Страви з фаршу – 9 швидких і смачних рецептів приготування з покроковими фото

a4df4c64846a5ebcee36081a562c7cc4

Страви з фаршу – це широка лінійка м’ясних страв з чистого будь-якого фаршу або в доповненні з іншими продуктами, які готуються швидше інших м’ясних страв і є затребуваними на нашому столі. У цій темі вам пропонується добірка перевірених часом, простих і смачних страв з фаршу в різному виконанні.

Прості і смачні котлети з фаршу на сковороді

Прості і смачні котлети з фаршу на сковороді в цьому рецепті вам пропонується приготувати з додаванням тертого картоплі замість батона, цибулі і без яєць. Важливо фарш добре вимісити. Такі котлети будуть соковитими, м’якими і добре тримати форму при смаженню.

Час готування: 1 година.

Час приготування: 20 хвилин.

Порції: 5.

Інгредієнти:

  • М’ясний фарш – 1 кг.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Часник – 3 зубка.
  • Холодна вода – 2 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Очистити дві цибулини, дуже дрібно нарізати і перетерти в долонях, щоб вона розділилася на шматочки.

5802843597be4f40696d20be2181a583

Крок 2. Очищені зубки часнику ножем дрібно нарубати або подрібнити через прес.

d8602dde1ce6dd0c817ed9133cf26dfc

Крок 3. Картоплю почистити, промити і подрібнити на дрібній або середній терці.

d6563163c1091a37f6c4754617ac5a28

Крок 4. М’ясний фарш перекласти в окремий посуд, додати до нього натерту картоплю, нарізку цибулі з часником, насипати сіль з чорним перцем, налити дві ложки крижаної води і руками добре вимісити до однорідної текстури. Замішаний фарш можна кілька разів відбити.

d27b7e19cb892a818fd58378bc00eeb6

Крок 5. З фаршу сформувати мокрими руками невеликі однакові котлети.

b986def56a3c6b343705c7dc3e5dc537

Крок 6. Порційно обсмажити їх на розігрітій олії і на помірному вогні до рум’яного кольору з обох сторін.

d1024c845024d52dc0e0d66e065311ca

Крок 7. Приготовлені прості і смачні котлети з фаршу на сковороді, подати до столу гарячими і в доповненні з будь-яким гарніром. Смачного!

3d001e716f8f4b0ea8aedcee037081a4

Тефтелі з фаршу з рисом з підливою

Тефтелі з фаршу з рисом, з підливою готуються подібно їжачкам, але до них можна поряд з рисом, додати будь-які овочі. Тефтелі спочатку обсмажуються, що зберігає їх форму, а потім тушаться в будь-якому соусі / підливі.

Час готування: 1 година.

Час приготування: 20 хвилин.

Порції: 3.

Інгредієнти:

  • М’ясний фарш – 0.5 кг.
  • Рис – 1 ст.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 1 зубок.
  • Яйце – 1 шт.
  • Томатна паста – 2 ст.л.
  • Сметана – 100 гр.
  • Вода – 100 мл.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Цибуля і часник очистити і подрібнити за допомогою блендера.

f148e63c1ef380b5147751c04c8c4817

Крок 2. В окремий посуд перекласти м’ясний фарш. Додати до нього добре промитий рис, подрібнені цибуля з часником, розбити яйце і насипати сіль з чорним перцем. Руками фарш добре вимісити.

c5d7145d27b62c957b18cc0998fd8b71

Крок 3. Мокрими руками з фаршу сформувати невеликі однакові кульки і викласти на розігріте в сковороді олію.

7a31c2603ef787913c83d98d448ccce4

Крок 4. Обсмажити тефтелі на середньому вогні і до рум’яного кольору з усіх боків.

0719763a2082ded417df09e52372f7f7

Крок 5. Для підливи в піалі добре змішати сметану з томатною пастою, сіллю і чорним перцем.

1b38c0e2afa5aa39ae6716bff0ea6821

Крок 6. Приготованою підливою залити обсмажені тефтелі, довести до кипіння і затушкувати на невеликому вогні під кришкою в продовження 20-30 хвилин і до готовності рису. За цей час тефтелі ввібрав частина підливи і збільшаться в обсязі за рахунок сирого рису.

9aba79080a05c6c08b1b308e912a6330

Крок 7. Приготовлені тефтелі з фаршу з рисом, з підливою перекласти на тарілку і сервірувати до столу в гарячому вигляді в доповненні гарніром або салатом. Смачного!

5f713fadaf95fde3d552bdcaf33473fb

Картопляна запіканка з фаршем в духовці

Картопляна запіканка з фаршем в духовці виходить повноцінною стравою, що поєднує м’ясо з гарніром, і готується вона просто. Можливі варіанти на основі сирого картоплі, але на основі пюре, запіканка більш ніжна і підходить для дитячого або дієтичного харчування. Фарш для запіканки обсмажується з цибулею, а картопляне пюре можна взяти і вчорашнє.

Час готування: 1 година 25 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 6.

Інгредієнти:

  • Картопля – 1 кг.
  • М’ясний фарш – 0.5 кг.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло вершкове – 110 гр.
  • Сіль – 1.5 ч.л.
  • Перець чорний мелений – 1 ч.л.
  • Зелень – для декору.

Процес приготування:

Крок 1. Відразу підготуйте, згідно з рецептом, всі інгредієнти для запіканки. М’ясний фарш підходить будь-який.

a913eebf1d721612ea3b13a1af7c23d6

Крок 2. Картоплю почистіть, промийте, наріжте шматочками і відваріть до готовності у воді з додаванням солі.

62ead7f3545ff4da58503741ce06c986

Крок 3. До відвареної картоплі, зливши воду, додайте 50 гр. розтопленого вершкового масла і будь-яким способом пюруйте.

090fd7a09fa30160c9ceebf76df142be

Крок 4. Цибулю дрібно нашаткуйте і обсмажте до легкого золотистого кольору на невеликій кількості вершкового масла. (30 гр.)

458343dcffdfa6326dea2a49e12b7b19

Крок 5. Потім до цибулі перекладіть м’ясний фарш. Додайте сіль з чорним перцем, виделкою добре розімніть і посмажте при помішуванні на невеликому вогні 8-10 хвилин, тільки, щоб колір фаршу став світлим.

425a7cca5fd938d636fe531e9376ed52

Крок 6. У трохи охололо пюре розбийте яйце і добре перемішайте. Будь-яку форму для запікання змастіть маслом і рівним шаром викладіть половину пюре. Поверх його рівномірно розкладіть м’ясний фарш.

81efe81e967124cf0cc22828257d5143

Крок 7. Поверх фаршу викладіть інше пюре, розрівняйте поверхню його ложкою і змастіть залишилися вершковим маслом.

6d57751f87d18c3181a2bc9068bcbeb0

Крок 8. Увімкніть духовку на 200 ° С. Поставте запіканку в розігріту духовку на 20 хвилин. Потім її дістаньте з духовки і дайте 20-25 хвилин для охолодження. За цей час картопляна маса стабілізується і шматочки запіканки будуть тримати форму.

1dc5db3661d585958c24aa024876cc4d

Крок 9. Приготовану в духовці картопляну запіканку з фаршем порційно наріжте, доповніть зеленню і можете подавати до столу. Смачного!

e4af230bf0771f5c9ed280f647ed09cf

Голубці з капусти з фаршем і рисом

Голубці з капусти з фаршем і рисом, як самодостатня друга страва люблять і нерідко готують в багатьох сім’ях. Загорнутий в листи капусти м’ясний фарш з рисом виходить соковитим, з незвичайним смаком і ароматом, а смакову гаму доповнює соус. У цьому рецепті готуємо голубці з молодої капусти, курячого фаршу з рисом і смаженою цибулею. Тушкуємо голубці в каструлі, в сметано-томатному соусі.

Час готування: 1 година 30 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 6.

Інгредієнти:

  • Капуста – 1 кг.
  • Фарш курячий – 300 гр.
  • Рис відварний – 100 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Томатний сік – 400 мл.
  • Сметана – 1 ст.л.
  • Сіль – 3 гр.
  • Перець запашний – 1 гр.
  • Суміш перців – 2 гр.
  • Кріп – 5 гр.
  • Олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Качан капусти загорніть в кілька шарів харчової плівки і на 5 хвилин помістіть в мікрохвильовку при максимальній потужності.

c08e74e531baba126965aabad8840076

Крок 2. Потім у капусти ножем видаліть качан.

d960edcc930847ab6b76427b22be3581

Крок 3. Кочан розберіть на окремі листя.

47b24b2713ef2872117eb20060252df3

Крок 4. Невеликими кубиками наріжте очищену цибулину.

3f79ff25e2f0a141bf2c55c6ab524975

Крок 5. Обсмажте цибулю до прозорості на розігрітій олії.

04ed32e4311b8a5dd93fa750061f6fb8

Крок 6. В окремий посуд перекладіть фарш, додайте відварений рис з обсмаженою цибулею і добре перемішайте.

7d3b823820df91293750f584fb95be7a

Крок 7. Потім до фаршу насипте сіль з приправами і ще раз перемішайте.

48f3750d34b1848452a7003c57cc1464

Крок 8. У капустяних листів ножем зріжте потовщені частини.

f9870cc1c0913ed53cca8f54a77e295f

Крок 9. На край кожного листа покладіть по ложці фаршу.

db6a913300c53448690ea9931e9edcad

Крок 10. Краї листя загорніть і сформуйте акуратні голубці.

cdd6720f327b414c907b852f2cba40a4

Крок 11. Потім голубці компактно укладіть в посуд для тушкування.

de7b254673d6ccbad52247b4973d5b50

Крок 12. Для соусу змішайте томатний сік зі сметаною і додайте сіль на свій смак.

15d52019c75ba36645cb9869d56f590f

Крок 13. Соусом повністю залийте голубці і доведіть до кипіння.

25a5d42c4df85e565a000034efb543d3

Крок 14. Тушкуйте голубці на невеликому вогні під прикритою кришкою протягом 45 хвилин. Потім додайте до них подрібнений кріп, вогонь вимкніть і дайте 10-15 хвилин для настоювання.

b1d8f8cc4eab99a399a0c34338f30dca

Крок 15. Приготовлені голубці з капусти з фаршем і рисом розкладіть по порційних тарілках, доповніть сметаною і можете сервірувати до столу. Смачного!

436867100319252a64ddfa4843aed509

Простий і смачний м’ясний рулет з фаршу

Простий і смачний м’ясний рулет з фаршу буде у вас альтернативою звичним котлетам, і в холодному вигляді смачною закускою до святкового столу. У цьому рецепті фарш для рулету краще взяти змішаний, замішуємо, як для котлет. Для простої начинки беремо заздалегідь відварені яйця з зеленою цибулею. Запікаємо рулет в духовці.

Час готування: 1 година 20 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 8.

Інгредієнти:

  • Фарш свинячий – 500 гр.
  • Фарш курячий – 500 гр.
  • Білий хліб – 4 скибочки.
  • Молоко – 150 мл.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник – 4 зубки.
  • Сіль – за смаком.
  • Паприка молота – за смаком.
  • Суміш перців – за смаком.
  • Олія – для смаження.

Для начинки:

  • Яйце відварене – 5 шт.
  • Цибуля зелена – 4 пера.

Процес приготування:

Крок 1. У молоці замочити скибочки білого хліба, віджати і руками розкришити.

98760203407b2b45b74346456274b677

Крок 2. Цибуля дрібно нарізати і обсмажити до легкого золотистого кольору на розігрітій олії, потім посипати паприкою.

8a7c428f34f9d1563fee3a026be609ad

Крок 3. Два види фаршу перекласти в окремий посуд і додати сіль з сумішшю перців.

cca0ccbf9dfccbbb14f85924cb4817a4

Крок 4. Через прес додати до фаршу очищені зубки часнику.

e6fd7d1bbb144bf2d7eb8c1fdaca1eb1

Крок 5. Потім додати до фаршу замочені скибочки білого хліба.

fd7fe2336eaa3858dbb2fa775ff65daa

Крок 6. Перекласти до фаршу обсмажену цибулю і руками добре перемішати до однорідного стану. Якщо фарш вийде рідкуватим, то додати більше хліба або панірувальні сухарі.

08e1cb525ede502f6f7abdc73c55e589

Крок 7. На деку розстелити шматок фольги. На нього рівним і товщиною не менше 2 см викласти м’ясний фарш.

0b7a6bca0d0c8d2762eedb3ecabc1c40

Крок 8. Дрібно нашаткувати пір’я зеленої цибулі і укласти в середину фаршу.

7b42497bdcbc8cd58f1e37a0bbab10ea

Крок 9. Поверх цибулі в один ряд укласти відварені круто яйця.

22cab6a011cc5cce62c33e030a6fe65d

Крок 10. Потім фарш акуратно загорнути навколо начинки, сформувавши рулет. Краї фольги щільно скріпити.

c144e63936644ca52a705b104d0ace8e

Крок 11. Духовку включити на 200 ° С. Запекти рулет протягом 40-45 хвилин.

cd89f94c8d95e602891d2fdc92acb54d

Крок 12. Потім фольгу зверху розкрити і продовжити запікання ще 15 хвилин, для отримання рум’яної скоринки.

f27def1ae71afec8b748e13cbc305365

Крок 13. Приготований простий і смачний м’ясний рулет з фаршу порційно нарізати і подати до столу в гарячому вигляді, доповнивши будь-яким гарніром, або смачною закускою в охолодженому вигляді. Смачного!

47ee0cfe0462b9302505674a1b697225

Швидкі зрази з фаршу та грибами

Швидкі зрази з фаршу та грибами будуть у вас відмінним м’ясним блюдом до сімейного столу як в гарячому, так і холодному вигляді. Готуються вони просто: з замішаного фаршу формується коржик, неї загортається грибна начинка, обсмажуються зрази на сковороді. У цьому рецепті м’ясний фарш замішуємо з білим хлібом, а для начинки гриби обсмажуємо з цибулею.

Час готування: 1 година.

Час приготування: 20 хвилин.

Порції: 8.

Інгредієнти:

  • Фарш м’ясний – 600 гр.
  • Шампіньйони – 200 гр.
  • Білий хліб – 4 скибочки.
  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко – 0.5 ст.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Борошно – для панірування.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Для начинки очистити цибулю і гриби. Одну цибулину нарізати невеликими кубиками і обсмажити на розігрітій олії.

07253cbf6392653c0c8b1f6d7b66f68e

Крок 2. Такими ж кубиками нарізати гриби, перекласти до обсмаженої цибулі і посмажити до готовності і повного випарювання грибного соку. Потім гриби з цибулею посипати сіллю з чорним перцем.

582b24ca6362f90c529e9fc23f1c5ad5

Крок 3. М’ясний фарш перекласти в окремий посуд і розбити яйце.

2a685a985f236d5b7754fc1ad8b11927

Крок 4. Другу цибулину подрібнити за допомогою блендера.

92c31e8b18d85aa71675020992add769

Крок 5. До фаршу додати замочені в молоці скибочки білого хліба, подрібнену цибулю і сіль з чорним перцем.

00a012ff9ea2543a66c5b788ed0151a0

Крок 6. Потім рукою фарш ретельно вимісити до однорідного стану.

9cc31c482856a19637bc748c46765ad3

Крок 7. Мокрими руками з замішаного фаршу сформувати плоску корж і в середину її покласти трохи грибний начинки.

ae00926ad08592bb3a0f0bd0f0e26dd2

Крок 8. Краї щільно скріпити і надати їй довгасту форму.

0ffdac1ef81cec745ccb35fb8e7fdf9d

Крок 9. Потім всі сформовані зрази обваляти в борошні.

ee81274a32d4cc8b15329f2894ddaa7b

Крок 10. Обсмажити зрази на розігрітій олії, на середньому вогні і до рум’яного кольору з обох сторін.

849b0a0ff5098beb4c71a319f4a0cef0

Крок 11. Приготовлені швидкі зрази з фаршу з грибами подати до столу гарячими і в доповненні будь-яким гарніром. Смачного!

c19d2d89fe4f06b93dbc26dca692e4eb

Люля-кебаб з фаршу в домашніх умовах

Варіантом смачної страви з фаршу в домашніх умовах може бути у вас люля-кебаб. Фарш підходить будь-який і не тільки з класичної баранини, але заміс його має свої особливості: в нього не додаються хліб з яйцем; кладеться багато цибулі (1/3 від фаршу) з зеленню і салом. Фарш ретельно вимішується з багаторазовим відбиванням. У цьому рецепті готуємо люля-кебаб з курячого м’яса і запікаємо на шпажках в духовці. З зелені в фарш додаємо кінзу, але можна замінити петрушкою.

Час готування: 45 хвилин.

Час приготування: 20 хвилин.

Порції: 5.

Інгредієнти:

  • Куряче стегно – 500 гр.
  • Сало – 100 гр.
  • Цибуля – 170 гр.
  • Кінза свіжа – 10 гр.
  • Коріандр – 1 ч.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Насамперед підготуйте, згідно пропорції рецепта, всі інгредієнти для люля-кебаба.

Крок 2. Очистіть цибулю і розріжте на кілька частин. Зелень промийте і обсушити серветкою.

64deb3a416264f2799d64ad46355b835

Крок 3. Промийте куряче м’ясо, серветкою приберіть всю вологу і наріжте м’якоть середніми шматочками.

bf7f6503d3e61b507689a470074cfb76

Крок 4. Потім м’ясо разом з салом двічі перекрутіть через м’ясорубку, щоб фарш вийшов ніжним і дрібним.

eb6973447085324dd898c0424eb0cd19

Крок 5. Потім перекрутіть цибулю з зеленню і додайте до фаршу.

c6ee9eac9c9a4a49cf766e02e6110631

Крок 6. Насипте до фаршу сіль з молотим коріандром і чорним перцем. Руками фарш ретельно вимісити і кілька разів відбийте про дно посуду, щоб надати в’язкість і однорідність.

197ec4e413fa878f1bd2659ebab33538

Крок 7. Дерев’яні шпажки замочіть в холодній воді. Форму для запікання застеліть папером.

df7d12450c111041a75fb07442fbb576

Крок 8. Мокрими руками з замішаного фаршу сформуйте навколо шпажок довгасті ковбаски і укладіть їх в форму.

e228628a90ee15fe8214a5843d84f6a1

Крок 9. Увімкніть духовку на 180 ° С. Запікайте люля-кебаби протягом не більше 30 хвилин, щоб вони залишилися соковитими і не пересохли. Для рум’яної скоринки до кінця запікання на пару хвилин включите режим « Гриль ».

651c896a7a65d54c44b4e07a7b26d8ec

Крок 10. Приготовлені на шпажках в духовці люля-кебаби з фаршу сервіруйте до столу в гарячому вигляді. Смачного!

ec331dbbed89ce3a62f5d92eb7e4a454

Стожки з фаршу з сиром в духовці

Красивим і смачним блюдом з будь-якого фаршу будуть у вас так звані « стожки » з фаршу з сиром в духовці. Фарш замішується за будь-якого варіанту і формується у вигляді коржів. Поверх його пошарово укладається різна начинка, посипається тертим сиром і блюдо запікається в духовці. У цьому рецепті для начинки беремо відварений яйця з цибулею і сирої картопля.

Час готування: 1 година.

Час приготування: 20 хвилин.

Порції: 4.

Інгредієнти:

  • М’ясний фарш – 400 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Цибуля велика – 1 шт.
  • Яйце відварне – 2 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Майонез – 1 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Приправи – 2 щіпки.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. В окремий посуд перекласти м’ясний фарш.

e04db58db707705183bbcd96e73b116d

Крок 2. Насипати до нього сіль з будь-якою приправою.

8b097c70cd10a88aed39b6eb7694d1a5

Крок 3. Велику цибулину очистити і дрібно нарізати.

26d274bf5c6670b4fff96eb8af24a7b7

Крок 4. 1/3 нарізки цибулі додати до фаршу для додання йому соковитості. Потім фарш рукою добре вимісити і пару раз відбити.

2fff91a20ebddf322a9828ad6c75ea9e

Крок 5. Іншу нарізку цибулі обсмажити до м’якості на розігрітій олії.

6076d63221f091a7ab592f2637dda3e6

Крок 6. Відварені круто яйця нарізати маленькими кубиками.

46e0ea56c189ee0ac8d12459f29ae82f

Крок 7. В окремій піалі нарізку яйця змішати з столовою ложкою майонезу.

5e197bf50d94828b0c1b0b8fe81b36d0

Крок 8. Змастити маслом деко або форму для запікання. З фаршу мокрими руками сформувати 4 коржі і укласти в форму. В середині їх зробити невеликі поглиблення.

e9ef3fca48005bccf3f0704342fb3264

Крок 9. У них розкласти обсмажену цибулю.

55e0c0ddae2604d6979df8caa8fd42fe

Крок 10. Поверх цибулі розкласти начинку з яєць.

6e960084b2ef5294d1bfeefd6bcbd06f

Крок 11. Картоплю подрібнити на великій терці, акуратно укласти на стожки поверх яєць і трохи посолити.

37eb0f1cff37a0cf9f0a2a72624de5b5

Крок 12. На будь-який терці подрібнити твердий сир і завершити формування стожків. Духовку включити на 180 ° С. Запекти стожки в продовження 25 хвилин.

f7ea7e4e3bfe0056eb5355e0c368885a

Крок 13. Приготовлені в духовці стожки з фаршу з сиром перекласти на тарілку і сервірувати до столу в гарячому вигляді, доповнивши свіжою зеленню. Смачного!

ec946cab1c926be0634676c168a710b7

Смачні фаршировані перці в каструлі

Фаршировані перці в будь-якому варіанті виконання є смачним домашнім блюдом. У цьому рецепті вам пропонується дуже смачний варіант з фаршем з м’яса індички. Перці фаршируємо і проварюємо в каструлі, а для подачі окремо готуємо густий овочевий соус. Перці беремо великі, для них досить каструлі об’ємом в 2 літри.

Час готування: 1 година.

Час приготування: 35 хвилин.

Порції: 3.

Інгредієнти:

  • Фарш з індички – 200 гр.
  • Перець болгарський великий – 3 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Рис – 50 гр.
  • Томатна паста – 2 ст.л.
  • Вода – 150 мл.
  • Цибуля зелена – 30 гр.
  • Зелень – 30 гр.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Перець запашний – 4 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте, згідно пропорції рецепта, всі інгредієнти для страви.

Крок 2. Всі овочі очистіть і промийте.

548e8ed01d4eada4d3f2bcee121c60be

Крок 3. У перців акуратно видаліть плодоніжки з насінням і перегородками. Рис промийте і ненадовго замочіть в холодній воді.

Крок 4. Одну цибулину дрібно наріжте. Одну моркву подрібніть на дрібній терці. Дрібно наріжте зелень. Ці інгредієнти перекладіть до м’ясного фаршу, додайте замочений рис і сіль. Потім фарш добре перемішайте.

2db175f4e2265536e006aeeb985434d1

Крок 5. Приготований фарш чайною ложкою компактно укладіть всередину перців.

Крок 6. Фаршировані перці вертикально поставте в каструлю, залийте холодною водою і додайте трохи солі з лавровим листом.

ccd158147d5936ef4540c196c47afe84

Крок 7. Каструлю прикрийте кришкою, доведіть перці до кипіння і проваріть на невеликому вогні 30-35 хвилин від початку закипання води.

569bbb51f88e867bcd1d94db98be0cbc

Крок 8. За цей час приготуйте овочевий соус до перцю. Другу цибулину наріжте тонкими чверть кільцями. Другу моркву подрібніть на великій терці. У піалі змішайте томатну пасту зі 150 мл води і дрібкою солі.

e5c3d09c72caa02493d0610657ecf10d

Крок 9. На розігрітій олії обсмажте до рум’яного кольору нарізку цибулі, додайте моркву і посмажте ще 3-5 хвилин на середньому вогні.

5e608e91e5a47a840ad1e62ca4424f46

Крок 10. До обсмажених овочів перелийте томатний соус, перемішайте і тушкуйте на невеликому вогні під прикритою кришкою 12-15 хвилин, щоб овочі стали м’якими. Густоту соусу можете змінити кількістю води. Цей соус посоліть і додайте трохи цукру.

0333c82c1e82649b188823f905dfe672

Крок 11. Приготовлені в каструлі смачні фаршировані перці перекладіть на тарілку, полийте овочевим соусом, доповніть нарізкою зелені і подайте до столу в гарячому вигляді. Смачного!

2ef0ae6af5af82adc980f62bd18a153c

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал