Чізкейк без випічки класичний – це вишуканий десерт, який підкорить вас не тільки своїм дивним зовнішнім виглядом, але і приголомшливим смаком. Напевно, ви помічали, що чізкейк – це одне з найпопулярніших ласощів, яке представлено в меню практично кожного кафе або ресторану, так чому б нам не спробувати приготувати таке частування самостійно? В якості основи використовуємо такі інгредієнти, як рікотта, сир або домашній сир.
Чізкейк без випічки з сиром
Чізкейк без випічки з сиром – це легке і неймовірно ніжне частування, яке призведе в захват не тільки членів вашої сім’ї, але і самих витончених гостей. Для готування вам не буде потрібно навіть духову шафу, що значно скорочує час і спрощує процес.
Час готування – 2 ч. 30 хв.
Час приготування – 35 хв.
Порції – 6.
Інгредієнти:
- Вершковий сир – 400 гр.
- Печиво – 250 гр.
- Масло вершкове – 70 гр.
- Пудра цукрова – 150 гр.
- Вершки 33-35% – 200 мл.
- Цукор ванільний – 25 гр.
- Желатин – 15 гр.
- Вода – 100 мл.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо продуктовий набір.
Крок 2. У чашу блендері перекладаємо печиво і подрібнюємо в крихту.
Крок 3. Висипаємо пісочну суміш в чашу з високими бортиками, вливаємо розтоплене вершкове масло.
Крок 4. Вимішуємо два компоненти лопаткою до однорідності.
Крок 5. Висипаємо отриману масу на дно роз’ємного кільця і формуємо основу, на час відправляємо в холодильник.
Крок 6. Не втрачаючи часу, заливаємо желатин водою і залишаємо для набухання.
Крок 7. В окрему ємність викладаємо домашній сир і підсипаємо цукрову пудру, а також ванільний цукор.
Крок 8. З’єднуємо компоненти за допомогою міксера ( 20 секунд цілком достатньо ).
Крок 9. У сирну масу наливаємо вершки і працюємо міксером ще 60-90 секунд.
Крок 10. Желатин прогріваємо до розчинення і вливаємо в сирну масу, активно перемішуємо.
Крок 11. Переливаємо ніжну суміш на основу і вирівнюємо лопаткою, прибираємо в холодильник на півтора-дві години.
Крок 12. Охолоджений чізкейк за бажанням прикрашаємо свіжими ягодами і приступаємо до дегустації. Смачного!
Домашній чізкейк без випічки з сиром, печивом і желатином
Домашній чізкейк без випічки з сиром, печивом і желатином – це просте в приготуванні і неймовірно апетитне блюдо, яке не залишить без уваги жоден ласун. Для додаткового ефекту, додамо також шар ягід в желатині. Замість полуниці ви можете використовувати, наприклад, малину або лохину.
Час готування – 120 хв.
Час приготування – 30-35 хв.
Порції – 6.
Інгредієнти:
Для основи:
- Печиво пісочне – 500 гр.
- Масло вершкове – 150 гр.
Для сирного шару:
- Сир – 600 гр.
- Желатин – 10 гр.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Вода ( гаряча ) – 50 мл.
- Вершки 10% – 50 мл.
Для ягідного шару:
- Полуниця – 400 гр.
- Желатин – 5 гр.
- Цукор-пісок – 50 гр.
- Вода – 50 мл.
Процес приготування:
Крок 1. Приготування починаємо з основи: печиво подрібнюємо в блендері і з’єднуємо з розтопленим вершковим маслом.
Крок 2. Перекладаємо склад в форму і пальцями формуємо дно і невисокі борти, на 20 хвилин переміщаємо в холодильну камеру.
Крок 3. Желатин ( 10 грам ) заливаємо 50 мілілітрами окропу і гарненько перемішуємо, через 5 хвилин розмішуємо повторно.
Крок 4. Сир, вершки, набряклий желатин і 100 грам цукру відправляємо в глибоку тарілку і пробиваємо занурювальним блендером протягом 3-4 хвилин.
Крок 5. Близько 150 грам полуниці обполіскуємо і нарізаємо невеликими скибочками, вмішуємо в сирну масу.
Крок 6. У форму з основою вставляємо ацетатну плівку і переливаємо масу з сиру і ягід, вирівнюємо і на годину прибираємо в холодильник.
Крок 7. Частину полуницю розрізаємо навпіл і викладаємо в сотейник, засипаємо 50 грамами цукрового піску і ставимо на конфорку. Тушкуємо протягом 5-7 хвилин на помірному полум’ї.
Крок 8. 5 грам желатину заливаємо 50 мілілітрами окропу і гарненько перемішуємо, через 5 хвилин розмішуємо повторно, вмішуємо в томлені ягоди.
Крок 9. Переливаємо полуничний склад поверх сирного шару і поміщаємо десерт ще на 1-2 години на полицю холодильної камери для стабілізації.
Крок 10. Після закінчення часу, акуратно знімаємо кільце і відділяємо плівку.
Крок 11. Апетитний десерт нарізаємо порційними шматочками і трапезувати. Смачного!
Чізкейк без випічки з рікоттою
Чізкейк без випічки з рікоттою – це просте в приготуванні і дуже смачне ласощі, з приготуванням якого впорається навіть недосвідчений кулінар. Особливу родзинку даному десерту надає білий шоколад і ароматна кокосова стружка – пальчики оближеш!
Час готування – 8 ч. 30 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 5-6.
Інгредієнти:
- Печиво – 200 гр.
- Масло вершкове – 80 гр.
- Рікотта – 400 гр.
- Вершки 33% – 100 мл.
- Шоколад білий – 200 гр.
- Пудра цукрова – 50 гр.
- Стружка кокосова – для декору.
Процес приготування:
Крок 1. Пробиваємо в чаші блендера пісочне печиво.
Крок 2. В отриману суміш вливаємо розтоплене вершкове масло і ретельно перемішуємо лопаткою, при стисненні в долоні, склад повинен тримати форму.
Крок 3. Роз’ємне кільце вистилаємо ацетатної плівкою і на дно укладаємо основу, утрамбовуючи дном склянки.
Крок 4. В окремій мисці змішуємо цукрову пудру з рікоттою.
Крок 5. Додаємо розтоплений і злегка остиглий шоколад.
Крок 6. За допомогою вінчиків міксера, збиваємо компоненти до пишності.
Крок 7. В іншій чаші до піків збиваємо охолоджені жирні вершки.
Крок 8. Акуратно вмішуємо вершки в сирно-шоколадну масу, працюючи силіконовою лопаткою.
Крок 9. Викладаємо повітряний склад на основу і розрівнюємо, присипаємо кокосовою стружкою і відправляємо в холодильник мінімум на дві години, в ідеалі – на всю ніч.
Крок 10. Ароматний і апетитний чізкейк нарізаємо і подаємо до столу, на радість сім’ї і гостям. Смачного!
Шоколадний чізкейк без випічки
Шоколадний чізкейк без випічки – це справжнє божевілля смаків і ароматів, зібраних в єдиному десерті, перед яким не зможе встояти навіть той, хто скептично ставиться до солодкого! Такий чізкейк подарує вам справжнє « шоколадне » задоволення з трюфельними нотками.
Час готування – 90 хв.
Час приготування – 30-40 хв.
Порції – 12.
Інгредієнти:
Для основи:
- Печиво шоколадне – 200 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Шоколад гіркий 85% – 150 гр.
Для начинки:
- Шоколад гіркий 85% – 200 гр.
- Шоколад молочний – 100 гр.
- Вершковий сир – 500 гр.
- Вершки 33-35% – 400 мл.
- Пудра цукрова – 200 гр.
- Какао-порошок – 50 гр.
Для ганашу:
- Шоколад гіркий 85% – 50 гр.
- Шоколад молочний – 100 гр.
- Вершки 20% – 200 мл.
Процес приготування:
Крок 1. Готування починаємо з основи: шоколадне печиво подрібнюємо в блендері.
Крок 2. 150 грам гіркого шоколаду хаотично ріжемо ножем і викладаємо в вогнетривку форму разом з скибочкою вершкового масла, при частому помішуванні розтоплюємо на водяній бані.
Крок 3. Змішуємо гарячу масу з пісочної крихтою і розділимо по дну форми, устеленій пергаментом.
Крок 4. Вирівнюємо шар за допомогою ложки, а потім чимось плоским, але типу дна склянки або кружечки. Формуємо невисокі бортики і прибираємо напівфабрикат в холодильник приблизно на півгодини.
Крок 5. Займемося начинкою: домашній сир кімнатної температури перемішуємо з просіяним какао-порошком і 100 грамами цукровою пудрою.
Крок 6. Охолоджені вершки ( 200 мл ) збовтуємо і переливаємо в шоколадну масу.
Крок 7. Вимішуємо до однорідної консистенції.
Крок 8. В іншу високу ємність наливаємо 200 мілілітрів холодних вершків і починаємо збивати міксером, поступово збільшуючи швидкість до максимальної. Поступово всипаємо столову ложку цукрової пудри.
Крок 9. Аналогічним способом додаємо всю пудру ( 100 грам ) і збиваємо до гладкою і пишної маси, близько 7-8 хвилин.
Крок 10. Порцію гіркого шоколаду розтоплюємо на водяній бані або швидкими імпульсами в мікрохвильовій печі, кожен раз перемішуючи.
Крок 11. Швидко вмішуємо гарячий шоколад в сирний склад.
Крок 12. Слідом вмішуємо збиті вершки.
Крок 13. Ніжну масу перекладаємо на основу і вирівнюємо, повертаємо в холод ще на кілька годин.
Крок 14. Для приготування ганашу, мілко-рублений шоколад заливаємо киплячими вершками і перемішуємо.
Крок 15. Для повного розчинення шоколаду, прогріваємо суміш в кілька підходів в мікрохвильовці, часто помішуючи.
Крок 16. Переливаємо ганаш на верхівку чізкейка і стабілізуємо ще кілька годин в холодильнику.
Крок 17. Декоруємо і подаємо. Смачного!
Полуничний чізкейк без випічки
Полуничний чізкейк без випічки – це справжнє насолоду для любителів ягід, так як десерт складається з трьох шарів, два з яких готуються з використанням цієї солодкої і неймовірно ароматної ягоди. Побалуйте себе і своїх рідних домашнім чізкейк, приготованим з усією любов’ю і турботою!
Час готування – 2 ч. 30 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 8.
Інгредієнти:
Для основи:
- Печиво – 180 гр.
Для вершкового шару:
- Полуниця – 600 гр.
- Сир вершковий – 500 гр.
- Вершки 33% – 150 мл.
- Пудра цукрова – 100 гр.
- Желатин – 5 гр.
- Желе полуничне – 1 пакетик.
- Вода – 200 мл.
Для ягідного шару:
- Полуниця – 300 гр.
- Желе для тортів – 1 упаковка.
Процес приготування:
Крок 1. Желатин і полуничне желе розчиняємо в 200 мілілітрах гарячої води і залишаємо до охолодження.
Крок 2. Ягоди обполіскуємо, обсушуємо будь-яким зручним способом і видаляємо хвостики. Одну половину нарізаємо на четвертинки, а другу подрібнюємо в чаші блендера до консистенції пюре.
Крок 3. Холодні вершки збиваємо до стійких піків, додаємо сир – знову працюємо вінчиками.
Крок 4. Додаємо цукрову пудру і полуничну кашицю ( за бажанням можна протерти через сито ), пробиваємо занурювальним блендером.
Крок 5. Переливаємо рожеве желе і ще раз перемішуємо.
Крок 6. Прибираємо склад в холодильник до загустіння, потім вмішуємо шматочки полуниці.
Крок 7. Переходимо до формування: на дно форми з високими бортиками в один шар викладаємо печиво, повністю заповнюючи простір.
Крок 8. Зверху розрівнюємо полунично-сирну масу, відправляємо в холодильник до застигання.
Крок 9. Далі, на верхівку акуратно викладаємо слайси полуниці, заливаємо желе для тортів, розведене, згідно з інструкцією на упаковці.
Крок 10. Після повного застигання верхнього шару, десерт нарізаємо і запрошуємо рідних до столу. Смачного!
ПП чізкейк без випічки в домашніх умовах
ПП чізкейк без випічки в домашніх умовах готується досить просто і швидко, а головне, що його можна запропонувати не тільки тим, хто стежить за фігурою, але і тим, хто повністю відмовився від цукрового піску і глютену! Десерт складається з трьох шарів, кожен з яких володіє чудовими смаковими характеристиками.
Час готування – 3 ч.
Час приготування – 20-25 хв.
Порції – 8.
Інгредієнти:
Для основи:
- Печиво безглютенові – 160 гр.
- Какао-порошок – 50 гр.
- Сіль – 1 гр.
- Молоко – 160 мл.
- Підсолоджувач – за смаком.
Для сирного шару:
- Вершковий сир – 400 гр.
- Сир м’який – 240 гр.
- Підсолоджувач – 25 гр.
- Какао-порошок – 30 гр.
Для глазурі:
- Шоколад без цукру – 30 гр.
- Молоко – 30 мл.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо основу: в чашу блендера закидаємо розламане печиво, всипаємо щіпку солі і какао-порошок.
Крок 2. Пробиваємо в крихту і висипаємо в чашу, поступово вливаємо молоко і активно перемішуємо до однорідної консистенції.
Крок 3. Роз’ємне кільце ставимо на підкладку, на якій в подальшому десерт буде подаватися до столу.
Крок 4. Викладаємо основу в підготовлену посуд, формуємо рівне дно і бортики, висотою близько 5 сантиметрів.
Крок 5. Для сирного шару, в глибоку ємність відправляємо сир, підсолоджувач і сир – розмішуємо лопаткою до однорідності.
Крок 6. Ділимо масу навпіл і до однієї частини висипаємо какао-порошок, гарненько перемішуємо.
Крок 7. На основу викладаємо шоколадну масу, а потім білу – вирівнюємо за допомогою лопатки.
Крок 8. Для глазурі, шоколад без цукру розтоплюємо на водяній бані і об’єднуємо з теплим молоком – виливаємо поверх білого шару.
Крок 9. Прибираємо десерт в холодильник на 5 годин для стабілізації.
Крок 10. Потім знімаємо пробу і насолоджуємося. Смачного!
Чізкейк без випічки з сиром і сметаною
Чізкейк без випічки з сиром і сметаною – це легке і ефектне ласощі, яке не тільки запросто скрасить будь-яке чаювання, але і приємно здивує ваших гостей, які більше ніколи не засумніваються в вашому кулінарному таланті! Обов’язково спробуйте приготувати цей високий і ароматний десерт.
Час готування – 2 ч. 20 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 6-8.
Інгредієнти:
- Печиво пісочне – 190 гр.
- Вершки 10% – 3 ст.л.
- Сир – 600 гр.
- Сметана – 150 гр.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Цукор ванільний – 1 ч.л.
- Желатин – 12 гр.
- Вода – 100 мл.
Процес приготування:
Крок 1. Нагріваємо воду до 70 градусів і розводимо желатин.
Крок 2. Розчин остуджуємо до кімнатної температури.
Крок 3. Печиво пробиваємо в блендері або розминаємо за допомогою качалки.
Крок 4. Підливаємо вершки і гарненько перемішуємо.
Крок 5. На дно роз’ємного кільця викладаємо пісочну масу і старанно утрамбовуємо.
Крок 6. Для сирного шару збиваємо близько 3 хвилин в блендері сир з додаванням цукру ( двох видів ), сметани.
Крок 7. Виливаємо розчин з желатином.
Крок 8. Перемішуємо заглибним блендером протягом двох хвилин.
Крок 9. Переливаємо склад на основу і переміщаємо на полицю холодильника на 2 години.
Крок 10. Стабільний десерт « звільняємо » від кільця і нарізаємо. Готуйте і отримуйте задоволення!
Чізкейк без випічки з маскарпоне
Чізкейк без випічки з маскарпоне – це святковий десерт, який подарує вам справжнє гастрономічне насолоду і перенесе в « солодкий світ » з першої ложечки! Такі ласощі припаде до смаку всім, хто не любить занадто солодкі страви і віддають перевагу ніжності і вершковості.
Час готування – 5 ч.
Час приготування – 25-30 хв.
Порції – 8.
Інгредієнти:
- Печиво пісочне – 300 гр.
- Маскарпоне – 500 гр.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Вершки 33% – 200 мл.
- Цукор-пісок – 250 гр.
- Желатин – 20 гр.
- Вода – 100 мл.
процес приготування:
Крок 1. Печиво, пробите в блендері до стану крихти, висипаємо в миску, вливаємо розтоплене вершкове масло.
Крок 2. Ретельно перемішуємо компоненти.
Крок 3. Висипаємо склад в форму, пальцями розрівнюємо дно і формуємо бортики.
Крок 4. Для приготування начинки розчиняємо желатин в воді, прогріваємо і даємо час охолонути. Паралельно збиваємо вершки з цукром, додаємо сир і желатин – перемішуємо лопаткою.
Крок 5. Ніжну білу масу викладаємо поверх основи.
Крок 6. Стабілізуємо чізкейк в холодильній камері протягом 4 годин.
Крок 7. Смачного!
Чізкейк з бананом без випічки
Чізкейк з бананом без випічки – це вишуканість і легкість, що поєднується в одному десерті. Таке частування не тільки змінить вашу думку про домашніх ласощів, але і здивує гармонійним смаком, одержуваних через балансу бананів і вареної згущеного молока. Обов’язково спробуйте!
Час готування – 150 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 6-8.
Інгредієнти:
Для основи:
- Масло вершкове – 50 гр.
- Печиво пісочне – 150 гр.
Для сирного шару:
- Сир 9% / вершковий сир – 400 гр.
- Згущене варене молоко – 1 банка.
- Вершки 33% – 200 мл.
- Желатин – 10 гр.
- Вода – 80 мл.
- Цукор ванільний – 10 гр.
Для фруктового шару:
- Банани – 2 шт.
- Вершки 33% – 200 мл.
- Лимон – ½ шт.
- Пудра цукрова – 1-2 ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Пробиваємо печиво в чаші блендера, вливаємо розтоплене вершкове масло і ще раз перемішуємо.
Крок 2. Висипаємо склад в форму, вирівнюємо і відправляємо в холодильник.
Крок 3. Сгущенка, ванільний цукор і сир викладаємо в ємність, зручну для вимішування. Пробиваємо за допомогою погружного блендера.
Крок 4. Желатин замочуємо в воді, після набухання прогріваємо і остуджуємо. Переливаємо розчин в сирну масу і ще трохи працюємо блендером.
Крок 5. Окремо збиваємо вершки до піків і акуратно вмішуємо до складу.
Крок 6. Виливаємо масу на основу і прибираємо в холод до застигання.
Крок 7. Потім знімаємо форму і зверху красиво розкладаємо колечка бананів, збризкуємо соком лимона.
Крок 8. Збивши вершки з цукровою пудрою, розділимо склад поверх фруктів.
Крок 9. За бажанням поливаємо тонкою цівкою згущеного молока і дегустуємо. Смачного!