Коли хтось вимовляє «булочки сінабон», то відразу виникає образ пишної випічки з корицею під густим шаром помадки. У цій статті ми розкриємо 10 рецептів найсмачніших булочок сінабон, які можна приготувати в домашніх умовах.
Як спекти булочки сінабон з заварним кремом?
Всі хоч раз, але пробували, неймовірну випічку кафе Сінабон. Це повітряні булочки з корицею під різними видами помадок. Іноді їх доповнюють заварним кремом, різними горіхами і сухофруктами.
Час готування: 2,5 години.
Час приготування: 90 хв.
Порцій: 8 -10.
Інгредієнти:
- Для тіста:
- Молоко – 300 мл.
- Цукор – 100 гр.
- Дріжджі сухі – 7 гр.
- Цукор ванільний – 1 пакетик.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Сіль – 1 щіпка.
- Масло вершкове – 80 гр.
- Борошно пшеничне – 600-650 гр.
Для начинки:
- Цукор – 150 гр.
- Какао – 50 гр.
- Масло вершкове – 180 гр.
- Для заварного крему:
- Молоко – 250 мл.
- Борошно – 1 ст.л.
- Цукор – 130 гр.
- Цукор ванільний – 3 гр.
- Масло вершкове – 60 гр.
- Яйце куряче – 1 шт.
Процес приготування:
- Молоко підігрійте до 37 градусів, всипте в нього дріжджі, перемішайте. Далі додайте розтоплене вершкове масло, цукор, ванілін, сіль і яйце, знову добре перемішайте.
- Борошно попередньо просійте, щоб вона наситилася киснем. Частинами додавайте борошно в молочно-масляну суміш і замішують тісто.
- Миску з тістом прикрийте рушником або харчовою плівкою і приберіть в тепло на 40 хвилин.
- Поки тісто підходить, приготуйте шоколадну начинку. У мисці змішайте какао і цукор, також додайте розм’якшене вершкове масло, у вас повинна вийде однорідна шоколадна маса. Щоб змішати інгредієнти, можна скористатися міксером.
- Коли тісто підніметься, розкачайте його в тонкий прямокутний пласт і змастіть шоколадною начинкою.
- Потім тісто скрутіть в рулет і наріжте його на частини по 2,5-3 сантиметри завширшки. Деко змастіть маслом і просипьте борошном, викладіть на нього заготовки. Випікайте булочки сінабон в духовці при 180 градусах 30-35 хвилин.
- Поки печуться булочки, приготуйте заварний крем. У каструлі збийте яйце з цукром, додайте борошно, перемішайте. Далі тонкою цівкою влийте тепле молоко. Поставте каструлю на вогонь і постійно помішуючи нагрійте крем і доведіть його до необхідної густоти.
- Готові булочки дістаньте з духовки, дайте їм трохи охолонути і змастіть заварним кремом. Ваші близькі та гості будуть в захваті від такого десерту з булочок сінабон з заварним кремом.
Приємного апетиту!
Домашні булочки сінабон з вершковим сиром
Цим рецептом булочок сінабон ви точно захочете поділитися з усіма своїми подругами. Це неймовірно ніжна випічка з начинкою з яблук і пряних спецій, просочена кремом з вершкового сиру.
Час готування: 3,5 години.
Час приготування: 90 хв.
Порцій: 8.
Інгредієнти:
- Дріжджі інстантні – 12 гр.
- Борошно – 450 гр.
- Молоко – 190 мл.
- Цукор – 20 гр.
- Масло вершкове – 120 гр.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Яблука – 5 шт.
- Очеретяний цукор – 110 гр.
- Імбир сушений – 1 ч.л.
- Кориця – 2 ч.л.
- Олія – для змащування форми.
- для крему:
- Масло вершкове – 50 гр.
- Пудра цукрова – 130 гр.
- Сир сирний – 150 гр.
- Кориця – за смаком.
Процес приготування:
- У миску всипте дріжджі і цукор.
- 60 мілілітрів молока підігрійте до 35-40 градусів, влийте в миску, перемішайте інгредієнти і залиште дріжджову масу на 15 хвилин.
- Розтопіть 120 грам вершкового масла і підігрійте залишився молоко. В окремій ємності змішайте тепле молоко і тепле вершкове масло.
- Далі в молочно-масляну масу додайте опару, перемішайте. Після цього частинами всипте просіяне борошно. Вимішуйте тісто за допомогою міксера або руками.
- Відповідну для розшарування тіста ємність змастіть рослинною олією, викладіть в неї тісто, затягніть її харчовою плівкою і залиште на 1-1,5 години для підйому.
- Яблука помийте, очистіть від шкірки і видаліть серцевину.
- Потім наріжте яблука невеликими кубиками, змішайте їх з коричневим цукром, корицею і імбиром.
- на сковороді розтопіть 30 грам вершкового масла, викладіть яблука і обсмажте їх на середньому вогні .
- Робочу поверхню просипьте борошном, тісто розкачати в тонкий прямокутний пласт.
- 2-3 столові ложки яблучної начинки відкладіть, решту розподіліть по тісту.
- Потім поверніть тісто в рулет, добре закріпіть краю.
- Наріжте рулет на частини, рекомендуємо робити це за допомогою швейної нитки. Потім заготовки викладіть в змащену маслом жароміцний форму, затягніть їх харчовою плівкою і залиште в теплі на 15-20 хвилин. Далі випікайте булочки в духовці при 180 градусах 30-35 хвилин.
- Поки випікаються булки, приготуйте крем з вершкового сиру. Збийте на низьких оборотах міксера вершковий сир, масло, цукрову пудру і корицю.
- У вас повинен вийти однорідний сирний крем без грудочок і крупинок.
- Нанесіть крем прямо на гарячі булочки і залиште на кілька хвилин для просочення. Потім прикрасьте булочки відкладеними карамелізованими яблуками, заваріть чашку кави і насолоджуйтеся цим неймовірним смаком.
Смачного !
Дуже смачні булочки сінабон з шоколадом
Цей варіант знаменитої американської випічки оцінять любителі здоби і шоколаду. Ніжна випічка з шоколадом, корицею і вершкової глазур’ю – неймовірна насолода, яке можна приготувати самостійно.
Час готування: 2,5 години.
Час приготування: 50 хв.
Порцій: 12.
Інгредієнти:
- Для глазурі:
- Сир вершковий – 140 гр.
- Пудра цукрова – 60 гр.
- Ром – 2 ст.л.
- Вершки – 3 ст.л.
- Для начинки:
- Масло вершкове – 40 гр.
- Цукор коричневий – 100 гр.
- Кориця мелена – 2 ст.л.
- Шоколад з горіхами – 100 гр.
- Для булочок:
- Масло вершкове – 70 гр.
- Цукор – 100 гр.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Борошно – 550 гр.
- Дріжджі сухі – 1 пакетик.
- Сіль – 1 щіпка.
- Молоко – 200 мл.
- Олія – для змащування форми.
Процес приготування:
- ¾ всієї борошна просійте в миску, змішайте з сіллю і дріжджами.
- Вершкове масло розтопіть, змішайте з цукром і молоком. Суміш остудіть до теплого стану.
- У борошні зробіть поглиблення, влийте в нього теплу молочну суміш і розбийте яйця, перемішайте всі інгредієнти.
- Далі тісто викладіть на робочу поверхню, додайте борошно, що залишилося і вимішують тісто руками. На це піде 7-10 хвилин. Миску змастіть рослинною олією, викладіть в неї тісто, затягніть харчовою плівкою і залиште в теплі на 50-60 хвилин для вистоювання.
- Приготуйте начинку для булочок. Розтопити вершкове масло, змішайте його з цукром, корицею і подрібненим шоколадом.
- Добре підросло тісто ще раз обомніть руками.
- Потім розкачати тісто в тонкий прямокутний пласт, змастіть його шоколадною начинкою.
- Поверніть тісто в щільний рулет і розріжте його на 12 рівних частин. Робити це зручно швейної ниткою.
- Форму для випічки застеліть пергаментом і змастіть рослинною олією. У форму викладіть заготовки, залиште їх в теплі ще на 15 міну.
- Заготовки сінабонів випікайте в духовці при 180 градусах 25-35 хвилин.
- Приготуйте глазур для покриття булочок. Міксером збийте вершковий сир з цукровою пудрою і ромом. Якщо маса вийде дуже густий, додайте трохи вершків.
- Коли булочки зарум’яняться, дістаньте їх з духовки і дайте трохи охолонути.
- Ще теплі булочки покрийте глазур’ю, за бажанням можна посипати зверху випічку колотим мигдалем.
- Булочки сінабон з шоколадом виходять дуже смачними, подавайте їх з чашкою чаю або кави.
Смачного!
Простий і смачний рецепт булочок сінабон з сиром
Булочки сінабон – це випічка з корицею певної форми, яку ще в гарячому вигляді змащують товстим шаром крему або глазурі. Хоч ці ласощі і містить велику кількість калорій, відмовитися від нього ніхто не в силах.
Час готування: 180 хв.
Час приготування: 50 хв.
Порцій: 15.
Інгредієнти:
- Для глазурі:
- Масло вершкове – 1 ст.л.
- Пудра цукрова – 1,5 ст.л .
- Ванілін – 0,5 ч.л.
- Молоко – 3-4 ст.л.
- Сир жирний – 125 гр.
- Для тіста:
- Дріжджі сухі – 2 ч.л.
- Цукор – ¼ ст.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Борошно – 3,5 ст.
- Ванілін – 1 упаковка.
- Масло вершкове – 3 ст.л.
- Молоко – 1 ст.
- Для начинки:
- Масло вершкове – 2 гр.
- Цукор коричневий – 3ст.л.
- цукор тростинний – 4 ст.л.
- Кориця – 1,5 ст.л.
Процес приготування:
- Молоко злегка нагрійте. Змішайте дріжджі з двома столовими ложками молока і столовою ложкою цукру. Залиште суміш на півгодини. Борошно просійте в миску, зробіть поглиблення, влийте в нього розтоплене вершкове масло, молоко і опару, розбийте яйце, також всипте сіль, ванілін і цукор. Замісити тісто, викладіть його в миску, укрийте рушником і залиште в теплі на годину.
- Для начинки змішайте коричневий і тростинний цукор з корицею. Підійшло тісто розкачати в тонкий прямокутний пласт, змастіть його розм’якшеним вершковим маслом і рівномірно розподіліть по ньому начинку.
- Тісто скачайте в щільний рулет і наріжте на частини по 2, 5-3 сантиметри завширшки.
- Форму для запікання змастіть маслом, розподіліть булочки за формою на відстані один від одного. Залиште заготовки в теплому місці на 40-50 хвилин для вистоювання.
- Булочки змастіть вершковим маслом і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
- Приготуйте сирну глазур для булочок. Змішайте міксером вершкове масло, цукрову пудру, ванілін і сир. Щоб глазур була рідшою, додайте 3-4 столові ложки молока.
- Булочки вийміть з духовки і полийте сирної глазур’ю. Десерт готовий.
Смачного!
Як приготувати сінабон з листкового тіста в домашніх умовах?
Булочки сінабон швидкого приготування. Готове листкове тісто дозволить вам за короткий час вирішити питання з вишуканим десертом для невеликої компанії. Булочки виходять ароматними, смачними з апетитною хрусткою поверхнею.
Час готування: 55 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 10.
Інгредієнти:
- Тісто листкове дріжджове – 500 гр.
- Масло вершкове – 70 гр.
- Кориця мелена – 1,5-2 ст.л.
- Цукор – 120 гр.
- Горіхи волоські – 80 гр.
- Для глазурі:
- Ванілін – 1 пакетик.
- Пудра цукрова – 100 гр.
- Молоко тепле – 3 ст.л.
Процес приготування:
- Тісто листкове необхідно розморозити при кімнатній температурі. Вершкове масло розтопіть на повільному вогні, змішайте його з цукром і корицею.
- Тісто розкладіть на робочій поверхні, трохи розкачайте.
- Змастіть тісто масляною масою і посипте подрібненими горіхами.
- Тісто поверніть в рулет і наріжте рівними частинами.
- Форму для запікання змастіть маслом, розкладіть заготовки на відстані один від одного. Запікайте булочки в духовці при 180 градусах протягом 35 хвилин.
- Приготуйте глазур для булочок. Змішайте цукрову пудру і ванілін, потім влийте тепле молоко і перемішайте до однорідного стану.
- Булочки дістаньте з духовки, трохи остудіть, полийте глазур’ю і подавайте до чаю.
Смачного!
Пишні булочки сінабон з дріжджового тіста;
Булочки сінабон відомі у всьому світі. Це пишна дріжджова здоба з начинкою з кориці або шоколаду. Як обов’язкове доповнення використовується вершкова глазур або інший крем. За цим рецептом ви зможете приготувати справжні булочки сінабон у себе вдома.
Час готування: 160 хв.
Час приготування: 60 хв.
Порцій: 10 -12.
Інгредієнти:
- Для тіста:
- Молоко – 1 ст.
- Масло вершкове – 70-80 гр.
- Цукор – 3 ст.л.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Дріжджі сухі – 2 ч.л.
- Цукор ванільний – 2 ч .л.
- Сіль – 0,5 ч.л.
- Борошно – 3 ст.
- Для начинки:
- Цукор – 0,5 ст.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Какао – 2 ст.л.
- Для глазурі:
- Сир вершковий (або жирна сметана) – 1 ст.
- Пудра цукрова – 100 гр.
- Вершки 10% – 5 ст.л.
Процес приготування:
- Борошно просійте через дрібне сито 1-2 рази.
- В окремій мисці змішайте сухі дріжджі і чайну ложку цукру, залийте їх теплим молоком і залиште на 10-15 хвилин в теплому місці. В окрему ємність розбийте яйце, всипте цукор, що залишився, ванільний цукор змішайте інгредієнти. У яєчну масу додайте сіль, розм’якшене вершкове масло і ще раз добре перемішайте. Коли опара підійде, її також додайте в яєчну масу.
- Далі частинами всипати борошно і замішують тісто.
- Вимішуйте тісто, поки воно не почне відставати від рук. Потім прикрийте його рушником і залиште в теплому місці на 40-50 хвилин.
- Підготуйте начинку. Розм’якшене вершкове масло змішайте з цукром і корицею, маса повинна вийти однорідною.
- Робочу поверхню просипьте борошном і розкачайте тісто в корж прямокутної форми.
- Змастіть тісто начинкою, трохи відступаючи від країв.
- Поверніть тісто в рулет.
- Розріжте рулет на 12 рівних частин.
- Жароміцних форму змажте маслом, розкладіть заготовки, залиште їх в теплі на 10-15 хвилин, щоб тісто ще трохи підросло.
- Випікайте булочки в духовці при 180-200 градусах 20 хвилин.
- Підготуйте глазур. Змішайте вершковий сир, цукрову пудру і вершки. Коли булочки будуть готові, нанесіть на них глазур і залиште на 10 хвилин. Як тільки вони охолонуть, подавайте їх до чаю.
Смачного!
Сінабони в домашніх умовах – смачний та простий рецепт з фото
Навіть якщо ви дотримуєтеся здорового харчування, то не варто собі відмовляти в десертах. До того ж вони також можуть бути приготовані за всіма правилами ПП. Прекрасні, легкі і смачні сінабони у вас вийдуть за цим рецептом.
Час готування: 100 хв.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 6.
Інгредієнти:
- Борошно цільно-зернове – 100 гр.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Розпушувач для тіста – 1 ч.л.
- Сир 5% – 200 гр.
- Борошно рисове – 100 гр.
- Цукрозамінник – за смаком.
- Для начинки:
- Масло кокосове – 10 гр.
- Кориця – 1,5 ч.л.
- Цукрозамінник – за смаком.
Для глазурі:
- Молоко 2,5% – 150 мл.
- Цукрозамінник – за смаком.
- Крохмаль кукурудзяний – 10 гр.
- Ванілін – за смаком.
Процес приготування:
- Змішайте сир і яйця.
- Додайте в сирну масу борошно, розпушувач і цукрозамінник. Вимісити тісто до однорідного стану і приберіть в холодильник на півгодини.
- Для начинки змішайте розтоплене кокосове масло, корицю і цукрозамінник.
- Робочу поверхню посипте борошном, тісто розкачати в тонкий пласт, потім змастіть його начинкою.
- Поверніть тісто в рулет і наріжте його на 8 рівних частин.
- Форму для запікання застеліть пергаментом або покладіть силіконовий килимок, розкладіть заготовки. Випікайте булочки в духовці при 180 градусах 30 хвилин.
- Змішайте інгредієнти для глазурі: молоко, крохмаль, ванілін і цукрозамінник. Підігрійте її на слабкому вогні, як тільки глазур загусне, зніміть каструлю з плити.
- Булочки сінабон дістаньте з духовки, трохи остудіть і полийте глазур’ю. Подавати сінабони можна в теплому і охолодженому вигляді.
Смачного!
Покроковий рецепт приготування булочок сінабон з маком
У булочках сінабон чудово все: смак, аромат і зовнішній вигляд. У цьому рецепті ви не знайдете традиційної кориці або какао. Зате в начинці присутній кондитерський мак, це надає випічці особливий смак і аромат.
Час готування: 4 години.
Час приготування: 60 хв.
Порцій: 16.
Інгредієнти:
- Для тіста:
- Борошно пшеничне – 800 гр.
- Дріжджі швидкодіючі – 16 гр.
- Жовтки яєчні – 8 шт.
- Ванілін – 2 гр.
- Масло вершкове – 180 гр.
- Вершки 20% – 200 мл.
- Цукор – 160 гр.
- Сіль – 1 ч.л.
- Для начинки:
- Мак кондитерський – 320 гр.
- Окріп – 300 мл.
- Сир сирний – 300 гр.
- Цукор коричневий – 100 гр.
- Для заливки:
- Вершки 20% – 100 мл.
- Пудра цукрова – 100 гр.
Процес приготування:
- Підготуйте всі необхідні інгредієнти за списком.
- Вершки злегка підігрійте в мікрохвильовці, додайте ванілін, цукор, сіль і розм’якшене вершкове масло. Коли маса охолоне, додайте жовтки і сухі дріжджі, перемішайте.
- Борошно просійте через сито пару раз. Спочатку всипте половину від загального обсягу, почніть замішувати тісто. Потім частинами всипте борошно. Тісто має бути однорідним, але не тугим.
- Готове тісто перекладіть в миску, затягніть харчовою плівкою і поставте в тепле місце на розшарування на 2 години.
- Підготуйте начинку. Мак промити проточною водою, потім залийте його окропом і залиште на годину. Мак повинен увібрати в себе всю воду. Якщо вода не вбралася, то поставте ємність на вогонь і варіть, поки вода не зникне.
- Підійшло тісто розділити на дві частини. Кожну розкачати в тонкі прямокутники, змастіть їх сирним сиром.
- Поверх сиру розподіліть макову прошарок і посипте коричневим цукром.
- Далі поверніть рулети і розріжте кожен на 8 рівних частин.
- Форму для запікання застеліть пергаментом, викладіть заготовки. Форму накрийте харчовою плівкою і залиште в теплі на 40-50 хвилин.
- Випікайте булочки при 160 градусах 30-35 хвилин.
- Підготуйте вершкову заливку. Міксером збийте цукрову пудру і вершки. Гарячі булочки полийте вершкової заливкою і залиште на півгодини.
- Подавайте булочки з чаєм, кавою або іншим напоєм на свій смак.
Смачного!
Смачні булочки сінабон зі сметанним кремом
Булочки сінабон залучають своїм чудовим смаком і ароматом. Головною родзинкою цього десерту є вершкова або сметанний заливка, яка покриває випічку і робить її соковитою і ніжною.
Час готування: 3 години.
Час приготування: 50 хв.
Порцій: 16.
Інгредієнти:
- Молоко – 200 мл.
- Борошно – 700 гр.
- Масло вершкове – 200 гр.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Цукор – 240 гр.
- Ванілін – 1 гр.
- Сіль – 1 ч.л.
- Кориця – 4 ч. л.
- Какао – 2 ч.л.
- Дріжджі свіжі – 20 гр.
Для крему:
- Сметана – 250-300 мл.
- Цукор – 100 гр.
Процес приготування:
- У теплому молоці розведіть дріжджі, додайте 2 столові ложки цукру і 3 столові ложки борошна. Перемішайте і залиште на 10 хвилин.
- Яйця збийте в окремій ємності.
- Потім додайте 100 г цукру і 150 грам м’якого вершкового масла, збийте.
- Далі всипте просіяне борошно, сіль і ванілін.
- Перемішайте інгредієнти і влийте дріжджову масу.
- Коли тісто стане занадто густим, викладіть його на стіл і продовжуйте вимішувати руками.
- Готове тісто не повинно липнути до рук. Готове тісто перекладіть в миску, накрийте чистим рушником і залиште в теплі на 1-1,5 години.
- За цей час тісто має збільшитися в об’ємі в два рази .
- Для начинки нам знадобиться 50 грам м’якого вершкового масла, 100 г цукру, кориця і какао.
- Стіл присипте борошном і розкачайте тісто в тонкий пласт.
- Змастіть тісто розм’якшеним вершковим маслом.
- Потім посипте тісто сумішшю цукру, кориці і какао.
- Тісто поверніть в щільний рулет.
- Далі розріжте його на частини по 3-4 сантиметри завширшки.
- Форму змастіть маслом, викладіть в неї заготовки на невеликій відстані один від одного.
- Випікайте булочки в духовці, розігрітій до 180 градусів, 30-35 хвилин. Поки випікаються булочки, приготуйте сметанний крем. Змішайте сметану і цукор.
- Дістаньте булочки з духовки і відразу змастіть сметанним кремом, так вони краще просочуються. Подавати десерт краще в теплому вигляді.
Смачного!