Торт “Вишнева дама” – дуже смачний покроковий рецепт приготування з фото

Якщо Ви маєте вдома багато вишень, то пропоную зробити з них торт. Дуже смачний, ніжний, оригінальний з кислинкою, який сподобається всім. І цей десерт залишиться з Вами надовго!

Торт "Вишнева дама" - дуже смачний покроковий рецепт приготування з фото

ІНГРЕДІЄНТИ:

Форма: 24 х 24 см

БІСКВІТ:

  • 3 яйця
  • 0,5 склянки пшеничного борошна
  • 0,5 склянки цукрової пудри
  • 2 столові ложки какао
  • 1 чайна ложка розпушувача

Вишневий шар:

  • 1 кг вишні без кісточок
  • 1/4 склянки лимонного соку
  • 0,5 склянки цукру
  • 2 столові ложки картопляного борошна
  • 3 столові ложки желатину

КРЕМ:

  • 330 мл вершки 30%
  • 250 г маскарпоне
  • 1/3 склянки цукрової пудри
  • + 1 пачка довгенького печива

Покроковий рецепт приготування:

  1. Готуємо бісквіт: збиваємо цілі яйця з цукром до світлої піни;Торт "Вишнева дама" - дуже смачний покроковий рецепт приготування з фото
  2. Потім додайте просіяне борошно, змішане з розпушувачем і какао. Перемішуємо все на найменшій швидкості до з’єднання інгредієнтів або замішуйте тісто дерев’яною ложкою;Торт "Вишнева дама" - дуже смачний покроковий рецепт приготування з фото
  3. Вилийте бісквіт на деко, застелене папером, і поставте в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 15 – 18 хвилин;Торт "Вишнева дама" - дуже смачний покроковий рецепт приготування з фото
  4. Готуємо вишневий шар: вишню з соком і цукром поміщаємо в каструлю – доводимо до кипіння. Якщо не любите цілі фрукти у випічці, їх можна м’яко подрібнити за допомогою толкушки;
  5. Желатин залити мінімальною кількістю окропу, ретельно перемішати і залишити на деякий час;Торт "Вишнева дама" - дуже смачний покроковий рецепт приготування з фото
  6. Картопляне борошно залити мінімальною кількістю холодної води і ретельно перемішати;Торт "Вишнева дама" - дуже смачний покроковий рецепт приготування з фото
  7. Приблизно через 10 хвилин відварювання вишні візьміть столову ложку соку, додайте його до перемішаного борошна, перемішайте і влийте в вишню. Ретельно перемішати, щоб не було грудочок;Торт "Вишнева дама" - дуже смачний покроковий рецепт приготування з фото
  8. Далі знімаємо вишневу заготовку з вогню, додаємо желатин і знову ретельно перемішуємо;
  9. На деко з охолодженим бісквітом можна покласти ободок фольги. Потім вилийте ще гарячою вишневу заготовку і вирівняйте;Торт "Вишнева дама" - дуже смачний покроковий рецепт приготування з фото
  10. Потім розкладіть печиво і відкладіть торт до повного охолодження і концентрації;Торт "Вишнева дама" - дуже смачний покроковий рецепт приготування з фото
  11. Охолоджені вершки збити до міцної консистенції;Торт "Вишнева дама" - дуже смачний покроковий рецепт приготування з фото
  12. Додати цукрову пудру і маскарпоне, знову збити вершки до однорідної маси;Торт "Вишнева дама" - дуже смачний покроковий рецепт приготування з фото
  13. Поверх торта викласти крем і поставити в холодильник – краще на ніч.Торт "Вишнева дама" - дуже смачний покроковий рецепт приготування з фото

СМАЧНОГО Вам та приємного приготування!

Торт "Вишнева дама" - дуже смачний покроковий рецепт приготування з фото

Автор рецепта: prostyprzepisna.pl

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал