Торт на 25 років хлопцю прикольний: фото

Хлопцеві на 25 років торт стане несподіваним і приємним сюрпризом. Більшість чоловіків – ласуни, тому смачне кондитерський виріб, зроблене на замовлення або самостійно, доведеться їм до речі в будь-якому віці.

Загальні принципи приготування торта хлопцеві

Традиція пекти торти на свято потрапила в сучасний світ із Стародавнього Єгипту. Придворні кулінари готували прісні коржі на значущі для фараонів дні, змащували їх медом і прикрашали горіхами. У Німеччині в XV в. почали пекти одношарові пампушки з маком і продавати їх для іменинників. А в Англії торти з цукром і кремом були доступні тільки аристократії, так як коштували дуже дорого. Прості люди могли собі дозволити на свято тільки морквяний пиріг.

Звичай подавати на стіл імениннику торт із запаленими за кількістю сповнившись років свічками прийшов до Європи зі Швейцарії. В кінці XIX ст. про це написав журнал «Folk-Lore». Торт на 25 років хлопцю більшість дівчат воліє робити оригінальним і незвичайним. Вважається, що в цьому віці чоловік вже досяг певного просування по службі і у нього є сім’я.

Останнім часом популярністю користуються святкові кондитерські солодощі з написами, фігурками людей і тварин, а також технікою та грошовими купюрами, які також можна з’їсти. Якщо в давнину випічка святкового частування займала багато часу, то зараз більшу частину готування забирає його прикраса.

Прикольний торт хлопцеві на 25 років!

Для приготування стандартного солодкого подарунка потрібно:

  • тісто для основи;
  • мастило для коржів;
  • глазур для заливки;
  • деталі для прикраси.

Щоб отримати класичне тісто для торта, потрібно змішати яйця з борошном, молоком і вершковим маслом. Мастило для коржів господині підбирають на власний смак. Це може бути як варення, так і збиті вершки або желейна прошарок. Для отримання класичної глазурі господині розтоплюють чорний або білий шоколад.

А в якості деталей для прикраси поверхні використовують горіхи, нарізку з фруктів, печиво, солодкі батончики або кольорове драже. Дотримуючись перелічених принципів можна отримати стандартний святковий торт для чоловіка.

Якщо ж дівчина хоче здивувати свого обранця, то сучасна кондитерська промисловість пропонує їй скористатися:

  • кольоровий мастикою;
  • маршмеллоу;
  • їстівними квітами;
  • карамелізованими фруктами;
  • тонкої здобою;
  • мармеладом.

Кулінари відзначають, що навіть починаюча господиня може створити самостійно в домашніх умовах святковий торт, який вразить її чоловіка. Головне, це не тільки технічні вміння, а й фантазія.

Прикольний торт з мастикою

Торт на 25 років хлопцю можна зробити з мастики домашнього або фірмового виробництва. Тим, хто не хоче возитися з приготуванням кулінарного пластиліну, як ще називають мастику, краще купити готову, а ті господині, які бажають спробувати свої сили в її виробництві, повинні розуміти, що вона виходить з зефіру і цукру.

Переваги кулінарного пластиліну полягає в тому, що з нього можна формувати будь-яку деталь солодкого частування, від квітів, до танків, автомобілів, будинків і чоловічків.

Наприклад, іменинник – шанувальник гри в танки, тому солодкий подарунок у вигляді цього військового транспорту йому сподобається. З мастики діловому хлопцеві можна сформувати атрибути розкоші, такі як гроші, мобільні телефони або пляшку дорогого алкоголю. Деякі жінки ставлять поверх торта солодкий диван, на якому лежить з пляшкою пива в руці фігурка чоловіка, і пишуть жартівливу напис «Вітюша 25 рочків!».

Кулінарний пластилін дозволяє втілити в реальність будь-яку задумку господині і при цьому вона буде їстівної і смачною. Але перед цим досвідчені кулінари рекомендують звільнити полку в холодильнику або місце на балконі, щоб торт міг застигнути і придбати потрібні якості.

Інгредієнти

В рецепт солодощі входять:

  • борошно (0,3 кг);
  • розпушувач (2,5 ч. л.);
  • цукор (0,23 кг);
  • какао (50 г);
  • яйця (4 шт.);
  • масло вершкове (0,25 кг) ;
  • молоко (160 мл).

Калорійність торта складе 292 ккал.

Для домашньої мастики знадобиться:

  • молоко згущене (0,36 кг);
  • масло вершкове (0,36 кг).

В кількість інгредієнтів включена необхідна маса, щоб зробити крем для промазки коржів. Щоб обчислити потрібну кількість для мастики, потрібно розділити загальну вагу на 2.

Для оформлення торта використовують:

  • кондитерську мастику (0,6 кг);
  • харчової гелевий барвник (2 г).

Загальний час створення кулінарного шедевра становить 5 год.

Покроковий процес приготування

В першу чергу приступають до приготування коржів, для цього потрібно:

  • У глибоку ємність для змішування просіяти борошно і додати до неї розпушувач.

  • Молоко змішати з какао.
  • Масло перетерти з цукром.
  • Збити яйця і до ним додати поступово молоко з какао, солодке масло і борошно.
  • Інгредієнти в каструлі довести до стану негустого тіста.
  • у високий деко вилити отриману суміш і випікати в духовці 50 хв. при температурі в 190˚С.
  • Дати коржам охолонути, залишивши їх у спокої на 6 ч.
  • Кожен корж розрізати на 3 частини, зрізавши бічні заокруглення.

На наступному етапі готують крем.

Для цього потрібно:

  1. Заздалегідь дістати масло з холодильника, щоб воно стало тепле.
  2. Міксером в глибокій ємності збити масло зі згущеним молоком до отримання однорідної пишної консистенції.

Далі готують прикраси, вирізаючи необхідні деталі з кольорового мастики, і готують покриття для танка, розкотивши кулінарний пластилін потрібних кольорів в однорідний лист-покривало. На завершальному етапі приступають до складання торта.

Для цього потрібно:

  1. Помилитися коржі кремом, сформувавши і закріпивши, таким чином, зовнішній вигляд танка .
  2. Залишками крему торт обмазати повністю і поставити в холодильник на 60 хв. для застигання.
  3. Покрити кольоровий мастикою поверхню торта і заправити зайве всередину, під торт.
  4. Додати дрібні зовнішні деталі, такі як колеса, гусениці та дуло.

Готовому торту потрібно дати постояти кілька годин в холодильнику і подавати на святковий стіл.

Футбольний м’яч

На 25 років хлопцю – шанувальнику футболу можна подарувати тематичний торт-бісквіт у вигляді футбольного м’яча.

Торт на 25 років хлопцю у вигляді футбольного м’яча, рецепт приготування.

Подарунок порадує смаковими якостями і зовнішньої оригінальністю.

Інгредієнти

В рецепт коржів входять:

  • вершкове масло (80 г);
  • яйця (4 шт.);
  • молоко (160 г );
  • борошно (0,23 кг);
  • сода (1 г);
  • ваніль (1 г);
  • цукор (0,23 кг).

Для крему знадобиться:

  • жирні вершки (0,4 кг);
  • пудра цукрова (4 ст. л.).

Для прикраси потрібні:

  • жирні вершки (0,2 кг);
  • шоколад (50 г);
  • пудра цукрова ( 1 ст. л.);
  • вершки (30 г).

Калорійність 0,1 кг частування складе 319 ккал.

Покроковий процес приготування

В першу чергу приступають до приготування бісквітних коржів.

Для цього потрібно:

  1. Змішати в глибокій ємності яйця і цукор до утворення пишної маси.

  2. Молоко та масло вершкове кладуть в каструлю і ставлять на середній вогонь, щоб масло розтануло і перемішалося з молоком.

  3. Виставити духовку на 180 ˚ С і залишити розігріватися.
  4. До збитих яєць акуратно влити молоко з маслом і всипати борошно з содою.
  5. Інгредієнти перемішати віночком до однорідності .
  6. Вилити тісто у форму для випікання і поставити в духовку на 50 хв.

  7. Бісквіт вийняти з духовки і дати охолонути протягом 120 хв., Після чого розрізати на 5 частин.

Далі готують крем.

Для цього потрібно:

  1. Вершки влити в глибоку ємність для змішування.
  2. до молочному інгредієнту додати цукрову пудру.
  3. Вміст ємності збити до однорідності.

Після цього приступають до складання торта.

Для цього потрібно:

  1. Пропікати коржі солодкою водою і підрізати в діаметрі так, щоб їх форма разом нагадувала половинку футбольного м’яча.
  2. Змастити кожен корж кремом і дати їм просочитися.
  3. Обмастити залишками крему виріб з боків і зверху.
  • Розтопити темний шоколад і змішати його з вершками.
  • Кондитерським шприцом нанести на поверхню торта розділові смуги з коричневого інгредієнта.

  • Поставити частування на 10-15 хв. в холодильник, щоб шоколад застиг.
  • Заповнити ділянки по черзі шоколадом і залишками крему, щоб вийшов футбольний м’яч.

В кінці приготування торту дають настоятися і вручають іменинникові. Весь процес приготування займає 20-24 год.

«Ідеал»

Свою назву бісквітний торт отримав через те, що в ньому ідеально поєднуються всі інгредієнти. При цьому він дуже привабливо виглядає.

Інгредієнти

До складу коржів входять:

  • борошно (0,4 кг);
  • цукор (0,2 кг);
  • сода (1 г);
  • мед (4 ст. л .);
  • яйця (4 шт.);
  • горіхи волоські (30 г);
  • коньяк (50 мл).

Для крему знадобляться:

  • згущене молоко (0,3 кг);
  • масло вершкове (0,2 кг);
  • горіхи волоські (0,15 кг).

Для прикраси потрібні:

  • цукерки (0,2 кг);
  • вершки (0,1 кг);
  • шоколад (0,1 кг);
  • пудра цукрова (1 ст. л.).

Інгредієнти вказані з розрахунку на 8 порцій. Калорійність 100 г продукту становить 396 ккал.

Покроковий процес приготування

В першу чергу приступають до приготування коржів.

Для цього потрібно:

  1. Подрібнити і обсмажити на сковороді волоські горіхи і для коржів і для крему.

  2. Збити в глибокій ємності яйця з цукром до утворення густої білої маси.
  3. Додати в ємність коньяк, мед і ванілін і знову перемішати інгредієнти.
  4. Всипати до інгредієнтів в мисці борошно і горіхи, і знову все акуратно перемішати.
  5. Духовку поставити розігріватися на 180 ˚.
  6. Тісто вилити у форму для випікання і поставити в духовку на 50 хв.
  7. Готовому коржу дати охолонути і розрізати його на потрібне число частин.

Далі готують крем для коржів.

Для цього потрібно:

  1. Дістати з холодильника вершкове масло і дати йому злегка розм’якнути.
  2. Збити масло зі згущеним молоком в однорідну масу.

Після цього роблять крем для покриття торта.

Для цього потрібно:

  1. Розтопити шоколад і змішати його з вершками.
  2. Остудити помадку до кімнатної температури.

Кінцевий етап – складання.

Для цього потрібно:

  1. Змастити кожен корж, боки і поверхню торта кремом.
  2. Дати крему застигнути, поставивши частування на 20-30 хв. в холодильник.
  3. Збити вершки з цукровою пудрою і обмазати виріб з боків, щоб їх вирівняти.
  4. Нарізати зручними шматками цукерки і печиво і покласти їх на солодке частування.
  5. Полити поверхню торта шоколадом і посипати горіхами.

Приготування частування займає від 20 до 24 год.

«Міньйон»

Торт на 25 років хлопцю можна приготувати у вигляді популярного мультяшного героя, одного з міньйон. Незважаючи на те, що проект розрахований на дітей, дорослі теж люблять дивитися цей серіал.

Інгредієнти

Для бісквітного тіста знадобиться:

  • яйця (8 шт.);
  • борошно (0,2 кг);
  • розпушувач (3 ч. л.);
  • цукор (0,23 кг);
  • ваніль (15 г);
  • мак (15 г).

Для мастики беруть:

  • цукрову пудру (0,3 кг);
  • куркуму (2 ч. л.);
  • какао (2 ч. л.);
  • маршмеллоу білий (75 г);
  • сік лимона (1 ст. л.);
  • масло вершкове (30 г).

Начинка складається з:

  • ківі (3 шт.);
  • банана (2 шт.);
  • згущеного молока вареної (0,3 кг);
  • вершкового масла (0,1 кг).

Інгредієнти вказані з розрахунку на 12 порцій. Калорійність 100 г частування становить 288 ккал.

Покроковий процес приготування

В першу чергу готують основу торта – бісквіт.

Для цього потрібно:

  1. Збити яйця з цукром до утворення однорідної пінистої консистенції.

  2. Поступово ввести до яєць борошно і розпушувач.
  3. Додати мак і перемішати.
  4. Поставить розігріватися духовку на 170˚С.
  5. Вилити на деко, попередньо застелений харчовим пергаментом, тісто.
  6. Поставити бісквіт в духовку на 30 хв.
  7. Дістати готовий бісквіт і поставити його остигати.
  8. Холодне тісто розрізати на 4 коржа.

Далі приступають до приготування начинки.

Для цього необхідно:

  1. Розігріти вершкове масло до кімнатної температури.
  2. Збити масло зі згущеним молоком до отримання однорідної коричневої маси.
  3. Очистити від шкірки і нарізати кружальцями банан і ківі.

На наступному етапі переходять до приготування мастики.

Для цього потрібно:

  1. Розтопити на водяній бані в вершкове масло і маршмеллоу.
  2. Додати до нього цукрову пудру і перемішати.
  3. ложкою вимішати кулінарний пластилін до однорідної маси.
  4. Розділити мастику на 2 частини і трохи білої залишити для очей. До однієї додати куркуму для отримання жовтого кольору, до другої – какао для коричневого.
  5. Розкачати обидва листи окремо.

Останній етап – складання торта.

Для цього необхідно:

  1. Нижній і 3 корж змастити кремом і викласти шар з ківі.

  2. Другий і верхній корж змастити кремом і викласти банани.
  3. Останній верхній корж для вирівнювання шару поверх фруктів покрити залишками крему.
  4. Обрізати краю торта, зробивши їх більш плавними .
  5. Розтопити шоколад з маслом для отримання помадки.
  6. Залити коричневим покриттям торт зверху.

  7. Покрити верхню частину частування жовтої мастикою і надати їй плавну форму.
  8. Викласти коричневу мастику у вигляді шорт знизу торта.
  9. З обрізків темного пластиліну сформувати бретельки для штанів, оправу для окулярів і рот героя.
  10. З білої мастики зробити очі міньйон та доповнити їх темними зіницями.

Перед подачею потрібно дати солодкому подарунку настоятися протягом 20-25 хв.

Корисні поради і рекомендації

Торт на 25 років хлопцю будь-яка дівчина може приготувати самостійно. Щоб затія вдалася, потрібно знати деякі секрети з виготовлення кулінарних подарунків.

Випічка вийде смачною, якщо:

  • Брати для неї нові елементи. При цьому якщо є можливість купити фермерські молоко або вершки, то краще віддати переваги їм, а не магазинним.
  • Для приготування бісквіта потрібно ретельно і сильно збивати яйця з цукром, поки їх консистенція не стане густою і тягучою і не збільшиться в об’ємі разу на 3 від того, що було.
  • Розрізати на частини краще остиглий бісквіт. Таким чином він не буде кришитися.
  • При додаванні ягід в бісквітне тісто, краще їх не доповісти, ніж додати з надлишком, тому що зайвий сік погано позначиться на стані коржів.
  • Надлишки, зрізані з боків коржів, можна використовувати в якості присипки. Для цього їх необхідно подрібнити.
  • Для приготування мастики в домашніх умовах краще використовувати білий маршмеллоу і натуральні барвники, такі як куркума або какао. Зелений колір кулінарному пластиліну додасть подрібнений шпинат.

Збираючись приготувати коханій людині святковий солодкий подарунок, починаюча господиня повинна знати, що деякі продукти в рецептах взаємозамінні. При цьому підміна чи не позначиться на смаку виробу.

Продукт Чим замінити
МолокоСметана/кефір/вершки/йогурт
Яйця курячіЯйця перепелині
Борошно пшеничнеБорошно житнє
КакаоРозчинна кава
ДріжджіРозпушувач

Прикрашати торт можна не тільки мастикою або помадкою. Цікаво виглядають як солодкого декору шматки печива, мармелад або розрізаний батончик «Баунті». З традиційних прикрас торт посипають горіхами або насінням соняшнику і кунжуту.

Хлопцеві на 25 років торт своїми руками спекти можна. Початківці кулінари відзначають, що процес цей не складний і захоплюючий. Тим більше, що господиня впевнена в складі солодкого частування домашнього виробництва більше, ніж в купленому в магазині або зробленому на замовлення.

Відео про приготування торта на 25 років хлопцю

Рецепт приготування чоловічого торта:

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал