Торт “Снікерс” – найулюбленіший рецепт приготування, дуже смачний, ніжний і соковитий

Є дуже багато варіантів рецепта цього десерта, але я хочу Вам запропонувати саме такий, він, як на мене, простий у приготуванні і на вигляд дуже святково виглядає. Тому можна приготувати до святкового столу чи просто порадувати своїх рідних за чашечкою ароматної кави чи чаю.

Торт "Снікерс" - найулюбленіший рецепт приготування, дуже смачний, ніжний і соковитий

Будь ласка, поставте + у коментарі, якщо збережете собі рецептик.

Список потрібних нам інгредієнтів:

Бісквіт:

  • 250 гр борошна
  • 220 гр цукру
  • 200 мл окропу
  • 110 гр рослинної олії
  • 60 гр какао-порошку
  • 3 яйця
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 1 ч. л. соди
  • 0.5 ч. л. солі

Крем:

  • 700 гр (творожного) сиру
  • 300 гр вершків 33-35 %
  • 100 гр цукрової пудри

Начинка:

  • 250 гр вареного згущеного молока
  • 100 гр солоного обсмаженого арахісу

Для ганаша:

  • 250 гр молочного шоколаду
  • 100 гр вершків 33-35 %
  • 20 гр рослинної олії

Просочення:

  • 150 мл теплої води
  • 50 гр цукру

Покроковий рецепт приготування:

  1. Коржі: Борошно з содою та розпушувачем просіяти. Додати сіль та цукор, перемішати вінчиком.
  2. Потім додати яйця та олію, перемішати.
  3. Окремо какао залити окропом, добре перемішати. Об’єднати обидві суміші.
  4. Тісто вилити у форму (d=22-23 см). Випікати при t 180°С 40 хвилин (готовність перевірити сухою дерев’яною паличкою/зубочисткою).
  5. Готовий бісквіт розрізати на два коржі.
  6. Начинка: Змішати солоний арахіс з вареним згущеним молоком.
  7. Крем: Творожний сир, цукрову пудру та вершки перемішати міксером до однорідного стану.
  8. Для просочення розчинити цукор у теплій воді (можна додати 1 ч. л. лимонного соку).
  9. Збираємо торт (раджу це робити у кондитерському кільці чи роз’ємній формі).
  10. Корж просочити. Викласти шар крему. Далі з крему зробити борт (зручно за допомогою кондитерського мішка або пакета (відрізати куточок). У середину викласти начинку. Зверху знову шар крему. Корж (просочити). На верхній корж викласти залишки крему (можна змастити боки).
  11. Потім прибрати торт на кілька годин у холодильник.
  12. Коли крем стабілізується, покрити ганашем (з’єднати шоколад, вершки та рослинну олію, розтопити в мікрохвильовій печі імпульсами).
  13. Прикрасити за власним бажанням.

Смачного приготування Вам, якщо сподобався рецепт, зберігайте собі, ставте лайк і поділіться з друзями.

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал