Горіховий пиріг – дуже простий та швидкий у приготуванні, завжди виходить вдалим

Якщо Ви шукаєте смачненький рецепт до чаю, але щоб швидко і з простих інгредієнтів, то я хочу Вам запропонувати “Горіховий пиріг” – все змішав, і випікати. Готувати обов’язково всім, бо впевнена вам сподобається!

Горіховий пиріг - дуже простий та швидкий у приготуванні, завжди виходить вдалим

Список інгредієнтів:

Тісто:

  • Яйця – 3 шт
  • Цукор – 180 г
  • Кефір – 300 мл
  • Соняшникова олія – 100 мл
  • Розпушувач – 10 г
  • Ванілін
  • Борошно – 350 г
  • Волоські горіхи – 130 г
    (Цього буде достатньо для пирога)

Рецепт приготування:

  1. У чашу відправляємо яйця з цукром, і збиваємо вінчиком до білої маси, додати олію, кефір, перемішати.Горіховий пиріг - дуже простий та швидкий у приготуванні, завжди виходить вдалим
  2. Додати розпушувач і ванілін, просіяти борошно, перемішати, щоб не було грудочок.Горіховий пиріг - дуже простий та швидкий у приготуванні, завжди виходить вдалимГоріховий пиріг - дуже простий та швидкий у приготуванні, завжди виходить вдалим
  3. Подрібнити горіхи в блендері і додати в тісто, перемішати.Горіховий пиріг - дуже простий та швидкий у приготуванні, завжди виходить вдалимГоріховий пиріг - дуже простий та швидкий у приготуванні, завжди виходить вдалим
  4. Тісто повинно вийти рідке, але не обов’язково. Виливаємо у форму змащену олією, і розрівнюємо.Горіховий пиріг - дуже простий та швидкий у приготуванні, завжди виходить вдалим
  5. Випікати при температурі 170-180 ° С 40-45 хвилин. Дівчата у кожного духовка пече по-різному тому краще орієнтуватися по своїй духовці. Готовність перевірити дерев’яною паличкою.Горіховий пиріг - дуже простий та швидкий у приготуванні, завжди виходить вдалим
  6. Готовий пиріг за бажанням можна прикрасити пудрою, чи зробити ганаш і полити, все за Вашим смаком.

Гарного приготування і смачного чаювання!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал