На смак – це як банани в шоколаді. Випічка однозначно вартує вашої уваги, і звичайно рекомендую обов’язково її приготувати.
На приготування піде максимум 20 хвилин, крім випікання.
Простий у приготування, з доступних продуктів, які я, впевнена, знайдуться на кухні у кожної господині.
Шоколадний банановий пиріг
Список потрібних інгредієнтів:
Тісто:
- Яйця – 3шт
- Вершкове масло – 60 грам
- Соняшникова олія – 70 мл
- Молоко – 200 мл
- Цукор – 150 грам
- Ванілін
- Какао – 3 ст. л.
- Борошно – 250 грам
- Окріп – 50 мл+сода 1 ч. л.
- Банани – 4 шт
Нам потрібна форма діаметром 20-22 см
Покроковий рецепт приготування:
- Готуємо тісто для пирога.
У чашу розбити яйця, додати олію, вершкове масло, молоко, цукор, ванілін, перемішати вінчиком. - Борошно змішати із какао і просіяти в загальну масу, перемішати силіконовою лопаткою.
- У окріп додати соду і влити в тісто, знову все добре перемішати.
Тісто має вийде рідке. - Боки і дно форми застелити пергаментом, викласти банани стоячи (банани розділити на три частини як на фото), влити тісто і трохи покрутити форму, щоб тісто добре розподілилося.
- Тільки обережно, щоб банани не впали
Випікати при 180-190° С приблизно 45-55 хвилин. - Зверху пиріг можна просто присипати цукровою пудрою, або зробити крем чи шоколадний ганаш.
Можна прикрасити за власним бажанням та вподобанням. - Можна вже подавати до смачного чаю чи ароматної кави.
Бажаю Вам сімейного щастя і миру.
Приємного приготування та смачного Вам!
Залишайте свої відгуки, чи сподобався рецептик, дякуємо, що Ви з нами!
Автор рецепту: _nurzade_
Переклад на українську мову та фото: kolizhanka.net.ua