Торт в мікрохвильовій печі: пиріг з суцільного крему виходить за 9 хвилин

На відміну від більшості рецептів, наш пиріг вийде майже з суцільного крему, тіста в ньому і не відчувається.

Інгредієнти:

  • 150 грамів манної крупи,
  • 2 яйця,
  • 100 грамів цукру,
  • 120 грамів борошна,
  • третина чайної ложки солі,
  • 100 грамів вершкового масла,
  • чайна ложка розпушувача,
  • пачка ваніліну,
  • 250 грамів сметани,
  • 3 столові ложки цукрової пудри.

Приготування:

У глибоку миску насипаємо стакан манної крупи. Додаємо кефір, перемішуємо, розбиваємо зверху два яйця і додаємо сіль, перемішуємо ще раз. Потім вливаємо 100 грамів розтопленого вершкового масла, вводимо борошно, розпушувач, ванілін. Вийшло рідке тісто перекладаємо в силіконову форму для запікання і ставимо в мікрохвильову піч на 9 хвилин при 800 ватах.

Дістаємо заготовку на окрему тарілку і розрізаємо на дві частини вздовж. У мисці змішуємо сметану з цукровою пудрою і кремом промазуємо коржі, а потім з’єднуємо їх знову.

Залишилося тільки посипати все шоколадною крихтою, додати мигдальних пелюсток і десерт готовий.

Відео-рецепт:

Торт в мікрохвильовій печі ідеально підійде для приготування. Десерт виходить дуже солодким!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал