Гарбузовий рулет – дуже смачний і ніжний, осінній рецепт випічки в домашніх умовах

Гарбуза, як і кабачків, часто буває дуже багато. І тому з нього можна приготувати безліч смаколиків – починаючи від випічки і закінчуючи різними соками. Сьогодні пропоную Вам рецепт гарбузового рулета, який Ви зможете легко приготувати в домашніх умовах, і порадувати своїх рідних смачною і корисною випічкою до чаю.

Гарбузовий рулет - дуже смачний і ніжний, осінній рецепт випічки в домашніх умовах

Тому, рецепт цього рулету – ще один чудовий варіант, де можна використовувати гарбуз.

Гарбузовий рулет - дуже смачний і ніжний, осінній рецепт випічки в домашніх умовах

Інгредієнти:

  • Борошно – 110 г
  • Розпушувач – 1/2 ч. л.
  • Сода – 1/2 ч. л.
  • Сіль – 1/4 ч. л.
  • Кориця мелена – 1 ч. л.
  • Імбир мелений – 1/4 ч. л.
  • Мускатний горіх – 1/4 ч. л.
  • Яйця великі – 3 шт
  • Цукор – 200 г
  • Гарбузове пюре – 2/3 склянки

Крем:

  • Крем чіз – 230 г
  • Вершкове масло кімнатної температури – 85 г
  • Цукрова пудра – 120 г

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
    З’єднайте борошно, сіль, соду, розпушувач, корицю, імбир, мускатний горіх.
  2. В окремій ємності збийте яйця із цукром протягом 2 хвилин. Додайте гарбузове пюре та сухі інгредієнти. Перемішайте до однорідної маси.
  3. Деко розміром 25х40 см застеліть пергаментом і змастіть його олією.
    Вилийте тісто, рівномірно розподіліть.
  4. Випікайте 10-15 хвилин.
    Загорніть тісто в рулет, доки воно не охололо.
  5. За потреби перев’яжіть його, щоб не розвернувся. Остудіть на решітці.
  6. Збийте у крем вершкове масло із вершковим сиром та цукровою пудрою. Гарбузовий рулет - дуже смачний і ніжний, осінній рецепт випічки в домашніх умовах
  7. Розгорніть тісто, що остигло. Зніміть його з пергаменту. Розподіліть начинку та закрутіть у рулет.
  8. Обмотайте харчовою плівкою та приберіть у холодильник на пару годин.
    Зберігати такий рулет можна близько 4 днів або до 2 місяців у морозилці.

Гарбузовий рулет - дуже смачний і ніжний, осінній рецепт випічки в домашніх умовах

Автор рецепта: Мarina Рronina Оfficial

Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:
Натискаючи на кнопку "Відправити коментар", Я даю згоду на обробку персональних даних і приймаю політику конфіденційності