Незвичайний рецепт: вершковий суп з беконом і кукурудзою

Незвичайний супчик для любителів оригінальних рецептів. У цій юшці солодкуваті кукурудзяні зерна відмінно поєднуються з молоком та іншими інгредієнтами.

Незвичайний рецепт: вершковий суп з беконом і кукурудзою

Інгредієнти:

  • Картопля-3 штуки;
  • Бекон – 120 г;
  • Цибуля – 1 штука;
  • Рослинна олія-2 ст. ложки;
  • Консервована кукурудза – 1 банка;
  • Вода-0,5 л;
  • Вершки-300 мл;
  • Молоко-300 мл;
  • Сіль, перець, зелень – за смаком.

Приготування:

  1. Картоплю і бекон наріжте невеликими шматочками, цибулю — дрібними.
  2. У каструлі обсмажте цибулю в олії до прозорості.
  3. Додайте картоплю з кукурудзою і воду. Варіть під кришкою близько 20 хвилин.
  4. Бекон підрум’яньте на сковороді без олії і додайте в суп разом з теплими вершками і молоком.
  5. Посоліть, поперчіть і перемішайте. Залиште на вогні на кілька хвилин, але не доводьте до кипіння.
  6. Перед подачею посипте зеленню.
Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал