На відміну від більшості рецептів, наш пиріг вийде майже з суцільного крему, тіста в ньому і не відчувається.
Інгредієнти:
- 150 грамів манної крупи,
- 2 яйця,
- 100 грамів цукру,
- 120 грамів борошна,
- третина чайної ложки солі,
- 100 грамів вершкового масла,
- чайна ложка розпушувача,
- пачка ваніліну,
- 250 грамів сметани,
- 3 столові ложки цукрової пудри.
Приготування:
У глибоку миску насипаємо стакан манної крупи. Додаємо кефір, перемішуємо, розбиваємо зверху два яйця і додаємо сіль, перемішуємо ще раз. Потім вливаємо 100 грамів розтопленого вершкового масла, вводимо борошно, розпушувач, ванілін. Вийшло рідке тісто перекладаємо в силіконову форму для запікання і ставимо в мікрохвильову піч на 9 хвилин при 800 ватах.
Дістаємо заготовку на окрему тарілку і розрізаємо на дві частини вздовж. У мисці змішуємо сметану з цукровою пудрою і кремом промазуємо коржі, а потім з’єднуємо їх знову.
Залишилося тільки посипати все шоколадною крихтою, додати мигдальних пелюсток і десерт готовий.
Відео-рецепт:
Торт в мікрохвильовій печі ідеально підійде для приготування. Десерт виходить дуже солодким!