Сінабони класичні – 9 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

4d6f6ebc51bcca027fa2aa92e2483d7a

Сінабони – це дивно смачний і апетитний десерт, який відмінно доповнить чашечку чаю або кави. Приготувати ароматне частування зможе кожен. Для цього використовуйте перевірену кулінарну добірку з дев’яти рецептів в домашніх умовах з покроковими фото.

Булочки Сінабон з корицею

Булочки Сінабон з корицею порадують вас дивним ароматом, насиченим смаком і апетитним зовнішнім виглядом. Порадуйте себе і близьких за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепта. Таку випічку можна подавати до столу разом з чашкою гарячого чаю або іншого гарячого напою.

Час готування – 2 години 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 12 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно – 550 гр.
  • Дріжджі сухі – 8 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко – 250 мл.
  • Масло вершкове – 80 гр.
  • Цукор – 140 гр.
  • Сіль – 5 гр.
  • Олія – для змащування.

Для начинки:

  • Цукор коричневий – 200 гр.
  • Кориця молота – 25 гр.
  • Масло вершкове – 80 гр.

Для крему:

  • Сир вершковий – 200 гр.
  • Пудра цукрова – 100 гр.
  • Масло вершкове – 70 гр.

Процес приготування:

Крок 1. З’єднуємо сухі дріжджі, тепле молоко і пару ложок цукру. Перемішуємо, прикриваємо рушником і прибираємо на 10 хвилин.

ab5907f59a96ee7c4e720873c7fa3231

Крок 2. Просіюємо борошно. Перемішуємо її з сіллю, цукром і робимо поглиблення по центру. Розбиваємо сюди курячі яйця, потім виливаємо опару, розтоплене і охолоджене вершкове масло.

138ad61bbd149d3ad2df97acdfe4c439

Крок 3. Перемішуємо заготівлю до однорідності.

bb44b7b1929681fb7ba30ad549ab90ea

Крок 4. Вимішуємо тісто руками до еластичного стану.

8b2a85ce629626af957bcca663dadaed

Крок 5. Кладемо його в миску, обмазану олією. Прикриваємо рушником і прибираємо в тепле місце на 1-1,5 години.

08a1cbbdba7c2d1227e3be757481ef4b

Крок 6. Розгортаємо готове тісто в тонкий пласт. Обмазуємо його розм’якшеним вершковим маслом.

f7fd0ef033d67b222f656d0099203e11

Крок 7. Посипаємо сумішшю з кориці і коричневого цукру.

b3c4e1949e0b3a6a7a74a49df2bd4ecb

Крок 8. Звертаємо заготівлю в щільний рулет.

b703956f0d81754de519233d6502765a

Крок 9. Ріжемо отриману ковбаску на 12 рівних частин.

184d5b9713ce6b0fd01aa54aabe3d3c9

Крок 10. Перекладаємо заготовки на деко з пергаментом. Прикриваємо вологим рушником і залишаємо на 10 хвилин.

48f677172b0c2171bb331ab132c5c1c1

Крок 11. Випікаємо продукт 30 хвилин при температурі 180 градусів.

03cd7fdc2476e06c9d51c609569bdf1f

Крок 12. Для крему збиваємо вершковий сир, масло вершкове і цукрову пудру. Обмазуємо сумішшю рум’яні сіннабони.

2352f42a36ea5a95e03316b423120eae

Крок 13. Булочки Сіннабон з корицею готові. Пригощайтеся!

202cbd0d4b3e1a67b7b125d18f69f4cd

Сінабони з вершковим сиром

Сінабони зі вершковим сиром – це неймовірно ніжний і смачний десерт, перед яким неможливо встояти. Його можна подавати до чаю або є просто так. Обов’язково спробуйте приготувати ласощі по нашому перевіреному рецепту з покроковими фото і докладним описом процесу.

Час готування – 2 години 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 12 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно – 540 гр.
  • Дріжджі свіжі / сухі – 15 гр. / 7 гр.
  • Яйце велике – 1 шт.
  • Молоко – 250 мл.
  • Масло вершкове – 70 гр.
  • Цукор – 100 гр.
  • Цукор ванільний – 1 ч.л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.

Для начинки:

  • Цукор коричневий – 130 гр.
  • Кориця молота – 10 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Для крему:

  • Сир вершковий – 150 гр.
  • Цукор – 30 гр.
  • Масло вершкове – 25 гр.

додатково:

  • Яйце – 1 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо основні продукти для приготування тіста.

Крок 2. Підігріваємо молоко для опари. Додаємо до нього одну чайну ложку цукру, одну столову ложку борошна і дріжджі. Перемішуємо і залишаємо в теплому місці на 15 хвилин.

1caf31c03f97859e5ce71c7a3fb1327c

Крок 3. Збиваємо яйце зі звичайним і ванільним цукром. Виливаємо сюди готову опару.

b94202f2be79420cda3013dc343fb6d9

Крок 4. Висипаємо в заготівлю просіяне борошно з сіллю, після додаємо розтоплене і охолоджене вершкове масло.

447655483911f147ee7282c061866bb8

Крок 5. Ретельно вимішуємо тісто.

2a7b5b3748eac449fb213f296b72ab74

Крок 6. Отриманий кому прикриваємо харчовою плівкою і залишаємо в теплому місці на 1-1,5 години.

fe775ad62c1bb500390adb8a8ebcf4cf

Крок 7. Для начинки перемішуємо цукор і корицю.

e972c5ff610c1744bdd8e16f384e1dae

Крок 8. Тісто, яке підійшло розгортаємо в тонкий пласт.

3d00bbbdbace67aaecc99083d97e1284

Крок 9. Обмазуємо його вершковим маслом, обсипаємо корицею з цукром і звертаємо в щільний рулет.

224c7ee3fe4fc4f47953b16f84be4e0c

Крок 10. Рулет ділимо на 12 рівних частин.

bd00280195f8ef4d07c0779c94f15018

Крок 11. Викладаємо заготовки в форму для випікання. Ми залишаємо в теплому місці на 30 хвилин.

8b0c16410d7031eac157687bda13631f

Крок 12. Обмазуємо частування збитим яйцем і випікаємо близько 35-40 хвилин при температурі 170 градусів.

71f05238eee0be02b4c6d47d196d0828

Крок 13. Для крему збиваємо вершковий сир, масло і цукор.

de50c452a9ee66d81131f8c79b6df471

Крок 14. Гарненько промазуємо сіннабони отриманим кремом.

0f81e661bd2d7ccb01b97a7cb53d2dac

Крок 15. Сінабони зі вершковим сиром готові. Подавайте частування до столу!

472a61ac429cda8a47c0c33f8816f626

Сінабони з заварним кремом

Сіннабони з заварним кремом – це смачний і поживний десерт для домашніх свят або чаювань. Приготувати апетитну випічку може кожен. Для цього використовуйте перевірений кулінарний рецепт з фото. Порадуйте себе і своїх близьких!

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно рисове – 2 ст.л.
  • Сир – 200 гр.
  • Кориця молота – 2 ч.л.
  • Замінник цукру – 10 гр.
  • Розпушувач – 5 гр.

Для крему:

  • Борошно рисове – 1 ст.л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Замінник цукру – 10 гр.
  • Молоко – 200 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Розминаємо сир виделкою і вимішуємо його з рисовим борошном, розпушувачем і замінником цукру.

bd6219fcc699df31011f970f0be32334

Крок 3. Розгортаємо тісто в прямокутний пласт. Обсипаємо його корицею.

5d07cd3ea45da8a7049583f5ad3dc122

Крок 4. Скочуємо заготівлю в рулет, ділимо на частини. Перекладаємо заготовки в форму для випікання. Готуємо 20 хвилин при температурі 200 градусів.

512773cc5282ea260f17b867edc43421

Крок 5. Для крему вимішуємо в сотейнику борошно, молоко, замінник цукру і яйце. Ставимо на слабкий вогонь і тушкуємо до загустіння, постійно помішуючи.

70d1dfdde1d819b2780c2a4a47115a8a

Крок 6. Рум’яну випічку поливаємо охолодженим заварним кремом.

0364e2eaf7675afa41b086f682a89dc4

Крок 7. Сінабони з заварним кремом готові. Пригощайтеся!

8430a86b4f1997dd201302c74e2d3365

Шоколадні Сінабони

Шоколадні Сінабони – це оригінальний і неймовірно смачний десерт для домашнього столу і чаювання. Перед апетитною шоколадною випічкою ніхто не зможе встояти. Тому обов’язково беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фото з нашої добірки.

Час готування – 2 години

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 12 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно – 0,5 кг.
  • Мед – 2 ст.л.
  • Цукор – 1 ст.л.
  • Сіль – 0,3 ч.л.
  • Молоко – 200 мл.
  • Яйце – 2 шт.
  • Масло вершкове – 60 гр.
  • Дріжджі сухі – 10 гр.

Для начинки:

  • Шоколад темний – 100 гр.
  • Горіхи волоські – 100 гр.
  • Какао-порошок – 30 гр.
  • Кориця – 1 ч.л.
  • Масло вершкове – 100 гр.

Для крему:

  • Сир вершковий – 100 гр.
  • Пудра цукрова – 0,5 ст.л.
  • Екстракт ванілі – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Нагріваємо молоко і розмішуємо в ньому мед, дріжджі, цукор і сіль. Ми залишаємо опару на 10-15 хвилин.

0fa48c98c42e70d5c293f5153b8fa230

Крок 2. Виливаємо сюди розтоплене вершкове масло, злегка збиті яйця і просіяне борошно.

2b0d096606c42739d3ac91ec004a917a

Крок 3. Замішуємо тісто і прибираємо його в тепле місце на 1 годину.

e7d197133fe868edfa992b5fd7b88206

Крок 4. Дрібно ріжемо темний шоколад.

5998c6251d3b46181fe57ba94ad05fb7

Крок 5. Так само чинимо з горіхами.

229274d291f4432da8540cf1498759f0

Крок 6. Для начинки перемішуємо какао, шоколад, горіхи і корицю.

4b46dacacde301ae929f920d7b94ea1b

Крок 7. Тісто, яке підійшло розминаємо руками.

50a1fb760e2df51fad0b0ff0d8402d99

Крок 8. Далі розгортаємо його в тонкий пласт і обмазуємо розм’якшеним вершковим маслом.

e027d96facafd5a853dee1b101a18b83

Крок 9. Рівномірно розділимо шоколадну начинку.

d97464926bd1891679841b5fe3522b46

Крок 10. Звертаємо заготівлю в рулет, ріжемо його на частини.

f5c568d2a7f1ef96d1c660b0ff15a2d9

Крок 11. Викладаємо заготовки в форму для випікання. Готуємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.

0fa0a35409bff83d8dfe5645f0e64c6d

Крок 12. Для крему вимішуємо цукрову пудру, вершковий сир і екстракт ванілі.

36216130f21a6de6376921d0aba1aebd

Крок 13. Обмазуємо ласощі приготованим кремом.

290de9c859b5e1d2cca0dea22731fe99

Крок 14. Шоколадні Сінабони готові. Пригощайтеся!

Булочки Сінабон з сиром

Булочки Сінабон з сиром відрізняються дивним ароматом, ніжним смаком і апетитним зовнішнім виглядом. Порадуйте себе і близьких за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепта. Таку випічку можна подавати до столу разом з чашкою гарячого чаю або просто так.

Час готування – 2 години

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 9 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно – 0,5 кг.
  • Молоко – 250 мл.
  • Дріжджі сухі – 6 гр.
  • Масло вершкове – 60 гр.
  • Сир – 200 гр.
  • Сир маскарпоне – 2 ст.л. + 100 гр.
  • Цукор коричневий – 100 гр.
  • Сіль – 10 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Ванілін – 1 пакетик.

Для начинки:

  • Цукор коричневий – 1 ст.л.
  • Кориця – 1 ст.л.

Для крему:

  • Сир маскарпоне – 100 гр.
  • Пудра цукрова – 2 ст.л.
  • Молоко – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. У просіяне борошно висипаємо дріжджі і перетираємо їх з борошном. Додаємо розм’якшене вершкове масло. Знову розтираємо до утворення дрібної крихти. Потім додаємо сіль, цукор, ванілін.

1c6f6387d38a296945e5aee48461d210

Крок 2. Сир протираємо через дрібне сито, додаємо 2 ст.л. сиру маскарпоне. Потім змішуємо з теплим молоком, борошном і збитими яйцями.

483a139486ce78ff35118ffc3e0f8b4d

Крок 3. Гарненько вимішуємо вміст міксером і прибираємо в тепле місце для підйому.

c10cef12b360c5b4653f0979f20e3bf4

Крок 4. Акуратно розминаємо тісто руками.

89d4441318d4e3f28fd60018f8b97529

Крок 5. Знову ставимо підходити в тепле місце.

008cd446c15e41fa633bc75a8cc8cb3e

Крок 6. Розгортаємо тісто, яке підійшло в прямокутний пласт і добре змащуємо 100 гр. сиру маскарпоне.

642a2c9de8e64e99d71b4843fac3af8b

Крок 7. Складаємо тісто в кілька разів.

f47c66b9668310a23b0581945160097d

Крок 8. Знову розгортаємо його. Посипаємо сумішшю коричневого цукру і кориці. Звертаємо рулетом і нарізаємо невеликими шматочками.

95f4c524f95ad6245816a13c61eeb4f2

Крок 9. Викладаємо на деко і даємо постояти 30 хвилин. Можна обмазати зверху збитим яйцем.

6f760cf6e8c0ecdbabc3c0476d0cf031

Крок 10. Ставимо частування в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 20 хвилин.

9a2632611d65bf1f309ad1c33a5d42cf

Крок 11. Готуємо крем: з’єднуємо сир маскарпоне з цукровою пудрою і молоком. Поливаємо сумішшю сирні булочки.

a5c473b45123454402ee18aa53deddba

Крок 12. Булочки Сінабон з сиром готові. Швидше пробуйте!

043598b647eca5286c0c9d6b3f301d85

Сінабони з листкового тіста

Сінабони з листкового тіста нескладно приготувати в домашніх умовах. Така випічка порадує вас ніжним смаком і апетитним зовнішнім виглядом. Відмінне рішення для сімейних свят або чаювань. Беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фото.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 12 шт.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове бездріжджове – 400 гр.
  • Молоко – 70 мл.
  • Масло вершкове – 40 гр.
  • Пудра цукрова – 320 гр.
  • Цукор – 2 ст.л.
  • Кориця молота – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. листкове тісто заздалегідь розморожуємо.

Крок 2. Розгортаємо тісто в тонкий пласт і обмазуємо його розм’якшеним вершковим маслом.

912046864e41a8fd663aaf351eba611b

Крок 3. Посипаємо тісто сумішшю з цукру і кориці.

35a39e476a81d34d20400e8ac0987b09

Крок 4. Скочуємо в щільний рулет і розрізаємо на рівні частини.

1604441fb20f13dc4fe405de9efcf35e

Крок 5. Перекладаємо заготовки в форму для випікання і готуємо 40 хвилин при температурі 180 градусів.

462ca9f599e630548f07d76012e896c3

Крок 6. Розігріваємо молоко і вимішуємо його з цукровою пудрою. Поливаємо сумішшю готові булочки.

ec647ad85db6882d5c3b74c18d922739

Крок 7. Сінабони з листкового тіста готові. Подавайте до столу і швидше пробуйте!

dadfeb92bbe04e0e09b336fa668604c3

Булочки Сінабон з маком

Булочки Сінабон з маком – це ароматний і неймовірно смачний десерт, перед яким неможливо встояти. Його можна подавати до чаю або є просто так. Обов’язково спробуйте приготувати випічку по нашому перевіреному рецепту з покроковими фото і докладним описом процесу.

Час готування – 2 години

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 8 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно – 3 ст + 1/3 ст.
  • Молоко – 250 мл.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло вершкове розтоплене – ¼ ст.
  • Вода – 3 ст.л.
  • Есенція ванільна – 1 ч.л.
  • Сіль – ¾ ч.л.
  • Цукор – 3 ст.л.
  • Дріжджі сухі – 2 ч.л.

Для начинки:

  • Кориця молота – за смаком.
  • Мак – 100 гр.
  • Цукор – 4 ст.л.
  • Масло вершкове – 25 гр.

Для крему:

  • Вершки 20% – 150 мл.
  • Цукор – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Змішуємо тепле молоко і теплу воду. Розчиняємо тут дріжджі.

2413a5e6c8d3fc642d3b216f8bdabc2b

Крок 2. В окремій мисці змішуємо борошно, сіль і цукор. Сюди ж відправляємо яйце, розтоплене вершкове масло і ванільну есенцію. З’єднуємо заготівлю з опарою і вимішуємо однорідне тісто. Даємо йому піднятися в теплому місці – близько 45 хвилин.

86d3a1c3717cad115615b3f72a7f3810

Крок 3. Для начинки промиваємо мак і варимо його 40 хвилин. Відкидаємо його на друшляк і вимішуємо з вершковим маслом і цукром.

5162334512cd23e6278575fe5f2c79a2

Крок 4. Тісто, яке підійшло розгортаємо в тонкий пласт. Обмазуємо маковою сумішшю і посипаємо молотою корицею.

8cd444f31aeb40791ed8d57de1f569f5

Крок 5. Скочуємо в щільний рулет і ділимо на рівні частини.

3adfe0aa9602920b1cd18c41ba7a6ea2

Крок 6. Перекладаємо заготовки на деко. Випікаємо 30 хвилин при температурі 190 градусів.

0f4c2894c4c0079f3d1b5480bc9bbac5

Крок 7. Булочки Сіннабон з маком готові. Подавайте до столу, обмазавши сумішшю з вершків і цукрової пудри.

62f392ad9372938119f482e6bb2b4c06

Сінабони зі сметанним кремом

Сінабони зі сметанним кремом порадують найніжнішим смаком і апетитним зовнішнім виглядом. Порадуйте себе і близьких за допомогою нашого перевіреного рецепта з покроковими фото. Таку випічку можна подавати до столу разом з чашкою гарячого чаю або іншого гарячого напою.

Час готування – 2 години 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 12 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно – 450 гр. + 30 гр.
  • Молоко – 250 мл.
  • Дріжджі свіжі – 25 гр.
  • Цукор – 50 гр.
  • Цукор ванільний – 1 ч.л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло вершкове – 70 гр.
  • Сіль – 1/3 ч.л.
  • Олія – 1 ч.л.

Для начинки:

  • Кориця молота – 3 ч.л.
  • Цукор – 150 гр.
  • Масло вершкове – 30 гр.

Для крему:

  • Сметана 20% – 250 гр.
  • Пудра цукрова – 60 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Нагріваємо молоко, додаємо до нього 50 грам цукру і дріжджі, перемішуємо.

3f3636e133930964e587e0de1a8599b4

Крок 2. Висипаємо сюди три столові ложки борошна. Знову перемішуємо.

1183a747a8d451ab758b9cef3c10c0f9

Крок 3. Ми залишаємо опару в теплому місці на 10-15 хвилин.

962a2a85be30097b910b093e6b721a1a

Крок 4. Збиваємо куряче яйце і вимішуємо його з розтопленим вершковим маслом.

Крок 5. З’єднуємо суміш з опарою. Гарненько перемішуємо.

4efc8f1830d6e62f1433ae570570c0f1

Крок 6. Просіюємо сюди борошно.

Крок 7. Додаємо сіль і ванільний цукор. Вимішуємо однорідне тісто. Прибираємо в тепле місце на 1 годину.

a756ab62e628a2170f2ac736d791911c

Крок 8. Готове тісто руками розминаємо в коржик.

Крок 9. Розгортаємо заготівлю в тонкий пласт. Обмазуємо його вершковим маслом.

fa1de3db0f2af537021f2a53565b0995

Крок 10. Посипаємо сумішшю з кориці і цукру.

Крок 11. Звертаємо в щільний рулет і розрізаємо його на рівні частини.

0a73d05dc4d246b5bf150137934f63dd

Крок 12. Перекладаємо частування на деко з пергаментом. Ми залишаємо їх на 15 хвилин, потім випікаємо близько 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 13. Для крему збиваємо сметану з цукровою пудрою.

c34afae00665264217177710b56342cc

Крок 14. Обмазуємо булочки кремом і випікаємо ще 5 хвилин.

Крок 15. Сінабони зі сметанним кремом готові. Подавайте апетитне ласощі до столу!

19e5dae55c9f29165e5f2b6ca141fbba

Сінабони з листкового тіста

Сінабони з листкового тіста – це неймовірно смачне і нескладне у виконанні частування для домашнього столу і чаювання. Перед апетитною випічкою ніхто не зможе встояти. Обов’язково беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фото з нашої добірки.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 18 шт.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове – 1 упаковка.
  • Масло вершкове – 60 гр.
  • Цукор – 2 ст.л.
  • Кориця молота – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо розморожене листкове тісто розгортаємо в тонкий пласт.

20163f917ae6aaa3f3d118624f5e60ae

Крок 2. Обмазуємо розм’якшеним вершковим маслом.

af7fb2e2bfbc69a07bfbe7997ef3b291

Крок 3. Обсипаємо заготівлю цукром.

c78eafcef6e6c96b281f9b7947b3ceaf

Крок 4. Потім посипаємо молотою корицею.

f3dfb61b0c299a04daf0f1f797731387

Крок 5. Звертаємо заготівлю в щільний рулет.

86bcce549c37f58284a9a3f0759990ec

Крок 6. Розрізаємо його на рівні по товщині частини.

39779cc98bf704b196c70de306087194

Крок 7. Перекладаємо заготовки на деко з вершковим маслом. Ми залишаємо на 10 хвилин, а після випікаємо 20-25 хвилин при температурі 200 градусів.

23d637b7b5dcbbf977f1b95099cc0df9

Крок 8. Сіннабони з листкового тіста готові. Подавайте до столу і угощайтесь!

64acfa037b32c12e57298cf81214d019

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал