Заквашуємо капусту разом із осінніми помідорами. Навіть якщо вони були несмачними, перетворюються на закуску-хіт.

Пізні осінні помідори вважаються вже майже несмачними та надто м’ясистими. Тому потрібно використовувати їх з розумом, маринувати такі помідори окремо немає сенсу. Квасити пізні томати варто обов’язково разом з капустою: взимку такий варіант перетвориться на закуску-хіт.

Заквашуємо капусту разом із осінніми помідорами. Навіть якщо вони були несмачними, перетворюються на закуску-хіт.

Інгредієнти:

  • 1 кілограм помідорів,
  • 900 грамів капусти,
  • 150 грамів моркви,
  • 2 головки часнику,
  • літр води,
  • 2 столові ложки солі,
  • 3 столові ложки цукру,
  • кмин і кріп беремо до смаку.

Приготування:

Шинкуємо капусту та моркву. У помідорів зрізаємо плодоніжку, робимо невеликий отвір і вставляємо всередину зубчик часнику.

Заквашуємо капусту разом із осінніми помідорами. Навіть якщо вони були несмачними, перетворюються на закуску-хіт.

Шарами заповнюємо трилітрову банку капустою та помідорами: до половини кладемо капусту з морквою, потім помідори, знову капусту і так до кінця банки. Останнім шаром має бути капуста.

Швидко приготуємо розсіл. На літр води розводимо 2 столові ложки солі, 3 столові ложки цукру.

Заквашуємо капусту разом із осінніми помідорами. Навіть якщо вони були несмачними, перетворюються на закуску-хіт.

У банки з капустою додаємо трохи кмину та дрібно нарізаного кропу. Заливаємо маринадом, закручуємо заздалегідь стерилізованими кришками і відправляємо на зберігання.

Заквашуємо капусту разом із осінніми помідорами. Навіть якщо вони були несмачними, перетворюються на закуску-хіт.

Відео рецепт:

 

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал