Бісквітний торт “Корзинка” – дуже смачний та оригінальний десерт

Сьогодні пропоную Вам приготувати смачний торт під назвою «Корзинка»

Складається з бісквітних коржів з пудинговим кремом та сливового джему з затонулими пряниками всередині. Так смачно, що неможливо відірватися!

Бісквітний торт "Корзинка" - дуже смачний та оригінальний десерт

Список потрібних інгредієнтів:

БІСКВІТ:

  • 4 яйця,
  • 1 склянка борошна,
  • 1 чайна ложка розпушувача,
  • 4 столові ложки олії,
  • 2/3 склянки цукру
  • 250 г сливового варення,
  • 14 шт пряників.

КРЕМ:

  • 100 гр вершкового масла або маргарину,
  • 1/2 склянки цукрової пудри
  • 1 крем-пудинг,
  • 1 склянка молока,
  • 50 г темного шоколаду,
  • шоколадні сердечка або зірочки для прикраси (за бажанням)

Покроковий рецепт приготування:

  1. Холодні білки збити до міцної піни, поступово додаючи цукор. Зменшіть швидкість міксера до найменшої і додайте один жовток, весь час перемішуючи. Таким же чином додаємо олію.
  2. Потім перемішайте лопаткою і поступово додайте борошно, змішане з розпушувачем.
  3. Форму (23х28) змастити маслом і посипати панірувальними сухарями. Вилити масу і випікати близько 25 хвилин при 180 градусах.
  4. Після випікання бісквіт охолодити і розрізати навпіл.
  5. Зваріть пудинг у склянці молока і остудіть. Масло або маргарин розтерти в пишну масу з цукровою пудрою.
  6. Додайте пудинг по ложці, постійно помішуючи, до утворення однорідної консистенції.
  7. У форму викладаємо шари: бісквіт, який змащуємо сливовим джемом. Покладіть на нього пряники і покладіть на нього 2/3 крему.
  8. Поверх крему викласти другий бісквіт, змастити його кремом, що залишився, і посипати тертим шоколадом. Залиште тісто в холодильнику на ніч, щоб пряники розм’якшилися.

Смачного Вам і гарного приготування!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал