Булочки сінабон в домашніх умовах – 10 рецептів з покроковими фото

Коли хтось вимовляє «булочки сінабон», то відразу виникає образ пишної випічки з корицею під густим шаром помадки. У цій статті ми розкриємо 10 рецептів найсмачніших булочок сінабон, які можна приготувати в домашніх умовах.

Як спекти булочки сінабон з заварним кремом?

Всі хоч раз, але пробували, неймовірну випічку кафе Сінабон. Це повітряні булочки з корицею під різними видами помадок. Іноді їх доповнюють заварним кремом, різними горіхами і сухофруктами.

Час готування: 2,5 години.

Час приготування: 90 хв.

Порцій: 8 -10.

Інгредієнти:

  • Для тіста:
  • Молоко – 300 мл.
  • Цукор – 100 гр.
  • Дріжджі сухі – 7 гр.
  • Цукор ванільний – 1 пакетик.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Масло вершкове – 80 гр.
  • Борошно пшеничне – 600-650 гр.

Для начинки:

  • Цукор – 150 гр.
  • Какао – 50 гр.
  • Масло вершкове – 180 гр.
  • Для заварного крему:
  • Молоко – 250 мл.
  • Борошно – 1 ст.л.
  • Цукор – 130 гр.
  • Цукор ванільний – 3 гр.
  • Масло вершкове – 60 гр.
  • Яйце куряче – 1 шт.

Процес приготування:

  1. Молоко підігрійте до 37 градусів, всипте в нього дріжджі, перемішайте. Далі додайте розтоплене вершкове масло, цукор, ванілін, сіль і яйце, знову добре перемішайте.

  2. Борошно попередньо просійте, щоб вона наситилася киснем. Частинами додавайте борошно в молочно-масляну суміш і замішують тісто.

  3. Миску з тістом прикрийте рушником або харчовою плівкою і приберіть в тепло на 40 хвилин.

  4. Поки тісто підходить, приготуйте шоколадну начинку. У мисці змішайте какао і цукор, також додайте розм’якшене вершкове масло, у вас повинна вийде однорідна шоколадна маса. Щоб змішати інгредієнти, можна скористатися міксером.

  5. Коли тісто підніметься, розкачайте його в тонкий прямокутний пласт і змастіть шоколадною начинкою.

  6. Потім тісто скрутіть в рулет і наріжте його на частини по 2,5-3 сантиметри завширшки. Деко змастіть маслом і просипьте борошном, викладіть на нього заготовки. Випікайте булочки сінабон в духовці при 180 градусах 30-35 хвилин.

  7. Поки печуться булочки, приготуйте заварний крем. У каструлі збийте яйце з цукром, додайте борошно, перемішайте. Далі тонкою цівкою влийте тепле молоко. Поставте каструлю на вогонь і постійно помішуючи нагрійте крем і доведіть його до необхідної густоти.

  8. Готові булочки дістаньте з духовки, дайте їм трохи охолонути і змастіть заварним кремом. Ваші близькі та гості будуть в захваті від такого десерту з булочок сінабон з заварним кремом.

Приємного апетиту!

Домашні булочки сінабон з вершковим сиром

Цим рецептом булочок сінабон ви точно захочете поділитися з усіма своїми подругами. Це неймовірно ніжна випічка з начинкою з яблук і пряних спецій, просочена кремом з вершкового сиру.

Час готування: 3,5 години.

Час приготування: 90 хв.

Порцій: 8.

Інгредієнти:

  • Дріжджі інстантні – 12 гр.
  • Борошно – 450 гр.
  • Молоко – 190 мл.
  • Цукор – 20 гр.
  • Масло вершкове – 120 гр.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Яблука – 5 шт.
  • Очеретяний цукор – 110 гр.
  • Імбир сушений – 1 ч.л.
  • Кориця – 2 ч.л.
  • Олія – ​​для змащування форми.
  • для крему:
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Пудра цукрова – 130 гр.
  • Сир сирний – 150 гр.
  • Кориця – за смаком.

Процес приготування:

  1. У миску всипте дріжджі і цукор.

  2. 60 мілілітрів молока підігрійте до 35-40 градусів, влийте в миску, перемішайте інгредієнти і залиште дріжджову масу на 15 хвилин.

  • Розтопіть 120 грам вершкового масла і підігрійте залишився молоко. В окремій ємності змішайте тепле молоко і тепле вершкове масло.

  • Далі в молочно-масляну масу додайте опару, перемішайте. Після цього частинами всипте просіяне борошно. Вимішуйте тісто за допомогою міксера або руками.

  • Відповідну для розшарування тіста ємність змастіть рослинною олією, викладіть в неї тісто, затягніть її харчовою плівкою і залиште на 1-1,5 години для підйому.

  • Яблука помийте, очистіть від шкірки і видаліть серцевину.

  • Потім наріжте яблука невеликими кубиками, змішайте їх з коричневим цукром, корицею і імбиром.

  • на сковороді розтопіть 30 грам вершкового масла, викладіть яблука і обсмажте їх на середньому вогні .

  • Робочу поверхню просипьте борошном, тісто розкачати в тонкий прямокутний пласт.

  • 2-3 столові ложки яблучної начинки відкладіть, решту розподіліть по тісту.

  • Потім поверніть тісто в рулет, добре закріпіть краю.

  • Наріжте рулет на частини, рекомендуємо робити це за допомогою швейної нитки. Потім заготовки викладіть в змащену маслом жароміцний форму, затягніть їх харчовою плівкою і залиште в теплі на 15-20 хвилин. Далі випікайте булочки в духовці при 180 градусах 30-35 хвилин.

  • Поки випікаються булки, приготуйте крем з вершкового сиру. Збийте на низьких оборотах міксера вершковий сир, масло, цукрову пудру і корицю.

  • У вас повинен вийти однорідний сирний крем без грудочок і крупинок.

  • Нанесіть крем прямо на гарячі булочки і залиште на кілька хвилин для просочення. Потім прикрасьте булочки відкладеними карамелізованими яблуками, заваріть чашку кави і насолоджуйтеся цим неймовірним смаком.

Смачного !

Дуже смачні булочки сінабон з шоколадом

Цей варіант знаменитої американської випічки оцінять любителі здоби і шоколаду. Ніжна випічка з шоколадом, корицею і вершкової глазур’ю – неймовірна насолода, яке можна приготувати самостійно.

Час готування: 2,5 години.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 12.

Інгредієнти:

  • Для глазурі:
  • Сир вершковий – 140 гр.
  • Пудра цукрова – 60 гр.
  • Ром – 2 ст.л.
  • Вершки – 3 ст.л.
  • Для начинки:
  • Масло вершкове – 40 гр.
  • Цукор коричневий – 100 гр.
  • Кориця мелена – 2 ст.л.
  • Шоколад з горіхами – 100 гр.
  • Для булочок:
  • Масло вершкове – 70 гр.
  • Цукор – 100 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Борошно – 550 гр.
  • Дріжджі сухі – 1 пакетик.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Молоко – 200 мл.
  • Олія – ​​для змащування форми.

Процес приготування:

  1. ¾ всієї борошна просійте в миску, змішайте з сіллю і дріжджами.

  2. Вершкове масло розтопіть, змішайте з цукром і молоком. Суміш остудіть до теплого стану.

  3. У борошні зробіть поглиблення, влийте в нього теплу молочну суміш і розбийте яйця, перемішайте всі інгредієнти.

  4. Далі тісто викладіть на робочу поверхню, додайте борошно, що залишилося і вимішують тісто руками. На це піде 7-10 хвилин. Миску змастіть рослинною олією, викладіть в неї тісто, затягніть харчовою плівкою і залиште в теплі на 50-60 хвилин для вистоювання.

  5. Приготуйте начинку для булочок. Розтопити вершкове масло, змішайте його з цукром, корицею і подрібненим шоколадом.

  6. Добре підросло тісто ще раз обомніть руками.

  7. Потім розкачати тісто в тонкий прямокутний пласт, змастіть його шоколадною начинкою.

  8. Поверніть тісто в щільний рулет і розріжте його на 12 рівних частин. Робити це зручно швейної ниткою.

  9. Форму для випічки застеліть пергаментом і змастіть рослинною олією. У форму викладіть заготовки, залиште їх в теплі ще на 15 міну. ​​

  10. Заготовки сінабонів випікайте в духовці при 180 градусах 25-35 хвилин.

  11. Приготуйте глазур для покриття булочок. Міксером збийте вершковий сир з цукровою пудрою і ромом. Якщо маса вийде дуже густий, додайте трохи вершків.

  12. Коли булочки зарум’яняться, дістаньте їх з духовки і дайте трохи охолонути.

  13. Ще теплі булочки покрийте глазур’ю, за бажанням можна посипати зверху випічку колотим мигдалем.

  14. Булочки сінабон з шоколадом виходять дуже смачними, подавайте їх з чашкою чаю або кави.

Смачного!

Простий і смачний рецепт булочок сінабон з сиром

Булочки сінабон – це випічка з корицею певної форми, яку ще в гарячому вигляді змащують товстим шаром крему або глазурі. Хоч ці ласощі і містить велику кількість калорій, відмовитися від нього ніхто не в силах.

Час готування: 180 хв.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 15.

Інгредієнти:

  • Для глазурі:
  • Масло вершкове – 1 ст.л.
  • Пудра цукрова – 1,5 ст.л .
  • Ванілін – 0,5 ч.л.
  • Молоко – 3-4 ст.л.
  • Сир жирний – 125 гр.
  • Для тіста:
  • Дріжджі сухі – 2 ч.л.
  • Цукор – ¼ ст.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Борошно – 3,5 ст.
  • Ванілін – 1 упаковка.
  • Масло вершкове – 3 ст.л.
  • Молоко – 1 ст.
  • Для начинки:
  • Масло вершкове – 2 гр.
  • Цукор коричневий – 3ст.л.
  • цукор тростинний – 4 ст.л.
  • Кориця – 1,5 ст.л.

Процес приготування:

  1. Молоко злегка нагрійте. Змішайте дріжджі з двома столовими ложками молока і столовою ложкою цукру. Залиште суміш на півгодини. Борошно просійте в миску, зробіть поглиблення, влийте в нього розтоплене вершкове масло, молоко і опару, розбийте яйце, також всипте сіль, ванілін і цукор. Замісити тісто, викладіть його в миску, укрийте рушником і залиште в теплі на годину.

  2. Для начинки змішайте коричневий і тростинний цукор з корицею. Підійшло тісто розкачати в тонкий прямокутний пласт, змастіть його розм’якшеним вершковим маслом і рівномірно розподіліть по ньому начинку.

  3. Тісто скачайте в щільний рулет і наріжте на частини по 2, 5-3 сантиметри завширшки.

  4. Форму для запікання змастіть маслом, розподіліть булочки за формою на відстані один від одного. Залиште заготовки в теплому місці на 40-50 хвилин для вистоювання.

  5. Булочки змастіть вершковим маслом і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.

  6. Приготуйте сирну глазур для булочок. Змішайте міксером вершкове масло, цукрову пудру, ванілін і сир. Щоб глазур була рідшою, додайте 3-4 столові ложки молока.

  7. Булочки вийміть з духовки і полийте сирної глазур’ю. Десерт готовий.

Смачного!

Як приготувати сінабон з листкового тіста в домашніх умовах?

Булочки сінабон швидкого приготування. Готове листкове тісто дозволить вам за короткий час вирішити питання з вишуканим десертом для невеликої компанії. Булочки виходять ароматними, смачними з апетитною хрусткою поверхнею.

Час готування: 55 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 10.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове дріжджове – 500 гр.
  • Масло вершкове – 70 гр.
  • Кориця мелена – 1,5-2 ст.л.
  • Цукор – 120 гр.
  • Горіхи волоські – 80 гр.
  • Для глазурі:
  • Ванілін – 1 пакетик.
  • Пудра цукрова – 100 гр.
  • Молоко тепле – 3 ст.л.

Процес приготування:

  1. Тісто листкове необхідно розморозити при кімнатній температурі. Вершкове масло розтопіть на повільному вогні, змішайте його з цукром і корицею.

  2. Тісто розкладіть на робочій поверхні, трохи розкачайте.

  3. Змастіть тісто масляною масою і посипте подрібненими горіхами.

  4. Тісто поверніть в рулет і наріжте рівними частинами.

  5. Форму для запікання змастіть маслом, розкладіть заготовки на відстані один від одного. Запікайте булочки в духовці при 180 градусах протягом 35 хвилин.

  6. Приготуйте глазур для булочок. Змішайте цукрову пудру і ванілін, потім влийте тепле молоко і перемішайте до однорідного стану.

  7. Булочки дістаньте з духовки, трохи остудіть, полийте глазур’ю і подавайте до чаю.

Смачного!

Пишні булочки сінабон з дріжджового тіста;

Булочки сінабон відомі у всьому світі. Це пишна дріжджова здоба з начинкою з кориці або шоколаду. Як обов’язкове доповнення використовується вершкова глазур або інший крем. За цим рецептом ви зможете приготувати справжні булочки сінабон у себе вдома.

Час готування: 160 хв.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 10 -12.

Інгредієнти:

  • Для тіста:
  • Молоко – 1 ст.
  • Масло вершкове – 70-80 гр.
  • Цукор – 3 ст.л.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Дріжджі сухі – 2 ч.л.
  • Цукор ванільний – 2 ч .л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Борошно – 3 ст.
  • Для начинки:
  • Цукор – 0,5 ст.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Какао – 2 ст.л.
  • Для глазурі:
  • Сир вершковий (або жирна сметана) – 1 ст.
  • Пудра цукрова – 100 гр.
  • Вершки 10% – 5 ст.л.

Процес приготування:

  1. Борошно просійте через дрібне сито 1-2 рази.

  2. В окремій мисці змішайте сухі дріжджі і чайну ложку цукру, залийте їх теплим молоком і залиште на 10-15 хвилин в теплому місці. В окрему ємність розбийте яйце, всипте цукор, що залишився, ванільний цукор змішайте інгредієнти. У яєчну масу додайте сіль, розм’якшене вершкове масло і ще раз добре перемішайте. Коли опара підійде, її також додайте в яєчну масу.

  3. Далі частинами всипати борошно і замішують тісто.

  4. Вимішуйте тісто, поки воно не почне відставати від рук. Потім прикрийте його рушником і залиште в теплому місці на 40-50 хвилин.

  5. Підготуйте начинку. Розм’якшене вершкове масло змішайте з цукром і корицею, маса повинна вийти однорідною.

  6. Робочу поверхню просипьте борошном і розкачайте тісто в корж прямокутної форми.

  7. Змастіть тісто начинкою, трохи відступаючи від країв.

  8. Поверніть тісто в рулет.

  9. Розріжте рулет на 12 рівних частин.

  10. Жароміцних форму змажте маслом, розкладіть заготовки, залиште їх в теплі на 10-15 хвилин, щоб тісто ще трохи підросло.

  11. Випікайте булочки в духовці при 180-200 градусах 20 хвилин.

  12. Підготуйте глазур. Змішайте вершковий сир, цукрову пудру і вершки. Коли булочки будуть готові, нанесіть на них глазур і залиште на 10 хвилин. Як тільки вони охолонуть, подавайте їх до чаю.

Смачного!

Сінабони в домашніх умовах – смачний та простий рецепт з фото

Навіть якщо ви дотримуєтеся здорового харчування, то не варто собі відмовляти в десертах. До того ж вони також можуть бути приготовані за всіма правилами ПП. Прекрасні, легкі і смачні сінабони у вас вийдуть за цим рецептом.

Час готування: 100 хв.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 6.

Інгредієнти:

  • Борошно цільно-зернове – 100 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Розпушувач для тіста – 1 ч.л.
  • Сир 5% – 200 гр.
  • Борошно рисове – 100 гр.
  • Цукрозамінник – за смаком.
  • Для начинки:
  • Масло кокосове – 10 гр.
  • Кориця – 1,5 ч.л.
  • Цукрозамінник – за смаком.

Для глазурі:

  • Молоко 2,5% – 150 мл.
  • Цукрозамінник – за смаком.
  • Крохмаль кукурудзяний – 10 гр.
  • Ванілін – за смаком.

Процес приготування:

  1. Змішайте сир і яйця.

  2. Додайте в сирну масу борошно, розпушувач і цукрозамінник. Вимісити тісто до однорідного стану і приберіть в холодильник на півгодини.

  3. Для начинки змішайте розтоплене кокосове масло, корицю і цукрозамінник.

  4. Робочу поверхню посипте борошном, тісто розкачати в тонкий пласт, потім змастіть його начинкою.

  5. Поверніть тісто в рулет і наріжте його на 8 рівних частин.

  6. Форму для запікання застеліть пергаментом або покладіть силіконовий килимок, розкладіть заготовки. Випікайте булочки в духовці при 180 градусах 30 хвилин.

  7. Змішайте інгредієнти для глазурі: молоко, крохмаль, ванілін і цукрозамінник. Підігрійте її на слабкому вогні, як тільки глазур загусне, зніміть каструлю з плити.

  8. Булочки сінабон дістаньте з духовки, трохи остудіть і полийте глазур’ю. Подавати сінабони можна в теплому і охолодженому вигляді.

Смачного!

Покроковий рецепт приготування булочок сінабон з маком

У булочках сінабон чудово все: смак, аромат і зовнішній вигляд. У цьому рецепті ви не знайдете традиційної кориці або какао. Зате в начинці присутній кондитерський мак, це надає випічці особливий смак і аромат.

Час готування: 4 години.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 16.

Інгредієнти:

  • Для тіста:
  • Борошно пшеничне – 800 гр.
  • Дріжджі швидкодіючі – 16 гр.
  • Жовтки яєчні – 8 шт.
  • Ванілін – 2 гр.
  • Масло вершкове – 180 гр.
  • Вершки 20% – 200 мл.
  • Цукор – 160 гр.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Для начинки:
  • Мак кондитерський – 320 гр.
  • Окріп – 300 мл.
  • Сир сирний – 300 гр.
  • Цукор коричневий – 100 гр.
  • Для заливки:
  • Вершки 20% – 100 мл.
  • Пудра цукрова – 100 гр.

Процес приготування:

  1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти за списком.

  2. Вершки злегка підігрійте в мікрохвильовці, додайте ванілін, цукор, сіль і розм’якшене вершкове масло. Коли маса охолоне, додайте жовтки і сухі дріжджі, перемішайте.

  3. Борошно просійте через сито пару раз. Спочатку всипте половину від загального обсягу, почніть замішувати тісто. Потім частинами всипте борошно. Тісто має бути однорідним, але не тугим.

  4. Готове тісто перекладіть в миску, затягніть харчовою плівкою і поставте в тепле місце на розшарування на 2 години.

  5. Підготуйте начинку. Мак промити проточною водою, потім залийте його окропом і залиште на годину. Мак повинен увібрати в себе всю воду. Якщо вода не вбралася, то поставте ємність на вогонь і варіть, поки вода не зникне.

  6. Підійшло тісто розділити на дві частини. Кожну розкачати в тонкі прямокутники, змастіть їх сирним сиром.

  7. Поверх сиру розподіліть макову прошарок і посипте коричневим цукром.

  8. Далі поверніть рулети і розріжте кожен на 8 рівних частин.

  9. Форму для запікання застеліть пергаментом, викладіть заготовки. Форму накрийте харчовою плівкою і залиште в теплі на 40-50 хвилин.

  10. Випікайте булочки при 160 градусах 30-35 хвилин.

  11. Підготуйте вершкову заливку. Міксером збийте цукрову пудру і вершки. Гарячі булочки полийте вершкової заливкою і залиште на півгодини.

  12. Подавайте булочки з чаєм, кавою або іншим напоєм на свій смак.

Смачного!

Смачні булочки сінабон зі сметанним кремом

Булочки сінабон залучають своїм чудовим смаком і ароматом. Головною родзинкою цього десерту є вершкова або сметанний заливка, яка покриває випічку і робить її соковитою і ніжною.

Час готування: 3 години.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 16.

Інгредієнти:

  • Молоко – 200 мл.
  • Борошно – 700 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Цукор – 240 гр.
  • Ванілін – 1 гр.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Кориця – 4 ч. л.
  • Какао – 2 ч.л.
  • Дріжджі свіжі – 20 гр.

Для крему:

  • Сметана – 250-300 мл.
  • Цукор – 100 гр.

Процес приготування:

  1. У теплому молоці розведіть дріжджі, додайте 2 столові ложки цукру і 3 столові ложки борошна. Перемішайте і залиште на 10 хвилин.

  2. Яйця збийте в окремій ємності.

  3. Потім додайте 100 г цукру і 150 грам м’якого вершкового масла, збийте.

  4. Далі всипте просіяне борошно, сіль і ванілін.

  5. Перемішайте інгредієнти і влийте дріжджову масу.

  6. Коли тісто стане занадто густим, викладіть його на стіл і продовжуйте вимішувати руками.

  7. Готове тісто не повинно липнути до рук. Готове тісто перекладіть в миску, накрийте чистим рушником і залиште в теплі на 1-1,5 години.

  8. За цей час тісто має збільшитися в об’ємі в два рази .

  9. Для начинки нам знадобиться 50 грам м’якого вершкового масла, 100 г цукру, кориця і какао.

  10. Стіл присипте борошном і розкачайте тісто в тонкий пласт.

  11. Змастіть тісто розм’якшеним вершковим маслом.

  12. Потім посипте тісто сумішшю цукру, кориці і какао.

  13. Тісто поверніть в щільний рулет.

  1. Далі розріжте його на частини по 3-4 сантиметри завширшки.

  2. Форму змастіть маслом, викладіть в неї заготовки на невеликій відстані один від одного.

  3. Випікайте булочки в духовці, розігрітій до 180 градусів, 30-35 хвилин. Поки випікаються булочки, приготуйте сметанний крем. Змішайте сметану і цукор.

  4. Дістаньте булочки з духовки і відразу змастіть сметанним кремом, так вони краще просочуються. Подавати десерт краще в теплому вигляді.

 

Смачного!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал