Торт “Снікерс” – покроковий рецепт приготування з фото

Неймовірно ефектний торт, але при цьому готується дуже просто! Я впевнена, що саме цей рецептик Снікерса вийде у кожної господині.

Торт красиво виглядає у розрізі, а на смак просто неймовірно смачнющий!Торт "Снікерс" -  покроковий рецепт приготування з фото

Зберігайте собі рецептик, щоб не загубити і приготуйте його до Вашого святкового столу, гості будуть здивовані, що це Ваша домашня випічка.

Торт “Снікерс”

Торт "Снікерс" -  покроковий рецепт приготування з фото

Список потрібних інгредієнтів:

Для бісквіту:

  • 6 яєць
  • 150 гр цукру
  • 20 гр розпушувача
  • 60 гр какао
  • 150 гр борошна

Для крему:

  • Вершковий сир – 500 гр
  • Вершки 33-35% – 100 мл
  • Цукрова пудра-100 гр
  • Ванільний екстракт

Для начинки:

  • варене згущене молоко – 1 банку
  • солоний арахіс – 100-150 гр

Для глазурі:

  • Вершки – 200 гр
  • Шоколад темний – 350 гр
  • Масло вершкове – 30 гр

Просочення:

  • Молоко + згущене молоко
    (Змішати за смаком)

Покроковий рецепт приготування з фото:

  1. Збити яйця з цукром до пишної піни (приблизно 7 хв на максимальній швидкості).Торт "Снікерс" -  покроковий рецепт приготування з фото
  2. Просіяти до яєчної суміші борошно з розпушувачем та какао. Обережно  перемішати.Торт "Снікерс" -  покроковий рецепт приготування з фото
  3. Розподілити тісто за формою (у мене стандартний лист) з пергаментом і випікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 20-25 хвилин.Торт "Снікерс" -  покроковий рецепт приготування з фотоТорт "Снікерс" -  покроковий рецепт приготування з фото
  4. Дістати бісквіт, охолодити і розрізати формою майбутнього торта.
  5. Для крему: все поєднати і перемішати до однорідної маси.Торт "Снікерс" -  покроковий рецепт приготування з фото
  6. Для начинки: варене згущене молоко пробити блендером або міксером, так текстура стане м’якшою і буде легше промазувати шари. Потім додати солоний арахіс і ретельно перемішати.
  7. Для глазурі: підігріваємо, але не доводимо до кипіння вершки. Відправляємо туди шоколад та розтоплюємо. Потім змішуємо зі шматочком вершкового масла, щоб глазур вийшла глянцевою.
  8. Збираємо торт чергуючи шари. Бісквіт – просочення (щедро просочуємо) – крем-начинка і так поки не зберете торт. Зверху залити шоколадним ганашем і прикрасити за своїм бажанням).Торт "Снікерс" -  покроковий рецепт приготування з фотоТорт "Снікерс" -  покроковий рецепт приготування з фотоТорт "Снікерс" -  покроковий рецепт приготування з фотоТорт "Снікерс" -  покроковий рецепт приготування з фотоТорт "Снікерс" -  покроковий рецепт приготування з фотоТорт "Снікерс" -  покроковий рецепт приготування з фото

Готовому торту краще дати постояти хоча б  годинку в холодильнику) і можна подавати!
Приємного апетиту та готуйте з любов’ю!Торт "Снікерс" -  покроковий рецепт приготування з фотоТорт "Снікерс" -  покроковий рецепт приготування з фотоТорт "Снікерс" -  покроковий рецепт приготування з фотоТорт "Снікерс" -  покроковий рецепт приготування з фото

Автор рецепту: mariya allabyan

Переклад на українську мову та фото: https://kolizhanka.net.ua

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал