Чебуреки з фаршем на сковороді – 9 простих рецептів соковитих хрустких чебуреків з бульбашками в домашніх умовах з покроковими фото

Чебуреки з фаршем на сковороді – це апетитна та ситна страва, яка сподобається любителям м’яса та тонкого тіста, приготованого своїми руками з усією любов’ю та турботою.

Чебуреки можна приготувати на сковороді, обсмажуючи їх із двох сторін до золотистої скоринки та готовності начинки. Фарш для чебуреків можна зробити з телятини, яловичини чи свинини, додавши цибулю, часник, спеції та зелень. Після обсмажування чебуреки можна посипати сиром і подавати гарячими з овочевим салатом або зеленою цибулею. Однак і після остигання страва не втрачає своїх смакових характеристик та соковитої текстури.

Ця страва ідеально підійде для обіду чи вечері, а також для ситного перекушування під час роботи чи навчання. Обов’язково спробуйте приготувати чебуреки самі і ви назавжди відмовитеся від магазинних напівфабрикатів – гарантовано!

Хрусткі чебуреки з фаршем на окропі з бульбашками

Хрусткі чебуреки з фаршем на окропі з бульбашками – це незвичайний спосіб приготування цієї апетитної страви, проте дуже вдалий. При смаженні в киплячій олії чебуреки набувають особливої рум’яності та легкості. Для появи бульбашок на поверхні, під час теплової обробки, напівфабрикати слід поливати окропом зі сковорідки.

Час приготування – 55 хв.

Час приготування – 25-30 хв.

Порції – 4.

Інгредієнти:

  • Борошно – 500 гр.
  • Окріп – 180 мл.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Олія рослинна – 3 ст.л. + для смаження.
  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Вода –50 мл.
  • Сіль – до смаку.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

  1. Починаємо з тіста: борошно, яке просіяли, висипаємо в об’ємну миску і вливаємо окріп з рослинною олією, злегка підсолюємо і перемішуємо ложкою до вбирання вологи, потім вимішуємо руками кілька хвилин і укладаємо в пакет. Залишаємо на робочій поверхні «відпочити».

  2. Для начинки до фаршу натираємо на тертці очищену головку цибулі, всипаємо сіль і перець – добре перемішуємо складові.

  3. Підливаємо до фаршу трохи води та знову активно розмішуємо.

  4. Тісто робимо в джгут і розрізаємо на шматочки однакового розміру та ваги.

  5. Кожен сегмент розгортаємо в тонкий круглий пласт, викладаємо столову ложку начинки та розділимо так, як показано на фото.

  6. Випустивши повітря, скріплюємо краї та викладаємо напівфабрикати на сковороду з розігрітою олією.

  7. На помірному вогні підрум’янюємо чебуреки з двох боків і промакуємо паперовими рушниками, видаляючи зайвий жир. До столу подаємо у теплому вигляді. Смачного!

Прості чебуреки з лаваша з фаршем на сковороді

Прості чебуреки з лаваша з фаршем на сковороді – це швидкий та легкий спосіб приготування цієї популярної страви. Загорнутий у лаваш соковитий фарш можна швидко посмажити на сковороді до золотистої скоринки. Простота та доступність інгредієнтів роблять цей рецепт ідеальним рішенням для швидкого обіду. Подавайте гарячі чебуреки з овочевим салатом чи сметаною.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 8.

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 2 аркуші
  • Фарш м’ясний – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Вода – 3 ст.
  • Олія соняшникова – для смаження.
  • Сіль – до смаку.
  • Спеції – до смаку.

Процес приготування:

  1. Вказану кількість фаршу викладаємо у миску з високими бортиками.

  2. Додаємо рубану цибулю, улюблені приправи і сіль – добре перемішуємо.

  3. Лаваш розрізаємо на прямокутники та округляємо краї, зрізуючи зайве.

  4. На одну половину листа викладаємо та розмазуємо частину начинки.

  5. Промазуємо краї водою та скріплюємо половинки.

  6. Обсмажуємо заготовки на розігрітій олії до утворення характерної скоринки.

  7. Не чекаючи остигання подаємо до столу і насолоджуємось. Смачного!

Як приготувати домашні чебуреки з курячим фаршем

Як приготувати домашні чебуреки з курячим фаршем – це здоровий і менш калорійний варіант класичного рецепту. Курячий фарш, збагачений спеціями, надає чебурекам неповторного смаку і неймовірної соковитості. Легке тісто та ніжне м’ясо забезпечать стравою збалансованість.

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 3-4.

Інгредієнти:

  • Борошно – 340 гр.
  • Вода –180 мл.
  • Олія – 30 мл. + для смаження.
  • Сіль – до смаку
  • Філе куряче/фарш курячий – 220 гр.
  • Сметана 20% – 2 ст.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Приправа для курки – до смаку.

Процес приготування:

  1. У робочу ємність просіюємо борошно та вливаємо воду, а також 30 мілілітрів рослинної олії.

  2. Змішуємо компоненти ложкою, а потім кілька хвилин вимішуємо на робочій поверхні, «припудреним борошном.

  3. Для начинки дрібно ріжемо очищену цибулю та куряче філе, якщо у вас готовий фарш, то просто перемішуємо продукт із цибулею.

  4. Доповнюємо начинку приправою, сіллю та сметаною.

  5. Відщеплюємо від тіста невеликі шматочки і розгортаємо в тонке коло, на половину викладаємо курку, накриваємо вільним краєм і щільно скріплюємо.

  6. Смажимо на олії по 2-3 хвилини з кожного боку, вогонь – середній.

  7. Видаляємо зайву олію серветками та подаємо. Смачного!

Капустяні чебуреки з фаршем на сковороді

Капустяні чебуреки з фаршем на сковороді – це смачна та ароматна страва, яка сподобається всій родині, а також справить приємне враження на гостей. Соковитий фарш, обсмажений у соковитих листах капусти, забезпечить чебурекам неповторну крихту і чарівний аромат.

Час приготування – 1 ч. 20 хв.

Час приготування – 20-30 хв.

Порції – 9 шт.

Інгредієнти:

  • Капуста – 900 гр.
  • Фарш м’ясний – 450 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Борошно – 2 ст.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – до смаку.
  • Олія рослинна – для смаження.

Процес приготування:

  1. Акуратно відокремлюємо листи від качана та заливаємо окропом на півгодини.

  2. Паралельно займаємося начинкою: об’єднуємо фарш із подрібненою цибулею та сіллю.

  3. Додаємо одне куряче яйце та старанно перемішуємо.

  4. Зрізаємо тверду частину з листом та формуємо заготовки: на половину кожного листочка викладаємо м’ясо, накриваємо та притискаємо.

  5. Занурюємо в кляр із збитих яєць та борошна.

  6. У сковороду наливаємо та прогріваємо олію, смажимо на середньому вогні близько 3 хвилин з двох сторін.

  7. Подаємо до столу «гарячими» і відразу знімаємо пробу. Смачного!

Чебуреки з начинкою з фаршу та цибулі на сковороді

Чебуреки з начинкою з фаршу та цибулі на сковороді – це пікантна страва з ароматним запахом цибулі. Соковитий фарш, змішаний з дрібно-нарізаною цибулею, надасть страві неповторного смаку. Обсмажені на сковороді чебуреки стануть чудовим вибором для вечері чи перекушування. Подавайте гарячі чебуреки з гострим соусом чи маринованими огірками.

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 12.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Борошно – 400 гр.
  • Окріп – 200 мл.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Олія – 2 ст.л.

Для начинки:

  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Вода –100 мл.
  • Сіль – до смаку.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія рослинна – для смаження.

Процес приготування:

  1. Починаємо з тіста: борошно, яке просіяли, висипаємо в глибоку чашу і в центрі робимо поглиблення, вливаємо окріп, олія, солимо і перемішуємо.

  2. Продовжуємо замішувати тісто до гладкості і поміщаємо грудку в чашу, промазану олією. Залишаємо під рушником на 30 хвилин.

  3. Для начинки до фаршу викладаємо рубану цибулю, солимо і перчимо. Перемішуємо поступово вливаючи воду. Накриваємо та ставимо на полицю холодильника на півгодини.

  4. Ділимо тісто на 12 шматочків, кожен розгортаємо в тонкий коржик. На одну половинку викладаємо начинку та накриваємо інший, щільно защипуємо краї.

  5. Смажимо заготовки на розігрітій рослинній олії до утворення апетитної скоринки та бульбашок. Смачного!

Соковиті чебуреки на кефірі з фаршем

Соковиті чебуреки на кефірі з фаршем – це ситна та ніжна страва, яка чудово доповнить ваш обід чи вечерю. Кефір у тісті додасть чебурекам м’яку та пористу текстуру. Насичений смак м’ясного фаршу підкреслить легкість та легкість тіста, приготовленого своїми руками.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 25-30 хв.

Порції – 4.

Інгредієнти:

  • Борошно – 3 ст.
  • Яйце – 3 шт.
  • Кефір – 0,5 ст.
  • Сметана – 2 ст.
  • Олія рослинна – для смаження.
  • Сіль – 0,5 ч.л.

Для начинки:

  • Свинина –450 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Вода – 3 ст.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч.л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

  1. Свинину та очищену цибулю пропускаємо через дрібні решітку м’ясорубки, приправляємо та ретельно перемішуємо, додавши 2 столові ложки холодної води.

  2. В іншій ємності розколочуємо яйце, додаємо кефір, сметану та сіль.

  3. Жменями підсипаємо борошно, яке просіяли, і замішуємо тісто, даємо «відпочити» 20-30 хвилин.

  4. Відщеплюємо від основи невеликі сегменти та розгортаємо в тонкі круглі коржики, на одну половину викладаємо 1-2 столові ложки фаршу.

  5. Накриваємо вільним краєм, скріплюємо та зрізаємо надлишки тіста.

  6. Викладаємо напівфабрикати на дно розпеченої сковороди з олією та обсмажуємо до золотистості.

  7. Промакуємо паперовими рушниками та одразу ж подаємо до столу. Смачного!

М’ясні чебуреки з пухирчастого тіста і горілкою

М’ясні чебуреки з пухирчастого тіста і горілкою – це незвичайний спосіб створення легкої та пухнастої текстури у страви. Додавання міцного алкоголю в тісто забезпечить хрумку скоринку та повітряний внутрішній вміст чебуреків. Соковитий м’ясний фарш усередині тіста створить насичений та пікантний смак страви.

Час приготування – 50 хв.

Час приготування – 20-25 хв.

Порції – 3-4.

Інгредієнти:

  • Борошно – 550 гр.
  • Горілка – 1 ст.
  • Олія соняшникова – 2 ст.л. + для смаження.
  • Свинина –300 гр.
  • Вода –200 мл. + 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – до смаку.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

  1. У ємність з високими бортиками просіюємо борошно, засипаємо біля чайної ложки солі – помішуємо.

  2. Підливаємо воду, горілку та олію у зазначених пропорціях.

  3. Вимішуємо тісто до гладкості та однорідності, залишаємо під рушником на 15 хвилин для набухання клейковини та додаткової пружності.

  4. М’ясо і скибочки цибулі подрібнюємо за допомогою блендера або м’ясорубки, солимо і перчимо, додаємо пару столових ложок води і добре перемішуємо.

  5. Відокремлюємо від тіста невеликі шматочки та розгортаємо в тонкі кола, на один бік викладаємо начинку та розмазуємо, як показано на фото.

  6. Накриваємо фарш вільним краєм і щільно скріплюємо половинки, викладаємо чебуреки на сковорідку з великою кількістю олії та готуємо на помірному полум’ї по 2-3 хвилини з кожного боку.

  7. Не чекаючи остигання подаємо до столу і насолоджуємось. Готуйте та отримуйте задоволення!

Чебуреки з фаршем та сиром на сковороді в домашніх умовах

Чебуреки з фаршем і сиром на сковороді в домашніх умовах – це витончена страва з неповторним смаком і чарівним ароматом, який заповнить все ваше житло ще в процесі теплової обробки. Обсмажування на сковороді додасть чебурекам хрумку скоринку, а сир розплавиться, роблячи начинку ще соковитішою. Подавайте гарячі чебуреки із зеленню або гострим соусом для яскравого смаку.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порція – 3.

Інгредієнти:

  • Вода – 0,5 ст.
  • Сіль – 0,5 ч.л. + 0,5 ч.л.
  • Борошно – 1,5-2 ст.
  • М’ясо – 200 гр.
  • Сир твердих сортів – 60 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 0,25 шт.
  • Олія рослинна – для смаження.
  • Сіль – до смаку.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

  1. Все необхідне викладаємо на стіл та приступаємо.

  2. У миску наливаємо воду та всипаємо сіль.

  3. Перемішуємо та просіюємо борошно.

  4. Компоненти змішуємо та замішуємо пружне, але еластичне тісто.

  5. Для начинки подрібнюємо м’ясо та цибулю будь-яким зручним способом, солимо, перчимо та перемішуємо.

  6. За допомогою тертки із великими отворами подрібнюємо сир.

  7. Розділяємо основу на невеликі шматочки.

  8. Кожен сегмент розгортаємо в тонкий коржик і розділимо, з одного боку, фарш, посипаємо сирною стружкою.

  9. Заліпивши краї, викладаємо в сковорідку з розпеченою олією та обсмажуємо на середньому вогні по 3 хвилини з кожного боку.

  10. До столу подаємо у гарячому вигляді та негайно дегустуємо. Смачного!

Соковиті та хрусткі чебуреки з фаршем та грибами на сковороді

Соковиті та хрусткі чебуреки з фаршем та грибами на сковороді – це незвичайне поєднання інгредієнтів, яке надає страві особливого аромату та смаку. Додавання смажених грибів до м’ясного фаршу надасть чебурекам оригінальності та легкої пікантності. Хрумка скоринка та соковита начинка зроблять чебуреки ідеальним вибором для обіду чи вечері.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6.

Інгредієнти:

  • Борошно – 450-500 гр.
  • Вода –200 мл.
  • Олія рослинна – 1 ст.л. + для смаження.
  • Свинина – 250 гр.
  • Печериці – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Кріп – до смаку.
  • Сіль – до смаку.
  • Приправи – до смаку.

Процес приготування:

  1. У ємність, зручну для змішування, відправляємо борошно, яке просіяли, і чайну ложку солі.

  2. Вливаємо воду та столову ложку рослинної олії.

  3. Замішуємо тісто, збираємо в кульку та накриваємо серветкою. Даємо спокій на 15 хвилин.

  4. Слайси грибів підрум’янюємо на олії 4-5 хвилин, злегка солимо і приправляємо.

  5. Скибочки свинини та цибулі, а також печериці, кріп та спеції пробиваємо в блендері до однорідної консистенції.

  6. «Тісто, що відпочило», розділяємо на 6-7 шматків і розгортаємо в тонкі круглі пласти.

  7. На одну частину основи викладаємо одну-дві столові ложки начинки та накриваємо, щільно защипуємо краї.

  8. Смажимо чебуреки на розігрітій олії по 2-3 хвилини з кожного боку.

  9. Перед подачею видаляємо надлишки олії серветкою та трапезуємо. Готуйте та отримуйте задоволення!

ЧЕБУРЕКИ готую тільки так! 😍 РЕЦЕПТ ЧЕБУРЕКІВ НА ЗАВАРНОМУ ТІСТІ 😍 ЗАВАРНЕ ТІСТО ДЛЯ ЧЕБУРЕКІВ 😍 – ВІДЕО

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал