Тартар з лосося – 7 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Тартар з лосося – це оригінальна і неймовірно смачна закуска для вашого столу. Таке частування також яскраво урізноманітнює ваше меню і прикрасить стіл. Для швидкого і нескладного приготування рекомендуємо скористатися нашою готовою кулінарної підбіркою з семи рецептів в домашніх умовах з покроковими фото і докладним описом процесу.

Тартар з лосося і авокадо

Тартар з лосося і авокадо – неймовірно смачна і яскрава закуска для вашого святкового столу. Приготувати таке апетитне частування дуже просто. Для цього використовуйте наш перевірений покроковий рецепт в домашніх умовах. Побалуйте себе і близьких цікавим ресторанним стравам.

Час готування – 1 година 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Лосось – 400 гр.
  • Авокадо – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста червоний – 0,5 шт.
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Оливкова олія – за смаком.
  • Багет – 1 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо червону цибулю і дрібно нарізаємо її.

Крок 2. Подрібнюємо промитий пучок кропу.

Крок 3. З’єднуємо цибулю, кріп, сіль, мелений перець і сік половини лимона. Ретельно перемішуємо.

Крок 4. Лосось нарізаємо дрібними акуратними кубиками. Вимішуємо його з заготівлею з цибулі і кропу. Ми залишаємо маринуватися на одну годину.

Крок 5. Очищаємо авокадо і нарізаємо його дрібними кубиками.

Крок 6. Нарізаємо багет на вісім рівних скибочок. Кладемо їх на деко з пергаментом. Обмазуємо оливковою олією і підсушуємо в розігрітій до 180 градусів духовці 5 хвилин.

Крок 7. На грінки акуратно викладаємо авокадо, а після заготівлю з риби. Тартар з лосося з авокадо готовий. Можна пробувати!

Тартар з лосося і огірком

Тартар з лосося і огірком виходить дуже смачним, соковитим і яскравим. Відмінне рішення для ваших свят. Таке частування нікого не залишить байдужим. Для приготування використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Час готування – 45 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Лосось слабосолоний – 200 гр.
  • Огірок – 1 шт.
  • Огірок солоний – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста червоний – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчика.
  • Оливкова олія – 1 ст.л.
  • Лимон – ¼ шт.
  • Цибуля зелена – за смаком.
  • Соус соєвий – 1 ст.л.
  • Насіння кунжуту – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Свіжий огірок і лосось нарізаємо акуратними дрібними кубиками. Викладаємо в глибоку миску.

Крок 3. У цю ж масу викладаємо подрібнену цибулю, солоний огірок і лимон разом з шкіркою.

Крок 4. Заправляємо масу оливковою олією.

Крок 5. Сюди ж вливаємо соєвий соус.

Крок 6. Доповнюємо подрібненим часником і зеленою цибулею.

Крок 7. Акуратно перемішуємо і маринуємо в холодильнику 30 хвилин.

Крок 8. Тартар з лосося і огірком готовий. Подавайте до столу, прикрасивши кунжутними насінням.

Тартар з форелі в домашніх умовах

Тартар з форелі в домашніх умовах зможе приготувати кожен. Якщо ви хочете побалувати себе і близьких яскравим ресторанним частуванням, то беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт. Готовий тартар урізноманітнює ваше святкове меню і точно нікого не залишить байдужим.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Форель – 400 гр.
  • Гірчиця зерниста – 1 ч.л.
  • Жовток яєчний – 1 шт.
  • Соус вустерський – за смаком.
  • Вода – 1 ч.л.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Вершковий сир – 100 гр.
  • Сік лимонний – 1 ст.л.
  • Спеції – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Філе форелі нарізаємо дрібними кубиками. Кладемо їх в глибоку миску.

Крок 2. Доповнюємо рибні шматочки гірчицею, курячим жовтком, сіллю і вустерським соусом. Перемішуємо.

Крок 3. Вибираємо відповідні спеції. Частина відправляємо до риби.

Крок 4. Очищаємо авокадо і ріжемо його на середні за розміром шматочки.

Крок 5. Шматки авокадо з’єднуємо з сиром, лимонним соком і спеціями. Перебираємо блендером до отримання однорідної маси.

Крок 6. У тарілку порційно викладаємо крем з авокадо. Наверх викладаємо заготівлю з форелі.

Крок 7. Тартар з форелі в домашніх умовах готовий. Можете пригощатися!

Тартар з лосося і чорною ікрою

Тартар з лосося і чорною ікрою – оригінальне і неймовірно смачне частування для вашого святкового столу. Якщо ви хочете урізноманітнює меню, то обов’язково скористайтеся нашим перевіреним покроковим рецептом. Приготувати таку закуску нескладно, а перед її смаком буде неможливо встояти.

Час готування – 1 година 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Лосось – 300 гр.
  • Тунець – 300 гр.
  • Огірок – 200 гр.
  • Ікра чорна – 60 гр.
  • Цибуля ріпчаста червона – 1 шт.
  • Оливкова олія – 1 ст.л.
  • Лимон – 1 шт.
  • Соус соєвий – 1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Тунець нарізаємо невеликими кубиками.

Крок 2. Підготуємо філе лосося. Його також нарізаємо акуратними дрібними шматочками.

Крок 3. Подрібнюємо промиті огірки.

Крок 4. Дрібно обробляємо очищений червону цибулю.

Крок 5. З лимона вичавлюємо сік. Акуратно видаляємо кісточки.

Крок 6. У глибокій мисці з’єднуємо всі подрібнені інгредієнти. Доповнюємо їх оливковою олією, лимонним соком і соєвим соусом. Перемішуємо і залишаємо маринуватися в холодильнику.

Крок 7. Заготівлю викладаємо на тарілку, доповнюємо чорної ікрою. Тартар з лосося з чорною ікрою готовий. Можна подавати до столу!

Домашній тартар з лосося і каперсами

Домашній тартар з лосося і каперсами виходить дуже смачним, соковитим і привабливим. Відмінна ідея для ваших свят. Таке частування нікого не залишить байдужим. Для приготування використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Лосось – 140 гр.
  • Помідор – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста червоний – 0,5 шт.
  • Каперси – 1 ч.л.
  • Цибуля зелена – 2 пера.
  • Сік лимонний – 1 ч.л.
  • Оливкова олія – 1 ст.л.
  • Соус вустерський – 5 крапель.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо філе лосося. Потім його нарізаємо дрібними акуратними шматочками.

Крок 2. Промиваємо помідор і також дрібно нарізаємо. Насіння овоча видаляємо.

Крок 3. Відміряємо потрібну кількість каперсів. Зелену цибулю і червоний дрібно нарізаємо.

Крок 4. Всі підготовлені інгредієнти відправляємо в глибоку миску.

Крок 5. Поливаємо заготівлю оливковою олією, лимонним соком, соусом і доповнюємо чорним молотим перцем.

Крок 6. Ретельно перемішуємо частування.

Крок 7. Домашній тартар з лосося з каперсами готовий. Прикрашайте закуску і подавайте до столу!

Тартар з червоної риби і манго

Тартар з червоної риби і манго – оригінальна закуска, яка стане справжньою прикрасою для вашого святкового столу. Така апетитна закуска вийде дуже соковитою, смачною і ароматною. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Лосось – 400 гр.
  • Манго – 1 шт.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста червоний – 1 шт.
  • Оцет бальзамічний – за смаком.
  • Оливкова олія – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Рукола – для подачі.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо ріпчасту червону цибулю. Подрібнюємо її.

Крок 2. Манго обробляємо на дрібні шматочки за допомогою ножа.

Крок 3. Авокадо очищаємо від шкірки і виймаємо кісточку. Сам плід дрібно нарізаємо.

Крок 4. Філе лосося ріжемо на дуже дрібні акуратні кубики.

Крок 5. Шматочки рибного філе викладаємо в глибоку миску. Сюди ж відправляємо і інші подрібнені продукти.

Крок 6. Доповнюємо масу бальзамічним оцтом, сіллю і оливковою олією. Акуратно перемішуємо.

Крок 7. Тартар з червоної риби і манго готовий. Подавайте до столу на подушці з руколи і угощайтесь!

Тартар з лосося і гуакамоле

Тартар з лосося з гуакамоле нескладно приготувати в домашніх умовах. Якщо ви хочете порадувати себе і близьких справжнім ресторанним частуванням, то беріть на замітку наш перевірений кулінарний рецепт. Готовий тартар урізноманітнює ваше святкове меню і точно нікого не залишить байдужим.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Складові:

  • Лосось – 400 гр.
  • Гірчиця зерниста – 1 ч. л.
  • Жовток яєчний – 1 шт.
  • Сіль за смаком.
  • Хліб для тостів – 4 шт.

Для гуакамоле:

  • Авокадо – 1 шт.
  • Крем-чіз – 100 грн.
  • Сіль за смаком.
  • Сік лаймовий – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Філе лосося нарізаємо дрібними акуратними кубиками.

Крок 3. Перекладаємо рибу в глибоку миску. Доповнюємо її зернистою гірчицею, сіллю і яєчним жовтком. Ретельно все перемішуємо.

Крок 4. Очищаємо авокадо від шкірки, виймаємо кісточку. Сам плід ріжемо на частини.

Крок 5. З’єднуємо шматочки авокадо, крем-чіз, сіль і сік лайма.

Крок 6. Подрібнюємо продукти блендером, поки не отримаємо ніжну масу.

Крок 7. Масу з авокадо викладаємо на тарілку, доповнюємо її заготівлею з риби. Тартар з лосося з гуакамоле готовий. Можна подавати до столу і пробувати!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал