Запіканка з фаршем – 9 смачних рецептів приготування з покроковими фото

873760dff39c05102091097ea2939df1

Запіканка з фаршем – страва, яку із задоволенням будуть їсти всі. Рецепти розраховані на самі рядові кулінарні навички, будь-яка господиня без праці з ними впорається. Варіантів за складом продуктів досить велика кількість, ви завжди зможете вибрати найбільш оптимальний рецепт під конкретну ситуацію. З фаршем – запіканка завжди буде соковитою, поживною і апетитною на вигляд.

Запіканка з кабачків з фаршем в духовці

Запіканка з кабачків з фаршем в духовці – прекрасний варіант поживної страви для обіду або вечері. Ніжні і соковиті кабачки чудово поєднуються практично з будь-яким видом м’яса, тому фарш ви можете вибрати на свій смак. Такі прості страви актуальні не тільки влітку, в період дозрівання кабачків, але і взимку.

Час готування – 1 ч.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 1,2 кг.
  • Паста томатна – 2 ст.л.
  • Сіль кухонна – за смаком.
  • Помідори невеликі – 7-8 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Фарш м’ясний – 0,4 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Сметана – 150 гр.
  • Олія – для смаження.
  • Сир твердий – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Розігрійте на вогні сковороду, влийте на її дно трохи будь-якого олії. Очистіть цибулю, дрібно наріжте його і обсмажте. Потім викладіть на сковороду фарш. Коли він трохи побіліє, посоліть його, приправте і додайте томатну пасту.

4f0e19361785a6ca9571ee65141f077a

Крок 2. Кабачки помийте і натріть на дрібній терці. Отриману стружку посоліть і відіжміть руками від соку.

297d8e0f7cc1301280a22b08b8bc4fd3

Крок 3. Помідори помийте і наріжте тонкими кружечками.

93ea52d1a9b14b58696865a2fad6a579

Крок 4. Курячі яйця розбийте в миску, додайте до них сметану і сіль. Збийте продукти вінчиком.

196f1db3a3ce4c2415582a51702ef181

Крок 5. Форму для запікання змастіть невеликим кількостей масла. Спочатку викладіть половину кабачкової маси. Потім шар з усього обсмаженого з цибулею фаршу. І накрийте все, що залишилися кабачками. Зверху розкладіть кружечки помідорів і залийте яєчно-сметаною сумішшю. Фінальний штрих: натріть сир на терці і посипте їм заготівлю.

c2aa4041f8b52b16dfa6cc8158455a6d

Крок 6. Готуйте запіканку в духовці при 180 градусах протягом 30-35 хвилин. Подавайте запіканку в теплому вигляді. Можна поставити на стіл загальне блюдо або розділити його на порції. Смачного!

7468b65decf18abf6e272a7df89ab03c

Запіканка з макаронів з фаршем

Запіканка з макаронів з фаршем – ситна страва з рум’яною сирною скоринкою. Запіканка чимось нагадає вам італійську лазанью, але готується куди швидше і простіше. Якщо ви маєте в своєму розпорядженні часом, то фарш краще готувати з м’яса самостійно.

Час готування – 55 хв.

Час приготування – 20-30 хв.

Порції – 10-12.

Інгредієнти:

  • Сир твердих сортів – 300 гр.
  • Фарш – 1 кг.
  • Макарони – 400 гр.
  • Помідори – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 200 гр.
  • Олія – за смаком.
  • Сіль кухонна – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Для соусу:

  • Молоко – 1 л.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Борошно пшеничне – 100 гр.
  • Сіль кухонна – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння. Обмийте її і наріжте кубиками.

eb81956cf80346ce5945015ae5aa6b99

Крок 2. З помідорів зніміть шкірку і перетріть їх блендером разом з соком. У вас повинна вийти однорідна томатна маса.

c036e806a6a0ba6b26aa9f65890e4ecc

Крок 3. Нарізаний цибулю обсмажте на олії до напівпрозорості.

0bdfe7d1b41632b2ad10d510b7c6230c

Крок 4. Потім додайте до цибулі м’ясний фарш, продовжуйте смажити, поки він не побіліє.

db370f9e998329ff9b6153d93a835c34

Крок 5. Викладіть перетерті помідори.

def9f0105e91b3877c67ce51c5b3e0d2

Крок 6. Засмажку посоліть і поперчіть за смаком, тушкуйте ще 15-20 хвилин.

e6cfe6ca246e271d6e48f82ead0bd1d7

Крок 7. Приготуйте соус. На повільному вогні розтопіть вершкове масло.

8a211d5fa1d0d6afd9e294ccb1f9a02f

Крок 8. У топлене масло просійте пшеничне борошно, добре перемішайте.

d6971808e15e12f06cd696dbeabd0837

Крок 9. Отриману суміш злегка обсмажте.

148ed017e14c09ae8cabac54a13cd9eb

Крок 10. Потім тонкою цівкою влийте молоко, паралельно з цим помішуйте масу і нагрівайте до кипіння.

0ecff7290faf6d2f574c0f51b5f827ee

Крок 11. Соус трохи посоліть і тримайте на вогні, поки він не загусне.

1a228949042a035ac422b0639565ebfd

Крок 12. Окремо зваріть макарони до готовності.

347e84c49ad226e754874f0a6896f241

Крок 13. Твердий сир натріть на терці.

20eb546cf2cbbf10f1abadce49c09101

Крок 14. Візьміть жароміцну форму. Викладіть в неї варені макарони.

de771059af83db3590fe5acba5fbb4cd

Крок 15. Полийте макаронний шар половиною вершкового соусу.

10d35c75638e276c05cf67f79924c02e

Крок 16. Далі викладіть шар засмаження з цибулі і фаршу. Полийте його соусом.

ee628b45406c8033fc44628bef6e4c78

Крок 17. Посипте заготівлю сирною стружкою. Помістіть форму в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікайте протягом 20-25 хвилин.

fb9aaec07a28ddadec2345e0913acd00

Крок 18. Запіканка з макаронів з фаршем виходить дуже апетитною і ароматною. Подавайте її в гарячому вигляді. Смачного!

f20b098183248bc7b4b7c61424161b3f

Запіканка з фаршем і грибами в духовці

Запіканка з фаршем і грибами в духовці – страва, при приготуванні якої можна проявити всю свою кулінарну фантазію. При цьому запіканка виходить дуже ситною і цілком може скласти основу сімейного обіду або вечері. Гриби можна брати будь-які на ваш смак.

Час готування – 60 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 5.

Інгредієнти:

  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Шпинат – 250 гр.
  • Шампіньйони – 300 гр.
  • Сир твердих сортів – 150 гр.
  • Сіль кухонна – 0,5 ч.л.
  • Сметана жирна – 80 гр.
  • Борошно – 90 гр.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Яйця курячі – 3 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Фарш можна взяти будь-який, ми будемо використовувати з м’яса індички.

ed50a6caa5a584afebbd8bda030d0b7d

Крок 2. Шампіньйони помийте, промокніть паперовими рушниками і наріжте їх тонкими пластинками.

93c5d1b8ecd2611238012fd953409e29

Крок 3. Шпинат добре промийте проточною водою, зріжте черешки. Листя нашаткуйте середніми за величиною шматочками.

14aa0784b15d73108e538d2337384ea0

Крок 4. На добре розігріту сковороду влийте приблизно столову ложку олії. Спочатку смажте гриби протягом 5-7 хвилин, необхідно, щоб рідина повністю випарувалася.

db75ce23769d004bc8e3465a57ffb890

Крок 5. Далі до обсмаженим грибам додайте подрібнений шпинат, перемішайте і продовжуйте готувати близько 2 хвилин. Заздалегідь включите духовку, щоб вона прогрілася до 180-190 градусів.

f87cc1439f0859afdf80250dd0bdf494

Крок 6. Засмажку з шампіньйонів і шпинату викладіть в миску. Коли вона трохи охолоне, додайте фарш, сметану, курячі яйця, сіль і розпушувач для тіста. Все добре перемішайте.

333130ccee6a1207db011e6a587e3731

Крок 7. Потім в отриману масу просійте пшеничне борошно. Знову вимісити все до однорідності.

a507a7add0872978456060648144cd07

Крок 8. Жароміцну форму змастіть олією. Викладіть в неї раніше підготовлену суміш.

e9a11fa25f050635cfcd34684027d6c1

Крок 9. Твердий сир натріть на великій терці і посипте стружкою заготівлю.

a55524d5226d5aa69fcf47b87ac3ddd4

Крок 10. Відправте форму з заготівлею в духовку. Запікайте протягом 30-35 хвилин до готовності і освіти рум’яної сирної скоринки.

349e00a625157c40c37c45518fef98c9

Крок 11. Готовій запіканці дайте трохи охолонути, потім можна розділити її на порції і подавати до столу. Смачного!

b1cbd3188d4777dc2b111c7471cf33c3

Картопляна запіканка з фаршем, сиром і помідорами

Картопляна запіканка з фаршем, сиром і помідорами – оригінальна поживна страва для всієї родини. Любителі картоплі, безсумнівно оцінять його гідно, вона виходить в запіканці м’якою, розсипчастою і дуже смачною. До того ж запіканка відмінно тримає форму і всі верстви добре видно в розрізі.

Час готування – 60 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4.

інгредієнти:

  • Картопля – 0,6 кг.
  • Сіль кухонна – 1 ч.л.
  • Олія – 3 ст.л.
  • Суміш перців молота – за смаком.
  • Перець червоний мелений – на кінчику ножа.
  • Фарш курячий – 300 гр.
  • Помідори невеликі – 3 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2-3 зуб.
  • Паприка молота – 0,5 ч.л.
  • Кріп – 2 гілки.
  • Петрушка – 2 гілки.

Процес приготування:

Крок 1. Зелень добре помийте і дрібно порубати ножем. Очищену головку ріпчастої цибулі наріжте дрібними кубиками.

38d193618c8d9bbc8673f887f7ce627a

Крок 2. У об’ємній мисці змішайте розморожений курячий фарш, зелень, цибуля, сіль, паприку і молоту суміш перців. Очищені зубчики часнику подрібніть за допомогою терки або преса.

4908000d4cf80c03916dd14c508d8071

Крок 3. Всі продукти добре перемішайте. Увімкніть духовку і розігрійте її до 220 градусів.

3f15253db96387721c88fe724869a328

Крок 4. Почистіть і помийте картоплю. Потім наріжте бульби тонкими кружками товщиною приблизно по 2-3 міліметри.

1c23a26d0388b1a250e5b6d5f024e908

Крок 5. Жароміцну форму змастіть олією. Всю нарізану картоплю розділіть на дві рівні частини. Спочатку викладіть перший шар на дно форми. Посоліть його трохи і скропіть олією.

455eb90e0c3ab63dd9c9ed89f922bdb8

Крок 6. Потім покладіть ще 1-2 шари кружечків картоплі, прокидаючи їх сіллю, перцем і паприкою. На це у вас піде одна половина нарізаної картоплі.

6176a20eface9f30e358f516645e5e01

Крок 7. На картопляний шар покладіть і розрівняйте суміш фаршу і зелені.

af5fbc0ea6f3afb7ffe7fd3f59390f3b

Крок 8. Потім на м’ясний шар також пошарово викладайте кружечки картоплі. Кожну прошарку прокидайте сіллю і спеціями, скропіть олією. Відправте форму в духовку на 30 хвилин.

c0734c9e0da75cfee1770f5b1328d3c4

Крок 9. Твердий сир натріть на дрібній терці, а помідори наріжте тонкими кружечками.

07c3d63ef15f6ba1359cefd3677204d3

Крок 10. Через півгодини витягніть запіканку з духовки. За цей час картопля вже повинен майже приготуватися і стати м’яким.

5494e88ac1aef25959667d3897207b40

Крок 11. За запіканці розсипте сирну стружку і розкладіть кружечки помідорів. Поверніть форму в духовку ще на 10 хвилин.

42a0a465887a1edeb3887e3262df043d

Крок 12. Перед тим як подати запіканку на стіл, трохи остудити її. Смачного!

7bcbe76898c35e957408f2869ce0b0dd

Запіканка з курячим фаршем в духовці

Запіканка з курячим фаршем в духовці – варіант для тих, хто любить менш калорійну їжу. Запіканка виходить ніжною, повітряної і соковитою. Навіть після того, як блюдо охолоне, його можна вживати в якості швидкого перекусу.

Час готування – 1 ч.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4.

інгредієнти:

  • Фарш курячий – 0,7 кг.
  • Морквина – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Вершки 10% – 4 ст.л.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Шпинат – 1 пучок.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Одну головку ріпчастої цибулі очистіть від сухої лушпиння і дрібно наріжте. Обсмажте подрібнений овоч на олії до золотистого кольору.

18b8ad4293b72169861f8c207b34bfb1

Крок 2. Морквину очистіть за допомогою овочечистки. Потім обмийте і натріть на терці з дрібними отворами. Шпинат помийте і просушіть на чистому рушник.

50ba5c0f19722643d2d75d5e12e1765f

Крок 3. Якщо у вас куряче філе, то його необхідно прокрутити через м’ясорубку. Готовий фарш змішайте з обсмаженим цибулею. Суміш приправте перцем, посоліть і додайте вершки. Вимісити масу і розділіть її на три рівні частини.

6dba29a59b9802f06b489bbe566f6bdc

Крок 4. Окремо за допомогою блендера змішайте одну частину курячого фаршу з морквою, а другу зі шпинатом.

376b03859d622b9cc9986f8ff217cfaa

Крок 5. Форму змастіть олією. Спочатку викладіть суміш курячого фаршу і шпинату, потім фарш з морквиною і третім шаром покладіть просто фарш без добавок. Запікайте страву в духовці при 190 градусах протягом 30-40 хвилин. Трохи остудити запіканку з курячим фаршем, витягніть її з форми і подавайте це гарне блюдо на стіл. Смачного!

56a2ac19dc957747d698bfc509e28805

Запіканка з картопляного пюре з фаршем

Запіканка з картопляного пюре з фаршем – незрівнянна страва для ситного сімейного обіду або вечері. Готується нескладно і досить швидко. До того ж є один корисний лайфхак: якщо у вас залишилося вчорашнє картопляне пюре, то його можна сміливо використовувати в приготуванні запіканки.

Час готування – 120 хв.

Час приготування – 40 хв.

Порції – 6.

інгредієнти:

  • Фарш м’ясний – 0,5 кг.
  • Картопля – 0,5 кг.
  • Сіль кухонна – за смаком.
  • Сметана – 50 гр.
  • Помідори – 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 150 гр.
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Молоко – 50 мл.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія без запаху – 30 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Сир необхідно використовувати тільки натуральний, щоб він добре плавився. Фарш повністю розморозьте.

Крок 2. Картоплю почистіть від верхнього шару, добре помийте і наріжте кубиками. Перекладіть нарізану картоплю в каструлю, залийте водою і поставте варитися. Коли вода закипить, трохи посолити її і варіть картоплю 15-25 хвилин.

19e2b3b9869977254eaeac917530fabf

Крок 3. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте її дрібними кубиками. На рослинній олії обсмажте її до напівпрозорості.

2bde18f10a022759b3baa0c0e0d81a3a

Крок 4. Помідори помийте і наріжте дрібними кубиками. При бажанні, попередньо можна очистити їх від шкірки. Викладіть нарізку на сковороду до цибулі, продовжуйте смажити 2-3 хвилини.

c3054f69c7aa23612e5b0c94a29bb959

Крок 5. Далі до обсмажених овочів додайте фарш, смажте на сильному вогні 3-4 хвилини, постійно помішуючи.

228643d4ab4c2827835a424bf49de83d

Крок 6. Потім зменшіть нагрів і готуйте ще 10-15 хвилин до повної готовності фаршу. Посоліть і приправте засмажування за смаком.

b50ef821d5a77d84c81c0872b83b1bbb

Крок 7. З картоплі злийте воду, додайте до неї вершкове масло, посоліть і приправте до смаку. Розімніть картоплю до стану пюре. Потім влийте молоко і добре перемішайте масу ложкою.

6c9db4ef7198309a38bc15dd360871f7

Крок 8. У жароміцну форму викладіть зажарку з фаршу і овочів, розрівняйте шар.

81476368892d181cada9d05eb3e4950b

Крок 9. Потім поверх м’ясного шару розподіліть картопляне пюре.

beb414da4f29471416068397dbc3eb08

Крок 10. Змастіть картопляний шар сметаною.

bb613ada1f82d399c571542c46b89798

Крок 11. На середній терці натріть весь шматочок твердого сиру і посипте їм заготівлю.

29c96b7959256fb4dcdf85c177720922

Крок 12. Форму з заготівлею укрийте фольгою. Відправте її в духовку, розігріту до 180 градусів, запікайте 30 хвилин.

a9a7b6b669ebd332f5c349416339b05c

Крок 13. Після закінчення зазначеного часу, приберіть фольгу і дайте запіканці підрум’янитися протягом 10-15 хвилин.

089f8bcf0c27a7b53dde5c551736c21e

Крок 14. Готову запіканку з картопляним пюре і фаршем подавайте в теплому вигляді, прикрасьте її свіжою зеленню. Смачного!

7e4359b7c69c831d08ffc04d038ccddd

Запіканка з рисом і фаршем в духовці

Запіканка з рисом і фаршем в духовці готується досить швидко, але в кілька етапів. Спочатку фарш обсмажується, а рис вариться, потім всі інгредієнти збираються в одній формі і запікаються в духовці. Доповнити таке блюдо можна різними свіжими овочами і зеленню, буде дуже смачно.

Час готування – 60 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 6.

інгредієнти:

  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Олія – для смаження.
  • Морквина – 1 шт.
  • Сметана – 150 гр.
  • Рис – 1,5 ст.
  • Сир твердий – за смаком.
  • Цибуля білий – 1 шт.
  • Каррі – за смаком.
  • Сіль кухонна – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Рис необхідно відварити до напівготовності, фарш розморозити.

Крок 2. Головку ріпчастої цибулі очистіть від лушпиння, помийте і наріжте кубиками.

8bc88bc3b34b2f11417721a190d84360

Крок 3. Очищену морквину натріть на великій терці.

Крок 4. Спочатку на олії обсмажте ріпчасту цибулю до м’якості.

ca4e729db1c9d6334fc60c9f207c2e5c

Крок 5. Потім додайте до цибулі морквину, продовжуйте смажити, періодично помішуючи.

Крок 6. До обсмажених овочів додайте м’ясний фарш, посоліть і приправте засмажування за смаком.

fbd2f6e04dd7bd962c254a03d1c727b1

Крок 7. Сир натріть на терці з великими отворами.

Крок 8. Розімніть виделкою варений рис, розбийте до нього куряче яйце і приправте каррі, добре перемішайте.

721a29a2b2a92a621b5f88f1c2fef34c

Крок 9. До рису висипте сирну стружку і ще раз добре перемішайте.

Крок 10. Форму для запікання змастіть олією. Викладіть в неї половину рису, утрамбуйте його.

a31d3eabda5e7c91027e0b4d530c379b

Крок 11. Зверху розподіліть зажарку з фаршу і овочів.

Крок 12. На м’ясній шар покладіть залишився рис, розрівняйте його і змастіть сметаною.

60ec2051a1d9b26e01c953cbfb39b611

Крок 13. Відправте форму в духовку на 45 хвилин. Запіканку з рисом і фаршем можна подавати на будь-який прийом їжі. Смачного!

fa5e7e6384df15d9eb4aa1d3f26f9b94

Запіканка з баклажанів з фаршем в духовці

Запіканка з баклажанів з фаршем в духовці – оригінальна страва для тих, хто любить смачно і поживно їсти. М’ясо відмінно поєднується з баклажанами, а сир гармонійно доповнює їх своїм м’яким вершковим смаком. Готувати його можна не тільки для сімейної вечері, але і на святковий стіл.

Час готування – 60 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6.

інгредієнти:

  • Фарш м’ясний – 500 гр.
  • Сир твердих сортів – 300 гр.
  • Сіль кухонна – за смаком.
  • Баклажани середнього розміру – 2-3 шт.
  • Помідори невеликі – 11 шт.
  • Перець чорний мелений – 2 ч.л.
  • Петрушка – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Баклажани помийте, очистіть їх від шкірки і наріжте пластинками. Нарізані овочі посоліть і залиште на кілька хвилин. Потім баклажани обмийте проточною водою.

225ccc92fdb2fad9e65d9110e0999053

Крок 2. У форму для запікання покладіть шар платівок баклажанів. Далі рівномірно розподіліть частина м’ясного фаршу, посоліть і поперчіть його за смаком.

27b40a2a4da027619f17a782783e709a

Крок 3. Помідори помийте і наріжте кружками, розкладіть їх поверх м’ясного фаршу.

61b6b11d0e2e8fa14108e34e1fb512a8

Крок 4. Далі знову зробіть шар з баклажанів.

581d8d6af72d61c650bfcd20e70b2b2c

Крок 5. На баклажани розподіліть залишився фарш, посоліть і приправте його до смаку.

ef7e28e21ca7dbfee1d48727579d1de3

Крок 6. Далі покладіть залишилися помідори. Відправте форму в духовку, розігріту до 200 градусів на 30-40 хвилин.

e29bd0663b9b7e8fc45c1c945da86603

Крок 7. Після цього витягніть блюдо, посипте його тертим сиром і запікайте ще протягом 5 хвилин, щоб він розплавився.

645800ef0b1055d69a7d5b02eb1e5559

Крок 8. Готову запіканку з баклажанами і фаршем посипте рубаною петрушкою і подавайте на стіл. Смачного!

a9baf09efcea1cc79c5b097e43a9e21f

Запіканка з рибним фаршем

Запіканка з рибним фаршем – просте і корисне блюдо для вашого раціону. А також цей рецепт стане в нагоді тим, хто хоче поекспериментувати з новими начинками в давно знайомих стравах. Подавати запіканку можна з овочами або будь-якими соусами за смаком.

Час готування – 60 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 6.

інгредієнти:

  • Картопля – 1 кг.
  • Майонез – 2 ст.л.
  • Філе рибне – 800 гр.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль кухонна – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Перш за все підготуйте рибну начинку. Можна взяти філе будь-якої морської риби. Наріжте філе шматочками і прокрутіть їх через м’ясорубку. У вас вийде рибний фарш.

1840c8f333ac0fbe4e40f105c4afceda

Крок 2. Почистіть бульби картоплі від верхнього шару, помийте їх. Потім натріть картоплю на великій терці. Стружку посоліть і приправте до смаку, додайте майонез і перемішайте. Очищену цибулю наріжте тонкими півкільцями. Сир натріть на терці.

a235f8a572c7bf502772bd185d828da9

Крок 3. Жароміцну форму змастіть олією. Спочатку на дно викладіть шар з частини тертої картоплі. Потім покладіть рибний фарш і накрийте його шаром з залишився картоплі. Далі розподіліть по заготівлі цибулю і тертий сир.

b64ba2f86ae859a6e40a5549f1e7394e

Крок 4. Відправте заготівлю в духовку, розігріту до 200 градусів на 40-45 хвилин. В останні 10 хвилин нагрів можна збільшити до 220 градусів. Перед тим, як подати запіканку з рибним фаршем на стіл, трохи остудити її. Смачного!

16d08d1681cd872a64a7e00cc2eba336

Дуже смачна запіканка з фаршем і капустою – ВІДЕО

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал