Сінабони класичні – 9 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Сінабони – це дивно смачний і апетитний десерт, який відмінно доповнить чашечку чаю або кави. Приготувати ароматне частування зможе кожен. Для цього використовуйте перевірену кулінарну добірку з дев’яти рецептів в домашніх умовах з покроковими фото.

Булочки Сінабон з корицею

Булочки Сінабон з корицею порадують вас дивним ароматом, насиченим смаком і апетитним зовнішнім виглядом. Порадуйте себе і близьких за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепта. Таку випічку можна подавати до столу разом з чашкою гарячого чаю або іншого гарячого напою.

Час готування – 2 години 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 12 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно – 550 гр.
  • Дріжджі сухі – 8 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко – 250 мл.
  • Масло вершкове – 80 гр.
  • Цукор – 140 гр.
  • Сіль – 5 гр.
  • Олія – для змащування.

Для начинки:

  • Цукор коричневий – 200 гр.
  • Кориця молота – 25 гр.
  • Масло вершкове – 80 гр.

Для крему:

  • Сир вершковий – 200 гр.
  • Пудра цукрова – 100 гр.
  • Масло вершкове – 70 гр.

Процес приготування:

Крок 1. З’єднуємо сухі дріжджі, тепле молоко і пару ложок цукру. Перемішуємо, прикриваємо рушником і прибираємо на 10 хвилин.

Крок 2. Просіюємо борошно. Перемішуємо її з сіллю, цукром і робимо поглиблення по центру. Розбиваємо сюди курячі яйця, потім виливаємо опару, розтоплене і охолоджене вершкове масло.

Крок 3. Перемішуємо заготівлю до однорідності.

Крок 4. Вимішуємо тісто руками до еластичного стану.

Крок 5. Кладемо його в миску, обмазану олією. Прикриваємо рушником і прибираємо в тепле місце на 1-1,5 години.

Крок 6. Розгортаємо готове тісто в тонкий пласт. Обмазуємо його розм’якшеним вершковим маслом.

Крок 7. Посипаємо сумішшю з кориці і коричневого цукру.

Крок 8. Звертаємо заготівлю в щільний рулет.

Крок 9. Ріжемо отриману ковбаску на 12 рівних частин.

Крок 10. Перекладаємо заготовки на деко з пергаментом. Прикриваємо вологим рушником і залишаємо на 10 хвилин.

Крок 11. Випікаємо продукт 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 12. Для крему збиваємо вершковий сир, масло вершкове і цукрову пудру. Обмазуємо сумішшю рум’яні сіннабони.

Крок 13. Булочки Сіннабон з корицею готові. Пригощайтеся!

Сінабони з вершковим сиром

Сінабони зі вершковим сиром – це неймовірно ніжний і смачний десерт, перед яким неможливо встояти. Його можна подавати до чаю або є просто так. Обов’язково спробуйте приготувати ласощі по нашому перевіреному рецепту з покроковими фото і докладним описом процесу.

Час готування – 2 години 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 12 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно – 540 гр.
  • Дріжджі свіжі / сухі – 15 гр. / 7 гр.
  • Яйце велике – 1 шт.
  • Молоко – 250 мл.
  • Масло вершкове – 70 гр.
  • Цукор – 100 гр.
  • Цукор ванільний – 1 ч.л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.

Для начинки:

  • Цукор коричневий – 130 гр.
  • Кориця молота – 10 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Для крему:

  • Сир вершковий – 150 гр.
  • Цукор – 30 гр.
  • Масло вершкове – 25 гр.

додатково:

  • Яйце – 1 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо основні продукти для приготування тіста.

Крок 2. Підігріваємо молоко для опари. Додаємо до нього одну чайну ложку цукру, одну столову ложку борошна і дріжджі. Перемішуємо і залишаємо в теплому місці на 15 хвилин.

Крок 3. Збиваємо яйце зі звичайним і ванільним цукром. Виливаємо сюди готову опару.

Крок 4. Висипаємо в заготівлю просіяне борошно з сіллю, після додаємо розтоплене і охолоджене вершкове масло.

Крок 5. Ретельно вимішуємо тісто.

Крок 6. Отриманий кому прикриваємо харчовою плівкою і залишаємо в теплому місці на 1-1,5 години.

Крок 7. Для начинки перемішуємо цукор і корицю.

Крок 8. Тісто, яке підійшло розгортаємо в тонкий пласт.

Крок 9. Обмазуємо його вершковим маслом, обсипаємо корицею з цукром і звертаємо в щільний рулет.

Крок 10. Рулет ділимо на 12 рівних частин.

Крок 11. Викладаємо заготовки в форму для випікання. Ми залишаємо в теплому місці на 30 хвилин.

Крок 12. Обмазуємо частування збитим яйцем і випікаємо близько 35-40 хвилин при температурі 170 градусів.

Крок 13. Для крему збиваємо вершковий сир, масло і цукор.

Крок 14. Гарненько промазуємо сіннабони отриманим кремом.

Крок 15. Сінабони зі вершковим сиром готові. Подавайте частування до столу!

Сінабони з заварним кремом

Сіннабони з заварним кремом – це смачний і поживний десерт для домашніх свят або чаювань. Приготувати апетитну випічку може кожен. Для цього використовуйте перевірений кулінарний рецепт з фото. Порадуйте себе і своїх близьких!

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно рисове – 2 ст.л.
  • Сир – 200 гр.
  • Кориця молота – 2 ч.л.
  • Замінник цукру – 10 гр.
  • Розпушувач – 5 гр.

Для крему:

  • Борошно рисове – 1 ст.л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Замінник цукру – 10 гр.
  • Молоко – 200 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Розминаємо сир виделкою і вимішуємо його з рисовим борошном, розпушувачем і замінником цукру.

Крок 3. Розгортаємо тісто в прямокутний пласт. Обсипаємо його корицею.

Крок 4. Скочуємо заготівлю в рулет, ділимо на частини. Перекладаємо заготовки в форму для випікання. Готуємо 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 5. Для крему вимішуємо в сотейнику борошно, молоко, замінник цукру і яйце. Ставимо на слабкий вогонь і тушкуємо до загустіння, постійно помішуючи.

Крок 6. Рум’яну випічку поливаємо охолодженим заварним кремом.

Крок 7. Сінабони з заварним кремом готові. Пригощайтеся!

Шоколадні Сінабони

Шоколадні Сінабони – це оригінальний і неймовірно смачний десерт для домашнього столу і чаювання. Перед апетитною шоколадною випічкою ніхто не зможе встояти. Тому обов’язково беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фото з нашої добірки.

Час готування – 2 години

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 12 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно – 0,5 кг.
  • Мед – 2 ст.л.
  • Цукор – 1 ст.л.
  • Сіль – 0,3 ч.л.
  • Молоко – 200 мл.
  • Яйце – 2 шт.
  • Масло вершкове – 60 гр.
  • Дріжджі сухі – 10 гр.

Для начинки:

  • Шоколад темний – 100 гр.
  • Горіхи волоські – 100 гр.
  • Какао-порошок – 30 гр.
  • Кориця – 1 ч.л.
  • Масло вершкове – 100 гр.

Для крему:

  • Сир вершковий – 100 гр.
  • Пудра цукрова – 0,5 ст.л.
  • Екстракт ванілі – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Нагріваємо молоко і розмішуємо в ньому мед, дріжджі, цукор і сіль. Ми залишаємо опару на 10-15 хвилин.

Крок 2. Виливаємо сюди розтоплене вершкове масло, злегка збиті яйця і просіяне борошно.

Крок 3. Замішуємо тісто і прибираємо його в тепле місце на 1 годину.

Крок 4. Дрібно ріжемо темний шоколад.

Крок 5. Так само чинимо з горіхами.

Крок 6. Для начинки перемішуємо какао, шоколад, горіхи і корицю.

Крок 7. Тісто, яке підійшло розминаємо руками.

Крок 8. Далі розгортаємо його в тонкий пласт і обмазуємо розм’якшеним вершковим маслом.

Крок 9. Рівномірно розділимо шоколадну начинку.

Крок 10. Звертаємо заготівлю в рулет, ріжемо його на частини.

Крок 11. Викладаємо заготовки в форму для випікання. Готуємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 12. Для крему вимішуємо цукрову пудру, вершковий сир і екстракт ванілі.

Крок 13. Обмазуємо ласощі приготованим кремом.

Крок 14. Шоколадні Сінабони готові. Пригощайтеся!

Булочки Сінабон з сиром

Булочки Сінабон з сиром відрізняються дивним ароматом, ніжним смаком і апетитним зовнішнім виглядом. Порадуйте себе і близьких за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепта. Таку випічку можна подавати до столу разом з чашкою гарячого чаю або просто так.

Час готування – 2 години

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 9 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно – 0,5 кг.
  • Молоко – 250 мл.
  • Дріжджі сухі – 6 гр.
  • Масло вершкове – 60 гр.
  • Сир – 200 гр.
  • Сир маскарпоне – 2 ст.л. + 100 гр.
  • Цукор коричневий – 100 гр.
  • Сіль – 10 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Ванілін – 1 пакетик.

Для начинки:

  • Цукор коричневий – 1 ст.л.
  • Кориця – 1 ст.л.

Для крему:

  • Сир маскарпоне – 100 гр.
  • Пудра цукрова – 2 ст.л.
  • Молоко – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. У просіяне борошно висипаємо дріжджі і перетираємо їх з борошном. Додаємо розм’якшене вершкове масло. Знову розтираємо до утворення дрібної крихти. Потім додаємо сіль, цукор, ванілін.

Крок 2. Сир протираємо через дрібне сито, додаємо 2 ст.л. сиру маскарпоне. Потім змішуємо з теплим молоком, борошном і збитими яйцями.

Крок 3. Гарненько вимішуємо вміст міксером і прибираємо в тепле місце для підйому.

Крок 4. Акуратно розминаємо тісто руками.

Крок 5. Знову ставимо підходити в тепле місце.

Крок 6. Розгортаємо тісто, яке підійшло в прямокутний пласт і добре змащуємо 100 гр. сиру маскарпоне.

Крок 7. Складаємо тісто в кілька разів.

Крок 8. Знову розгортаємо його. Посипаємо сумішшю коричневого цукру і кориці. Звертаємо рулетом і нарізаємо невеликими шматочками.

Крок 9. Викладаємо на деко і даємо постояти 30 хвилин. Можна обмазати зверху збитим яйцем.

Крок 10. Ставимо частування в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 20 хвилин.

Крок 11. Готуємо крем: з’єднуємо сир маскарпоне з цукровою пудрою і молоком. Поливаємо сумішшю сирні булочки.

Крок 12. Булочки Сінабон з сиром готові. Швидше пробуйте!

Сінабони з листкового тіста

Сінабони з листкового тіста нескладно приготувати в домашніх умовах. Така випічка порадує вас ніжним смаком і апетитним зовнішнім виглядом. Відмінне рішення для сімейних свят або чаювань. Беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фото.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 12 шт.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове бездріжджове – 400 гр.
  • Молоко – 70 мл.
  • Масло вершкове – 40 гр.
  • Пудра цукрова – 320 гр.
  • Цукор – 2 ст.л.
  • Кориця молота – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. листкове тісто заздалегідь розморожуємо.

Крок 2. Розгортаємо тісто в тонкий пласт і обмазуємо його розм’якшеним вершковим маслом.

Крок 3. Посипаємо тісто сумішшю з цукру і кориці.

Крок 4. Скочуємо в щільний рулет і розрізаємо на рівні частини.

Крок 5. Перекладаємо заготовки в форму для випікання і готуємо 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 6. Розігріваємо молоко і вимішуємо його з цукровою пудрою. Поливаємо сумішшю готові булочки.

Крок 7. Сінабони з листкового тіста готові. Подавайте до столу і швидше пробуйте!

Булочки Сінабон з маком

Булочки Сінабон з маком – це ароматний і неймовірно смачний десерт, перед яким неможливо встояти. Його можна подавати до чаю або є просто так. Обов’язково спробуйте приготувати випічку по нашому перевіреному рецепту з покроковими фото і докладним описом процесу.

Час готування – 2 години

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 8 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно – 3 ст + 1/3 ст.
  • Молоко – 250 мл.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло вершкове розтоплене – ¼ ст.
  • Вода – 3 ст.л.
  • Есенція ванільна – 1 ч.л.
  • Сіль – ¾ ч.л.
  • Цукор – 3 ст.л.
  • Дріжджі сухі – 2 ч.л.

Для начинки:

  • Кориця молота – за смаком.
  • Мак – 100 гр.
  • Цукор – 4 ст.л.
  • Масло вершкове – 25 гр.

Для крему:

  • Вершки 20% – 150 мл.
  • Цукор – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Змішуємо тепле молоко і теплу воду. Розчиняємо тут дріжджі.

Крок 2. В окремій мисці змішуємо борошно, сіль і цукор. Сюди ж відправляємо яйце, розтоплене вершкове масло і ванільну есенцію. З’єднуємо заготівлю з опарою і вимішуємо однорідне тісто. Даємо йому піднятися в теплому місці – близько 45 хвилин.

Крок 3. Для начинки промиваємо мак і варимо його 40 хвилин. Відкидаємо його на друшляк і вимішуємо з вершковим маслом і цукром.

Крок 4. Тісто, яке підійшло розгортаємо в тонкий пласт. Обмазуємо маковою сумішшю і посипаємо молотою корицею.

Крок 5. Скочуємо в щільний рулет і ділимо на рівні частини.

Крок 6. Перекладаємо заготовки на деко. Випікаємо 30 хвилин при температурі 190 градусів.

Крок 7. Булочки Сіннабон з маком готові. Подавайте до столу, обмазавши сумішшю з вершків і цукрової пудри.

Сінабони зі сметанним кремом

Сінабони зі сметанним кремом порадують найніжнішим смаком і апетитним зовнішнім виглядом. Порадуйте себе і близьких за допомогою нашого перевіреного рецепта з покроковими фото. Таку випічку можна подавати до столу разом з чашкою гарячого чаю або іншого гарячого напою.

Час готування – 2 години 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 12 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно – 450 гр. + 30 гр.
  • Молоко – 250 мл.
  • Дріжджі свіжі – 25 гр.
  • Цукор – 50 гр.
  • Цукор ванільний – 1 ч.л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло вершкове – 70 гр.
  • Сіль – 1/3 ч.л.
  • Олія – 1 ч.л.

Для начинки:

  • Кориця молота – 3 ч.л.
  • Цукор – 150 гр.
  • Масло вершкове – 30 гр.

Для крему:

  • Сметана 20% – 250 гр.
  • Пудра цукрова – 60 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Нагріваємо молоко, додаємо до нього 50 грам цукру і дріжджі, перемішуємо.

Крок 2. Висипаємо сюди три столові ложки борошна. Знову перемішуємо.

Крок 3. Ми залишаємо опару в теплому місці на 10-15 хвилин.

Крок 4. Збиваємо куряче яйце і вимішуємо його з розтопленим вершковим маслом.

Крок 5. З’єднуємо суміш з опарою. Гарненько перемішуємо.

Крок 6. Просіюємо сюди борошно.

Крок 7. Додаємо сіль і ванільний цукор. Вимішуємо однорідне тісто. Прибираємо в тепле місце на 1 годину.

Крок 8. Готове тісто руками розминаємо в коржик.

Крок 9. Розгортаємо заготівлю в тонкий пласт. Обмазуємо його вершковим маслом.

Крок 10. Посипаємо сумішшю з кориці і цукру.

Крок 11. Звертаємо в щільний рулет і розрізаємо його на рівні частини.

Крок 12. Перекладаємо частування на деко з пергаментом. Ми залишаємо їх на 15 хвилин, потім випікаємо близько 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 13. Для крему збиваємо сметану з цукровою пудрою.

Крок 14. Обмазуємо булочки кремом і випікаємо ще 5 хвилин.

Крок 15. Сінабони зі сметанним кремом готові. Подавайте апетитне ласощі до столу!

Сінабони з листкового тіста

Сінабони з листкового тіста – це неймовірно смачне і нескладне у виконанні частування для домашнього столу і чаювання. Перед апетитною випічкою ніхто не зможе встояти. Обов’язково беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фото з нашої добірки.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 18 шт.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове – 1 упаковка.
  • Масло вершкове – 60 гр.
  • Цукор – 2 ст.л.
  • Кориця молота – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо розморожене листкове тісто розгортаємо в тонкий пласт.

Крок 2. Обмазуємо розм’якшеним вершковим маслом.

Крок 3. Обсипаємо заготівлю цукром.

Крок 4. Потім посипаємо молотою корицею.

Крок 5. Звертаємо заготівлю в щільний рулет.

Крок 6. Розрізаємо його на рівні по товщині частини.

Крок 7. Перекладаємо заготовки на деко з вершковим маслом. Ми залишаємо на 10 хвилин, а після випікаємо 20-25 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 8. Сіннабони з листкового тіста готові. Подавайте до столу і угощайтесь!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал