0eebc0712ad5ae2fe2209590a2dca04a

Крок 9. Рум’яний корж перекладіть на тарілку, і щедро промажте вершковим маслом за допомогою силіконового пензлика.

6d23c1c8a6e8356e8eca5affa804c1fa

Крок 10. Підсмажте всі коржі, не забуваючи кожну промазати вершковим маслом з двох сторін. Гарячі коржі з апетитною начинкою подавайте до ароматного солодкого чаю. Їжте смачно і насолоджуйтеся. Смачного!

fb23ae3fe568eda177134fe0698db7ef

Коржі з ковбасою і сиром на сковороді

Коржик з ковбасою і сиром на сковороді виходить надзвичайно апетитною і досить ситною. Відмінний варіант смачного перекусу, який зручно взяти з собою на роботу або в поїздку. Я часто готую такі коржі на сніданок. Пробуйте і ви отримаєте незвичайні емоції!

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 230-250 гр.
  • Молоко – 125 мл.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Ковбаса варена – 110 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Масло вершкове – для змащування.
  • Олія – для обсмажування.

Процес приготування:

Крок 1. У миску, в якій будете замішувати тісто, просійте 250 грамів пшеничного борошна.

aa7175b2adcf2062fe2143abdb0e96e1

Крок 2. Посоліть і налийте 125 мілілітрів молока. Молоко заздалегідь дістаньте з холодильника і залиште нагрітися при кімнатній температурі або злегка підігрійте в мікрохвильовці. Замішайте м’яке еластичне тісто. Тісто накрийте пакетом або затягніть харчовою плівкою і дайте йому відпочити хвилин 10.

Крок 3. Тим часом займіться приготуванням начинки. Варену ковбасу наріжте кубиком. До речі ковбасу можна використовувати будь-яку. Відварене м’ясо теж буде доречно.

b0f175b0cd90001954701af766232094

Крок 4. Сир натріть на терці. Сир вибирайте свій улюблений. Взагалі можна кожен раз експериментувати.

Крок 5. Улюблену зелень ополосніть і просушіть, наріжте ножем.

a108ab1ff000f261aa03f5f9b6a9c0d6

Крок 6. Складові начинки складіть в загальну ємність.

Крок 7. Гарненько розмішайте.

0868c0bedbe3a2cf510c2bdb56820f04

Крок 8. Після відпочинку обійміть тісто. Далі розріжте його на 6 частин.

Крок 9. Скориставшись качалкою, сформуйте акуратний коло.

fcff46d5e11a22f86f5ea3edd1bd8783

Крок 10. У центрі коржі викладіть начинку.

Крок 11. Вільні краю міцно захистіть.

748c30eabd9151d6769b7130499bb8da

Крок 12. Скориставшись качалкою, розкачайте менше діаметра сковорідки, на якій будете смажити коржик.

Крок 13. Сковорідку нагрійте на плиті, встановивши середню температуру. Дно злегка промажте маслом. Викладіть корж. Коли коржик зарум’яниться, акуратно переверніть її на другу сторону. Готуйте по 4 хвилини з кожного боку, накривши кришкою.

3018964497955e80506ae10321e216ca

Крок 14. Рум’яний корж перекладіть на тарілку, і щедро промажте вершковим маслом.

Крок 15. Підсмажте всі коржі, змащуючи кожну вершковим маслом з двох сторін.

b6399e4603a4a6d03d360c207e3f0ec0

Крок 16. Гарячі коржі подавайте з чаєм. Смачного!

Коржик з сиром на сковороді

Коржик з сиром на сковороді – чудовий варіант для смачного і ситного сніданку. Соковиті коржі відмінно підійдуть до свіжозавареним чаю. Коржі зручно брати з собою на роботу або на пікнік. Хрустка скоринка з ніжною начинкою зведуть вас з розуму. Приготуйте, і не пошкодуєте!

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 450 гр.
  • Вода – 200 мл.
  • Олія – 1 ст.л.
  • Сіль – 1 ч.л.

Для начинки:

  • Сир – 300 гр.
  • Зелень – пучок.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло вершкове – для змащування.

Процес приготування:

Крок 1. На столі зберіть необхідні продукти для соковитої домашньої випічки.

Крок 2. У миску, в якій будете замішувати тісто, налийте 200 мілілітрів води і столову ложку олії без запаху. Посоліть і просійте 450 грамів пшеничного борошна.

2c34492083c95a9695517e649bb58f6d

Крок 3. Замішайте м’яке еластичне тісто.

0ec76a1a16410187d5566567b08de137

Крок 4. Тісто загорніть в пакет або в харчову плівку і дайте йому відпочити хвилин 10.

204d989a1ee87aa63e4133add67ea168

Крок 5. Тим часом приготуйте начинку. У миску перекладіть 300 грамів сиру. Вибирайте свій улюблений сорт, головне – не дуже вологий. Улюблену зелень ополосніть і просушіть, подрібніть і відправте до сиру. Присоліть і поперчіть. Розмішайте.

133d4c710515978c7ce369f2a447256e

Крок 6. Після відпочинку обійміть тісто. Далі розріжте його на 6 частин.

f05e79b8e7c79a9e2d6275ed9e831b82

Крок 7. Начинку теж розділіть на 6 частин. Тісто розтягніть руками або розкачайте качалкою, в центрі помістіть ароматну начинку.

8575f47dc1a1df0eb8df00984cf8fce4

Крок 8. Защепіть вільні краї тіста.

d172fd7475efbc19937f37480a3c14b7

Крок 9. Скориставшись качалкою, сформуйте акуратний коло трохи менше діаметра сковорідки, на якій будете смажити коржик.

fd36364a6b19ccddff984e67dece07ca

Крок 10. Сковорідку нагрійте на плиті, встановивши середню температуру. Викладіть корж. Готуйте під кришкою. Коли коржик зарум’яниться, акуратно переверніть її на другу сторону. Готуйте по 4 хвилини з кожного боку.

636825c5ad17ad2f20ba99fa67d8894f

Крок 11. Рум’яний апетитний корж перекладіть на тарілку, і щедро промажте вершковим маслом.

5f88bb01063ef87ebec2c3b38aaefefa

Крок 12. Підсмажте всі коржі, не забуваючи кожну промазати вершковим маслом з двох сторін. Гарячі коржі з ніжною начинкою подавайте з ароматним чаєм. Їжте смачно і насолоджуйтеся. Смачного!

Коржі на воді без дріжджів

Коржі на воді без дріжджів виходять чудовими! Процес приготування легкий і займе мінімум часу. Апетитна випічка чудово поєднується з їжею, замість хлібобулочних виробів. А якщо коржі присипати ванільним цукром або цукровою пудрою, то мега бюджетний десерт до чаю готовий!

Час готування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 1,5 ст.
  • Вода – 0,5 ст.
  • Сіль – 0,25 ч.л.
  • Олія – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Зберіть складові для хрусткої домашньої випічки.

Крок 2. У миску, в якій будете замішувати тісто, налийте половину склянки води і чайну ложку соняшникової олії без запаху. Воду заздалегідь підігрійте.

71830367b287ccb9a7b5b5d13d9f4e10

Крок 3. Далі просійте через дрібне сито 1,5 склянки пшеничного борошна і чверть чайної ложки солі.

f68c0f1e399520c81994cbdd87d263a2

Крок 4. Замісити м’яке еластичне тісто. Тісто загорніть в пакет або харчову плівку і дайте йому відпочити хвилин 10.

c8912758dac37f5f83288abc572b00c0

Крок 5. Через 10 хвилин обійміть тісто. Далі розріжте його на 4 частини. Скориставшись качалкою, сформуйте коло меншого діаметру, ніж сковорідка, на якій будете смажити коржик. Сковорідку нагрійте на плиті, встановивши середню температуру. Викладіть корж.

e1e17229d0c9b63ddab290ced492a576

Крок 6. Коли коржик зарум’яниться, акуратно переверніть її на другу сторону. Готуйте по 2 хвилини з кожного боку.

34d43b912d0cb8618f5dc4abaaddc401

Крок 7. Рум’яний корж перекладіть на тарілку. Підсмажте всі коржі до апетитної золотистості.

aedf207b23c1ff10d02c8c0c5a0f4aa0

Крок 8. Гарячі коржі подавайте в якості хліба до обіду або чаювання з улюбленими доповненнями – згущеним молоком, варенням або джемом.

a7db31e5ad64189b59cb3f2ebaf74f31

Крок 9. Хрусткі коржі сподобаються абсолютно всім! Їжте смачно і насолоджуйтеся. Смачного!

Коржі на молоці на сковороді

Коржі на молоці на сковороді – апетитне домашнє блюдо, яке можна адаптувати під себе і приготувати з різними начинками. Коржі подають з чаєм на сніданок або в якості ситного перекусу. Такі коржі зручно брати з собою в поїздку. Випічка виходить м’якою і з великою кількістю начинки, а готується простіше нікуди!

Час готування – 30 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 160 гр.
  • Молоко – 200 мл.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Сир « Сулугуні » – 130 гр.
  • Цукор-пісок – 0,5 ч.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Розпушувач – 5 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Олія – для обсмажування.

Процес приготування:

Крок 1. У посуді, де будете заводити тісто, вбийте велике куряче яйце, попередньо ополоснувши і просушивши його. Посоліть і поцукріть. Гарненько розмішайте вінчиком до стану однорідної маси. Якщо яйця дрібні, вбийте 2.

b53818ca6d2c2cd8dc45082b057f6226

Крок 2. Пшеничну борошно змішайте з розпушувачем. Я використовую борошно вищого сорту. Озброївшись ситом, збагатіть киснем. Далі поступово в кілька прийомів введіть до рідкої субстанції.

7f5339c0a14e11f898cc6eeb09450fdc

Крок 3. Вилийте 200 мілілітрів молока. Молоко нагрійте при кімнатній температурі або злегка підігрійте в мікрохвильовці. Розмішайте до однорідної гладкої консистенції вінчиком, щоб не було жодного грудочка.

598468adbc19e5c66434ebd0d39983b2

Крок 4. Улюблений сир натріть на терці. Я використовую « Сулугуні ». Перекладіть в тісто і розмішайте, щоб сир рівномірно розподілився по тісту.

5ff537c9a97e40aec74ed2b2179cf71b

Крок 5. Сковорідку нагрійте на плиті, встановивши середню температуру. Дно злегка промажте маслом. Викладіть тісто. Коли коржик зарум’яниться, лопаткою переверніть і підсмажте до золотистості з іншого боку. У розрахунку по 3-4 хвилини на кожну сторону.

9c9c6389c1b3db9e7f4fb4c2492c57ea

Крок 6. Рум’яний сирний корж перемістіть на тарілку, і щедро промажте розтопленим вершковим маслом.

18da15a1deda9987b2708872346699e3

Крок 7. Підсмажте всі коржі, не забуваючи кожну промазати вершковим маслом з двох сторін. Гарячі коржі використовуйте в якості хліба на обід або пригощайте своїх рідних і близьких з чаєм. Смачного!

de3a97feb3fb6e8ef596adecdda57efd

Коржі з кабачків на сковороді

Коржі з кабачків на сковороді – шикарний варіант смачного страви, який подають в гарячому або холодному стані. Кабачкова коржик виходить ситної і досить апетитною. Для приготування використовують прості і доступні інгредієнти. Процес досить швидкий і простий. Готуйте і їжте смачно!

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 80 гр.
  • Кабачки – 600 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Олія – для обсмажування.

Процес приготування:

Крок 1. Складіть інгредієнти.

Крок 2. Середнього розміру кабачки ополосніть, обітріть і натріть теркою або за допомогою спеціальної насадки комбайна. Підсоліть і почекайте хвилин 10. Якщо використовуєте переросли плоди, очистіть їх від нутрощів і шкірки.

fd375c3290d54c7e39e506905d271b19

Крок 3. Через 10 хвилин руками вичавіть кабачок від рідини. Вбийте курячі яйця.

cf83f704e649524259546f99656fe486

Крок 4. Пару зубчиків часнику почистіть і пропустіть через прес. Добре розмішайте.

17750dc0fad5f62c470746bc9cf17451

Крок 5. До кабачкам насипте 80 грамів пшеничного борошна. Поперчіть.

26d12b5d6d603c09774dd0dc40ce275c

Крок 6. Перемішайте кабачкову масу до однорідної субстанції.

bdd17045cd2f04717cf9d3b0b11485fa

Крок 7. Сковорідку нагрійте на плиті, встановивши середню температуру. Дно і стінки злегка промажте маслом. Викладіть кабачкову субстанцію і рівним шаром розмажте лопаткою.

d0270f2108839e9aefb4c575f6a79e9a

Крок 8. Готуйте під кришкою на найменшому нагріванні приблизно 15 хвилин.

cbd1a9a8e61841beca7422948a0664c4

Крок 9. Коли коржик зарум’яниться, накрийте сковорідку тарілкою або, як я, обробної дошкою.

14e729eb5fe89b7774ea297c65047d1b

Крок 10. Акуратно переверніть коржик на іншу сторону.

60ba00f236a2613f1b8ef14f69bcd64e

Крок 11. Перекладіть в сковорідку. Доведіть до готовності протягом 15 хвилин, накривши кришкою.

082feb4581593de7ff101b3f9820f849

Крок 12. Рум’яний корж перекладіть на тарілку.

4e363f16719f0f5a0a3c86fa714caadd

Крок 13. Ароматним коржем пригощайте рідних, за бажанням присмачивши сметаною. Смачного!

1b9f70e08d0f07124be84d907331f561

Коржі з картоплею на сковороді

Коржі з картоплею на сковороді – спрощена і швидка версія пиріжків з картоплею. Ситне блюдо я готую з залишився картопляного пюре після обіду. Коржі обожнюють всі, їх зручно брати з собою куди завгодно. Апетитні коржі з ніжною начинкою і м’яким тістом не вимагають великих зусиль.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 2,5-3 ст.
  • Кефір – 250 мл.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Сода харчова – 1/4 ч.л.
  • Сіль – 1/2 ч.л.

Для начинки:

  • Картопляне пюре – 300 гр.
  • Сир твердий – 80 гр.
  • Зелень – за смаком.
  • Часник – 1 зубчик.
  • Паприка – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Олія – для обсмажування.

Процес приготування:

Крок 1. У миску, в якій будете замішувати тісто, налийте 250 мілілітрів кефіру. Кефір заздалегідь дістаньте з холодильника і залиште нагрітися при кімнатній температурі або підігрійте в мікрохвильовці. Вбийте куряче яйце, попередньо вимивши і висушивши його.

e9907a2e6fd281471ac1b87073e672c1

Крок 2. Насипте соду, посоліть. Розмішують рухами доведіть до утворення характерною пінної реакції. Далі збагатіть борошно киснем, просіявши через дрібне сито. Я використовую пшеничне борошно вищого сорту.

0bbc86fa76f1a2bd9d0a50ec1aaa8d21

Крок 3. Замісити м’яке еластичне тісто. Тісто загорніть в пакет або затягніть харчовою плівкою і дайте настояться хвилин 10.

f857ee479860702fea9fde3428634307

Крок 4. Поки тісто відпочиває, підготуйте начинку. У миску складіть 300 грамів вчорашньої картопляного пюре, натріть 80 грамів сиру. Вибирайте свій улюблений сорт.

7ea828f165f065576d11bfc4ae9b4096

Крок 5. Подрібніть часник, додайте до начинки, приправте паприкою, меленим перцем і сіллю.

313f8d9ced460380b54b5382bf88a18d

Крок 6. Улюблену зелень ополосніть і просушіть, нашаткуйте ножем і відправте до начинки.

862122366ebbab66b3d85ec7b47cfbc7

Крок 7. Розмішайте начинку.

9bd51f42dc5f331d0383528e59bbd9cb

Крок 8. Після відпочинку обійміть тісто. Далі розріжте його на 4 частини. Начинку теж розділіть на 4 частини. Тісто розтягніть руками, в центрі викладіть апетитну начинку.

8de0d6a1afe5dc68269e2e7420b8e4f5

Крок 9. Защепіть вільні краї тіста. Озброївшись качалкою, сформуйте корж меншого діаметру, ніж сковорідка, на якій будете смажити.

0781369cb9e3f621c9f285c339d710f8

Крок 10. Сковорідку нагрійте на плиті, встановивши середню температуру. Промажте маслом дно. Викладіть корж. Готуйте під кришкою. Коли коржик зарум’яниться, переверніть її на іншу сторону. Готуйте по 5 хвилин з кожного боку.

9eb613cafccba59345e8d6cc1dfda034

Крок 11. Ароматний корж перекладіть на тарілку. Таким же чином підсмажте всі коржі. Гарячу випічку подавайте з ароматним чаєм. Їжте із задоволенням і апетитом. Приємної насолоди!

301ab000b3ad7cc44c19e17958a86438

Пишні коржі на сметані на сковороді

Пишні коржі на сметані на сковороді виглядають неймовірно апетитно. Їх готують як хлібобулочних виробів до обіднього столу. А якщо присипати домашню випічку запашною корицею або цукровою пудрою, коржі перетворяться в дивовижне частування до дружнього чаювання.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 7

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Сметана – 300 гр.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Сода харчова – 1 ч.л.
  • Сіль – 0,25 ч.л.
  • Цукор-пісок – 2 ст.л.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Олія – для обсмажування.

Процес приготування:

Крок 1. У ємність, де будете з’єднувати інгредієнти для коржів, налийте попередньо розтоплене вершкове масло, відправте 300 грамів сметані, вбийте куряче яйце. Посоліть і поцукріть. Гарненько розмішайте.

0b89cb4922923e02af17bbfea9e703b3

Крок 2. Далі насипте 500 грам пшеничного борошна вищого сорту і чайну ложку харчової соди, збагативши киснем сухі складові.

22bc9c50b67e534ad5aba503fd4363c3

Крок 3. Замішайте м’яке еластичне тісто. Прикрийте чистим кухонним рушником, загорніть в пакет або затягніть харчовою плівкою, дайте йому набрякнути хвилин 15.

fb741ec1bf643b726e538d1fe480f6b0

Крок 4. Після відпочинку обійміть тісто. Далі розріжте його на 7 частин. Скориставшись качалкою, сформуйте корж меншого діаметру сковорідки, на якій будете смажити випічку.

26047467fed4075f9817534cae896344

Крок 5. Сковорідку нагрійте на плиті, встановивши помірну температуру. Дно злегка промажте маслом. Викладіть корж. Коли коржик зарум’яниться, акуратно переверніть її на другу сторону. Щоб коржик зарум’янилася, знадобиться приблизно по 3 хвилини на кожну сторону. Рум’яний корж перекладіть на тарілку.

336e1f37369bd9a839c14ad5aa05abbe

Крок 6. Підсмажте, таким чином, всі коржі.

f374fc1a4036a39d43a6555c19072070

Крок 7. Гарячі золотисті коржі подавайте в якості хліба до будь-якого прийому їжі або до чаю з улюбленими доповненнями – медом, варенням або джемом. Їжте ситно, отримуйте задоволення. Смачного!

fefb5968ff67de4bcdd7d955bf8775c0

Швидкі коржі на окропі і борошні

Швидкі коржі на окропі і борошні – хрустке частування, яке не залишить нікого байдужим. Додавши ванілін, а зверху присипавши ароматною корицею, прості коржі перетворяться в божественне ласощі. Такий десерт, безсумнівно, оцінить будь-який ласун.

Час готування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Окріп – 150 мл.
  • Олія – для обсмажування.

Процес приготування:

Крок 1. На столі зберіть необхідні продукти для хрусткої випічки.

3f6a06577acb4f519880fd9f008efc25

Крок 2. Відміряйте 150 грамів пшеничного борошна. Пересипте в миску.

b453502d59298614db10a2064e103e05

Крок 3. Залийте 150 мілілітрами окропу.

14b0010e169813809b31ff8b870f8bef

Крок 4. Обережно, щоб не обпекти руки, замішайте м’яке еластичне тісто. Тісто загорніть в пакет або в харчову плівку і дайте йому відпочити хвилин 10.

1727f3d4f82b6477bf59bd06d7d4b24f

Крок 5. Після відпочинку обійміть тісто. Далі розріжте його на 4 частини. Скориставшись качалкою, сформуйте акуратний коло трохи менше діаметра сковорідки, на якій будете смажити коржик. Ножем зробіть надрізи по всій площі коржі.

87375bbde8dfb04ec2d334b04838257d

Крок 6. Сковорідку нагрійте на плиті, встановивши середню температуру. Дно злегка промажте маслом. Викладіть корж. Коли коржик зарум’яниться, акуратно переверніть її на іншу сторону. Готуйте по 3 хвилини з кожного боку.

5d086637e439861d1039ebda18d4fb49

Крок 7. Золотисту корж перекладіть на тарілку. Підсмажте всі коржі.

5d03d279e7dd331b0f7c408b69b8d332

Крок 8. Апетитні коржі подавайте з чаєм і улюбленими доповненнями – медом, варенням або джемом. Їжте ситно і отримуйте задоволення!

b7d504ad0d50f974b50b2c772bbcf0db

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал